![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam drobiazgi
WĄTEK NIEAKTUALNY!!! ZAMKNIĘTE!!!!! Niczego konkretnego nie szukam, oddam to za drobiazgi, bo w najbliższym czasie dzieci nie planuję ![]() Chętnie przygarnę: * szampon przeciwłupieżowy do włosów przetłuszczających się!!!!! * farby i szamponetki do włosów w odcieniach brązu, * mydła w kostce, * mydła w płynie, mogą być w opakowaniach uzupełniających, * olejki zapachowe, * męskie wody po goleniu, NIE w atomizerach, * fajny zegarek ![]() * oraz co mi wpadnie w oko ![]() Do wymiany mam: dla niemowląt ![]() - butelka Nuk - nigdy nie używana, ale: na butelce była naklejona metka z ceną, której w żaden sposób nie dało się łatwo odkleić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - smoczek do butelki NUK nr 2, nowy fabrycznie zapakowany, - śliczna sukienka różowa ze spodenkami i czapeczką może być na chrzest- używana (mąż dostał od koleżanki, ale na naszą córkę już za mała ![]() ![]() - śmieszna zabawka - wibruje po pociągnięciu ![]() ![]() Dokładka 28-08-10 - podkłady poporodowe Bella - 6 sztuk , niepełne opakowanie. - podkłady jednorazowe na przewijak firmy Bella i z Rossmana- mam kilkanaście sztuk, chętnie się podzielę ![]() Kosmetyki: - balsam do ciała Piwonia Yves Rocher, użyty dosłownie 2 razy, dostaję migreny od zapachu ![]() - lakier do włosów Avon, zostało ok. 50 %, - peeling do stóp Avon, zostało ok. 70 % - podkład Dermacol przeterminowany, używany, zostało ok. 70 %, kolor jasny, końcówka numeru 112, zmazana naklejka, - błyszczyk do ust Yves Rocher, użyty raz!!!, - podkład Max Factor Lasting Performance nr 102 Pastelle, zostało ok. 90 %, tylko za coś extra!!!! DOKŁADKA 28-08-2010 - mgiełka zapachowa Bath & Body Splash (amerykańska firma http://www.bathandbodyworks.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=BOD Y%20SPLASH&origkw=body%20 splash&sr=1) , zostało więcej niż 50 %, zużycie widać, brak nakrętki!!!!, - sztuczne paznokcie francuski manicure - 17 sztuk, bez kleju. Ubrania, książki i inne ![]() - tunika na ramiączkach Greenpoint, rozmiar 38 - stan idealny, prosto ze sklepu, nawet pachnie nowością jeszcze ![]() ![]() - spódnica jeansowa Greenpoint, rozmiar 38 - stan idealny, prosto ze sklepu, nawet pachnie nowością jeszcze ![]() ![]() Zdjęcia z netu, fachowe ![]() ![]() ![]() - eleganckie spodnie 3/4, stan idealny, miałam je na sobie raz - na obronie mgr, - biografia Pedro Almodovara "Rozmowy" - nowiutka Dokładka 28-08-10 - duża czarna torba z Vivy - stan bardzo dobry, (nigdy nie noszona, ale leżała złożona w szafie, trzebaby coś w niej ponosić ![]() - ozdobne naklejki na kontakt - niestety na moje nie pasują ![]() - worek próżniowy - nowy, wystarczy włożyć jakieś duże ubrania np. zimowe swetry i odessać powietrze odkurzaczem, - kaseta VHS - "Ja chcę mieć takie pośladki" z Tamilee Webb - raz włączana, oddam za drobiazg ![]() - opakowania na biżuterię YES i Apartu - np. na kolię czy zegarek itp., Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-10-01 o 19:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Historia