![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: >>>101 DROBIAZGÓW<<<
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: >>>101 DROBIAZGÓW<<<
Cytat:
wiesz co bo ten pasek jest taki regulowany i ja nie zauwazylam ze jescze tego paska jest w srodku troszke i jak wyjelam to bylo cm 103, ale nie chec abys pomyslala że ciebie namawiam, decyzja nalezy do ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dokładka na stronie 4 !!!! 1) 1.Spodnie kremowe, noszone kilkanaście razy , uważam że są w dobrym stanie , rozmiar 36 2.Różowa bluzeczka na jedno ramię z niebieskim napisem , noszona dosyć często , ale w dobrym stanie 3.Bluzeczka na ramiączkach, prześwitująca ,część górna zakryta z przodu, z tyłu bez materiału zakrywajacego hehe:P (raz noszona) 4.Bluza kremowa <kilka razy założona> stan dobry NIE MA 6.Różowa bluzeczka ,rozmiar s , stan B.dobry NIE MA 7.Biały bezrekawnik stan dobry, rozmiar s/m NIE MA Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-05 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciuszek na każdą porę roku:) Zapraszam _Dokładki_
9. Polarowy golfik , stan dobry, wiele razy noszona
11.Niebieska bluzka wiązana na szyi , stan dobry, rozmiar S- NIE MA 12.Spodnie kremowe , stan dobry 14.Jasno różowe spodnie , rozmiar s, stan dobry 15.Spodnie kilka razy założone ,stan b.dobry, rozmiar s/m NIE MA Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-25 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
3) Sweterek stan dobry , rozmiar s/m
4) bluzeczka z kawałkami jeansu ,rozmiar s , stan dobry 5) Koszula grantowa , rozmiar S , stan dobry, wiele razy noszona 6) Kolczyki kółka-perełki , stan bardzo dobry, dwa razy na uszach NIE MA 7) Kolczyki -spręzynki , stan dobry , dużo razy noszone NIE MA Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-10 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
12) Bluzeczka angel, wiele razy używana , stan dobry, S
14) Spodnie kremowe,stan idealny raz zalozone ,S 15) Sweterek z golfem niebieski stan dobry, rozmiar S NIE MA 16) Bluzeczka z krótkim rękawkiem "angel" stan b.dobry rozmiar s/m 17) Siateczka pomarańczowa stan dobry, s 19) Szara bluzka ,stan b.dobry ,raczej m Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-05 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
20) Koszula w paski stan b. dobry (dekeft-brak jednego guzika) S i druga taka sama tylko, że rozmiar L bez defektu
21) Spódniczka w kratkę, stan idealny, rozmiar S 22) Spodnie jeans, stan bardzo dobry , rozmiar Xs/s NIE MA => APIRATKA 27) Biała bluzeczka z czarną tasiemką stan barzdo dobry, rozmiar S Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-08 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
23) Dżinsowa spódniczka rozmiar S , stan b.dobry ( przepraszam ze troszkę pognieciona)
26) Różowy bezrekawnik stan idealny rozmiar s/m 27) Kolczyki trójkąty,stan idealny 28) Kolczyki motylki,stan idealny NIE MA 29) Koszula niebieska, stan b.dobry, rozmiar S Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-15 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
29)Szara bluzeczka z wyhaftowanymi kwiatkami stan dobry, pod pachą było zszywane S
30) Biała krótka bluzeczka stan bardzo dobry S 31) Różowo-biała bluzeczka,stan bardzo odbry,rozmiar s/m 6) SZaliczek niebieski, stan barddo dobry Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-05 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
3) Bluzeczka niebieska z numerkiem stan dobry, rozmiar s/m moze nawet być l
4) spodnie3/4 dla osób niskich mogą być długie stan bardzo dobry rozmiar S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
3) Siateczkowa bluzeczka stan idealny, rozmiar s/m
4) Żółty golfik rozmiar s/m stan idealny 6) Szara długa spódnica( wada-dół postrzepiony,ale mogę to podłożyć na maszynie-wyrównać) a tak to stan bardzo dobry, s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
4) Sodnica jeans z brylancikami, rozmiar raczej s hmm , stan dobry, przepraszam że spódniczka na fotce ma plamkę z tyłu ale to tylko chwilowo,nie miałam innej fotki dlatego musi być taka
![]() 5) Sweterk bardzo cieplutki, mięciutki rozciągliwy s/m/l stan bardzo dobry NIE MA 6) Biała bluzeczka, stan dobry, rozmiar s , mała dziurka na dole przy szwie NIE MA 7) Kolczyki -stan idealny ![]() Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-02 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
1) KurteCzka jeans , rozmiar z metki M ale moim zdaniem to raczej S , stan bardzo dobry, kilka razy używana NIE MA
2) Spódnica za kolanko biodrówka s/m stan bardzo dobry Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-22 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
3)Paseczek, fioletowy na zdjęciu ma troszkę inny kolorek,stan idealny
4) Czarna bluzeczka na ramiączkach stan idealny rozmiar S - NIE MA 5) Koszulka na ramiączkach z gwiazdą na srodku(wszystkie elementy są) stan bardzo dobry rozmiar s/m 6) Bluzeczka-piżamka kto jak woli hihi stan bardzo dobry, rozmiar xs/s Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2005-12-30 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
4) Różowa bluzeczka ,stan bardzo dobry, >dodaje fotkę jak wyglada pod bluzą< rozmiar raczej s lub xs
5)Różowa bluza S/małe M stan idealny NIE MA 5) Spodnie , stan bardzo dobry-dobry , rozmiar s lub małe m , dla zainteresowanych podam wymiarki Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-19 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
1) Zółta bluzeczka, rozmiar s/m , stan idealny
2) Sweterek z futerkiem stan dobry, rozmiar s/m 3) Czarna sukienka , xs/s , stan bardzo dobry 4) Rybaczki dla osób niskich długie spodnie raczej xs ale można też zaliczyć do s, stan celujący |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
1) fluid Biocura kolor to raczej ciemny naturalny lub jasny opalony/beż , zostało połowa
2) Cienie joko 3) Cień fioletowy duocolor 4) Mgiełka do twarzy , wieksza połowa ![]() 5) Kolczyki Nie ma Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-01-19 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Ja rezerwuję te obydwie pary kolczyków.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1135600256 Chcesz coś może oprócz tej bransoletki? Może cos z kosmetyków? I czy wciąż jesteś nią zainteresowana? Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2005-12-26 o 13:26 Powód: zły link :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
jestem zainteresowana branzoletką tylko ile ona ma?? zeby mi nie spadała bo mam szczupłą rękę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Nie, bransoletka jest srebrna (znaczy sie koloru srebrnego, bo nie jest ze srebra). Myślałam, że na zdjeciu widać
![]() A co do szerokości to trudno zmierzyc, bo ona z jednej strony, jest przerwana (tak zrobiona), więc szerokość można regulować, ja mam szczupłą rękę, i jak nie zaginam jej żeby była węższa to sięga mi ok. 6 cm od końca dłoni. (nie wiem jak to wytłumaczyć. Jej obwód to 20 cm ( z ta szparą), a sama szpara ma teraz ok. 3 cm, więc jak ja zagniesz maxymalnie to bransoleta będzie miała z jakieś 17 cm. Ona jest gruba, i wg mnie nie powinno sie jej za nisko nosić. Co do przewieszki to kamień jest sztuczny, ale wygląda jak kryształ. Natomiast te listki na przewieszce są srebrne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no akurat u mnie wyglada to tak jakby branzoletka byla pozlacana,myślałam ze taka jest bo by mi pasowala to kreacji sylwestrowej ale skoro jest srebrna to bede musiał zrezygnować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze takie 4 rzeczy:
http://img515.imageshack.us/my.php?image=xxx0546oc.jpg http://img526.imageshack.us/my.php?image=xxx0536zm.jpg http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1133903622 To ostatnie to Avonu cos na kształ żelu bałyszczajacego. Pachnie p[erfumami Far away. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sięjeansowa spódnica za kolano i kremowa bluza z kapturem (na zdjęciu ma napisane 4). Znalazłabyś coś u mnie za te rzeczy?
![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Może inaczej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.