Urodzone w 1989 :) - Strona 312 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-18, 16:46   #9331
laylaaa
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez GoodLuck Pokaż wiadomość
Zapisuję się 1898 - - - - JEJEJE Lepiej nie moglem sie urodzić, ominie mnie maturka z matmy <lol> Pozdrawiam was wszystkie 89
witaj tak, ja tez sie z tego strasznie cieszę

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 17:56   #9332
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Lubie Paszczaka i tą wiedźmę A Włóczykij to mój taki ideał mężczyzny
Ta jego tajemniczość...achh...

Jak byłam mała też się bałam Buki (niestety zostało mi to do dzisiaj )
No włóczykij to taki ideał mmm i ta tajemniczość

A mój były TŻ jak był mały też bał sie buki hehe
A ja nie

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 18:22   #9333
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Wrocław jest piekny!
Bardzo mi się podobało. Byliśm tylko w szoku, ze żeby wejść do puu trzba meć 21 lat, bo u nas w Koszalinku to 18 wystraczy

Dziękuje
Zyczenia sie spełniły, poszlo nam dobrze, wychowawczyni dostała za swój dypolm 6

Zmeczona jestem, od 3 nocy nie dosypiam, a tu jeszcze diagnozy w szkole i trzeba sie uczyć. ..Ale to po poludniu

Mój rankng:
1.Muminki
2. smurfy
3. Kubus Puchatek
4. Gumiesie
Trochę mi sie to od dzieciństwa zmieniło. Jak byłam mała, to wprost uwielbiałam Madelaine
U mnie to do pubu właściwie każdy wejdzie, nawet 18 nie trzeba mieć. Z Wrc nie wiem, chociaż kolega opowiadał, że też zbytnio ni esprawdzali ich, to było zeszłego lata. Pewnie zależy od miejsca
Fajnie, że wszystko dobrze wyszło
A ranking u mnie chyba taki sam! Też lubiłam Madelaine i lubię nadal, tak jak inne francuskie kreskówki

Cytat:
Zapisuję się 1898 - - - - JEJEJE Lepiej nie moglem sie urodzić, ominie mnie maturka z matmy <lol> Pozdrawiam was wszystkie 89
Witamy! Mi właściwie matematyka nie robi różnicy, bo i tak bym ją zdawała, ale wiem jak dużo osób się cieszy, że nie jest rok młodsza

Z niecierpliwością czekam na koniec meczu [grają w Bytomiu] i informacje jaki wynik... Oj ile ja bym dała, żeby wygrali...

A tymczasem spadam do słówek z angielskiego, mam ich ze 100 do przetłumaczenia, a później 200 do nauczenia. Na środę, heh. Na szczęście na słówka mam swój niezawodny sposób i trzy dni mnie nie dyskwalifikują haha.
Miejcie się

EDIT: Też w młodości [tej 'młodszej' młodości ] bałam się panicznie Buki i kochałam we Włóczykiju Oj co to była za miłość
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 18:52   #9334
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Chora jestem
nie idę do budy, no, może aż tak obłożnie chora nie jestem, ale głowa mnie boooli mam katar i mama twierdzi, że migdały w fatalnym stanie, więc poleżę sobie w domu;
ale na decyzję o pozostaniu w domu miał fakt - a raczej zestaw lekcji jutro te 3 chemie chyba by mnie zabiły

musiałabym jutro przeczytać całą Zbrodnię i karę, dziś przymierzałam się cały dzień i nic z tego

boli mnie żołądek

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 19:03   #9335
laylaaa
Zakorzenienie

uhahana zdradz sposob na slowka co? ;>

ja nigdy nie przykladalam wiekszej wagi do kreskowek.. codziennie o 19 ogladalam wieczorynke i bylo mi obojetne czy to muminki czy cos innego , ale z tego co pamietam chyba najbardziej lubilam Madelaine

Stary 2007-03-18, 19:37   #9336
blaque
Zakorzenienie

Hej kochane
Na szczescie nie napisalyscie wiele

Ja wrocilam z tego Krk-kupilam sobie atramentowy cienki sweterek i koszule zielona z krotkim rekawem(szukalam takiej od dawien dawna) Straaasznie mi sie podobaja moje zakupy

Co do kreskowek-kocham BUKE!!! Buka jest swietna!
I Mala Mi! hehe No i Wloczykij I to chyba na tyle z glupawych Muminkow
Madelaine-ach zawsze wyobrazalam siebie jako ja No i Smerfy i wspaniale Gumisie!
A z tych nowszych to oczywiscie Animki!

