Tarnowskie Panny Młode - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-29, 16:10   #1351
kraven
Zakorzenienie

Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
kurde jaka ja wsciekla jestem ;/
na poczatku roku zalatwialam fotografa ale ze mieszkamy teraz za granica to tylko wyslalam mu zaliczke bez umowy dostalam od niego wiadomosc ze pieniadze dostal i ze jak bedziemy w PL zebysmy przyjechali to dogadamy sie co do szczegolow ...
wiec pisze do niego w sobote ze bedziemy w PL za tydzien i czy bedzie mial czas sie spotkac a ten pisze .. ale o jaki temrmin chodzi bo on nie ma nic zapisane .. wiec ja mu pisze ze 25 lipiec 09' a on no faktycznie jest zapisane ale nie dostal zaliczki a ja , jak nie ma zaliczki jak przeciez byl robiony przelew w banku i ze sam mi pisal ze kasa jest po czym dostaje emaila ze faktycznie dostal zaliczke ale nie bylo powiedziane jaka data i nie bylo umowy a on sobie nie zapisal i ze na ta sobote zaplanowal sobie urlop !!!!!!!!!!!!!! no normalnie az sie krew we mnie wzburzyla ... to jego biznes wiec powinien dbac o klientow a nie z urlopem mi wyskakiwac !!
ale najbardziej obawiam sie tego ze poprostu zapisal kogo innego na ta date i teraz ma 2 pary w tym samym dniu bo poprosilam kolezanke zeby napisala do niego czy ma wolny 25 lipiec a on ze termin jest juz niestety zajety ....
Nie martw się, może uda sie jeszcze wszystko odkręcić. A jak nie to moge Ci podać strone mojego fotografa. http://www.darkobiko.republika.pl/ Wczoraj u mnie był i przywiózł dużo swoich zdjęć i na prawde bardzo mi się podobają. A akurat termin Twojego ślubu według terminarza na swojej stronie ma wolny

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 16:15   #1352
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Nie martw się, może uda sie jeszcze wszystko odkręcić. A jak nie to moge Ci podać strone mojego fotografa. http://www.darkobiko.republika.pl/ Wczoraj u mnie był i przywiózł dużo swoich zdjęć i na prawde bardzo mi się podobają. A akurat termin Twojego ślubu według terminarza na swojej stronie ma wolny
dziekuje slicznie
zdzwonie do niego dzisiaj ...
jak nie da sie nic zalatwic to bede nowego fotografa zalatwiac
dziwne niby .... profesjonalista dostal zaliczke a nie zapisal sobie daty w kalendarzu
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 17:32   #1353
iwka28
Wtajemniczenie

zaaaabcia: Tak mi przykro, niestety zawsze można trafić na kogoś niepoważnego. Spróbuj ewentualnie u mojego fotografa http://www.hubertburzawa.com
Też nie jestem w Tarnowie na co dzień, rzeczy załatwiam z doskoku, a On nie dość że przyjechał do Krakowa kiedy mi pasowało to jeszcze zaproponował, że jak się nie mamy czasu spotkać, to wyśle mi umowę pocztą a potem jak ją podpiszę to ją odeślę z powrotem. Także żadnych problemów. Umowy generalnie trzeba pilnować, bo w największe zapewnienia nie można wierzyć. A jak masz dowód przelewu z tytułem za co on miał być plus wyciąg z billingu i jakiegoś świadka możesz go wezwać pisemnie do dotrzymania umowy ustnej a jak to nie pomoże zawsze masz sąd. Na pewno bym kazała oddać mu wpłacone pieniądze.
Powodzenia w szukaniu
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 17:59   #1354
kraven
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziekuje slicznie
zdzwonie do niego dzisiaj ...
jak nie da sie nic zalatwic to bede nowego fotografa zalatwiac
dziwne niby .... profesjonalista dostal zaliczke a nie zapisal sobie daty w kalendarzu
On faktycznie coś kręci... Mój spisał ze mną umowe. Powiedział, że On jest rzetelny ale dla mojego dobra i bezpieczeństwa proponuje mi spisanie umowy. Za ok 700 zdjęć, album na 80 zdjęć z kartonowymi stronami przekładanymi pergaminem, pyte ozdobną i sesje w dzień ślubu i 1 dzień w tygodniu chce 1000 złotych. Zaliczki poprosił 100 złotych. I jeszcze każdemu klientowi zakłada ukrytą strone w interneci i można link do niej do znajomych i rodziny wysyłać, żeby mogli ogladnąć zdjęcia ze ślubu. I co jeszcze... aha dla Ciebie będzie to na pewno korzystne. Aby zrobić album nie musisz do Niego jechać zeby wybrac zdjęcia. Właśnie za pomocą tej strony możesz wybrać sobie te 80 zdjęć i napisać Mu tylko numerki zdjęć które chcesz mieć w albumie i nawet kolejność mailem mozesz ustalić. A dla zainteresowanych może zorganizować specjalny album ślubny z bajerami. Takie wdrukowane zdjęcia w strony z dedykacjami itp. To kosztuje ok 1000 złotych bo wysyła to do Krakowa bo tam jest taniej. Ale to już zależy od Twoich preferencji. Mam nadzieje, że dobrze opisałam

I mam jeszcze jedno praktyczne pytanie - ile czasu przed śubem trzeba się zabrać za kupowanie sukienki?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2008-09-29 o 21:42 Powód: Dopisek
Stary 2008-09-29, 22:51   #1355
mia13
Przyczajenie

Wink Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie

Poczatkowo moj post ukazal sie w kategorii Wesele w Tarnowie, ale zostalam skierowana tutaj. Podobno wiecej tarnowianek tutaj zaglada
Bez zbednych wstepow przeklejam zatem post i prosze o wszelkie opinie i rady

Jestem na forum nowa i mam nadzieje, ze dobrze wybralam watek. Planujemy slub w Tarnowie a dokladnie w okolicy, bo w Palacu w Janowicach. Bylam zauroczona miejscem i parkiem, ale niestety ostatnio zaczely do mnie dochodzic coraz to gorsze wiadomosci. Podobno strasznie dlugo sie czeka na jedzenie, ktore wcale nie jest smaczne, podanie i nakrycie jest sredniej jakosci - plastikowe tacki na slodkosci, brak serwetek materialowych, tylko takie zwykle papierowe i jeden swiecznik na stole ;( Zaczelam sie juz nawet zastanawiac czy to moze ja mam jakies niestworzone wymagania, ale po glebszym przemysleniu doszlam do wniosku, ze chyba jednak nie. Przeciez kazda z nas chcialaby, aby ten dzien byl wyjatkowy i takie drobiazgi naprawde moga nam popsuc nastroj. (chociaz nie wiem, czy niesmaczne jedzenie to drobiazg).

Stad wlasnie moj post - Moze ktoras z Was miala tam wesele, albo ostatnio goscila u kogos w Janowicach. Prosze o wszelkie wiadomosci i opinie, bo moje przerazenie siega zenitu,

Pozdrawiam
mia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 06:38   #1356
magdzia33
Zakorzenienie

czesc mia13 witaj w naszym gronie
niestety ja nie bylam tam na wesele, ani nikt z moich znajomych ostatnio tam sie nie bawil, wiec nie pomoge...

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 07:02   #1357
Iskierka0805
Raczkowanie

Witam mia13

Co do Janowic to osobiście nie byłam i nie wiem skąd masz te złe wiadomości ale od znajomych wiem, że jest to miejsce godne polecenia. Wydawało mi się do tej pory, że w Janowicach raczej wszystkie domy weselne mają dobra renomę. Nawet mój fotograf poleca pałac i ten podwójny lokal na przeciw. Więc albo ktoś sobie nie dopilnował warunków umowy przy jej podpisywaniu, albo ktoś przesadza ;> Tak więc wystarczy (mam nadzieje) ustalić z wynajmującym owe warunki i powinno być w porządku. W każdym razie życze powdzenia

zaaabcia współczuje problemów z fotografem. Ja zapłaciłam zaliczke, choć nie mam podpisanej umowy ( poprostu to nie lezy w naturze mojego fotografa bo niby zawsze się wywiązuje z umowy ) to mam nadzieje, że Hubert nie zrobi nam takiego numeru ;> Dowód wpłaty jak by coś to mam I może to zawistna złość ale powinnać podac linka do jego strony na innych forach, bo by się nauczył, że tak nie wolno !

