|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
Pokaż wyniki sondy: Według waszego doświadczenia, odżywka WAX zadziałała na porost włosów?? | |||
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
166 | 30,35% |
tak |
381 | 69,65% |
Głosujący: 547. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WAX - wątek zbiorczy
Mysiamysia to są inne waxy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysiamysia: rzeczywiscie dzialanie tego pomaranczowo-zielonego takie samo jak czarnego tylko ze ten ma jeszcze dodatkowa zalete ze wydobywa z wlosow taki "sloneczny" kolor ![]() ![]() Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2007-07-14 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Rozeznanie
|
Mam tego Wax-a co jest na obrazku powyżej.Zielono-brązowego,ponieważ jak już wcześniej mówiłam ratuję swoje wypadające włosy.Włosy mam suche ale i przetłuszczające się,serio.Regeneruje włosy suche i zniszczone a większego przetł.niż miałam nie zauważyłam.Włosy mam cienkie i krótkie ok.5cm bo mam irokeza ''damskiego''Warto go kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam tą maseczke ![]() ogolnia to była fajniusia, tylko ten piasek z włosów troche ciezko sie zmywało, co mnie osobiscie wkurzało ![]() poza tym włoski mialam miekkie ale........wax jest dla mnie lepszy ![]()
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
Ja używam Wax od niedawna i jestem bardzo zadowolona. Teraz czytając ostatnie posty dowiedziałam się, że jest jakaś polska wersja, tak? Ja używam takiego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-169519
Czy różni się ta polska wersja? Czy jest równie dobra? Mam nadzieję, że nigdzie nie było to już napisane...
#1420 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta a co wy na to ?
http://allegro.pl/item215556511_apte...iu_wlosow.html ja jeszcze nie jestem fanka wax-u jednak usilnie zbieram się do jego zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
kupiłam wax nie z tych nowych, tylko taki cały ciemnobrązowy "do włosów ciemnych" ale nie użyłam jeszcze ani razu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
malgosinka: polska wersja rozni sie tym ze nie ma w skladzie SLS czyli Sodium Lauryl i Laureth Sulphate. Z tego co wiem sa to skadniki odpowiedzialne za wytwarzanie piany i dziewczyny pisały tez ze maja wlasciwosci oczyszczajace, ale tego nie jestem pewna. W kazdym razie sa raczej szkodliwe.
apollinka: Ja prawdopodobnie kupie go za pare dni to moge zdac relacje ale na efekty(wzmocnienie wlosow itp.) trzeba bedzie dluzej poczekac, wiec zabardzo Ci nie pomoge ale sadze ze skoro tyle osob chwali maseczke to i szampon nie moze byc zly ![]() dziunia: troche sie nie zrozumialysmy ale dobra ![]() ![]() mysiamysia: http://www.wax.com.pl to sa waxy zagraniczne a to polskie firmy L'biotica http://www.lbiotica.pl/?sub=produkt&gr=2&page=2 w tym watku pisze o obydwoch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Rozeznanie
|
![]()
Jak skończy mi się ten WAX który mam będę musiała na jakiś czas rozstać się z nim.Używam go już ok3,5 mies.Należy robić przerwy i zmieniać kosmetyk aby się nie "uzależnić".Może wypróbuję czegoś innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witam, ja również (od niedawna) jestem posiadaczką WAX'u (L'biotica) i mimo, iż użyłam go dopiero dwa razy, śmiało mogę stwierdzić, że jest to najcudowniejszy preparat do włosów jaki kiedykolwiek miałam
![]() Włosy są mięciutkie, błyszczące i bardziej podatne na układanie. Gdyby tylko jeszcze zechciały szybciej rosnąć... Ale nie wszystko na raz. W każdym razie polecam ![]()
![]() |
#1430 |
Wtajemniczenie
|
Dziś stałam się szczęśliwą posiadaczką słynnego WAX'a
![]() ![]()
#1431 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie czy w aptekach rownie czesto sprzedawane sa waxy polskie jak i te zagraniczne? I czy duzo roznia sie cena od nich?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Rozeznanie
|
ja już drugi raz używałam wax-a polskiego i musze powiedzieć że jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
Kiedyś dawno temu (ok 5 lat) używałam Waxa ze względu na włosy wypadające garściami. Nigdy nie farbowałam włosów więc nie były zbyt zniszczone i co do efektów to mogę jedynie powiedzieć, ż eopgraniczył on troszkę wypadanie. Teraz gdy wszystko niby się unormowało chyba wrócę do niego i poobserwuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
a te saszetki w aptece też można kupić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
można likap
![]() ![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Gość
|
![]()
Dużo ich straciłam po nieudanym farbowaniu i nie chcą odrastać mimo że wypróbowałam już mnóstwo preparatów,stosuję suplementy i dobrze się odżywiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego nie wyrastają mi nowe włosy??
Cytat:
![]() ja bym radzila jednak pojsc do lekarza i zrobic podstawowe badania, tak dla pewnosci. ze swojej strony na pewno polecam lotion Seboradin, mi po nim po jakis 3 tygodniach reg uzywania zaczely rosnac nowe wlosy |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
jezeli uzywalas mocnych , chemicznych farb, moglas bardzo oslabic cebulki ,wiec moze byc duzy problem
zrob badania, ale o tym przeczytaj w watkach o wypadaniu wlosow, jest tam duzo informacji i porad, wiec moze znajdziesz cos dla siebie
#1440 |
Raczkowanie
|
Kończy mi się wax dla blondynek tego zagranicznego producenta i teraz zastanawiam sie jaki kupic, bo juz sie głubie w nich, ja potrzebuje czegos na zregenerowanie zniszczonych rozjasnianiem wlosow a moja siostra na wypadajace po ciazy wlosy, moze dla niej ten : http://allegro.pl/item215712751_apte...adajacych.html
Uzywalyscie ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.