dziewczyny powiedzcie mi, ze wszystko bdzie dobrze, ze humor mi sie poprawi i ochrzancie mnie, zebym tak nie myslala juz o tym wszystkim..
Stary 2007-03-18, 19:58   #9337
uhahana
Zakorzenienie

Blaque - będzie dobrze! Musi być. Zresztą, może to głupie, ale zawsze w końcu jest dobrze. O cokolwiek by chodziło.
Pokaż zakupy

Laylaaa a no sposób mam taki, że tnę sobie zwykłe kartki na takie małe, z jednej a4 wychodzi mi 16. Po jednej stronie takiej karteczki pisze słówko po angielsku, a po drugiej po polsku. Później biorę to wszystko w garść, tak że widać tylko po polsku albo tylko po angielsku. No i lecę: jak umiem słówko, to odkładam, a jak nie umiem, to spradzam co to znaczy i przekładam na koniec całej kupki [znaczy że wrócę jeszcze to niego]. No i tak do oporu, aż przełożę wszystkie. Później jeszcze z angielskiego na polski.

Jak powtórzę taką sesję kilka razy, to umiem.

Największy problem zawsze z robieniem tych karteczek, bo jest dużo cackania, ale przy okazji wtedy zapamiętuję.
Jak dla mnie - niezawodny sposób Jak w 1 klasie uczyliśmy się po pół Unitu, czyli jakieś 130 słówek, to zaczynałam w wieczór dzień przed i raz dwa wszystko szło.
Jedyna pamięciówka, którą jako tako lubię

Ciekawa świata życzymy powrotu do zdróweczka!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-03-18, 21:26   #9338
anusiaa89
Zadomowienie

Cytat:

to i ja sie wpisze no i tez sie ciesze uff ze ominie mnie maturka z matmy typowa humanistka jestem dziewczeta i chlopcy starzejemy sie nieuchronnie i wkraczamy w "doroslość" hehe pozdrawiam

anusiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 13:01   #9339
Martusia B.
Wtajemniczenie

No więc jestem Troszkę mnie wcięło prze weekend, ale miałam dużo zajęć (tł. TŻ )
Nawet bardzo dużo nie napisałyście przez te 3 dni
Dzisiaj i jutro mam rekolekcje, więc mamy skrócone lekcje, czyli już od jakiegoś czasu siedze w domku. Normalnie dostałam 5 z spr. z historii, jestem z siebie dumna
Nie wiem, co mam jeszcze pisać, więc tymczasowo kończę
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 13:42   #9340
kenaya
Rozeznanie

Cześć dziewczyny! też jestem z '89 już niedługo... a teraz rekolekcje mam więc 3 dni wolnego
kenaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 13:54   #9341
blaque
Zakorzenienie

uhahana-dziekuje Pokaze jak kupie baterie

A ja siedze (lezec bde zaraz, bo musialam wejsc na wizaz) z termoforem w nogach, z tabletkami obok i pod 3pierzynami
Cos mnie dzisiaj zebralo i zwolnilam sie ze szkoly bo strasznie sie czulam; myslalam, ze nie wytrzymam.. No, ale teraz juz mi nieco lepiej
kenaya, anusiaa-witam
Stary 2007-03-19, 14:04   #9342
marta6704
Zakorzenienie

Blaque:Życze jak najszybszego powrotu do zdrowia!!Kuruj się tam dobrze bo ja już 3 raz od 3 miesięcy chora.
Wszędzie tylko wirusy i infekcje

Uhahana:Świetny sposób na słówka.Chyba też zaczne sie tak uczyć

Dzisiaj miałam tylko 4 lekcje
I sobie odpoczywałam,a teraz biore się za nauke bo sporo mam zajęć w tym tygodniu.

Historia i geografia dzisiaj niewolą mnie na pół dnia

marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 14:39   #9343
uhahana
Zakorzenienie

A ja wyjątkowo mam dość luźny tydzień. Nie licząc sprawdzianu w angielskiego, to prawie wcale nie muszę się uczyć. Może dzięki temu wreszcie pójdę na siłownię, na którą się zbieram już łohoho

Dostałam 5 z kartkówki z maty. Jakoś specjalnie mnie radość z tego powodu nie rozpiera. No ale nie jest źle.

Trochę bez sensu post, bo nic konkretnego nie napisałam, ale coby nie mieć zaległości, to się udzielę heh. Miejcie się.
Choose life.
'

Stary 2007-03-19, 14:43   #9344
laylaaa
Zakorzenienie

blaque - bedzie dobrze ..
kupuj baterie i pokazuj zakupska!

uhahana dobry sposob, ale jak znam zycie to bym 'odpadla' po wycieciu kilku karteczek

Stary 2007-03-19, 14:44   #9345
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uhahana
Ciekawa świata życzymy powrotu do zdróweczka!
brzuch mnie okropnie boli i w ogóle tak potwornie się czuję, chociaż katar mi już mija; ale czuję się, jakbym zaraz miała zemdleć - naprawdę

chciałabym jutro iść do budy, bo w sumie lekcje humanistyczne, to nie chcę mieć zaległości, choć z drugiej strony omawiamy Zbrodnię i karę, której nie przeczytałam (jestem na 150 stronie i szczerze - nie chce mi się dalej )

eee dylematy małolaty

zaraz sobie będę histę nadrabiać, ale póki co - prasówkę trzeba zrobić (kopiuj-wklej z interii) i na polski napisać notatkę o tym.. eee, no, autorze Zbrodni i kary

Stary 2007-03-19, 15:30   #9346
lolitka123
Rozeznanie

juz sie kiedys wpisywalam w watek, ale dawno tutaj nie zagladalam rocznik 89 super jest ja mam rekolekcje od srody do piatku, ale sie rozchorowalam i pewnie spedze je w domku uhh jak ja nie lubie byc chora.. zwlaszcza jak sie taka wiosna robi juz nooo.. :P ehh trzeba wytrzymac, moze mi szybko przejdzie pozdrawiam
Stary 2007-03-19, 15:43   #9347
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
U mnie to do pubu właściwie każdy wejdzie, nawet 18 nie trzeba mieć.. Pewnie zależy od miejsca
Fajnie, że wszystko dobrze wyszło
A ranking u mnie chyba taki sam! Też lubiłam Madelaine i lubię nadal, tak jak inne francuskie kreskówki
Własnie obeszlismy niemal całą starówkę i nigdzie nas nie wpuścili
No, ale co tam! Monoplowy też fajny
I ciesze sie, że mamy taki sam bajkowy gust

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
brzuch mnie okropnie boli i w ogóle tak potwornie się czuję, chociaż katar mi już mija; ale czuję się, jakbym zaraz miała zemdleć - naprawdę
Nie mdlej tylko! Zdróweczka

Czemu ja nie mam rekolekcji
Dobrze, ze w srode Dzień wagarowcza
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 16:52   #9348
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Własnie obeszlismy niemal całą starówkę i nigdzie nas nie wpuścili
u mnie niby na drzwiach niektorych pubow sa informacje, ze wstep od 18 czy 21 lat.. ale jeszcze nigdy nie spotkalam sie z sytuacja, zeby ktos mnie poprosil o dowod czy to przy wejsciu czy przy zakupie. pewnie staro wygladam

Stary 2007-03-19, 17:02   #9349
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

haha laylaaa na szczęście jeszcze nie musisz się martwić tym że staro wyglądasz

ciekawa_świata, lolitka123, blaque wracajcie do zdrowia!!! Może to pomoże -->

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 18:04   #9350
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

witam wszystkie nowe wizazanki na tym watku
chorym zycze powrotu do zdrowia
Uhahana tak samo ucze sie slowek ale nie znosze tego

rekolekcje mam w przyszlym tygodniu czwartek i piatek akurat
mam straszny tydzien ;/
musze zaraz nauczyc sie na jutrzejszy sprawdzian z fizyki ( czyli zakumac wszystko ;/ jej... dlaczego w gim bylam jedna z lepszych uczennic na fizyce, a teraz nic nie kumam? ), na sprawdzian z historii sztuki hiszpanskiej na czwartek, na historie Hiszpanii na piatek, przeczytac IV czesc Dziadow na jutro, zrobic czytanie ze zrozumieniem z hiszpanskiego i jeszcze napisac referat o kulturach przedkolumbianskich....
jej.... ja chce wakacje :beczy:

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 19:01   #9351
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

dziękuję już się lepiej czuję

ślimaczek

okazało się, że jednak mam jutro spr. z polskiego - analizę i interpretację na 2 godziny, więc nie muszę się martwić o nieprzeczytaną Zbrodnię i karę, a lektury z romantyzmu powtórzę w autobusie - rano

ja też jeśli chodzi o fizykę teraz to szkoda gadać... jutro piszą kartkówkę z zadań które były omawiane dzisiaj, więc ja pewnie, jako nieobecna na lekcji napiszę sobie z samej teorii która była w zeszłym tygodniu (jupi ja jej) to się nauczę - później

Stary 2007-03-19, 19:30   #9352
blaque
Zakorzenienie

Dziekuje kochane
Mi juz troszke lepiej.

U mnie z tymi klubami tez jest roznie.
Ale raczej z monopolami nie mam problemu A z klubami-poprostu wiem, do ktorych nie wchodzic bo i tak nie wpuszcza bez dowodu. A tak w ogole to mam swoj ulubiony pub i tam mi jest dobrze i nie lubie go zmieniac
Stary 2007-03-19, 20:01   #9353
kenaya
Rozeznanie

A w moim malutkim miescie (ok 8 tys) barów za duzo nie ma, a jak już są to każdy może do nich wejść więc zero problemów, hehe, z kupnem % też raczej nie trzeba się natrudzić
Stary 2007-03-19, 20:22   #9354
uhahana
Zakorzenienie

Macie rekolekcje tylko 2 dni? Głupio, ja mam 3

Spaaaaaaaać się kładę, muszę wykorzystać okazję, że mi się chce Dobranoc
Choose life.
'

Stary 2007-03-19, 21:01   #9355
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

w gimanzjum mialam 3 a teraz 2 ;/
ale lepsze to niz nic

ejjjjj,.... dlugi majowy weekend trwa 9 dni
uwielbiam to

dlaczemu nie moge zabrac sie za nauke ;/
fizyke juz sobie odpuscilam, napisze poprawe, bo nie jestem w stanie tego zrozumiec
czy Wy tez zostawiacie wszystko na ostatnia chwile czy tylko ja jestem taka jakas.... dziwna?

Stary 2007-03-19, 21:14   #9356
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

ślimaczek => ja też zwykle zostawiam na ostatnią chwilę, ale z historią się pilnuję ooo muszę się tej fizyki nauczyć, ale to proste jest, parę regułek, w sam raz do snu

kurczę, jeszcze na środę ew. św. Marka (Marka, Marka, Marka, już 5 razy się pytałam ludzi z klasy co to ma być za Ewangelia ) ale chyba wolę to niż Zbrodnię i karę, zresztą, przygodę ze zbrodnią i karą już chyba skończyłam - na równo 150 stronie
wydrukowałam sobie streszczonko, charakterystyke bohaterów i tyle

już się lepiej czuję, nawet trochę poćwiczyłam (hula hop) ale naprawdę trochę, bo kondycja nie ta nie ma się co śmiać

no to... idę się spakować

Stary 2007-03-19, 21:27   #9357
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

tez dzisiaj hulalam
i cwiczylam
zaczelo mi to sprawiac radosc
od razu mam pelno energii

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 22:18   #9358
Martusia B.
Wtajemniczenie

Ja też jestem/będę chora
Ale ja mam to chyba z przemęcznia Właśnie skończyłam pisać jakiś durnowaty scenariusz na zakończenie dla maturzystów... fuuujjj...
Ślimaczku ja też zawsze dosłownie wszystko odkładam na ostatnią chwilę, nigdy jeszcze nie zrobiłam nic wcześniej niż powinnam
ciekawa_świata, lolitka123, blaque nie chorowac mi tu (a sama chora )
Aaaa i jeszcze miło powitać wszystie nowe Wizażanki
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 08:01   #9359
blaque
Zakorzenienie

Martusia- Ty tez zdrowiej

Ja tez zostawiam praktycznie wszystko na ostatnia chwile. I to jest chyba najgorsze, chociaz ostatnio nawet zaczynam starac sie wszystko pozalatwiac jak najszybciej.. A to, ze z niektorych przedmiotow mi nie wychodzi, no to juz calkiem inny problem..

Ja juz sie nie moge doczekac, az bdzie piekna pogoda (czyli tak kwiecien) i zaczne bieeeegac!!! Nareeeszcie
A qrcze tato mi zdjal kosz sprzed wjazdu (malo miejsca, ale zawsze moglam sobie porzucac i pobawic pilka) bo byl juz zardzewialy.. hehe Kupilam go odrazu po komunii

No i musze cos wykombinowac, bo mnie trafi jak nie bde miala kosza..
No i pilke kupic musze..

Ooo u mnie slonce wyszlo zza chmur.
Ale zaraz pewnie i tak sie schowa.. Podobno do soboty wlacznie ma lac

Kochane- zakochalam sie w tej piosence R.Kelly- Take my time tonight Fajna jest. To tylko taka mala dygresja

Lece papa
Stary 2007-03-20, 08:46   #9360
kenaya
Rozeznanie

Ja też tak mam, że wszytsko na ostatnią chwilę robię byłam cały ostatni tydzień chora i nie zrobiłam NIC, a potem sama mam do siebie pretensje... Ale co zrobię jak jestem takim leniem

A za chwilę muszę się zbierać na rekolekcje...dzij jakiś Teatr Ewangelicki będzie...zobaczymy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości