![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dot.: E M I
To fajnie
![]() Cień mManhattan ma tylko lekko starte wzorki, więc ubytku nie ma, żel Eveline użyłam kilka razy i ze 150ml ubyło może z 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie te 3 rzeczy
Paloma-korektor antybakteryjny z olejkiem herbacianym-nowy Joko-kawa z mlekiem nr.814(seria winter glamour) Rimmel-podkład Lasting finish nr.200 soft beige-ok.95% z tym, ze co to jest za produkt joko, bo na ich stronie cienie z serii winter glamour nie majątakiego nr i jaki kolor jest tego podkładu, jasny ciemny? są jaśniejsze jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Joko mam z wymiany,to taka jasna kawa z mlekiem n.814 ważne do 10.2007 Winter Glamour cienie Diamond ultradelikatne,mikronizow ane,rozświetlające-tyle jest napisane na tych cieniach masz może fotkę swoich cieni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ehh ciężko tak bez zdjecia określic, a czemu tych cieni nie ma na ich stronie
jeśli idzie o moje cienie to tu jest trochę fotek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=bazarek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Avon pianka oczyszczająca 90%
Avon-żel do pielęgnacji biustu-ponad połowa Garnier-fluid nawilżający przez 24h Ultra Świeżość-głęboko nawilża skórę-95% (tylko ewentualnie jakbys mogla podac date waznosci?Bo mam sporo kremow i nie wiem czy zdarze ewentualnie zuzyc ![]() Joko-kawa z mlekiem nr.814(seria winter glamour) Rimmel-lakier do paznokci (ten rozowy) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1134415670 a tego lakierku Vipery juz nie masz?Bo jest sliczny ![]() Paloma-dwustopniowy tusz black&white-nowy Moze znajdziesz cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
A cienie jakie kolory?z balsamow poza watkiem mam raz uzyty perfumowany Treselle,Surreal zostalo ok 50ml,Fruttini coco banana jakies 100ml z 500ml, krem mam cztery pory roku energizujacy na dzien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
balsamów perfumowanych nie,jakiś mocno nawilżających,cienie raczej jasne-perłowe odcienie różu,brązo-różu,coś podobnego do Joko winter glamour,tusze do rzęs też chętnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Paloma-dwustopniowy tusz black&white-nowy
Joko-kawa z mlekiem nr.814(seria winter glamour) kosmetyki prostujące włosy:Loreal-ok.40% znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Avon pianka oczyszczająca 90%
Bebe-błyszczyk( 50%) Paloma-korektor antybakteryjny z olejkiem herbacianym-nowy Pierre Arthes-tusz XXL-myślę że została połowa,nadal mokry! Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#87 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jestem chętna na:
Joko-kawa z mlekiem nr.814(seria winter glamour) Eris płat kolagenowy(seria profesjonalna) -napisz coś więcej kosmetyki prostujące włosy:Loreal-ok.40%-jakie dokładnie? to mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97714 Mogę też zrobić odsypki cieni APC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
cmoksia,Puniax-niestety nic
![]() Agabil1-nr.9,nr.10,nr.12, 15g-odsypka pudru sypkiego fixującego (utrwalającego makijaż) Italian Beauty -co to takiego? Loreal-Special FX studio-straight-mleczko prostujące i wygładzające włosy płat eris-ma podstać cieniutkiej gąbeczki bo zwilżeniu zmienia swoją postać na taką jakby galaretkę,ciężko to mi opisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
10 jest zarezerwowana, 9 i 12 wolna.
Puder fixujący był kupiony na targach kosmetycznych, to profesjonalny kosmetyk utrwalający makijaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.