wymianek ![]() - krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży i nie tylko Ziajka, data ważności 03-2011, zostało ok. 80 %, wymienione z Mar6 - krem dla niemowląt Nivea, data ważności 05-2011, nowy nieużywany, oryginalnie zamknięty,wymienione z DiTu77 - szampon dla niemowląt Cleanic, data ważności 09-2010, nowy nieużywany, wymienione z DiTu77 - żel na blizny, data ważności - 06-2011, nowy nieużywany, oryginalnie zamknięty wymienione z MA66IE - perfumy Cleanic Happy Heart - końcówka, z zeszłego roku, po ciąży (i w ciąży) nie mogę ich używać, całkowicie zmienił mi się gust ![]() - żel do mycia twarzy aloes i avocado Avon, data ważności -na zgrzewie jest napisane Z27-05-09- czy to oznacza zużyć czy jest to data produkcji? ![]() ![]() - krem do twarzy rumiankowy Yves Rocher, data ważności - 05-2011, zostało mniej niż 10 %, (może ktoś chce wypróbować jako np. próbkę ![]() ![]() - majtki fizelinowe - 1 opakowania nowe nieotwierane wymienione z Mar6 - majtki fizelionwe 1 opakowanie wymienionez DiTu77 - test ciążowy, data ważności - 01-2010przeterminował się, wyrzuciłam ![]() - resztka balsamu Johnson & Johnson (nie widzę daty ważności, jest napisane 2008P, ale to raczej data produkcji ![]() ![]() ![]() ![]() - - oliwka Ziajka - zostało 80 %, wymienione z Violette_24 - dezodorant męski Avon Retrospect - data ważności (napisane zużyć przed upływem 3 lat i jest data: Z08-12-04), więc albo ważny do 2011 albo 2007 czyli przterminowany , zostało 90 %, - dezodorant męski Avon Individual Blue -data ważności (napisane zużyć przed upływem 3 lat i jest data: Z02-04-09), więc albo ważny do 2005 czyli przeterminowany ) albo 2012 , zostało 90 % (gdzieś w tamtym roku kupowałam te dezodoranty, mężowi nie odpowiadają zapachy -wymienione z EwaPawliszyn - harlequiny - 4 sztuki: "Cenna szkatułka", "Przychodnia ciepłych uczuć", "Lepiej niż w marzeniach", "Doktor di Luzio, Nowe życie", nowiutkie - romanse - 2 sztuki: "Czarna róża" - cz.1 i cz.2, nowiutkie - romanse z serii Aramis "Droga do raju" i "Zapisane w gwiazdach",2 sztuki, nowiutkie, ale stare, - romans pt. "Arkadia" - średnie, kilka stron wylatuję, dam na dokładkę wymienione z _Gwiazdeczka_ - muzyka Mozarta - płyta z książeczką - nowiutka wymienione z Violette_24 - - czopki przeczyszczające glicerynowe dla niemowląt i dorosłych, data ważności 04-2011, - lewatywa x 2, data ważności 02-2012, - fizelinowe majtki poporodowe - 1 opakowanie otwarte, majteczki mogę wysłać w sztukach, - wymienione z Tyska30 - nadmanganian potasu - cała fiolka, nigdy nie używany - ma odklejaną ulotkę, bo czytałam, data ważności 10-2011 - gencjana np. do smarowania pępuszka lub na ranę - nowa, nigdy nie używana, data ważności 07-2011 - wymienione z Tyska30 - witamina K dla niemowląt - kapsułki (2 zgrzewki i 1 niepełna - brakuje 2 kapsułek) data ważności 03-2011, wymienione z oolong - witamina K dla niemowląt kropelki nowe nieużywane, data ważności 07-2010, wymienione z oolong - podkłady poporodowe Bella - nowe, wymienione z oolong - wkładki laktacyjne BabyOno - 3 sztuki - nowe