I ponawiam prośbe o namiary na jakąś panią, która upiekła by torta i placki ( ewentualnie dobrą i pewną acz niedrogą cukiernie)... Nie przypuszczałam, że "to" również należy tak wcześnie załatwiać, bo panie zajmujące się tym "zawodowo" maja terminy pozajmowane

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090808290213.png
Iskierka0805 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-30, 12:44   #1358
kraven
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iskierka0805 Pokaż wiadomość

I ponawiam prośbe o namiary na jakąś panią, która upiekła by torta i placki ( ewentualnie dobrą i pewną acz niedrogą cukiernie)... Nie przypuszczałam, że "to" również należy tak wcześnie załatwiać, bo panie zajmujące się tym "zawodowo" maja terminy pozajmowane
Nam w lokalu (Pasaż) poleciłi takich dwóch cukierników: Pani Lis z Rzuchowej telefon (014) 674-60-48 lub Pan Piotr Rydz z Tarnowa 504665307. Pani szczególnie polecała tego Pana z Tarnowa, że robi dobre torty, takie średnio słodkie i ciasta tez piecze

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2008-09-30, 14:11   #1359
magdzia33
Zakorzenienie

Iskierka, targi slubne w Krakowie sa organizowane w dniach 15-16 listopada br. od godziny 10 do 17 przy ulicy Klimeckiego 14
wklejam link, sa rozne ciekawe informacje milej lektury...
http://www.targislubne.info/index2.html

Jestem żoną

Maleństwo

Edytowane przez magdzia33
Czas edycji: 2008-10-01 o 07:32 Powód: listopad ;)
Stary 2008-10-01, 06:29   #1360
Iskierka0805
Raczkowanie

Dziękuje kraven za namiary, jeśli mój ostatni "kontakt" też nie da rady na ten termin upiec, to napewno będę dzwoniła. Dzięki śliczne jeszcze raz.

Magdzia, listopada nie lipca dzieki za linka Pozdrawiam.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090808290213.png
Iskierka0805 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 07:05   #1361
kraven
Zakorzenienie

Nie ma sprawy. a my nareszcie znaleźliśmy zespół. Uff...
Dziewczyny a czy któraś z was będzie miała wesele w pasazu na rynku albo była tam na jakimś weselu? Jakie wrażenia?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 07:33   #1362
magdzia33
Zakorzenienie

Iskierka, a no faktycznie juz poprawilam
niqa, ktoa udziela sie tutaj w watku, miala tam swoje przyjecie weselne, wiec proponuje kraven, abys do niej napisala

Jestem żoną

Maleństwo
Stary 2008-10-01, 18:03   #1363
blush
Zadomowienie

Cześć Wszystkim!!
Witam nowe PM
Wróciłam z podróży poślubnej i było pięęęęęęęęęęknie, pogoda sto razy lepsza niż w Polsce. Ech szkoda że czas leci tak szybko i ślub i podróż są już tylko wspomnieniem Cieszcie się dziewczyny swoimi przygotowaniami i nic nie martwcie, wszystko napewno będzie super.

Żaaabcia jeśli nadal nie masz fotografa to polecam mojego, P. Topolski, zdjęcia zdrobił profesjonalnie i najlepszy motyw : oddał nam całość materiału który zrobił z poniedziałek po ślubie. On jest po prostu ekspresowy, robił super fotki.

