![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Spora paczka kosmetyków za perfumy!!!
1.LANCOME- 30 ML CYNAMONOWY (CHYBA, DLA MNIE ZDECYDOWANIE ZA CIEMNY) 1 RAZ UŻYTY W CELU SPRAWDZENIA KOLORY. OTWARTY PAŹDZIERNIK 2008
cos u mnie?
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Muciu Lancome na razie jest zarezerwowany, ale to jeszcze nic pewnego, więc zajrzyj jeszcze. Tylko nie wiem na co mogłybyśmy się wymienic, kolorówka zupełnie mnie nie interesuje, bardzo chciałabym od ciebie zapach vivienne westwood, więc musiałabyś sobie jeszcze co nieco dobrac ode mnie. Jak byś to widziała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie tez-co jeszcze zostało??
1.LANCOME- (ODCIEŃ 36 PRUNE PARADISE), GRAFITOWY, NIEUŻYWANY 4.LANCOME- (ODCIEŃ 04, ZŁOTY Z BROKATEM), SYPKI, NOWY 5.MAYBELLINE N.Y.- GRAFITOWY, NIEUŻYWANY, BRAK APLIKATORA 3.IN TUNE ORIFLAME- 50 ML, NOWE, BRAK 1 "PSIKA" SPRAWDZAŁAM ZAPACH, BEZ KARTONIKA
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Grafitowego Lancome już nie mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1.LANCOME- 30 ML CYNAMONOWY (CHYBA, DLA MNIE ZDECYDOWANIE ZA CIEMNY) 1 RAZ UŻYTY W CELU SPRAWDZENIA KOLORY. OTWARTY PAŹDZIERNIK 2008 2. LOREAL PARIS- 30 ML ACCORD PERFEKT (KOLOR AMBRA) Z DOZOWNIKIEM. REWELACYJNY, TWARZ PO NIM JEST IDEALNA, ALE NIESTETY DLA MNIE ZA CIEMNY. UŻYTY RAZ, SPRAWDZAŁAM KOLOR- PAŹDZIERNIK 2008 ?
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
hop, hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś moje Duende za męskie Antitude?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Poniżej wypisuję wszystkie kosmetyki, które mi jeszcze zostały. Niestety mój internet konsekwentnie "gubi po drodze" opcję "edytuj" przy wątkach
![]() Chciałabym wymienic wszystko co jest na tej liście "na raz", dla jednej osoby, za jakiś konkretny zapach( 2 zapachy), najlchętniej Ultraviolet- Paco Rabana, lub jakiś ciepły, wieczorowy zapaszek w czerwonej buteleczce ![]() MAM JESZCZE NA WYMIANĘ: 1. NORTHERN LIGHTS ORIFLAME. -30 ML- ŚWIĄTECZNA WERSJA BUTELECZKI- ZUŻYTE OK. 15%, BEZ KARTONIKA 2. MIDSUMMER WOMAN ORIFLAME- 50 ML, ZUŻYTE OK. 20%, BEZ KARTONIKA 3.IN TUNE ORIFLAME- 50 ML, NOWE, BRAK 1 "PSIKA" SPRAWDZAŁAM ZAPACH, BEZ KARTONIKA 4.POMADKA MAYBELLINE N.Y.- (ODCIEŃ 38 TOFFEE CREAM), NIEUŻYWANA, ALE JEST PROBLEM Z WYKRĘCENIEM 5. POMADKA LANCOME PARIS- (ODCIEŃ 311 CHILLED ROSE), UŻYTA 1-2 RAZY 6.POMADKA MAYBELLINE N.Y.- (ODCIEŃ 719 LILAC BOOM), ZUŻYTE OK. 10-15% 7.POMADKA BIOTHERM- (ODCIEŃ 193 KARMEL???) , ZUŻYTE OK.1/4 8.PREPARAT DO DEMAKIJAŻU Z ODŻYWKĄ AVON- 150 ML,PRAKTYCZNIE CAŁY, UŻYTY JAKIEŚ 5 RAZY, NIE ODPOWIADA MI, OTWARY PAŹDZIERNIK 2008 9. ODŻYWKA ZWIĘKSZAJĄCA OBJĘTOŚC WŁOSÓW AVON- 150 ML, UŻYWANA OK. 3 RAZY, OTWARTA LISTOPAD 2008 10. BALSAM OSŁABIAJĄCY ODRASTAJĄCE WŁOSKI PO DEPILACJI AVON- 250 ML, PRAWIE CAŁY, UŻYTY 1 RAZ, 11. Paletka Oriflame- 14 cieni, 2 róże, 4 błyszczyki, kredka, pędzelki, duże lusterko. Praktycznie nieużywana, błyszczyki trochę "maźnięte". 12. Avon Tonik i żel głęboko oczyszczający Drzewo herbaciane i Grejpfrut- 125 ml, zużyte jakieś 5 % 13. Loreal Paris Pure Zone płyn do mycia twarzy głęboko oczyszczający pory- 200 ml, nie używany, nowy 14.Avon Skin So Soft ujędrniający balsam do ciała- 250 ml, praktycznie cały, 2 razy użyty 15. Avon lakier do paznokci seria nailwear- kolor rose quartz, użyty chyba tylko raz 16. Serum liftingujące do twarzy Yves Rocher- nowe, nieużywane, w oryginalnym kartoniku ( łatwo nie oddam ![]() ZAPRASZAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
Bardzo chętnie. Tylko co proponujesz wzamian?? Anglomanię wezmę chętnie, ale to trochę za mało (serum moje ehhhh
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
A co powiesz na wymianę: wszystko co wypisałam, łącznie z serum za Anglomanię i Naomi Campbell? Gdybyś dorzuciła jeszcze jakąś mascarę, (nie musi byc z bardzo wysokiej półki, byle czarna, "nierozmaźliwa" i najlepiej wydłużająca), byłabym całkowicie usatysfakcjonowana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Muciu jeśli możesz daj mi dzisiaj odpowiedź. Jadę jutro rano wysłac wszystkie kosmetyki to i ewentualnie do ciebie od razu by poszły. Nie wiem kiedy później będę miała czas, a ja niestety do poczty muszę kilka km podjechac. Zajrzę tu tak ok. 20.30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10116088]Indiaminko, Dorota-Coco, Pastereczko, Violette_24 - paczuszki już poszły[/quote]
Dziękuję , czekam niecierpliwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10067366]
1.LANCOME- (ODCIEŃ 36 PRUNE PARADISE), GRAFITOWY, NIEUŻYWANY 3. HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 23 SWANKY BROWN + BIAŁY), PODWÓJNY, PERŁOWY Z DROBINKAMI BROKATU, NOWY, NIEUŻYWANY Z LUSTERKIEM, BRAK APLIKATORA [/QUOTE] znajdziesz coś u mnie ? jeśli tak, to postaram się sprawdzić odcienie jutro w perfumerii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10118341]Przykro mi, ale cienie już są wymienione. Aktualna lista kosmetyków do wymiany na 3 str wątku. Oddam wszystkie na raz za Twoją Theorema i LL. Co ty na to?[/QUOTE]
dzięki, ale myślałam, że aktualna jest pierwsza strona wątku, nic więcej mnie nie interesuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się u CIebie pomadka HR
![]()
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.