![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pudełka
A ja ostatnio robie cos takiego mniej-więcej, choć to pudełko nie jest najpiekniejsze ( już mam ładniejsze kwiatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
A to moje wzory pudełeczek. Skromne, ale mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Śliczne
![]() A ja mam pytanie czy da się czymś zabezpieczyć wydruk z drukarki laserowej na papierze wizytówkowym, żeby sie nie rozmazywał? To tak przy okazji pudełek smieszki ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Piechotko, twoje pudełeczko jest prześliczne. Kupujesz dwustronny papier do scrapbookingu?
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
opakowania na kolczyki? :(
Witam
już od jakiegoś czasu zajmuję się robieniem kolczyków i nawet dobrze mi to wychodzi ![]() Tylko jest mały problem i mam nadzieje ze ktos z Was mi pomoże ![]() Potrzebuje tz."Karty na kolczyki" czyli tekturke i folie żeby te kolczyki jakos ladnie zapakować. Szukalam w internecie jakiejs firmy z tymi wlasnie pół produktami ;/ I tylko jedna w swojej ofercie ma takie wlasnie opakowania na kolczyki. ![]() Może któraś z Was moglby podać mi linki do zaufanych sprzedawców ktorzy mają takie wlasnie opakowania i jakąs dobra ich cene Bylabym bardzo wdzieczna p.s. Dodaje zdjecie o jakie opakowanie mi mniejwiecj chodzi ![]()
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: opakowania na kolczyki? :(
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: opakowania na kolczyki? :(
Dokładnie tak jak Azakowana pisze. Ale jak chcesz gotowce to na artfanie chyba były
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze wyroby - gdzie je przechowywujecie?:D
Proponuję kupić woreczki strunowe,w nie zapakować wyroby i dopiero do pudła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezentacja dla klientek
Natasia00, wiem, że wygodniej kupić, ale ładniej i taniej jest zrobić. Karty do kolczyków, to akurat żaden problem, kupujesz papier (kwestia gustu jaki, byle sztywny), tniesz i masz. Można nadrukowywać swoje logo (tak kiedyś robilam). Wkładasz to w woreczki strunowe albo folijki i już
![]() Ja obecnie odeszłam od kart na kolczyki. Jeśli prezentuję coś klientkom, to staram się pakować w folijki nie woreczki. Biżuterię zawijam w fizelinę, wrzucam opis z ceną. Trzeba to odwinąć, ale przynajmniej w drodze nic mi się nie zniszczy. Przeważnie wszystko trzymam w ozdobnym pudełeczku metalowym. Chociaż chyba czas na coś ładniejszego ![]() Jeśli ktoś kupuje, to dodaję wizytówkę oraz wsadzam dodatkowo w papierową torebke ozdobną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Czytam i podziwiam inwencję i pracowitość.A próbowałyście szukać gotowych tanich opakowań i je zmodyfikować od siebie? Celofanki z klejem różnych rozmiarów można kupić w hurtowniach ze sztuczną biżuterią i kartoniki pod wymiar ,tyle że od razu 100 lub 200.Pudełka do biżuterii też są prawie w kazdej. I takie fajne ściągane woreczki ozdobne w 2 rozmiarach.Moim klientkom bardzo się podobają.Co do pudełek spróbujcie w sklepach z opakowaniami jubilerskimi, jest ich mnóstwo.Polecam www.matrix.pl czy coś takiego.Mam nadzieję że nie będzie to policzone za reklamę,ja też u nich kupuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, chyba jednak nie ten adres
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
A widział ktoś gdzieś może do kupienia takie metalowe pudełeczka, jak tu:
http://www.trendymania.pl/opakowania-prezentowe.html ze sklepu "Fiszerowa" i "modo"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Sorki.Dokładnie to www.opakowania-matrix.com ale wrzuć w wyszkiwarke -opakowania- i wyskakuje duzo.Co do kartoników i celofanek nie wiem nigdy nie szukałam,na pewno są w Maksimusie pod W-wą.Wytłumaczę który boks jeśli ktoś chce.W celofankach biżu wygląda "żywiej" niż w strunówkach i nie robią się "zamglone".
Nefya blaszane pudełka kiedyś były w www.rudorfer.pl zresztą nie tylko ,drewniane welurowe, plastikowe, kartonowe i różniste.Teraz nie wiem bo dawno u nich nic nie brałam,przysyłają mi czasem katalog z wyprzedażą końcówek i wtedy ceny są niezłe bo normalnie to nieszczególnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Natasia00 identyczne karty razem z folijkami mozna kupić na www.qnszt.pl jak sie nie myle około 3 zł 10 sztuk, trochę drogo ale ja kupiłam i nie narzekam bardzo dobra jakość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() arkusik A4 filcu to koszt od 2,50 do 5 zł; opakowanie zawierające trzy pudełeczka to około 5 zł - to ostatnie można potraktować jak inwestycję ![]() ![]() pozdrawiam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-07-02 o 10:13 Powód: poprawinie ;P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Moje pudełeczka ewoluowały i choć dalej robię je sobie sama, to w tej chwili wyglądają tak
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
![]() Gdzie kupuje się te kwiaty? Szukałam ich, ale ślepota, nie mogłam znaleźć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Sama wymyśliłam wzór. Jak chcesz, to podeślę Ci wzór - spróbuję narysować w paincie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
sama? niezła jesteś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, śliczne wychodzą Wam te pudełeczka..... żeby mi się chciało, to też bym miała jakieś ciekawsze. A tak, idę na łatwiznę i po prostu zamawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Smieszko tez bym byla wdzieczna za ten wzor Twoich pudeleczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Wow, dziewczyny, piękne te pudełeczka! Ja też poproszę o wskazówki, jak takie zrobić
![]()
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię pudełeczko typu denko-wieczko. Kupuję bardzo twarde papier\y do scrapbookingu 30x30 cm i z tego mam dwa pudełeczka. Mogę wrzucić schemat jak chcecie, tylko musze narysować
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nacinasz jakoś odpowiednio papier przed złożeniem? No i powiedz czy jest jakiś schemat wiązania kokardki, żeby tak ładnie wyszła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Za pudełeczko wychodzi mi chyba koło 2,14, więc porównywalnie do tych zamawianych obecnie przez was "dużych uniwersalnych".
Wrzucam schemat. Kokardka związana najzwyczajniej w świecie jak się wiąże sznurowadła ![]()
![]() |
#150 |
BAN stały
|
ggagatko - schemat (rysunek) pełna profeska! dzięki, jak zamówię papiery do scrapbookingu, to na pewno spróbuję zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.