|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
Dolot gratuluję. W swoim czasie też miałam zdawać na psych. na KUL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10623 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że często na psychologię / pedagogikę startują osoby, które same miały w przeszłości problemy np. z akceptacją. Dolot, nie jesteś sama
![]() ![]() Cieszę się, że Ty też masz za sobą te najgorsze chwile, że stanęłaś na nogi i twardo nimi przebierasz we właściwym kierunku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10625 |
Zakorzenienie
|
Akane, coś w tym jest. U mnie (ped. resocjalizacyjna) większość kobitek (niestety, babskie studia
![]() Może dlatego własnie teraz, w XXI wieku, tyle ludzi chce studiować psychologię i pedagogikę i nauki im pokrewne, by się po prostu odnaleźć? Kto wie ![]() ![]() Pozdrawiam z rana przy kawusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10626 |
Zakorzenienie
|
Inch, ja też przy kawusi
![]() Wydaje mi się, że dobry psycholog to taki, który w życiu nie przeszedł wszystkich możliwych nieszczęść [nikomu tego nie życzę ![]() ![]()
![]() |
#10627 |
Zakorzenienie
|
No to zdrówko. Ja swoją już wypiłam, niestety. A była tak smaczna
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10628 |
Zakorzenienie
|
Ja już po porannej kawusi, ale chyba sobie zaraz strzelę drugą
![]() ![]() Inch, resocjalizacja? Miałam pedagogikę resocjalizacyjną u siebie na studiach, ale nie widzę się niestety w roli specjalisty ![]() ![]() No ok, wracam do roboty. Jak mi ręce nie odpadną, to wkrótce znowu coś poklikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10629 |
Zakorzenienie
|
Akane, nie wiem dlaczego, ale ubzdurała mi się przed Tobą przyszłość biurowa, a Ty o pedagogu szkolnym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10630 |
Zakorzenienie
|
Z tym, że moja kawa jest bezkofeinowa
![]() ![]() Idę w świat. Miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#10631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10632 |
Zakorzenienie
|
Przerwe Wasze rozmowy i powiem: jade na zakupy
![]() Moze cos fajnego wyczaje ![]()
#10633 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczny
![]() ![]() ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#10634 |
Zadomowienie
|
Witaj gava
![]() ![]() Dolot ładny avatar ![]() W sobote pojeździłam na rowerze,popływałam w jeziorze.Wczoraj również jeździłam na rowerze ok 30 km.Gorąco jest nadal,a deszczu jak nie bylo tak nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10635 |
Zadomowienie
|
No ja dzisiaj byłam na spacerku na mieście i spotkałam bardzo dobrą kumpele
![]() ![]() ![]() ![]() Ucieszyłam się niezmiernie ![]() Inch, Akane, szatynko- podziwiam za picie kawy ![]() ![]() Inch, Akane- to wy studiowałyście pedagogikę resocjalizacyjną? o inch to sie domyślałam ale jesli chodzi o Akane to byłam pewna, ze studiowałaś psychologie ![]() ![]() Nati- udanych zakupów ![]() Gava- miło cie widzieć z powrotem ![]() ![]() Ewuś - dziękuję ![]() ![]() ![]()
#10636 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry:0 Ja wlasnie po pracy wrocilam, i teraz niedawno wypilam kawusie
![]() ![]() Nati wlasnie to jest problem ze ostatnio mialma za malo samozaparcia zeby sie z nia przeprsic. Ale dzisiaj rano dostalam kopa. moj brat, ktory jest na ogol leniwy wstal o 5.30 i poszedl biegac, a poznije na 7.30 do pracy. Normalnie w szoku bylam, a jesli oOn sie zmotywowal, to ja tez ![]() PS. kupilaś coś fajnego?? Akane masz racje. Cos w tym musi byc. Sama znam takie osoby, ktore mialy kiedys problemy a teraz sa wlansie na psychologii. Gava miło Cię widzieć ![]() ![]() Ewus widze, e Ty tez kochasz rower ![]() ![]() Dolotku a takie spostrzezenia najbardziej motywuja ![]() ![]() Oki lece na obiadek- kaszka, schab w sosie i mizeria. mniam mniam. A wieczorkiem skanka, hula hop(Nati Ty równiez hihi), pompki i przysiady ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
#10637 |
Zakorzenienie
|
Dolot: miałam pedagogikę resocjalizacyjną jako przedmiot
![]() — ośrodkach wychowawczych — szkolnictwie (w charakterze pedagoga szkolnego) — internatach i bursach — fundacjach działających na rzecz dzieci i młodzieży — firmach usług edukacyjnych Teraz mam za to dylemat co do studiów podyplomowych. Na pewno bardziej opłacalne byłoby ukończenie doradztwa zawodowego i personalnego, ale dusza ciągnie mnie na pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą z rehabilitacją ruchową... Jak znam siebie, to dusza wygra z rozsądkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#10638 |
Zadomowienie
|
