![]() |
#1111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niemcy :)
Dobra. Ja moge zabrac ze soba aparat....jak nie zapomne :P
#1112 |
Konto usunięte
|
heheheheh znow we trzy? To moze w takim razie polazimy po sklepach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zadomowienie
|
Nie, nie !! ale tak wszedzie piszesz o tym bolacym gardziolku, to juz myslalam, ze pozamiatane. To co jutro cala czworeczka sie widzimy o 13.
#1117 |
Zakorzenienie
|
Wiec tak jak sie dzis umawialysmy,ja czekam na HH na Was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj spotkanko. Moze sie jeszcze ktos skusi??
#1120 |
Wtajemniczenie
|
![]() Tylko potem napiszcie, jak bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zadomowienie
|
Bylo swietnie. Najpierw poszlysmy na kawke i ciasteczko. Oczywiscie na krolewskiej aleji, a co bedziemy sie szczyopac, jak szalec to szalec. Zrobilysmy sesje zdjeciowa, w roznych kombinacjach i pozycjach.
![]() Powedrowalysmy na altstadt. Tam napstrykalysmy kolejna porcje zdjec. Doszlysmy do wniosku, ze trzeba cos pokombinowac z aparatem i tak grzbalysmy w nim 15 minut szukajac jednego guziczka ![]() ![]() W miedzy czasie porobilysmy sobie zdjecia z...parowka. O czym zapomnialam ?
#1123 |
Zakorzenienie
|
moze o tym,ze sie smialysmy jak glupie
![]() ![]() Kurcze,fajnie bylo,no ![]() Chcialam tylko powiedziec ![]() ![]() I,ze zapomnialam kupic kubek w Starbucksie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
Jeszcze bedziesz miala okazje go kupic. Jak bylo oberwanie chmury to ja jeszcze tkwilam w Düsseld. na stacji, a konkretnie to wsiadalam do pociagu.
Jeszcze TZ zdazyl zlozyc zamowienie i kupilam mu BIG Macka. No, usmialysmy sie jak jeszcze nigdy !
#1125 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm... dzieki Mloda za relacje!
![]() Ciesze sie, ze sie dobrze bawilyscie i bardzo dobrze, ze nie zalowalyscie sobie malych i nie tylko tych malych ![]() A co do czekania na stacji w Duesseldorfie, to jak ja to dobrze znam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zadomowienie
|
Czesc i witam.Od 3 tygodni jestem nowa wizazanka.Bardzo podoba mi sie wasz watek.Dopiero teraz widac ile nas jest tutaj w Niemczech.Jestem tutaj od 14 lat,mezatka,mieszkam w Lüdenscheid(okolice Hagen-Dortmund).Bardzo bym sie cieszyla jezeli sa tutaj osoby z tych okolic.Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam.
P.S.Z Polski jestem z Chorzowa,czy sa tutaj osoby z Chorzowa?PA |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest tutaj wizazanka z Hagen, jej nick to moni22. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Konto usunięte
|
Oj majeczko, ja sie zieram i zebrac nie moge. Wszystkigo najlepszego z okazji slubu. I jak jest byc mezatka?
Mialm nadzieje, ze sie kiedys zameldujesz i na kawke wpadniesz, sama lub z TZ |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Moni
![]() ![]() ja dzis nawet przejezdzalam niedaleko i tak sobie pomyslalam,ze moze na kawe skrece do Ciebie... ![]() Mezatka byc jest fajnie,w sumie nic sie nie zmienilo,tylko obraczka na palcu sie swieci ![]() Ale znowu sama jestem,bo Tz juz w Tajlandii ![]() ************************* ************************* ********** To jak bedzie ze spotkaniem wizazowym?Moze zrobimy 4.02 (prawie w rocznice naszego pierwszego spotkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Konto usunięte
|
Majka a co tam w Tajlandii maja za fajne kosmetyki? Moze by nam TZ jakis fajny puderek na naturalnych skladnikach przywiozl? A moze jakas firma jest tanszy niz tu u nas? Shiseido w Japonii podobno tansze niz u nas i nie ma sie co dziwic , wkoncu to ich rodzima firma.
