|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój były TŻ jak był mały też bał sie buki ![]() A ja nie ![]()
![]() |
#9333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wszystko dobrze wyszło ![]() A ranking u mnie chyba taki sam! Też lubiłam Madelaine i lubię nadal, tak jak inne francuskie kreskówki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z niecierpliwością czekam na koniec meczu [grają w Bytomiu] i informacje jaki wynik... Oj ile ja bym dała, żeby wygrali... A tymczasem spadam do słówek z angielskiego, mam ich ze 100 do przetłumaczenia, a później 200 do nauczenia. Na środę, heh. Na szczęście na słówka mam swój niezawodny sposób i trzy dni mnie nie dyskwalifikują haha. Miejcie się ![]() EDIT: Też w młodości [tej 'młodszej' młodości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9334 |
Wtajemniczenie
|
Chora jestem
![]() nie idę do budy, no, może aż tak obłożnie chora nie jestem, ale głowa mnie boooli ![]() ale na decyzję o pozostaniu w domu miał fakt - a raczej zestaw lekcji jutro ![]() ![]() musiałabym jutro przeczytać całą Zbrodnię i karę, dziś przymierzałam się cały dzień i nic z tego ![]() boli mnie żołądek ![]()
#9335 |
Zakorzenienie
|
uhahana zdradz sposob na slowka co? ;>
![]() ja nigdy nie przykladalam wiekszej wagi do kreskowek.. codziennie o 19 ogladalam wieczorynke i bylo mi obojetne czy to muminki czy cos innego ![]() ![]()
#9336 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Na szczescie nie napisalyscie wiele ![]() Ja wrocilam z tego Krk-kupilam sobie atramentowy cienki sweterek i koszule zielona z krotkim rekawem(szukalam takiej od dawien dawna ![]() ![]() Co do kreskowek-kocham BUKE!!! ![]() I Mala Mi! ![]() ![]() ![]() ![]() Madelaine-ach zawsze wyobrazalam siebie jako ja ![]() ![]() A z tych nowszych to oczywiscie Animki! ![]() dziewczyny powiedzcie mi, ze wszystko bdzie dobrze, ze humor mi sie poprawi i ochrzancie mnie, zebym tak nie myslala juz o tym wszystkim.. ![]()
![]() |
#9337 |
Zakorzenienie
|
Blaque - będzie dobrze!
![]() Pokaż zakupy ![]() Laylaaa a no sposób mam taki, że tnę sobie zwykłe kartki na takie małe, z jednej a4 wychodzi mi 16. Po jednej stronie takiej karteczki pisze słówko po angielsku, a po drugiej po polsku. Później biorę to wszystko w garść, tak że widać tylko po polsku albo tylko po angielsku. No i lecę: jak umiem słówko, to odkładam, a jak nie umiem, to spradzam co to znaczy i przekładam na koniec całej kupki [znaczy że wrócę jeszcze to niego]. No i tak do oporu, aż przełożę wszystkie. Później jeszcze z angielskiego na polski. Jak powtórzę taką sesję kilka razy, to umiem. Największy problem zawsze z robieniem tych karteczek, bo jest dużo cackania, ale przy okazji wtedy zapamiętuję. Jak dla mnie - niezawodny sposób ![]() ![]() Jedyna pamięciówka, którą jako tako lubię ![]() Ciekawa świata życzymy powrotu do zdróweczka!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#9338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to i ja sie wpisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9339 |
Wtajemniczenie
|
No więc jestem
![]() ![]() Nawet bardzo dużo nie napisałyście przez te 3 dni ![]() Dzisiaj i jutro mam rekolekcje, więc mamy skrócone lekcje, czyli już od jakiegoś czasu siedze w domku. Normalnie dostałam 5 z spr. z historii, jestem z siebie dumna ![]() Nie wiem, co mam jeszcze pisać, więc tymczasowo kończę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9340 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! też jestem z '89
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9341 |
Zakorzenienie
|
uhahana-dziekuje
![]() ![]() A ja siedze (lezec bde zaraz, bo musialam wejsc na wizaz ![]() ![]() Cos mnie dzisiaj zebralo i zwolnilam sie ze szkoly bo strasznie sie czulam; myslalam, ze nie wytrzymam.. No, ale teraz juz mi nieco lepiej ![]() kenaya, anusiaa-witam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9342 |
Zakorzenienie
|
Blaque:Życze jak najszybszego powrotu do zdrowia!!Kuruj się tam dobrze bo ja już 3 raz od 3 miesięcy chora.