ma.ko uwielbiam jeździć na rowerze,a tak na marginesie kiedyś w podstawówce
zajęłam pierwsze miejsce w wyścigach rowerowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10639 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko dziś z pewnością wyciągne hh
![]() W ogóle dziś dam sobie wycisk ![]() ![]() Co kupiłam? Jedna bluzeczke w Reserverd i ksiązkę w empiku Roberta Cialdini'ego- wywieranie wpływu na ludzi oraz specjalne wydanie Super Linii- Szkoła odchudzania ![]() ![]() Dolotku ślicznie wyglądasz, mówiłam Ci to już? ![]() ![]() Gavus z nami szybko znow stracisz te kg ![]() ![]()
![]() |
#10640 |
Zakorzenienie
|
Witam Was po krótkiej przerwie
![]() Właśnie przed chwilą wróciłam z moich "wakacji". Zaraz zabieram się za czytanie zaległości, a potem Wam napiszę jak było i co się działo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A psychopedagogika to musi być ciekawy kierunek, nawet nie wiedziałam że taki istnieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10642 |
Rozeznanie
|
No ja po weekendzie zmęczona ale zadowolona, trochę nałaziłam się z ciężkim plecakiem bo byłam na małej wycieczce, pozatym całą niedziele z TŻ spędziliśmy nad przepięknym ciepłym jeziorem, więc z godzinke popływałam pewno, niedużo ale ogólnie jacyś leniwi byliśmy i głównie to leżeliśmy w cieniu i czytaliśmy :P a dziś zaliczyłam aqua, jutro trenning na siłowni no i diete trzymam, w pt i sobote troche mniej zjadłam ale w nagrodę wieczorem po piwku
![]()
#10643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10644 |
Zakorzenienie
|
No moge sie pochwalic
![]() ![]() ![]() Nati moj brat chce biegac conajmniej 3 razy w tygodniu(+ we wtorki siatka) no i czesto jezdzimy razem na rowerku ![]() Beoneself czekamy na relacje z wakacji ![]()
#10645 |
Zakorzenienie
|
Be witaj Kochana
![]() ![]() Gava witamy również ![]() Dziś niestety nie ćwiczyłam, ale dzień regeneracji może być opłacalny ![]() Powoli zaczynam uczyć się angola przed wrześniem ![]() ![]() ![]() ![]() Gradisca taki wypad to jest coś ![]() ![]()
![]() |
#10646 |
Zakorzenienie
|
O rzesz noo...
Jesteście niesamowite. Podziwiam Was wszystkie, co do jednej! Kiedy ja sobie dawno odpuściłam, wy dalej walczycie i dajecie z siebie wszystko. Żeby się nie czuć tak podle sama z sobą postanowiłam zrobić coś dla swojego ciała. Wypeelingowałam się z kawą, wymasowałam, wyoliwkowałam i wszystko zakończyłam zimnym strumieniem wody. Chyba mi takie coś służy, skóra ma się fantastycznie ![]() ![]() Co do wyjazdu - jestem zakochana we wsi, daaawno, dawno - chyba nawet nigdy - nie miałam aż tak udanych wakacji. I do dopiero ich połowa! Na wsi sielanka. Mieszkałam u bardzo fajnych ludzi, u mojej przyszłej dalekiej rodziny. Miałam co prawda dużo obowiązków w domu i poza nim, ale nauczyło mnie to pewnego rodzaju samodzielności i systematyczności, nie chciałam czegokolwiek zrobić źle. Czas organizował się sam, poznałam się z miejscową ekipą, i wogóle było świetnie ![]() ![]() ![]() Ah, działo się. Chyba najfajniejsze trzy tygodnie w moim życiu ![]() Ostatni weekend spędziłam w Poznaniu, zwiedziłam fajne okolice, przecpacerowałam przez Jeżyce, Sołacz, zobaczyłam 'legendarne' Roosvelta 5 ![]() Mmmmm i wszystko uwiecznione na zdjęciach ![]() Wróciłam dzisiaj po południu, złapaliśmy z wujkiem stopa. Jeśli któraś z Was widziała dzisiaj dziewczynę średniego wzrostu z długowłosym facetem, na drodze11, w okolicach Poznania, Kępna lub Olesna, to byłam JA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10647 |
Zakorzenienie
|
Be czyżby Roosevelta 5 to aluzja co do Jeżycjady?
![]()
![]() |
#10648 |
Raczkowanie
|
Nati, Mako, Dolot dzięki za wsparcie i pocieszenie
![]() ![]() grudniowa-szatynko właśnie nie wiem jak to jest,że na wyjazadach tyjemy..chyba większy luz i atmosfera wakacyjna pozwalają zapomnieć o tym,co ile ma kalorii... apropos kalorii..ostatnio wzięłam sobie tabelę kaloryczną produktów z Mc Donaldsa..co prawda nie jadam tam fast-foodów..ale uwielbiam lody z polewą czekoladową...załamałam się w momencie gdy się okazało,że mają więcej kalorii niz cheeseburger;/..i chyba nieprędko się na nie skuszę |
![]() ![]() |
![]() |
#10649 |
Zakorzenienie
|
9 sierpnia kolejne mierzenie, tak?
Ja pomierzyłam się już dzisiaj, za 9 dni mogę znowu ![]() ![]() 166cm, 55kg. Pod biustem: 73(cm) Talia: 67 Okolice pępka: 76 Brzuch(najardzej odstająca część): 84 Biodra(w tyłku ![]() Udo: 53 Łydka: 34,5 Jestem ciekawa co się zrobi z wymiarami, jak będę mniej siedzieć, i więcej czasu poświęcać na sport. Na śniadanie dwie bułki sojowe z masłem, 2 filiżanki Ricore (z cukrem i śmietanką) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.