Przywozi ci TZ cos fajnego z takich wyjazdow? Moze jakis fajny ciuch? Albo wlasnie kosmetyk? Albo buty? A moze kiedys pojedziesz z nim, to sie obejrzysz co tam maja fajnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm,jesli chodzi o kosmetyki,to nie mam zielonego pojecia,co oni tam moga miec fajnego
![]() ![]() Ja zawsze dostaje perfumy kupione na lotnisku,ubrania sa marne gatunkowo i Tz dostal szlaban na kupowanie ciuchow ![]() A tak poza tym to Gucci,Armani,Chanel itp wszedzie gdzie sie nie obejrzysz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Konto usunięte
|
To rozumiem, ze kolekcje perfum masz pokazna? Ale fajnie bylo by miec cos co tutaj jest drogie, albo tego nie ma, albo jest super promocja jak w Anglii. Monika mi pisala, ze kupila sobie blyszczyk Jusy Tubes od Lancome, za polowe ceny. Podobano czesto tam sa promocje kup dwa , a trzeci masz gratis, albo typowe kup jeden a drugi masz gratis i duzo przecen wysokopolkowych kosmetykow, a u nas tego nie uswiadczysz. I tak sobie pomyslalam, ze moza by twojego TZ wykorzystac, zeby nam cos na lotnisku kupil , co wyjdzie na(znaczy sie mnie hehehe) taniej niz tutaj. jak pisalm Sisheido jest w Japonii o wiele tansze, bo to ich rodzima marka, a u nas? Rece opadaja. Moze zagadaj TZ-ta niech sprawdzi na lotnisku(nie bedziemy go ganiac po miescie) jakie marki tam maja i jak to cenowo by wyszlo?
A czemu ciuchy slabe gatunkowo? Roztwalaja sie po jednym praniu? A co do spotkania, to niech dziewczyny sie wypowiedza. Ja sie dostosuje. A kiedy na kawke wpadniesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem czy pokazna?
![]() ![]() ![]() ![]() Ubrania,marne gatunkowo,bo po praniu wygladaja jak szmatki.Pewnie nie wszytskie,ale Tz nienawidzi robic zakupow wiec wyszukanie czegos fajnego byloby dla niego strasznie meczace ![]() Moge mu powiedziec zeby zobaczyl co tam maja na bezclowce,ale bez kalkulatora w rece nie policzysz dokladnie (maja tam inne pieniadze ) i np ten moj Chanel kosztuje u nas ok 73 Eur i tam mniej wiecej tak samo ![]() ![]() ![]() No ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Konto usunięte
|
Leeeeeeeeeee to dali d... tak samo wychodzi to sie nie oplaca, a przeciez bezclowki byly zawsze taniej. A tego twojego Chanela to nie znam. Ja wogole w perfumach nieobyta, bo mi wiekszosc tak samo smierdzi i mnie dusi, albo mam bol glowy, albo mdli mnie i przestalam szukac mojego idealu. Mam Lacost, chyba juz trzeci rok, i od roku Yrie z YR uzywam zadko, bo jednak przy codziennym uzywaniu mi przeszkadza zapach. Kiedys lubilam Dolce Vita Diora, ale potem jak mi sie tak zrobilo, ze mi kazdy zapach przeszkadzal to dalam sobie spokuj. Robilam podchody w ciazy i krotko po, ale to samo. Potem bylo lepiej to nabylam Yrie i chodz zapach mi sie podoba to nie na codzien i nie zawsze kiedy mam ochote bo moze sie skonczyc zle. Musze sie znow do Dolce Vity przyssac, jak zwykle nie beda ok to wersja letnia bez alkoholu, tylko ta znow wielka to kiedy ja to zuzyje jak ja 15ml moge latami uzywac?chcialabym cos lekkiego, swwiezego, moze byc lekko kwiatowe i najlepiej wode taletowa, bo perfumowana mi za mocno pachnie. Tylko gdzie ja ma tego szukac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
W Douglasie
![]() ![]() Jak chcesz cos lekkiego i swiezego,to powachaj sobie Elizabeth Arden "Green Tea" (zielony,bo jest chyba jeszcze rozowa)-jak dla mnie zapach jest boski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zadomowienie
|
Siemka lachony! Majus my sie jutro widzimy popoludniu. Jeszcze do ciebie przedzwonie o ktorej dokladnie
![]() ![]()
#1139 |
Wtajemniczenie
|
26.02 najbardziej mi by z tych wszystkich dat pasowalo.
Tzn. generalnie najbardziej bym chciala w tygodniu, bo i tak codziennie sie tluke pociagami do Duess. W semestrze moge: w piatek caly dzien, a w reszte dni od 16.40 moglabym juz byc. We wtorki nie moge wcale. W poniedzialki moge czasem juz od 11.30. Ale pod koniec lutego bede miala juz ferie, wiec wtedy w tygodniu moge caly czas ![]() Moni, a mozliwe byloby, zebys zabrala na spotkanie swojego malego? Czy on bardzo marudny jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Konto usunięte
|
A co on by z nami robil? No marudny jak to dzieciak. Do tego kiedy mi sie spotykamy on ma drzemke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.