nigdy nieużywane (bardzo dobre!!!!, zostały mi z większego opakowania, którego już nie mam), każda w osobnym woreczku wymienione z oolong - wkładki laktacyjne - Chicco - 2 sztuki - nowe nigdy nie używane, ale pomięte i lekko zabrudzone opakowanie (wypadło mi z koszyczka na półkę z rzeczami do farbowania włosów) wymienione z oolong - krem do pielęgnacji brodawek AA, zostało 90 %, data ważności - 01-2011, wymienione z oolong - laktator ręczny Canpol Babies, użyty tylko 2 razy, BEZ BUTELKI, (bo butelkę używałam), pasuje każda malutka butelka Canpola, leży w oryginalnym pudełku z instrukcją, przed użyciem i po zakończeniu użytkowania (po tych dwóch odciąganiach - miałam mało pokarmu, karmiłam tylko 4 miesiące) był wygotowywany Dlatego ma ślady użytkowania - kropelki z wody na rurce. - wymienione z Massowa - myjka do kąpieli Avon - nowa nigdy nie używana wymienione z Nezja - podkład Yves Rocher - perfumy Celebr - wymienione z Nezja - Mam erotyczną bieliznę do oddania Z serii Obssesive o taką http://esensa.pl/product-pol-1006-Ra...i-stringi.html Zdjęcia poniżej. Jest idealnie nowa, z metkami, jeszcze pachnie nowością, dzisiaj przyszła paczka. Spokojnie, nie uprawiałam w niej seksu Tylko przymierzyłam, ale nie czuję się w tym stroju seksownie, żółty to zdecydowanie nie mój kolor P.S. Nie jesteśmy z mężem zboczeńcami Nie bójcie się mnie Mam mnóstwo już takich strojów (pokojówkę, uczennicę, mikołajkę i kibickę), ale w żółtym mi poprostu nie do twarzy (a co dopiero do seksu ). wymienione za Jasmine23. - butelka Dr Brown's, nowa, tylko za coś ekstra, w oryginalnym opakowaniu, w folii, nigdy nie używana, kupiona w szale zakupowym w ciąży - wymienione z Anastazja - trzy smoczki nr 3 do butelki Dr Browns'a, nowe fabrycznie zapakowane - wymienione z Anastazja# - dezodorant w kulce Avon Amazon, używany dosłownie kilka razy dla sprawdzenia zapachu, (zamówiony przez pomyłkę, myślałam, że to seria dla kobiet),wymienione z Roxanka - szampon do włosów Naturia, zużycie widać - wymienione z Roxanka - balsam do skóry suchej Shelley, zużycie widać - wymienione z Martakamarta - dezodorant Rexona, użyty dosłownie kilka razy, za coś ekstra!!!, dostaję migreny od zapachu ,wymienione z Roxanka - dezodorant Rexona, użyty dosłownie kilka razy, za coś ekstra!!!, dostaję migreny od zapachu ,wymienione z Roxanka - przewijak - używany, tylko za coś ekstra, bo przesyłka będzie pewnie droga, z tyłu kilka plam- zacieków, (najprawdopodobniej nie wycierałam całkiem do sucha, biurka na którym leżał, gdy sprzątałam) - wymienione z Martakamarta - podkład Max Factor Lasting Performance nr 102 Pastelle, końcówka oddam za drobiazg np. jako próbkę ![]() - plasterki na nos wyciągające zaskórniki - 3 opakowania, Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-09-02 o 07:45 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
hej
jestem zainteresowana tym co mi napisalas, czekam na zdjęcia zainteresowana jestem tez laktatorem i dorzeceniem 2 dezod Avon men
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam drobiazgi dla mam i kobiet w ciąży.