![]() Wszędzie tylko wirusy i infekcje ![]() Uhahana:Świetny sposób na słówka.Chyba też zaczne sie tak uczyć Dzisiaj miałam tylko 4 lekcje ![]() I sobie odpoczywałam,a teraz biore się za nauke bo sporo mam zajęć w tym tygodniu. Historia i geografia dzisiaj niewolą mnie na pół dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9343 |
Zakorzenienie
|
A ja wyjątkowo mam dość luźny tydzień. Nie licząc sprawdzianu w angielskiego, to prawie wcale nie muszę się uczyć. Może dzięki temu wreszcie pójdę na siłownię, na którą się zbieram już łohoho
![]() Dostałam 5 z kartkówki z maty. Jakoś specjalnie mnie radość z tego powodu nie rozpiera. No ale nie jest źle. Trochę bez sensu post, bo nic konkretnego nie napisałam, ale coby nie mieć zaległości, to się udzielę heh. ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#9344 |
Zakorzenienie
|
blaque - bedzie dobrze
![]() kupuj baterie i pokazuj zakupska! ![]() uhahana dobry sposob, ale jak znam zycie to bym 'odpadla' po wycieciu kilku karteczek ![]() ![]()
#9345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chciałabym jutro iść do budy, bo w sumie lekcje humanistyczne, to nie chcę mieć zaległości, choć z drugiej strony omawiamy Zbrodnię i karę, której nie przeczytałam (jestem na 150 stronie i szczerze - nie chce mi się dalej ![]() eee dylematy małolaty ![]() zaraz sobie będę histę nadrabiać, ale póki co - prasówkę trzeba zrobić (kopiuj-wklej z interii ![]() ![]()
![]() |
#9346 |
Rozeznanie
|
juz sie kiedys wpisywalam w watek, ale dawno tutaj nie zagladalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#9347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale co tam! Monoplowy też fajny ![]() I ciesze sie, że mamy taki sam bajkowy gust ![]() Cytat:
![]() Czemu ja nie mam rekolekcji ![]() Dobrze, ze w srode Dzień wagarowcza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9349 |
Zakorzenienie
|
haha laylaaa na szczęście jeszcze nie musisz się martwić tym że staro wyglądasz
![]() ciekawa_świata, lolitka123, blaque wracajcie do zdrowia!!! Może to pomoże --> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#9350 |
Zadomowienie
|
witam wszystkie nowe wizazanki na tym watku
![]() chorym zycze powrotu do zdrowia ![]() ![]() Uhahana tak samo ucze sie slowek ![]() ![]() rekolekcje mam w przyszlym tygodniu ![]() ![]() mam straszny tydzien ;/ musze zaraz nauczyc sie na jutrzejszy sprawdzian z fizyki ( czyli zakumac wszystko ;/ jej... dlaczego w gim bylam jedna z lepszych uczennic na fizyce, a teraz nic nie kumam? ), na sprawdzian z historii sztuki hiszpanskiej na czwartek, na historie Hiszpanii na piatek, przeczytac IV czesc Dziadow na jutro, zrobic czytanie ze zrozumieniem z hiszpanskiego i jeszcze napisac referat o kulturach przedkolumbianskich.... jej.... ja chce wakacje :beczy:
#9351 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() ślimaczek ![]() okazało się, że jednak mam jutro spr. z polskiego - analizę i interpretację ![]() ![]() ja też jeśli chodzi o fizykę teraz to szkoda gadać... ![]() ![]() ![]() ![]()
