Jakość butów DeeZee - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-28, 12:01   #91
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty
Dot.: Jakość butów DeeZee

Mam jedne butki stamtąd- słowo jakość ich niestety nie dotyczy
Stary 2009-02-13, 13:20   #92
zielona porzeczka
Raczkowanie

Dziewczyny a nie widziałyście gdzieś podobnych butów jak te - http://www.deezee.pl/shop,show,1220 podobają mi się ale nie zdecyduje się na kupno w tym sklepie po tym co wyczytałam, no i nie ma to jak naturalna skórka...
zielona porzeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 23:13   #93
hanutek89
Raczkowanie

Talking Dot.: Jakość butów DeeZee

http://www.deezee.pl/shop,show,938 a z tych tenisówek jest ktoś zadowolony?
hanutek89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 23:33   #94
see
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanutek89 Pokaż wiadomość
http://www.deezee.pl/shop,show,938 a z tych tenisówek jest ktoś zadowolony?
Ja mam takie same, ale szare.
Ogólnie są ok, ja kupowałam za 19zł bo były w promocji.
Wykonanie nawet nawet, jak na taką cenę. Chociaż wiadomo, że z takimi tenisówkami to nigdy nic nie wiadomo, bo mają cienką podeszwę.
see jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 07:06   #95
the_sania
Wtajemniczenie

hej

któraś z Was kupiła może te buciki?
http://www.deezee.pl/shop,show,1342

są świetne, ale nie wiem czy kupować właśnie ze względu na jakość deezee.
Miałam saszki raz i były tandetne Także nie wiem, czy ryzykować z tymi...

jak myślicie?

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 08:15   #96
elficzeq
Zadomowienie

GG do elficzeq Send a message via Skype™ to elficzeq

Moja przyjaciółka ma takie saszki i też musztardowe. Ma je dopiero miesiąc i narazie nic się nie wydarzyło ale oglądałyśmy je i super jakością nie grzeszą ale są śliczne i pięknie się prezentują na nodze.

elficzeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 08:25   #97
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elficzeq Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka ma takie saszki i też musztardowe. Ma je dopiero miesiąc i narazie nic się nie wydarzyło ale oglądałyśmy je i super jakością nie grzeszą ale są śliczne i pięknie się prezentują na nodze.
ooo to fajnie ocieplane to na bank nie są, co? hehe
a śmierdziały na początku? Bo te co ja miałam nieźle dawały takim specyficznym zapachem

Marcelek 30.05.2011

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-25, 12:10   #98
elficzeq
Zadomowienie

GG do elficzeq Send a message via Skype™ to elficzeq

niby taką pianeczką są ocieplane ale ciepła to to nie daje Śmierdziały hm ja to nazywam nowością ale tydzień dosłownie i juz jest ok

elficzeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-25, 12:15   #99
the_sania
Wtajemniczenie

po tym, co napisałyście stwierdzam, że nie opłaca się kupować tych saszek, mimo tego, że są bardzo ładne.

Wiecie gdzie można kupić takie same, lub podobne, tylko lepszej jakości??

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-03-01, 13:42   #100
kometa333
Raczkowanie

Ja kupilam na deezee szare saszki i japonki. Saszki sa dosc niewygodne, fleki zdarly mi sie po doslownie kilku dniach chodzenia, ale chyba przewidzieli taka ewentualnosc bo dodali drugie fleki w zestawie japonki strasznie mnie obtarly ale kazde mnie obcieraja wiec tutaj nie mam wiekszych zastrzezen.
kometa333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 16:54   #101
asiasab
Raczkowanie

to prawda ze e deezee buty mają słabą jakość. Ja mam saszki, które rozkleiły się gdy tylko spadł pierwszy śnieg. Nie nadają się w ogóle do chodzenia w zimie. No ale zareklamowałam i dostałam nowe. I te nowe znów się rozkleiły... I znów je zareklamowałam i czekam...
asiasab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 11:49   #102
kasiencja
Pani Buka

wybaczcie odkopanie tematu, ale wolę skorzystać z wyszukiwarki niż zakładać nowy

jak z jakością balerinek z deezee? mówię np o:

http://www.deezee.pl/shop,show,1484
http://www.deezee.pl/shop,show,1029

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 18:59   #103
CzarnaJagooda
Przyczajenie

I ja odkopuję ten wątek, ponieważ zastanawiam sie nad tymi butami:
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...79_purple.html

komentarze i opinie na stronie sklepu są pozytywne...ale wiecie jak to jest więc bardzo Was proszę o jakieś opinie co do rzeczywistego wyglądu i oczywiście JAKOŚCI...
CzarnaJagooda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 10:52   #104
Lacrymossa
Przyczajenie

http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...079_black.html
a co powiecie o tych ? kurcze nie orientuję się jak na deezee jest z rozmiarami i boję się że wezmę za małe.
ja osobiscie mam takie ,,prawie skórzane'' czarne tenisówki z tej strony i sa super wygodne.. tylko ciut za duże xD
Lacrymossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 11:09   #105
.ups
Wtajemniczenie

GG do .ups

Ja do butów deichmana nic nie mam. Mam dwie pary szpilek z czym jedną już chyba z 5 lat nic się z nimi nie dzieje. Natomiast DeeZee.... Kupiłam gladiatorki w tym roku na wakacje i no nistety nie dość że całe odstają od kostki, to ich wykonanie i jakoś ma wiele do życzenia. Podeszwę mają jakby karton Na pewno już się nie skuszę na buty z DeeZee a na deichmana i owszem

[/I][/COLOR]
.ups jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-16, 22:34   #106
agacineczka
Raczkowanie

ja skuszona ceną, pozytywnymi opiniami i ładnym zdjęciem zakupiłam:
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...r-39_grey.html

COŚ OKROPNEGO!!
Buty są baaardzo kiepskiej jakości, uwierają, na nodze wyglądają strasznie! Mam wrażenie, że może wyglądałyby nieco lepiej, gdybym je miała ze 2 numery za duże ;/ Natomiast mój rozmiar fatalnie układa się na nodze.

Buty poszły do zwrotu. Jakość bazarowa. Takie same kupicie na targu ;/
No i jeszcze dodam - mam bardzo nieprzyjemne doświadczenia z tym sklepem. Bardzo ciężko się skontaktować (spróbujcie się do nich dodzwonić... syzyfowa praca), na maile odpiszą CZASEM późnym wieczorem. Szczerze odradzam.
agacineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 14:04   #107
lexuria
Przyczajenie

Zgadza sie z toba..odpisuja na maile jesli zarzuca im sie brak dbalosci o prawa konsumenta i niezgodny z prawm regulamin w innych przypadkach, brak kontaktu
lexuria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-04, 13:05   #108
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sonia_n Pokaż wiadomość
ja mam te butki :
http://deezee.pl/shop,show,410
i powiem tak.. miałam je na sobie raz i w trakcie chodzenia zapiętek (nie wiem jak to się fachowo nazywa) mi się po prostu wgiął myślałam że mi sie po drodze rozlecą mam wrażenie że zostały wykonane z cienkiej tektury i obciągnięte ceratą hehe moja mam nazywa je "trupiakami"
reasumując - za tą cenę nie warto jakość wg mnie żadna...
skoro bywają niezadowolone osoby, to dlaczego na stronie są same pozytywne opinie... eh- oszustwo, czy po prostu to są osobne niezadowolone przypadki?

mnie się marzą te buty, wiem ze za czesto w nich chodzicnie bede ale mam nadzieje e obcas sie nie wykreci a skora stopy nie odparzy
http://asset.soup.io/asset/1133/2490_5a47.jpeg

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-10-04 o 13:22
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-11, 15:37   #109
lexuria
Przyczajenie