POzdrawiam Was i życzę powodzenia w przygotowaniach.
Będe się rzadziej odzywać bo przeprowadzam się na mieszkanko i nie mam jeszcze przeniesionego kompa, ale w miarę możliwości będę do was zaglądać.
Buziaki
Stary 2008-10-03, 19:46   #1364
kraven
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie się podziewacie? Co tu tak cicho?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2008-10-03, 21:37   #1365
deniaW
Raczkowanie

Cześć kobietki, skoro mowa o sukniach to ja też zaprezentuje model, który mi się bardzo podoba. Co o niej myślicie? Ile przed ślubem zaczynacie szukać sukni??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 440043207.jpg (27,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 440043207_3.jpg (27,7 KB, 26 załadowań)
deniaW jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 21:38   #1366
magdzia33
Zakorzenienie

deniaW, suknia sliczna, skad ona jest, z Madonny??
kraven, no cos troche tutaj cichutko, trzeba rozbudzic towarzystwo

Jestem żoną

Maleństwo
Stary 2008-10-03, 23:28   #1367
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim!!
Witam nowe PM
Wróciłam z podróży poślubnej i było pięęęęęęęęęęknie, pogoda sto razy lepsza niż w Polsce. Ech szkoda że czas leci tak szybko i ślub i podróż są już tylko wspomnieniem Cieszcie się dziewczyny swoimi przygotowaniami i nic nie martwcie, wszystko napewno będzie super.

Żaaabcia jeśli nadal nie masz fotografa to polecam mojego, P. Topolski, zdjęcia zdrobił profesjonalnie i najlepszy motyw : oddał nam całość materiału który zrobił z poniedziałek po ślubie. On jest po prostu ekspresowy, robił super fotki.

POzdrawiam Was i życzę powodzenia w przygotowaniach.
Będe się rzadziej odzywać bo przeprowadzam się na mieszkanko i nie mam jeszcze przeniesionego kompa, ale w miarę możliwości będę do was zaglądać.
Buziaki
kochana ciesze sie ze podroz poslubna sie udala

to ja chyba poprosze o namiary do tego pana
wszyscy ktorzy mi sie podobaja sa juz zajeci
p. Hubert Burzawa tez ma zajeta ta date ale zaproponowal ze moze nam zrobic plener w innym dniu , sama nie wiem co robic ...

Blush - czekam na zdjecia
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 08:29   #1368
kraven
Zakorzenienie

A dzwoniłaś do Dariusza Pałuckiego?

Dziewczyny też ponawiam pytanie ile czasu przed ślubem trzeba zacząć rozglądać sie za sukienką??

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2008-10-04, 08:48   #1369
ivonka7
Rozeznanie

Ja rozglądam się już teraz, chociaż do maja jeszcze dużo czasu Oficjalnie w każdym salonie powiedzą Ci że minimalnie 3msc.przed ślubem. Ale im wcześniej tym lepiej, moim zdaniem.
Można na spokojnie mierzyć, przebierać, wybierać i decydować sie Pozdrawiam!
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 08:49   #1370
magdzia33
Zakorzenienie

kraven, ja slubuje w sierpniu, mysle tak w listopadzie porozgladac sie, ale nie wiem, kiedy trzeba podjac ostateczna decyzje...

Jestem żoną

Maleństwo
Stary 2008-10-04, 09:08   #1371
kraven
Zakorzenienie

Aha to ja zaczne po Nowym Roku, chociaż pewnie pod koniec roku będą przeceny na starą kolekcje. Zobacze, może w listopadzie mnie natchnie na szukanie sukni. Bo po ostatnich załatwiniach sali, orkiestry itp. to mi chwilowo entuzjazm opadł

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2008-10-04, 14:17   #1372
deniaW
Raczkowanie

magdzia33 suknia jest z Madonny, znalazłam ją na allegro, można kupić piękne suknie tej firmy za połowę ceny, są takie modele że dostępny jest każdy rozmiar
deniaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 17:38   #1373
iwka28
Wtajemniczenie