#9352 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje kochane
![]() ![]() Mi juz troszke lepiej. U mnie z tymi klubami tez jest roznie. Ale raczej z monopolami nie mam problemu ![]() ![]()
![]() |
#9353 |
Rozeznanie
|
A w moim malutkim miescie (ok 8 tys) barów za duzo nie ma, a jak już są to każdy może do nich wejść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9354 |
Zakorzenienie
|
Macie rekolekcje tylko 2 dni? Głupio, ja mam 3
![]() ![]() Spaaaaaaaać się kładę, muszę wykorzystać okazję, że mi się chce ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#9355 |
Zadomowienie
|
w gimanzjum mialam 3 a teraz 2 ;/
ale lepsze to niz nic ![]() ejjjjj,.... dlugi majowy weekend trwa 9 dni ![]() uwielbiam to ![]() dlaczemu nie moge zabrac sie za nauke ;/ fizyke juz sobie odpuscilam, napisze poprawe, bo nie jestem w stanie tego zrozumiec ![]() czy Wy tez zostawiacie wszystko na ostatnia chwile czy tylko ja jestem taka jakas.... dziwna? ![]()
#9356 |
Wtajemniczenie
|
ślimaczek => ja też zwykle zostawiam na ostatnią chwilę, ale z historią się pilnuję
![]() ![]() kurczę, jeszcze na środę ew. św. Marka (Marka, Marka, Marka, już 5 razy się pytałam ludzi z klasy co to ma być za Ewangelia ![]() ![]() wydrukowałam sobie streszczonko, charakterystyke bohaterów i tyle ![]() już się lepiej czuję, nawet trochę poćwiczyłam (hula hop) ale naprawdę trochę, bo kondycja nie ta ![]() ![]() no to... idę się spakować ![]()
#9357 |
Zadomowienie
|
tez dzisiaj hulalam
![]() i cwiczylam ![]() zaczelo mi to sprawiac radosc ![]() od razu mam pelno energii ![]()
![]() |
#9358 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem/będę chora
![]() Ale ja mam to chyba z przemęcznia ![]() Ślimaczku ja też zawsze dosłownie wszystko odkładam na ostatnią chwilę, nigdy jeszcze nie zrobiłam nic wcześniej niż powinnam ![]() ciekawa_świata, lolitka123, blaque nie chorowac mi tu ![]() ![]() Aaaa i jeszcze miło powitać wszystie nowe Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9359 |
Zakorzenienie
|
Martusia-
![]() ![]() Ja tez zostawiam praktycznie wszystko na ostatnia chwile. I to jest chyba najgorsze, chociaz ostatnio nawet zaczynam starac sie wszystko pozalatwiac jak najszybciej.. A to, ze z niektorych przedmiotow mi nie wychodzi, no to juz calkiem inny problem.. ![]() ![]() Ja juz sie nie moge doczekac, az bdzie piekna pogoda (czyli tak kwiecien ![]() ![]() ![]() A qrcze tato mi zdjal kosz sprzed wjazdu (malo miejsca, ale zawsze moglam sobie porzucac i pobawic pilka) bo byl juz zardzewialy.. ![]() ![]() No i musze cos wykombinowac, bo mnie trafi jak nie bde miala kosza.. No i pilke kupic musze.. ![]() Ooo u mnie slonce wyszlo zza chmur. Ale zaraz pewnie i tak sie schowa.. ![]() ![]() ![]() Kochane- zakochalam sie w tej piosence R.Kelly- Take my time tonight ![]() ![]() Lece papa ![]()
![]() |
#9360 |
Rozeznanie
|
Ja też tak mam, że wszytsko na ostatnią chwilę robię
![]() ![]() A za chwilę muszę się zbierać na rekolekcje...dzij jakiś Teatr Ewangelicki będzie...zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.