hmmm.... generalnie to nie tak. kupowalam tam buty, kazde z nich maja swoj specyficzny -sztuczny-zapach, jak to eko skora czy PCV jak zwal tak zwal . nie oczekujemy za 100 zl badz tez 80 zl buty beda super wygodne , raczej na 100% nie przetanczysz w nich dobrej imprezy, wez tez pod uwage to ze te buty sa zle zrobione , np profil jest nieodpowiednio polaczony z reszta buta, mowie o szpilkach bo tylko takie tam kupowalam, ogolnie jesli chcesz wyjsc z auta , pojsc na kolacje i wrocic to sa ok,ale jesli planujesz w nich spedzic caly dzien to odradzam, poza tym fleki do wymiany, buty tez sie rozklejaja, no i czasami widac klej na laczeniach,,,, no cos za cos,, modele sa calkiem sensowne ale juz jakosc bedzie kiepska skoro i cena jest niska,,,,,poza tym jesli mam za pare lat miec zdeformowane stopy-nie zartuje-od kiepskich butow to dzikeuje bardzo,,,skusila mnie cena i wzor i to byl blad,,, zawsze nosze skorzane kupuje modele na tyle ciekawe ze moge je nosic pare lat...no ale to juz powoli przeobraza sie w kolekcjonerstwo...:brzyda l: jednym slowem,,,, buty ktore wybralas sa ladne ale nie spodziewaj sie rewelacji jesli chodzi o komfort i jakosc
lexuria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-23, 18:49   #110
_Viola_
Przyczajenie

Witam,
nikomu nie polecam zakupów w DeeZee. Buty są marnej jakości, niezgodne ze zdjęciem na ich stronie, wykonanie pozostawia wiele do życzenia i ten specyficzny zapach kleju;// warte może 10% tego ile kosztują. Buty butami- bo je można zawsze zwrócić, ale obsługa klienta to jakiś koszmar. Jest niemiła, opryskliwa, nie można z nią dojść do porozumienia. Nie wiem jak oni chcą mieć klientów, skoro ich nie szanują!!! Dziewczyny zanim dokonacie tam zakupu to lepiej się 10x zastanówcie i nie wierzcie opinią, które są na ich stronie. Osoby, które mają anulowane zamówienie niestety nie mogą wystawić swojej opinii. Teraz wiadomo skąd tyle pozytywów i zachwytów nad tymi "badziewnymi" butami
_Viola_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 15:54   #111
Tunia82
Raczkowanie

Witam,
Mam juz dwie pary butów deezee i jestem bardzo, bardzo zadowolona! Nie porównujmy ich jakości z butami za 500 czy też wiecej złotówek bo te buty często nie kosztują więcej niż stówkę więc cudów nikt nie powinien się po nich spodziewać! Jak dla mnie przystępna jakość za bardzo przystępną cenę...co do "smrodu" to mam w domu buciki ze skóry za 950 zł i śmierdzą skórą niemiłosiernie! a zapach butów deezee jest do wytrzymania. Tak na marginesie nie rozumiem kto kupuje buty tylko po to by później siedzieć z nosem włożonym w środek?! Ja je noszę na nogach a nie na nosie więc zapach mnie nie obchodzi Ktoś napisał, że jakość bazarowa...hmmm, to chciałabym wiedzieć gdzie są bazary z takimi butkami to chętnie skorzystam Pozdrawiam

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Aha, jeszcze jedno... te które ja kupiłam są doskonale wyprofilowane tzn. na wysokim obcasie i świetnie dopasowanej platformie dzięki czemu noga w ogóle nie odczuwa wysokości i na bank nie rozsuwają się obcasy! No przynajmniej w tych które ja zakupiłam
Tunia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 16:44   #112
Nikaaa152
Zakorzenienie

A czy któraś z Was składała reklamacje? Jakieś 2 miechy temu kupiłam kozaki, zaczeły przeciekać i zauważyłam, że czubki się rozklejają Do tego skóra po bokach zaczyna "pękać", ale podejrzewam, że tego nie uznają. Myślicie, że uwzględnią reklamację? Nie chciałabym tracić na wysyłkę, zostać bez butów, a na koniec dostać znowu te stare

Edytowane przez Nikaaa152
Czas edycji: 2010-12-07 o 16:45
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-20, 14:42   #113
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Dobrze, że znalazłam ten wątek, bo już się przymierzałam do kupienia kilku szpilek. Wiedziałam, że nie są dobrej jakości, ale komentarz lexuria przekonał mnie już na 100 % do rezygnacji
Więc moje poszukiwania butów na wiosnę trwają nadal
KroofkaNeonoofka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-22, 17:40   #114
Marciamartyna
Raczkowanie