![]() ![]() Szkoda, że nie poprosiłam o wit. K. wczoraj musiałam dokupić kolejne opakowanie ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-02-21 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dołożyłam witaminę D, gencjanę i nadmanganian potasu dla ruchliwych i wywracających się maluszków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przygarnę:
- witamina K dla niemowląt kropelki nowe nieużywane, data ważności 07-2010 - podkłady poporodowe Bella - nowe
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Do góry
![]() Fachowe zdjęcia spódnicy i bluzeczki z netu ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-08-28 o 21:39 Powód: zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
hej,byłabym chętna na :
- harlequiny - 4 sztuki: - romanse historyczne - 2 sztuki: "Czarna róża" - cz.1 i cz.2, nowiutkie - romanse z serii Aramis "Droga do raju" i "Zapisane w gwiazdach",2 sztuki ale książki Grocholi tak jak napisałam wymienię raczej za coś z wish, tym bardziej że są nowe,każda kosztuje 30 zł..a te Twoje to jak widzę dodatki do gazet lub te po 4,90 więc nie opłacałaby mi się taka wymiana.. może wybierzesz sobie za te książeczki coś innego? harlequinów raczej nie szukam i wzięłabym je tak przy okazji więc nie jest to jakiś mój priorytet..przejrzyj moje wątki,może coś innego Ci wpadnie w oko.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
hej
jednak rezygnuję z wymianki pozdrawiam
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
- czopki przeczyszczające glicerynowe dla niemowląt i dorosłych, data ważności 04-2011,
- lewatywa x 2, data ważności 02-2012, - fizelinowe majtki poporodowe - 1 opakowanie otwarte, majteczki mogę wysłać w sztukach, - podkłady poporodowe Bella - nowe nadmanganian potasu - cała fiolka, nigdy nie używany data ważności 10-2011 - gencjana np. do smarowania pępuszka lub na ranę - nowa, nigdy nie używana, data ważności 07-2011 - pampersy Babydream z Rossmana, rozmiar 4 -7-18 kg - 20 sztuk, witaj, pisałaś u mnie w sprawie tuszy i kredki Eveline, mnie może przydałoby się coś z tych rzeczy, które wymieniłam powyżej, co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
wiesz co mogę zrezygnować z tych ciężkich rzeczy (pampersów i podkładów), zostaną drobiazgi, moge je wymienić na tusze i kredkę chyba że wolisz coś z tych rzeczy wymienić na cienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
witam
interesuje mnie kurteczka z spodniami z sztruksu lub dzinsowa na wiosnę dla chłopczyka na rozm 92,w zamian mam różne ubrańka dla chłopczyka od 0-12 miesięcy... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę wyedytować (nie zauważyłam), że poszukiwanie ubranek dla niemowląt jest już nieaktualne ![]() Pozdrawiam i całusy dla synka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hej, a co byś chciała za przewijak, wit. K, krem do brodawek (powiedz,kiedy był otwarty i jaki jest symbol na opakowaniu ważności po otwarciu) i podkłady poporodowe (czy to sa te na zdjęciu? bo tak jest opis, że są pieluszkami dla dzieci?) ?
![]() rozumiem, że majtek poporodowych już nie masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
hej, pieluch takich dużych nie szukam na razie, chodzi o to, że piszesz, że masz podkłady poporodowe Bella, a na ich fotce jest napisane że są dla dzieci i jakiś niemowlaczek
![]() na kremie do brodawek powinien być symbol słoiczka otwartego i pod spodem napisane np. 12M (że ważny 12m od otwarcia, takie nowe oznaczenia unijne bodajże) chętnie wezmę wobec tego przewijak, oliwkę, wit K i może ten krem w zależności od tego, czy będzie ważny w maju/czerwcu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
tak, ja mam te rzeczy, które wymieniłaś, wtedy tylko kwestia uzgodnienia co za co
![]() właśnie nie wiem, co z tym przewijakiem ja niestety tez teraz zachorowałam, chyba zarazili mnie w pociągu, siedział naprzeciwko mnie facet, który kaszlał co pół minuty i ani ranu nie zasłonił ust, bo trzymał sobie gazetę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Do góry
![]() Mam erotyczną bieliznę do oddania ![]() ![]() http://esensa.pl/product-pol-1006-Ra...i-stringi.html Zdjęcia poniżej. Jest idealnie nowa, z metkami, jeszcze pachnie nowością, dzisiaj przyszła paczka. Spokojnie, nie uprawiałam w niej seksu ![]() ![]() P.S. Nie jesteśmy z mężem zboczeńcami ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-08-19 o 16:36 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() -podkład matujący Yves Rocher Colours Nature - porcelanowy beż - zostało 95 %,użyty dosłownie 4 razy, nowiutki, otwarty tydzień temu, mam jeszcze kartonik.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.