![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ślubna relacja ;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: ślubna relacja ;)
nie było o tym mowy wcześniej i pomyslalam, że przecież gdyby dal nam na płytce nie zamawialibyśmy odbitek u niego wiec pewnie nie da.............. W kazdym razie wczoraj się okazało, że dostaniemy te płytke, tak wiec bede miala tez profesjonalne fotki do dyspozycji - aczkolwiek nieretuszowane itp. - wiadomo....
![]() Ogladałam nasz album i moge powiedziec że jestem całkiem zadowolona ( narazie - haha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Majowy ślub:)
Postanowiłam podzielić się z Wami tu na forum opisem naszego dnia slubnego
![]() 20 maja nie zapowiadał sie zbyt ładnie, od paru dni na przemian padało, wiało, lało i przebłyskiwało niesmiało słonce zza chmur i znów od nowa. Byliśmy przerażeni taka pogodą. Jednak dzien slubu był cudny słoneczny, choc wietrzny. I do momentu az wesele nie ruszyło pełna para nie spadła ani jedna kropla ![]() Cały tydzień przed weselem trwała goraczka. Brałam slub w miejscowości rodzinnej mojego męża, 250 km od mojego miasta, gdzie zreasztą razem z mężem mieszkamy. Od soboty zaczeliśmy końcowa organizację. I tak zakupy, alkohol, picie, jedzenie, czesc produktów do kucharek częśc do domu, część juz na salę, jeszcze to dokupić by było swieże jeszcze tamto ![]() ![]() ![]() Wyszlo po drodze parę nieprzewidzianych sytuacji ale dzien jest zwykle madrzejszy od zachodu słonca i ze wszystkimi kłopotami sobie radzilismy z pomoca rodziny ![]() Koniec tygodnia to dekoracja sali, ktora pragnelismy z moim narzeczonhym przystroic samodzielnie ![]() W piatek padalismy z nóg, zycie ratowały nam Red Bulle ![]() W sobote wstalismy po 9 ja na 11 pojechalam do fryzjera po nim do makijazystki, w tym czasie moj narzeczony jeszcze dogrywał ostatnie zapomniane sprawy ![]() ![]() ![]() W czasie czesania i malowania odebralam pare telefonow z pytaniem o droge, niektorzy z moich gosci jechali własnymi samochodami ![]() Musze przyznac ze fryzjer i kosmetyczka bardzoooo mnie rozluznily i poprawily nastroj ![]() W miedzy czasie jeszcze odebralismy nasze swieczniki z zywych kwiatow na stoly weselne oraz bukiety dla mnie i swiadkowej oraz dla rodzicow ![]() Potem powrot do domku, szybka kawka i do ubierania ![]() Mialam problem bo z halki wyleciala obrecz ![]() ![]() ![]() Wtedy zaczeli zjezdzać sie goscie, foto i video, ostatni zajechal nasz pojazd ![]() Po powitaniach, blogosławienstwie i kilku zdjatkach zaczelismy szykowac sie do wyjazdu ![]() W kosciele bylo przepieknie, moj zaprzyjazniony ksiadz zdarzyl dojechac i we dwóch z proboszczem parafii mojego narzeczonego odprawiali msze. Wszyscy byli zachwyceni kazaniem jakie dla nas wygłosił mój znajomy ksiądz, takim od serca i chytajacym za serce. Skrzypaczka spisała sie na medal ![]() Po zyczeniach pojechalismy na wesele ![]() Goscie zachwycali sie swoiskim jedzeniem i swietna obslugą. Na poczatku zdawło mi się ze jest jakoś dretwo jednak po obiedzie zespół grajacy rozkręcił wesele cała parą ![]() ![]() Wybawilam sie jak nigdy, do dzis mam spuchiete poduszki na stopach pod palcami ![]() ![]() ![]() Wszytsko sie udalo, nikt i nic nie nawalilo ![]() ![]() ![]() Od monetu załozenia sukienki poczułam spokoj i siłe ![]() Tylko podczas przysieg glos mi troszke drzał ![]() ![]() ![]() Jutro wkleje jakieś zdjatka ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Dot.: Majowy ślub:)
Kulbit-moje gratulacje i najlepsze życzenia! Wspaniale czytać wspomnienia zakochanej i szczęśliwej kobiety!
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Relacja Ślubna
Do opisu slubu załaczam pare foteczek, wprawdzie nie profesjonalnych bo to ze zbiorow gosci weselnych ale tez maja swoj urok
![]() Troszke sie boje opinii ale co mi tam ![]() ![]() Edytowane przez kulbit Czas edycji: 2006-09-08 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jak dla mnie ok, fajna prosta fryzurka, bardzo twarzowa, sukienka dobrana do figury, mężuś elegancki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
no własnie czego się boisz, wyszłaś bardzo łądnie nic przesadzonego,delikatnie i dostojnie .zreszta tak oboje wyszliście pieknie.podoba mi sie twoja sukienka bardzo trafny wybór
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje wam
![]() ![]() ![]() Natka nie wiem o co pytasz czy o taki zielony daszek po lewej stronie zdjecia? Jesli tak to poprostu namiot przygotowany do poczęstunku dla gosci, ktory zresztą zwiało nam podczas wesele bo były ogromny wiatr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
po prawej stronie faktycznie jest cos co przypomina pół grzyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Po prawej stronie hahhah
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Mulier przede wszytskim dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ela, raczej szalenstwo garderobiane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
slicznie wygladaliscie, Kulbit, gratulacje i wszystkiego dobrego
![]() a ten grzybek to jak nic kawalek "fotografa" czy tez jego garnituru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
również przyłączam się do gratulacji
a ten grzybek to rzeczywiście kawałek rozwianej marynarki osoby robiącej zdjęcie a niżej widać cień tej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Katarzynko dziekuje za opinie
![]() A wogole wygralas ![]() ![]() Joasiu dziekujemy za gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
hhahahha Ela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
kulbit ślicznie wyglądałaś
![]() a w ogóle to wielkie gratulację, dużo dużo szczęścia!!!! ![]() a ten grzybek to strasznie nie wygląda, na człowieka:P, zwłąszcza, ze to nie on robił zdjęcie, tylko chyba robił jakieś inne, i przy tej czynności go ktos inny cyknął. w każdym razie ładny się ma bałagan w oczach jak sie na to patrzy ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Sohf dziekuje slicznie
![]() Pewnie ze ten "grzybek" zdjecia nie robil bo jak? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niezle zamieszanie z tym "grzybkiem". ode mnie tez gratulacje! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Papryczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczku dziekuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Super Kulbit!
bardzo sie cieszę Twoim szczęściem... nie było sie czym stresować prawda? Wyglądaliście na szczęśliwych wygladaliscie bardzo ładnie.... jeszcze raz gratulacje!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Moja relacja ślubna....
ślub odbyła się - tak jak u Kulbit - 20 maja 2006 - wiec miałąm podobne niepokoje - pogoda... ale wszystko wyszło fajnie... troszkę popadało - delikatnie kilka kropel w trakcie moich przygotowań ![]() o 12 miałam fryzjera - chciałam fryzrę na lata 20-30 ale moja Sylwia (fryzjerka) się nie zgodziła i wyszło coś takiego jak na załaczonych zdjeciach... pojechałam do rodzinnego domu aby przed makijażem szybko cos zjeść - zdązyłam tylko wypic rosół ![]() szybko makijaż - w tonacji różowo - romantycznej ![]() z powrotem dom.... czekałam na koleżankę, która przyniosła mi swoja błękitną podwiazkę (niebieskie i pożyczone) przyszła kobieta która kreciła film i zaczęło się ubieranie i filmowanie... nie stresowałam się.... zaczęłam sie stresować gdy zaczęło się oczekiwanie na TŻ... w końcu przyjechali (On świadek, Teściowie) - serce mi biło okropnie - nie myślałam, że tak będę to przeżywać ![]() przyszedł z kwiatami - moja siostra swiadkowa też już była na miejscu... jak go zobaczyłam zatkało mnie i miałam łzy w oczach! A przecież rano sie widzielismy - i bylismy oboje spokojni i luźni!!!! błogosławieńwo, SESJA - na której ja się wyluzowałam za to widziałam, ze moja Siostra bardziej się stresowała niz ja ![]() sesje robili nam znajomi było fajnie (chociaż nadal zastanawiam się czy nie zrobic dłuższej sesji w plenerze teraz juz zupełnie na luzaka) przed kościołem czekali na nas już Goście... Cieszyłam się i dotej pory ciesze się że było tyle znajomych tylko na samą mszę... To naprawdę miłe i dla mnie bardzo wiele to znaczy!! Gości było mnóstwo i koledzy z pracy - którzy zrobili na bramę ![]() KOŚCIÓŁ Stresowalismy się kościołem, szczególnie mój TŻ który nie przepada za księżmi... ale ksiadz bardzo ładnie wprowadził nas do mszy - przywitał nas, naszych gosci uśmiechał się i wytworzył rodzinną miłą atmosferę (wcześniej nie wiedzieliśmy jaki ksiądz będzie dawał nam ślub) było naprawdę super! świadek czytał psalm o miłosci (zawsze tak chciałam ale nie było to uzgdaniane) rodzice niesli dary w kazaniu ksiadz nawiązał do ewangelii i opierał się na niej - o budowaniu trwałego domu na skale... bardzo mi sie podobało! było krótko i z nauka dla nas młodych... nic o smutku śmierci - tak jak sobie wymarzyłam!!! po przysiędze ksiądz powiedział pocałujcie się to jest Was pierwszy małzeński pocałunek (wcześniej powiedziano nam że pierwszy pocałunek będzie na "przekażcie sobie znak pokoju") później dowiedzieliśmy się że ksiądz ten to znajomy mojej koleżanki i Naszego kolegi.... ![]() Przed kościołem sypali płatkami róż ![]() później były długo długo życzenia i mnóstwo kwiatów! i mnóstwo ciepłych słów i uśmiechniętych twarzy... no i pojechaliśmy na WESELE przywitali Nas chlebem i solą i mama mnie pyta "co wybierasz chleb sól czy Pana Młodego" kurcze - w dziwnej sytuacji mnie postawiła! czy jest jakaś formułka? co powinnam odpowiedzieć! (dziewczyny - znacie to?) podpowiedziały mi: chleb sól i pana młodego by pracował na niego ![]() odpwoedziałam - To właśnie wybieram! ![]() później toast... na sali teść wygłosił krótką i fajna mowę.... później zabawa do białaego rana... A w środę 24 maja pojechalismy w dwutygodniową podróż poślubna na Maltę... było cudownie słonecznie i miodowo ![]() nadal jest ![]() 20 czerwca byliśmy miesiac po ślubie i w kosćiele (taki tam zwyczaj) była msza za nas.... a przed Bożym błogosławieńswem ksiadz wyczytał nas i poprosił o podejscie do ołtarza i wręczył nam ksiażkę i dyplom.... może nie ciekawe, ale uwierzcie bardzo miłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje st_ella
![]() ![]() Bylismy i jesteśmy bardzoooo szczęśliwi ![]() ![]() ![]() ![]() Moze wstawie jeszcze jakieś zdjecia w poste ze zdjecami ślubnymi ale to jak odbierzemy materiał od fotografa ![]() Pozdrawiam cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
St_ella bardzo podbało mi sie z tą "pomiesięczną" mszą za was
![]() ![]() Co do sesji my tez planowalismy ja po slubie (taka na spokojnie, dłuzsza). Jeszcze się zbieramy ale zrobimy na pewno bo to wg. mnie ogromna pamiatka a poza tym można drugi raz założyc tą kiecke i w niej wyjśc ![]() A ze wyglądałaś slicznie to juz ci pisłam w innym wątku ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.