Ja mam 3 pary butów z DeeZee i poki co się nie zawiodłam.
Może nie są najlepszej jakości ale mogą być.
Tylko ten specyficzny hmm zapach,napewno trzeba je wietrzyć :P
Botki są wygodne mimo wysokiego obcasu,2 natomiast mam wrażenie że są troszke za duże ale b.ładnie wygladaja na nodze.
Glany co prawda przyszły inne niż zamawiałam no ae nie mam czasu ani siły bawić się w wymiane,przynajmniej rozmiar jest dobry,troche mnie obcierają ale musze je rozchodzić
Więc ja jestem zadowolona z zakupu w DeeZee.
Marciamartyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-12, 09:47   #115
gabrielle_89
Raczkowanie

Ja się przymierzam do zakupu tych butów:
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...ight_pink.html

Kupował je ktoś może? Na stronie komentarze są bardzo pozytywne... Ale boje się, bo nie chcę wyrzucić 180 zł w błoto (buty + przesyłka)
gabrielle_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-12, 09:52   #116
201704051255
Konto usunięte

absolutnie odradzam

źle wyprofilowane, krzywo przytwierdzone obcasy, kazdy but innej tegosci, kiepsciutkie materialy, sandalki rozwalily mi sie po 3 mcach,w botkach nie daje sie chodzic, drugie botki mialy pod pieta wystajace gwozdzie

szajs jakich mało

te buty sa po 100zl, a warte sa jakies 20zl i taka maja jakosc....

jesli mialabym 100zl na buty o niebo lepsza jaksoc mamy w CCC, troche gorsza w deichmanie, ale od tego co oferuje deezee chyba juz lepszy jest bazar choc nigdy tam nie kupowalam...
pomijajac juz,z e dodajesz 50-70zl i masz skorzane wygodne buty z outletu nine west lub moze mniej wygodne, ale rowniez skorzane i ladnie wykonane z outletu aldo

deezee jest dla mnie porwnywalny do bucikow z cutesyshoes po 10 dolcow
jedne i drugie potrafia zasmrodzic cala szafe :/

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2011-03-12 o 09:56
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 12:21   #117
ladyangel20
Przyczajenie

Odświeżam wątek! W moim mieście od pół roku jest właśnie sklep deezee, więc zachęcona poszam zobaczyć jak te buty na żywo wyglądają ( a zamierzałam się do kupna w internecie ) i zobaczyłam wtedy piękne szpilki w kolorze nude z śmiesznym kwadratowym czubem. Wszystko by było pięknie gdyby nie wsadziła do nich stopy! istny koszmar! zero wyprofilowania! już samy staniem w nich stopa czuła się jak bym chodziła cała noc ale nie chciałam się zniechęcać i zaczęłam mierzyć inne które również były koszmarnie niewygodne.
Ogólnie nie polecam butów deezee, są nie wygodne ,twarde no i lipna jakość nie adekwatna do ceny.
ladyangel20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 13:52   #118
kejtigda
Wtajemniczenie

Ja póki co jestem zadowolona, kupiłam kilka par i z żadną nic mi się nie stało, obcasy włącznie z 16 centymetrowymi nadają się do chodzenia. Za takie małe pieniadze nie ma co się spodziewać jakiegoś szału, ale te same buty sprzedawane za granicą w sklepach on line są o wiele droższe, u nas np 130zl a tam 50euro. Myślę że nawet jeśli mają posłużyć na kilka wyjść to się opłaca
Stary 2011-06-07, 14:25   #119
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Myślę że nawet jeśli mają posłużyć na kilka wyjść to się opłaca
130 zł na kilka wyjść? nie opłaca się.
Moje ulubione szpilki kupiłam za 40zł były bardzo wygodne, i dopiero w tym roku się rozpadły - lakier i podeszwa ( a często w nich chodziłam od 2007 r. więc można tanio i z wysoką jakością.
Ja jednak za ponad stówę wolę coś na lata niż na parę wyjść w sezonie.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 14:56   #120
gosica
Zadomowienie

ja kupiłam jakiś czas temu botki, ubrałam dwa razy i obcas się rusza a nie dałam do reklamacji, więc już pewnie przepadła, botków na wymianę też pewnie już nie mają... a uwielbiam je!
na deezee buty są piękne, ale niekiedy kiepsko z ich jakością...
gosica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości