|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymianki indywidualne
Genialny wąteczek widze tu powstał
Jakże sie cieszę, ze tu trafiłam. ![]() Wprawdzie z czasem u mnie kiepsko i z mobilizacja do działania - ale właśnie takie wymianki mnie nakręcają ![]() Marzy mi sie duuuzo biżuterii różniastej, bo za nią szaleję, torebki oczywiście też i szydełkowe cuda choc sama troszkę tam szydełkiem macham czasem ![]() A co do moich wytworów to obejrzyjcie w Swietlikowej Krainie czy cos Wam wpadnie w oko... Oby tak... Ja głównie maluje na szkle i porcelanie, kubeczki, wazony, wazoniki, lampioniki, obrazki itp... ![]() Pozdrawiam słonecznie i wiosennie. ![]() jak coś piszcie na priv |
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga! Chwalę się!
Wymieniłam się z naszą torebkową mistrzynią i paraduje sobie teraz z piękną torebeczką Asiu- dziękuję za udaną akcję ![]() (zdjęcie asieńczykowe |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja robię to samo
![]() Uwaga chwalę się - patrzcie co mam od Agatki - Zdjęcie oczywiście Amambady - ( tak się to domienia ) - w życiu bym takiego nie zrobiła
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, dokładnie tak się odmienia
![]() ha! Właśnie zauważyłam, że zrobiłyśmy się na szaro xD |
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Świetnie wam te szarości wyszły
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie podjeła by się któraś zrobienia zaproszen ślubnych w zamian za cos z moich wrapków????? Proooooszę!!!!
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Chwaliłam się u siebie i pochwalę się i tutaj wspaniałą torebeczką - od Asieńczyka oczywiście
![]() Dostałam też kota w worku i super broszkę. Zdjęcie torebki od Asi Za jakość zdjęć kociaka i broszki przepraszam, ale były robione na szybko ![]() Asiu- jeszcze raz Edytowane przez gabii86 Czas edycji: 2010-04-06 o 18:55 |
|
|
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wprawdzie rzadko cosik takiego robię... ale na przykład swoje robiłam... ale moje były dziwne - ciemno-zielone ze złotym suszonym liściem i datą, wypisanie na złotej wklejce zielonym piórem ręcznie - zero wydruku.ile tego potrzebujesz? z bilecikami do usadzania gości? na kiedy? - jak jesteś zainteresowana - zapraszam na priv ![]() bo ja od Ciebie capnę cokolwiek w ciemno
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Ależ piękna ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1270140783
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - chętnie wymienię swoje biżutki za jakiś albumik dla nowo urodzonego dzieciątka typu - mój pierwszy roczek czy coś w ten deseń. Dla chłopczyka. Przyznam,że szukam czegoś na prawdę ekstra i oddam za taki albumik sporo. Do tego jakiś pamiętniczek dla dziewczynki .... z ozdobioną choć okładką ( nie musi być już środek, bo wiem,że to masa pracy. Wymienię coś co już mam ale i podejmę się zrobienia czegoś specjalnego
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie do skrapowiczek
Będę potrzebować, chyba na czerwiec, czegoś w rodzaju "Pamiątka sakramentu bierzmowania", dla chłopca, nie karteczka, ale też nie tak grube jak notes. Taka kilkustronicowa pamiątka, z napisem i motywem Ducha Świętego na okładce, w środku chciałabym zawrzeć życzenia, zdjęcie bierzmowanego, krótką notkę o patronie, którego sobie wybierze (ew. ze zdjęciem, portretem, jeśli się znajdzie), no i jakaś modlitwa, z każda stroną ozdobioną, ale nie przesadnie. To młodszy brat mojego TŻ, ma w tym roku bierzmowanie, jeszcze nie znam daty ani nie wiem jakie imię sobie wybrał, ale myślę już nad jakimś upominkiem, no bo kwiatka, jak dziewczynie, to jakoś nie bardzo. I przyszło mi do głowy coś takiego Moja młodsza siostra właśnie zaczęła się trochę bawić skrapem, ale nie sądzę, żeby była już tak zaawansowana, zresztą może jej to szybko przejść Także pytam Was, na razie tak wstępnie - podjęłaby się któraś w zamian za coś z moich wrapków? Mogę też zrobić coś na zamówienie
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj odebrałam przesyłkę z cudowną zawartością
Dostałam przepiękny naszyjnik od FK,bardzo,ale to bardzo mi się podoba Jeśli pozwolisz, wstawię zdjęcia ,które mi przysłałaś albo sama wstaw Ja jakoś nie potrafię robić zdjęć biżuterii.Jeszcze raz bardzo dziękuję
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
Ja również dostałam dziś przepiękny komplecik Biżuterii od FKi
Ewuś je3szcze raz bardzo ale to bardzo ci dziękuję![]() w załącznikach zdjęcia ![]() Ewuś wstawiłam zdjecia które od miałam w mailu od Ciebie bo .... wiesz jaka jest sytuacja ![]()
Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-04-13 o 16:07 |
|
|
|
|
#135 |
|
przyczajona tygrysica
|
bognakw
, och aż mnie skręca z niecierpliwości co Ty pięknego dla mnie stworzyłaśleemonqa , daj znać jak się sprawy potoczą . Dziękuję za piękny prezent wymiankowy, który wygląda tak (na pazury krzywe nie patrzeć ) :
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Za pozwoleniem FK wstawiam fotki naszyjnika
![]() Zobaczcie sami jakie cudeńko
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne wymianki
![]() ![]() klask i:Ja też mam się czym pochwalić - znowu ale niestety muszę pilnie wyjechać. Wracam w połowie przyszłego tygodnia i wszystko nadrobię.Oczywiście wtedy też zakończę zaczęte zabawy - wybaczcie Dziewczyny, ale siła wyższa niestety - bardzo przepraszam, ale nie mogę nic na to poradzić
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Przepiękny naszyjnik i bransoletę zrobiła FK, a jak się napracowała, tyle koralików na szpileczkach WOW!!!
Ja też się chciałam pochwalić wymianką z Jagą - wymieniałyśmy scrapki na scrapki - śliczniutkie ażurowe motylki i listki dostałam
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie piękności
Aś ja jestem w trakcie robienia |
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
oooo nawet nie wiedziałam ze tu takie cos jest
![]() ja robie naszyjniki z filcu http://img406.imageshack.us/img406/2517/dscf8698.jpg http://img52.imageshack.us/img52/1015/dscf8790.jpg http://img651.imageshack.us/img651/2508/dscf8780pnb.jpg http://img218.imageshack.us/img218/854/dscf8787.jpg http://img251.imageshack.us/img251/6160/dscf8750g.jpg tylko co ja bym mogła chciec hehehe
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
Basiu21 a może chciałabyś coś ode mnie? bo twoje
![]()
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Za kolczyki juz sie znalazła jedna kobietka
|
|
#143 |
|
BAN stały
|
Kobietki, a może Któraś chętna zrobi dla mnie kolczyki podobne do tych ze zdjęć w załącznikach (zdjęcia zapożyczone z Internetu).
Ogólnie to chciałabym wiszące, długaśne kolczyki.... w zamian mogę coś wydziergać, wyszydełkować....
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
leemonqo - zakochalam się w mitenkach FKi chętnie weszła bym w posiadanie takich
jeśli chcesz mogę odpracować dowolnie długimi kolczykami lub czymś innym
|
|
|
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
cieszę się bardzo ze ci sie spodobały co do szczegółów to uzgodnimy je na PW
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Drogie Wizażanki....
Po naprawdę długim biciu się z myślami, bo nie lubie nikomu robić przykrości, po dyskusjach z paroma osobami, co mam w tej sytuacji zrobić zamieszczam tego posta - ku przestrodze innych. Jakiś czas temu zamieściłam post z prośbą o wykonanie ZAPROSZEŃ ŚLUBNYCH. Przyznam, ze byłam trochę zdesperowana- ślub ze wzgledu na ciąze był wyznaczony na 2 miesiące od daty zamieszczenia posta, ja ciągle miałam wówczas perypetie zwiazane z brakiem dokumentów z Polski i mase spraw organizacyjnych na głowie, problemy z ciążą...generalnie nie miałam czasu szukać doswiadczonej scrapiarki wiec zgłosiłam się tutaj, licząc że zgłosi sie ktoś, kto da rade wykonać zaproszenia w miare krótkim terminie. Chyba każda panna młoda chce by jej ślub był idealny- od poczatku do końca. liczyłam wiec, że osoba, która podejmie się wykonania zaproszeń potraktuje sprawę powaznie. Nie chciałam niczego bardzo skomplikowanego- miały być w miare proste, eleganckie, w kolorach fioletu i ecru bo w takich barwach planowałam wystrój sali i kompozycje kwiatowe....po tym co dostałam nie moge patrzeć na fiolet :/. Osoba, która się podjeła zaproponowała calkiem ciekawy akcent w postaci stylizowanego węzła. Ustaliłysmy warunki- zapłatą miał być komplet srebrnej bizuterii w technice wire wrapping lub wire z AC z kamieniami półszlachetnymi. jednym slowem licząc w cenach galeryjnych osoba ta wyceniła zaproszenia na mniej więcej 15- 20 zł za sztukę. Proponuję w tym momencie zajrzec do pierwszej lepszej galerii i zobaczyc, jakie kartki mozna w tej cenie dostać... Nie dostałam wczesniej zdjęcia gotowego prototypu- a szkoda.... Zaproszenia przyszły w sobotę- w poniedziałek miałam je rozsyłać... Tym czasem od soboty siedze i płacząc nocami staram się sklecić nowe zaproszenia z papierów kolorowych z Lidla, bo tylko to miałam w domu. Nawet nie mam gdzie kupić gotowych niestety... Powiedzmy sobie sczerze- zapłaciłam wysoka cenę za własną głupotę- niepotrzebny stres, dodatkowa praca i komplet biżuterii który jednak wysałałam autorce (choć nie ten który miałam jej wysłać) Nie rozumiem jednej rzeczy- jesli widze w parsie ogłoszenie, ze ktos szuka mechanika do ferrari nie zgłaszam się na ochotnika bo mi się płaca podoba I analogicznie- nie robie zaproszeń skoro się na tym nie znam.Ja rozumiem wymianki na zasadzie zabawy- moge dostac coś, co mi się nie spodoba, ale akceptuję to. W tym przypadku była to jednak wymiana handlowa- konkretny produkt za konkretną cene. Zresztą oceńcie same czy mam prawo być rozczarowana.
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Reverie - jestem zszokowana. Nie dziwię się, że ty także. To zaproszenie nawet nie kojarzy mi się z ślubnym...
Edytowane przez monka1123 Czas edycji: 2010-04-28 o 20:14 |
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Powiem szczerze, że gdy Rev pokazała mi te zdjęcia, nie mogłam uwierzyć... Osobiście uważam, że każdy w 100% ponosi odpowiedzialność za swoje twory i "wytwory", a jeśli puszcza je w świat powinien sie liczyć z tym, że zostaną podane do publicznego oglądu i oceny, więc bardzo dobrze, że zostały tu pokazane.
Rev jeszcze raz współczuję i
Edytowane przez poice Czas edycji: 2010-04-28 o 20:55 |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla porównania- w dwa dni z papierów kolorowych z Lidla i za pomoca plastikowych nozyczek córki udało mi się zrobic cos takiego jak kilka przykładów na zdjęciu poniżej...A że nie miałam dośc materiałów mam teraz 20 zaproszeń każde o innym wzorze Nadal wyglada to jak tandeta z przydrożnej kwiaciarni ale i tak chyba lepiej niż to, co dostałam
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
To jest poprostu masakra
możesz napisac kto zrobił takie dzieła ?
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

Jakże sie cieszę, ze tu trafiłam. 

) - w życiu bym takiego nie zrobiła

Ależ piękna 

, daj znać jak się sprawy potoczą
. Dziękuję za piękny prezent wymiankowy, który wygląda tak (na pazury krzywe nie patrzeć
) :
klask i:
- bardzo przepraszam, ale nie mogę nic na to poradzić