No więc stało się. Kupiłam suknię
Ślub mam w maju, ale nie chciałam zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. Na niektóre suknie, zwłaszcza te sprowadzane z zagranicy oraz haftowane trzeba czekać do 6 miesięcy.
Obstawiałam zakup La Sposa Madame, już ją mierzyłam, zdecydowałam się ale przeszłam się jeszcze po salonach w Krakowie - tak zobaczyć. I stało się - jak ją ubrałam nie chciałam jej zdjąć. Lekka, wygodna, trzyma się dzięki elastycznym fiszbinom bez ramiączek. Suknia z salonu Cymbeline model Aubepine.

Nie oglądajcie zdjęć tylko idźcie mierzyć. Jak chcecie suknie z przeceny z firmowego salonu to jest ostatni dzwonek - większość jest już wyprzedana, ponieważ wyprzedaż już trochę trwa, a nowe kolekcje w Madonnie czy Cymbeline już weszły albo wejdą w tym miesiącu. Później już nie będzie z czego wybierać. Ja kupiłam na ul. Długiej.
Cena? To jest najlepsze
Przeceniona z 4530 na 1000 zł. Jak się dowiedziałam myślałam że spadnę z podestu. Suknia jest z wieszaka, ale w ogóle nie zniszczona. Zostanie wyprana na koszt salonu i dopasowana do mojej figury.
W załączeniu zdjęcie sukni z katalogu.

Małe wyjaśnienie:

- w rzeczywistości nie jest aż tak obcisła, poza tym będzie przerabiana z 38 na 34 więc poproszę żeby na dole była luźniejsza, poza tym wezmę szerszą halkę;
- materiał - wierzch koronka bawełniana - nie gryzie
- spód satyna;
- kolor ecru;
- jest z fiszbinami więc się trzyma i nie zsuwa;
- koronka kończy się parę centymetrów wcześniej, a suknia jest do ziemi;
- tren jest dłuższy.

Ja się strasznie cieszę i życzę powodzenia w poszukiwaniach TEJ JEDYNEJ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cymbeline aubepine.jpg (39,3 KB, 83 załadowań)
Stary 2008-10-04, 17:54   #1374
kraven
Zakorzenienie

Bardzo ładna suknia. Chyba się jednak przejde po salonach

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2008-10-04, 17:57   #1375
magdzia33
Zakorzenienie

iwka, a gdzie ja kupilas? w Krakowie???
sliczna jest

Jestem żoną

Maleństwo
Stary 2008-10-04, 18:39   #1376
Kofika13
Zakorzenienie

hej dziewczynki
no chwile mnie tu nie bylo
iwka
gratuluje wyboru i udanego zakupu,suknia jest piekna a na tak drobna osobe jak ty(34) to inna suknia napewno by nie pasowala.Suknia jest skromna ale za to z klasa,ja takze mialam taka klasyczna,pozniej mialam troche watpliwosci ze moglam wybrac jak bardziej strojna,ale nic bardziej mylsnego.Zarowno goscie jak i fotograf stwierdzili ze i suknia prostsza tym strojniejsza,mysle ze bedziesz w niej bosko wygladac
zaaabciamam nadzieje ze jakos to wszytko sie ulozy,i juz szukaj tego fotografa,moj brat ma slub w przyszym roku i mieli wielki problem ze znalezieniem kogos fajnego.Ja osobiscie polecam studio fotograficzne MARGOT prowadzi je malenstwo Jacek i Gosia Płanetowie.Poprostu boscy ludzie sproboj tam moze maja jeszcze wolne,pan Jacek robi cudne zdjecia (wiem bo byli takze u mojej siostry)super ujecia i w ogole atmosfera na sesji jest przednia w kazdym razie zycze powoedzenia

co do mnie to dopiero co wrocilismy z podrozy poslubnej.
bylo cudnie pogoda piekna, na forum JUZ PO - Miesiac miodowy, dodalam kilka fotek to zapraszam do ogladania i jest tam takze opis
Bycie mezatka jest super pod kazdym wzgledem poki co zmieniam prace,wiec wysylam tony CV i przegladam wszystkie intersujace mnie ofery.... czasami mam juz dosyc tak ze dopoki nie znajde,nie bede sie tu za badzo udzielac.
Pozdrawiam wszytskie przyszle PM caluski,ach szkoda ze juz to wszytsko za nami

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 23:00   #1377
iwka28
Wtajemniczenie

Suknia została kupiona w Krakowie w salonie Cymbeline na ul. Długiej. Mają wyprzedaż jeszcze przez 2 tygodnie kolekcji 2008, ponieważ wchodzi kolekcja 2009 i muszą się pozbyć ze stanu obecnych sukni. Wszystkie suknie na salonie są w cenie 1000 zł nieważne ile kosztowały wcześniej. Ale ponieważ są każda po 1 egzemplarzu to dosyć szybko ubywają, a poza tym są w rozmiarze 38, więc rozmiar 34 z niej zrobią bez problemu (w pewnych miejscach trzeba zwęzić a w innych dodać bo bozia poskąpiła, nie wiem jak z poszerzaniem by było. Obsługa fajna i powiem wam, że jak sprzedawczyni radzi coś przymierzyć to mierzcie. Mierzyłam tam poleconą przez sprzedawczynię suknię z mnóstwem falbanek - w internecie bym nawet na nią nie spojrzała - i też było naprawdę ładnie i lekko. Ale TŻ jest dość potężny więc w takiej zwiewnej bym przy nim jak podlotek wyglądała, więc wybrałam tą (przymierzoną na życzenie towarzyszki zakupowej tzw. krytycznego oka heheh niezastąpiony skarb). Moja rada - naprawdę mierzcie wszystkie fasony, wyeliminujcie te w których się źle czujecie i weźcie krytyczną przyjaciółkę, żeby wyeliminowała te w których źle wyglądacie (mama się naprawdę nie sprawdza, bo zawsze to dla niej wzruszenie widzieć swoje dziecko w sukni ślubnej) .
Większe suknie wymagające koła mnie po prostu przytłaczały, w kształcie litery A były ok, ale jakoś tak źle się w nich czułam. A rybka pokazuje to co trzeba - wcięcie w tali i pupę, ale od ud się stopniowo ku dołowi rozszerza i ma koronkę co optycznie "pogrubia".

Acha co do welonu - to inna historia. Mierząc suknie w różnych salonach pytałam o ceny. Chciałabym bez ozdób i lamówki, prosty dwuczęściowy - spodnia warstwa długości trenu odpinana po kościele wierzchnia za łopatki. I co salon to inna cena. W Madonnie można zapomniec - tam dorobienie ramiączek do sukni kosztuje 200 zł, wiec zapomnijmy o welonie. W innych salonach od 160 do powyżej 500 zł. Także suknia suknią, ale za dodatkami warto pochodzić, bo można sporo kasy oszczędzić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-05, 07:34   #1378
magdzia33
Zakorzenienie

Iwka, dzieki za informacje, niestety przez najblizsze 2 tygodnie nie dam rady pojechac do Krakowa Moze wykombinuje cos z ta sobota, a u mnie rybka odpada, bo mam figure osy, mam szerokie biodra i w rybce wygladam koszmarnie...

Jestem żoną

Maleństwo
Stary 2008-10-05, 10:24   #1379
iwka28
Wtajemniczenie

madzia: jeśli chcesz zamaskować biodra to rybka rzeczywiście odpada. Ale w salonach jest teraz tak olbrzymi wybór, że na pewno coś znajdziesz. Jak szukałam swojej to czasem żałowałam że nie jest jak za PRL - dostajesz to co jest aktualnie w sklepie - ile by się czasu zaoszczędziło Powodzenia
Stary 2008-10-06, 05:06   #1380
kasiooola88
Raczkowanie

kurs zakonczony papierek w ręce i juz nie ma problemu:P
kasiooola88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości