|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mezatka ,synek Luca,coreczka Natalia
Ulubiony kolor(max.3): wszystkie odcienie czerwieni,pomaranczu,burs ztynowy oraz wszystkie kolory pastelowe Nielubiany kolor(max.3):ogolnie lubie wszystko byle nie razace Ulubione zwierzę:kot,motyle,,konie(konik morski tez ) Ulubiony film:Miasto aniolow;Pamietnik Ulubiona książka: nie mam ulubionej;uwielbiam czytac z kazdego gatunku Biżuteria-tak-nie -jaka:ogolnie wszystko oryginalne Hobby:tkanie gobelinow,malarstwo,rzezb a,robotki reczne i lubie probowac nowe techniki Zawód-Praca-Szkoła: Obecnie wychowuje dzieci,z wyksztalcenia artysta plastyk Urodziny: 06.04 Imieniny: 21.10
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ Edytowane przez ulla6 Czas edycji: 2009-01-21 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ- niestety cały czas ten sam
![]() Ulubiony kolor(max.3): bordo, brąz, czarny, zieleń Nielubiany kolor(max.3): róż, żółć Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film:Dirty Dancing, przyrodnicze Ulubiona książka: nie mam ulubionej Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, uwielbiam srebro, ale nie tylko Hobby: haft Richelieu, kartki, pergamano, decoupage Zawód-Praca-Szkoła: pracuję w szkole podstawowej w klasach I - III Urodziny: 27.12 Imieniny: 26.07 __________________
![]() ![]() moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ Edytowane przez Hania739 Czas edycji: 2010-04-26 o 16:00 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż, córka 6 lat
Ulubiony kolor(max.3): beżo-brązy, zgniłe zielenie, czarny i podobne Nielubiany kolor(max.3): brak - no chyba że na sobie - nic "jarzącego" Ulubione zwierzę: koty, konie Ulubiony film: lekkie Ulubiona książka: sporo, sporo.. Biżuteria-tak-nie -jaka: delikatna, "inna", chętnie "kamienna", bransoletki, kolczyki, coś na szyję Hobby: wszelaka dłubanina Zawód-Praca-Szkoła: administracja Urodziny: 15 marca ;-) Imieniny: górnicy wiedzą ![]() Edytowane przez bachud Czas edycji: 2009-02-02 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): brak
Ulubiony kolor(max.3): niebieski, zielony Nielubiany kolor(max.3): rażące Ulubione zwierzę: śliniak Ulubiony film: kino akcji Ulubiona książka: lekka Biżuteria-tak-nie -jaka: zależy od nastroju Hobby: papier, nożyczki, klej... Zawód-Praca-Szkoła: Urodziny: 30.03 Imieniny: 20.04
![]() |
#95 |
Moderatozaur
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): już mąż
![]() Ulubiony kolor(max.3): brązowy, niebieski Nielubiany kolor(max.3): żółty Ulubione zwierzę:chyba kot Ulubiony film: nie ogladam filmów... Ulubiona książka: "Się" Edwarda Stachury (a tak poza tym to wszystkie kryminały Agathy Christie...) Biżuteria-tak-nie -jaka: raczej nie Hobby: książki, szydełkowanie; kolekcjonuję tez anioły w formie wszelakiej ![]() Zawód-Praca-Szkoła: lektor języka angielskiego Urodziny: 29.12 Imieniny: 14.04
Zapraszam serdecznie do oglądania moich wyczynów szydełkowych i nie tylko... o tu To już ... Edytowane przez Just-in Czas edycji: 2009-06-07 o 21:51 Powód: zmiana statusu TŻta ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):tego ci u mnie dostatek
![]() Ulubiony kolor(max.3): bialo-czarna kombinacja, Nielubiany kolor(max.3):w rzeczach-wszystkie niebieskie,w ubiorze i bizu-nie nosze ciepłych kolorów, Ulubione zwierzę:wszystkie oprócz myszy i chomików ![]() ![]() Ulubiony film: o tam..cała kupa ![]() Ulubiona książka: kryminały Agaty Christie i Chmielowskiej i duzo innych.Teraz nie czytam,bo nie mam okularów ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: nie nosze tylko bransy na nodze ![]() ![]() ![]() Hobby: ogród,kwiaty,rower, papierkowa robota.. ![]() ![]() Zawód-Praca-Szkoła: krawiec,ale nie pracuję w zawodzie Urodziny: 17.o1 Imieniny: 05.02
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2012-02-20 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): póki co- TŻ Tomasz
![]() Ulubiony kolor(max.3): niebieski, brązowy, bordowy Nielubiany kolor(max.3): zależy od nastroju Ulubione zwierzę: psy, konie Ulubiony film: oj, kilka ich jest... ![]() Ulubiona książka: Mistrz i Małgorzata oraz ogólnie książki P.Coelho Biżuteria-tak-nie -jaka: oczywiście, że tak- wszelkiego rodzaju ![]() ![]() Hobby: kwiaty, fotografia, podróże, hand-made... Zawód-Praca-Szkoła: Zarządzanie i marketing Urodziny: 10 lipiec Imieniny: 25 listopada |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): troje doroslych dzieci/dwoch synow i corka/
Ulubiony kolor(max.3):kolory ziemi, niebieskie Nielubiany kolor(max.3):nie ma takich Ulubione zwierzę :kot Ulubiony film:Dirty Dancing Ulubiona książka:nie mam jednej ulubionej/w tej chwili Monika Szwaja / Biżuteria-tak-nie -jaka niekoniecznie,ale korale........owszem Hobby:szydelko, ksiazki, Afryka Zawód-Praca-Szkoła:nauczyciel, Urodziny:01.06 Imieniny:03.10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): od trzydziestu paru lat ten sam mąż
![]() Ulubiony kolor(max.3):jesienne brązy, rudości, szarości, szare zielenie, zgaszony fiolet Nielubiany kolor(max.3): niebieski, różowy -wszystkie jaskrawe barwy Ulubione zwierzę: nie mam Ulubiony film: Amelia, Czekolada, Siedlisko- takie klimaty Ulubiona książka: nie mam ulubionej choć b. lubię czytać, przy romantycznych czasem chipię, a przy Chmielewskiej zaśmiewam się w głos Biżuteria-tak-nie -jaka: TAK, głównie srebrna, bez nadmiary ozdób Hobby: gród, decoupage, dawniej wyszywanie XXX, Zawód-Praca-Szkoła:AE-Kraków-to dawno, a teraz HR Urodziny:08.06. Imieniny:01.04. prima aprylis Uzupełniam preferencje: biżu: najchętniej kolczyki długie ciężkie lub bransoletka, bardzo chetnie rzeczy wrapowane decu: uwielbiam rzeczy postarzone, poprzecierane, popatynowane itp, rameczki i talerze raczej nie, scrap: notesiki, przepiśniki w stylu retro dziergałki: frywolitki, frywolitki frywolitki , ale i krzyżykowe prace, i szydełkowe mini zwierzaki i inne mini cuda , bombki, aniołki malunki/rysunki: tak, tak, torebki: wielkie ![]() origami: bombki choinkowe, papierowa wiklina: pudełeczko kwadratowe lub prostokątne .
babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog ![]() Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2010-11-03 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ jest i 4 dzieci w wieku od 2 do 15 lat
Ulubiony kolor(max.3): niebieski, zielony Nielubiany kolor(max.3): rażące Ulubione zwierzę: koń, ale motywy zdecydowanie roślinne preferuję, ew. ptaki Ulubiony film: Pożegnanie z Afryką, od niedawna Mama Mia Ulubiona książka: Sto lat samotności Biżuteria-tak-nie -jaka: przede wszystkim bransoletki, nie duże kolczyki, wisiorki i broszki, ale i tak zapominam założyć Hobby: hand made, psychologia Zawód-Praca-Szkoła: nauczyciel, ale obecnie mama Urodziny: 07.10 Imieniny: 29.05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ulubiony kolor(max.3): pastelowe Nielubiany kolor(max.3): pomarańcz fiolet, wściekły róż Ulubione zwierzę: nie mam Ulubiony film: filmy sensacyjne Ulubiona książka: nie mam Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, delikatna z wyjątkiem kolczyków, Hobby: hand made, taniec, joga Zawód-Praca-Szkoła: nauczyciel, Urodziny: 16.04 Imieniny: 16.03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): brak
Ulubiony kolor(max.3): czarny, zielony, brązowy i wiele innych ![]() Nielubiany kolor(max.3): jaskrawe Ulubione zwierzę: wszystkie Ulubiony film: bardzo dużo, zabrakłoby miejsca na wymienienie tu wszystkich ![]() Ulubiona książka: jak wyżej ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: raczej nie noszę, ale czasami wisiorki, korale, kolczyki Hobby: wszelkiego rodzaju robótki ręczne (ostatnio zwłaszcza szydełkowanie i papierowa wiklina), książki, film, akwarystyka ... Zawód-Praca-Szkoła: zajmuję się domem Urodziny: 04.10 Imieniny: 08.03
http://betinaa40.fotosik.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=298251 Edytowane przez betinaa40 Czas edycji: 2009-05-07 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Moje ulubione kolory to: beżo-brązy,różne odcienie brązów i zieleni,bordo,śliwkowy fiolet
Nie lubię kolorów jaskrawych ![]() Nie noszę kolczyków,lubię korale,różne wisiorki. Kocham kwiaty,uprawiam ogródek,szydełkuję,robię na drutach,haft xxx,kartki i różne prace z papieru w połączeniu z innymi materiałam wyłącznie na własne potrzeby lub najbliższych mi osób. Podziwiam i bardzo lubię prace wykonane innymi technikami: quilling,scrapki,pergaman o ,decoupage.Dzierganki szydełkowe też podziwiam ,bo niektóre osoby dziergają cudeńka.... Poza tym uważam ,ze każda niespodzianka jest bardzo miła i cieszy szalenie. Pracowałam jako nauczyciel,obecnie odpoczywam. URODZINY:22 maja Imieniny:13 marca Mam nadzieję,że chociaż trochę ułatwiłam zadanie osobom z wymianki. Edytowane przez kaczucha 47 Czas edycji: 2008-10-27 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Uzupełniam moje preferencje:
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): narzeczony (na razie) ![]() Ulubiony kolor(max.3): fiolet, czerwony, brązowy Nielubiany kolor(max.3): pomarańczowy, błękitny, i jaskrawe Ulubione zwierzę: wszystkie- w końcu biolog jestem ![]() Ulubiony film: wszystkie mądre thrillery, nie żadne zmutowane potwory Ulubiona książka: WSZYSTKIE KRYMINAŁY Agathy Christie- przeczytałam już prawie wszystkie ( ok. 80 ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: tak! nie lubię tylko wisiorków i przywieszek na łańcuszek. Hobby: czytanie książek, decoupage, scrapbooking i robienie kartek,tworzenie biżuterii, dłubanie artystyczne ![]() Zawód-Praca-Szkoła: mgr. biologii, specjalnosc-mikrobiologia Urodziny: 25.02 Imieniny: nie obchodzę, ale jeśli już to 26.05 ![]()
Moje prace decoupage i nie tylko Moje papierki moj blog http://craftowepasje.blogspot.com - 11.01NOWOŚCI NA WĄTKU PAPIEROWYM!!!SCRAPY Edytowane przez paulisia250285 Czas edycji: 2010-01-06 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
A to i ja się w końcu dodam do listy
![]() Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mężatka: TŻ Rafał i Synuś Miłosz Ulubiony kolor(max.3): żółty, fioletowy,zielony Nielubiany kolor(max.3): chyba nie ma takowego Ulubione zwierzę: kocham wszystkie, bez wyjątków Ulubiony film: Zielona mila, Lemony Snicket - Seria niefortunnych zdarzeń Ulubiona książka: Mistrz i Małgorzata!!!!! Biżuteria-tak-nie -jaka: korale,koraliki, kolczyki Hobby: szydełkowanie,pierdółki z papieru wszelakiego rodzaju Zawód-Praca-Szkoła: bezrobotna mama ![]() Urodziny: 25.01.1979r. Imieniny: ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż Łukasz i córka Lidia
Ulubiony kolor(max.3): niebieski, brązy, fiolety ![]() Nielubiany kolor(max.3): pomarańczowy Ulubione zwierzę: lubię wszystkie Ulubiony film: lubię anime Ulubiona książka: seria o Rapsodii, lubię książki podróżnicze i o fotografowaniu Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki, korale Hobby: hand made: druty, szydełko, biżuteria, papier; fotografia Zawód-Praca-Szkoła: studiuję wczesne wspomaganie rozwoju i wychowanie przedszkolne (V rok), marzę o logopedii ![]() Urodziny: 12.09 Imieniny: 29.07
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ-Karol, mąż
Ulubiony kolor(max.3): niebieski, zielony, brązowy, różowy Nielubiany kolor(max.3): nie ma takiego, jednak jest, nie przepadam za pomarańczowym :/ Ulubione zwierzę: mam kilka, świnka morska ![]() ![]() Ulubiony film: Szkoła uczuć Ulubiona książka: Karolcia, Saga o ludziach lodu Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki, srebro, korale Hobby: robienie kartek, czytanie, śpiew Zawód-Praca-Szkoła: wieloraki, pracuję w lecznicy Urodziny: 03.09.1987 Imieniny: 25.11.
Edytowane przez jenifer198 Czas edycji: 2009-01-23 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ- mąż Grzegorz
Ulubiony kolor(max.3): niebieski, brązowy, zielony Nielubiany kolor(max.3): różowy i wszystkie rażące Ulubione zwierzę: wszystkie zwierzaki lubię ![]() Ulubiony film: za dużo tego Ulubiona książka: dużo czytam, co do ulubionych to ciężko wybrać ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki, srebro, nie lubię złota Hobby: scrapki, fotografia od jakiegoś czasu decu Zawód-Praca-Szkoła: fizjoterapeutka Urodziny: 11.04 Imieniny: 29.05
https://www.instagram.com/testolandia_gizeli/ Edytowane przez magcich Czas edycji: 2010-07-14 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
No to się dopiszmy
![]() Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż Rozbójnik, nie dzieciata Ulubiony kolor(max.3): właściwie to chyba wszystkie, o ile się za bardzo miejscami nie zamieniają Nielubiany kolor(max.3): jeśli już jakieś to nieudane związki kolorów Ulubione zwierzę: wyimaginowany pies TŻ-ta - od dwóch lat go kupuje, a ja się cieszę, że nie muszę go czesać ![]() Ulubiony film: z gatunku poważnych - "Porozmawiaj z nią", z gatunku bajek - "Władca Pierścieni", z gatunku "moje słabości" - "Gladiator" ![]() Ulubiona książka: "Narrenturm" mistrza Sapkowskiego i reszta trylogii Biżuteria-tak-nie -jaka: nie znoszę i nie noszę, jedynie obrączkę toleruję Hobby: zmienne - co jakiś czas muszę spróbować czegoś odmiennego, ale ostatnio handmade Zawód-Praca-Szkoła: mgr fil. germańskiej - obecnie kontroler jakości w niemieckiej firmie ![]() Urodziny: 9.9 Imieniny: 25.11
Edytowane przez rebell2 Czas edycji: 2009-10-06 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny: TŻ
Ulubiony kolor(max.3): niebieski Nielubiany kolor(max.3): brak Ulubione zwierzę: psy Ulubiony film: Szkoła uczuć Ulubiona książka: nie mam Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, oby nie kolczyki Hobby: ostatnio szydełkowanie ![]() Zawód-Praca-Szkoła: studentka medycyny Urodziny: 16.02 Imieniny: 26.07
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): luby jest
Ulubiony kolor(max.3): czerwień, czerń, szary Nielubiany kolor(max.3): wszystkie neonowe, jaskrawe Ulubione zwierzę: kocur Ulubiony film: brak Ulubiona książka: kocham czytać ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: byleby nie ze złotym kolorem. Hobby: szydełko, druty, fimo, książki, góry, komputer, jazz Zawód-Praca-Szkoła: oligofrenopedagog Urodziny: 13 wrzesień Imieniny: 21 styczeń |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
No to i ja się dopiszę
![]() Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż, córeczka (7 miesięcy) Ulubiony kolor(max.3): brązowy, pomrańczowy, czarny Nielubiany kolor(max.3): różowy Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: Ulubiona książka: wzszystko Cobena Biżuteria-tak-nie -jaka: Hobby: książki,poezja, ostatnio szydełkowanie, Zawód-Praca-Szkoła: prawie politolog, ostatnio pracowałam jako księgowa, z zamiłowania dziennikarz ![]() Urodziny:30.08 Imieniny:22.02
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):TŻ jest,dzieci brak
Ulubiony kolor(max.3): ostatnio- brązy, szarości, granaty, beże, czernie, generalnie to większość kolorów lubię oprócz poniższych Nielubiany kolor(max.3):wszystkie rażące Ulubione zwierzę: jeże, psy (jamniki długowłose, setery, spaniele, goldeny...) Ulubiony film: nie mam ulubionego, oglądalam dużo i z różnych kategorii, ale jak już mam wybierać to wszystkie kostiumowe ![]() Ulubiona książka: za dużo ich czytam,żeby mieć ulubioną... każda jest ulubioną na chwilę czytania ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: każda ![]() ![]() Hobby:design, handmade, sztuka użytkowa Zawód-Praca-Szkoła:magisterka- inf.naukowej i bibliotekoznawstwa Urodziny:21.07 Imieniny:27.10
Edytowane przez mag_rat Czas edycji: 2009-11-08 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż, dwie córki, jeden zięć,jeden wnuczek
Ulubiony kolor(max.3): fiolet, czarny,indygo Nielubiany kolor(max.3): turkus, niebieski Ulubione zwierzę: Ziuta - bokserka Ulubiony film:wszystkie Larsa Von Triera i Pedro Almodovara Ulubiona książka: Literatura iberoamerykańska Biżuteria-tak-nie -jaka: Tak, chetniej robię, niż noszę... Hobby: Haft, druty ,szydełko, biżu, książka, film,ogród Zawód-Praca-Szkoła: filozofia na UW, "domowa kobieta" Urodziny:19.11 Imieniny:26.07 Edytowane przez Clara 11 Czas edycji: 2009-01-30 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez danuta55 Czas edycji: 2009-01-28 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny-syn i córka a ja wdowa
Ulubiony kolor-brazy ulubione zwierze-pies hobby-druty,szydełko a czasami haft ostatnio zaczełam próbowac matematyczny zawód-domowa kobieta-rencistka urodziny- 24.09 imieniny-21.10
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż Artur i trzej synowie: Krzyś, Maciek i Adaś
Ulubiony kolor(max.3): biały, czarny, brąz, czerwień Nielubiany kolor(max.3): żółty, zielony Ulubione zwierzę: kotka Czarna Ulubiony film: Dirty Dancing Ulubiona książka: ciężko wybrać, uwielbiam romanse Biżuteria-tak-nie -jaka: różnego rodzaju, raczej delikatna Hobby: różnego rodzaju robótki ręczne, ostatnio robienie na drutach, szydełku strojów dla Barbie Zawód-Praca-Szkoła: technik ekonomista, obecnie ze względu na nienormowany czas pracy ankieter Urodziny: 10 czerwiec Imieniny: 5 lutego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___________ Serdecznie zapraszam do mnie!!! ![]() Barbiankowe ręcznie robione różności ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288193 Barbiankowe Kreacje dla Barbie - nie tylko szydełko ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...62#post93758 62 Edytowane przez Barbianka Czas edycji: 2010-11-18 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż, synek i koty
Ulubiony kolor(max.3): ciemne Nielubiany kolor(max.3): róż i reszta cukierkowych Ulubione zwierzę: kot Ulubiony film: ojej, nie da się wszystkich wymienić Ulubiona książka: miliardy ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: o tak, uwielbiam! Od delikatnej, po ciężką, kontrastową, w zależności od nastroju. Kocham kolczyki i wisiory. Nie lubię złota. Niestety ze względu na uczulenie wszystkie elementy stykające się bezpośrednio ze skórą muszą być srebrne. w razie wymianki: decu:uwielbiam, więc ze wszystkiego będę zadowolona ![]() Hobby: ogólnie pojęte rękodzieło, haft krzyżykowy, frywolitki, decu... Zawód-Praca-Szkoła: bibliotekarka i nauczycielka informatyki Urodziny: 22 grudnia Imieniny: 13 marca Edytowane przez Integra Czas edycji: 2011-12-28 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mezatka z 23 letnim stazem ,2 corki 21 lat i 18 lat oraz syn 8lat
Ulubiony kolor(max.3):czarny ,czerwony niebieski Nielubiany kolor(max.3):raczej nie mam Ulubione zwierzę:pies Ulubiony film:ranczo Ulubiona książka:romanse Biżuteria-tak-nie -jaka:kolczyki Hobby:szydelko haft i nne robotki reczne Zawód-Praca-Szkoła:mlodszy referent sluzby handlowej obecnie rencistka od 12 lat Urodziny:27.10 Imieniny: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż i córka Joasia
Ulubiony kolor(max.3): brązowy, bordowy, szary Nielubiany kolor(max.3):różowy,żółty Ulubione zwierzę:mysz Ulubiony film:Forrest Gump, Zielona mila Ulubiona książka: Trylogia - H.Sienkiewicz, horrory medyczne i S. Kinga Biżuteria-tak-jaka: korale, kolczyki - skromna Hobby: robótki ręczne: haft - przede wszystkim krzyżykowy, szydełko i druty Zawód-Praca-Szkoła: elektroradiolog - Szpital Wielospecjalistyczny Urodziny: 2 stycznia Imieniny:4 grudnia ![]()
Edytowane przez hajduczek Czas edycji: 2013-01-05 o 14:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.