"DOBRY WYBÓR...?NOSEK - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-05, 14:05   #121
0takasobie0
Przyczajenie

Dot.: "DOBRY WYBÓR...?NOSEK

foto

Edytowane przez 0takasobie0
Czas edycji: 2007-07-06 o 20:44
0takasobie0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-05, 14:45   #122
nastja17
Raczkowanie

otakasobieo co Ty masz do swojego noska? jest ładny... naprawde nie masz po co przechodzic operacji..

ja mam garbka na nosie i to jest dopiero kompleks....jest straszny!! chcialabym się go pozbyc, ale najlepiej byłoby w wakacje...
czyli jak by jakis cud sie zdarzyl to za rok... a jak nie to niestety bede sie dolowac i dolowac.. ehh mam juz tego dosyc..

nu
nastja17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-05, 16:43   #123
0takasobie0
Przyczajenie

a jak wyglada Twoj nos?masz jakas fotke?
0takasobie0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-16, 10:01   #124
Val
Raczkowanie

Ponieważ moich fotek z 1 strony nie można otworzyć, na prośbę zainteresowanych wrzucam tu jeszcze raz.
3 zdjęcia "przed" i 3 "po" ;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nochal.jpg (8,0 KB, 1602 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nochal3.jpg (6,5 KB, 1256 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg noKopia Kopia nnn31.jpg (14,3 KB, 1784 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nollaqhb.jpg (7,6 KB, 1510 załadowań)

Edytowane przez Val
Czas edycji: 2009-10-25 o 02:15
Val jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-03, 14:52   #125
magda98
Przyczajenie

Dot.: "DOBRY WYBÓR...?NOSEK- help!!!

Mam pytanie. Chce poprawic nos i zalezy mi na bardzo dobrym specjaliscie. Myslalam o dr. Szczycie, ale termin oczekiwania na konsultacje to pol roku. Moze ktos zna dobrego specjaliste z Wawy, do ktorego mozna dostac sie troche szybciej? Slyszalam, ze dr. Broma jest dobry.Czy ktos mial zabiego u niego? Myslalam tez o dr. Skupin. Ponoc jest bardzo dobry. Ktorego z lekarzy polecilibyscie? HELP!!!!
magda98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-03, 15:11   #126
magda98
Przyczajenie

Zapomnialam napisac, ze oprocz dr. Szczyta, dr.Skupina i dr. Bromy zastanawiam sie tez nad zabiegiem u dr. Kobusa. Blagam, poleccie mi ktoregos z tych doktorow. Aha, czy w Polsce ktorys z lekarzy robi symulacje komputerowa? pozdrawiam wszystkich
Stary 2007-10-04, 09:53   #127
magda98
Przyczajenie

Nikt mi nie odpowiedzial Moze jednak znajdzie sie ktos kto doradzi mi w wyborze chirurga "od noskow". Czekam na odp i nie trace nadzieji.pozdr

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-09, 08:02   #128
Val
Raczkowanie

Mój nos - zmasakrowany i połamany w wypadku samochodowym - wyrzeźbił na nowo Pan Dr Skupin, którego z calego serca goraco polecam!!!
Stary 2007-10-10, 23:16   #129
magda98
Przyczajenie

Val, ja ci wierze. Widzialam na zdjeciach Twoj nos i jest naprawde piekny, ale nie moge doszukac sie innych zdjec, zeby w miare obiektywnie ocenic inne nosy. w kazdym razie umowilam sie juz na konsultacje u dr Skupina. Chodzi mi o to, ze ja mialam korekte nosa 8lat temu u dr Kratochwila z wroclawia, ale ten pan totalnie skiepscil sprawe i teraz nie chce ryzykowac ponownie, dlatego zlezy mi na kims sprawdzonym. Tak na marginesie - uciekajcie od dr Kratochwila z Wroclawia!!!!!!!!!!!! Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2007-10-13, 11:44   #130
*karolka*
Raczkowanie

ja polecam Stępniewskiego, mialam u niego calkowita korekte nosa i jestem bardzo zadowolona bo mam teraz sliczny nosek (3,5tys - nos + powiekszenie brody tkanka wycieta z nosa jesli ktos chce by wyrownac proporcje twarzy - wiec nawet cena niska), dr przyjmuje pod poznaniem w Kobylnikach. poprawki robi bez problemu za darmo (i nie chodzi o poprawki z jego winy, tylko o takie ze np cos sie pacjentce nie podoba, chcialaby jeszcze cos w tym nowym nosie zmienic).
na nizej podanej stronce mozecie poogladac jego prace, jak i innych chirurgow, mozna poczytac opinie na ich temat, doswiadczenia dziewczyn itp. ja Stępniewskiego serdecznie polecam jesli chodzi o nos - w innych operacjach sie nie wypowiadam bo nie interesowalam sie tym i nie wiem jakie sa efekty.

http://www.beautywpolsce.com/forum/i...e177992c49c668
*karolka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 18:06   #131
Diakini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magda98 Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Chce poprawic nos i zalezy mi na bardzo dobrym specjaliscie. Myslalam o dr. Szczycie, ale termin oczekiwania na konsultacje to pol roku. Moze ktos zna dobrego specjaliste z Wawy, do ktorego mozna dostac sie troche szybciej? Slyszalam, ze dr. Broma jest dobry.Czy ktos mial zabiego u niego? Myslalam tez o dr. Skupin. Ponoc jest bardzo dobry. Ktorego z lekarzy polecilibyscie? HELP!!!!
może skontaktuj się z dr Krzysztofem Szymańskim - to jest chirurg plastyk specjalizujący się w rekonstrukcji twarzy
wiem, że przyjmuje w urszula Brumer Medycyna Urody w Warszawie www.medycynaurody.pl
pozdrawiam
Diakini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-14, 09:00   #132
karakan
Przyczajenie

ja jestem umowiona na operace nosa i korekte uszu u Pana dr Szczyta na 6 lutego.
mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku
karakan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-18, 11:20   #133
martinka21
Przyczajenie

mam ogromna prosbe czy mogby mi ktos wyslac zdjecia po i przed operacja u dr.SKUPINA.na email bardzo mi na tym zalezy bo zastanawiam sie nad operacja u niego.jaki jest okres oczekiwania na konsultacje i operacje i jaki jest koszt calkowitej korekcji nosa? bardzo prosze niech mi ktos odpisze na moje pytania pozdrawiam
martinka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-20, 09:31   #134
iwona72
Przyczajenie

Ja mialam operacje nosa u dr Skupina w marcu. Koszt calkowitej korekty to 5.500 zl ale juz od 1stycznia bedzie to cena 6000 zl. Dowiedzialam sie tego bedac 3 dni temu u doktora na wizycie kntrolnej 7 miesiecy po operacji. Termin najblizszych konsultacji to podobno grudzien, a operacji marzec. Dolączam się do fanow doktora. Zrobil mi bardzo ladny nos. Ale przyznam, ze dlugo twarz dochodzi do formy. Pan Skupin jest bardzo dobrym specjalistą a do tego ma olbrzymie poczucie estetyki. Polecam Go bez żadnego,,ale".
iwona72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-01, 03:09   #135
agnesn
Przyczajenie

GG do agnesn

Czy ktos moze mi polecic dobrego specjaliste w Warszawie?
agnesn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-11, 22:20   #136
Kasiaaaa
BAN stały

GG do Kasiaaaa

Mam juz prawie 18 lat..a garbek na moim nosie ciagle rosnie brrr ;( dlaczego tak sie dzieje ?!
Kasiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-12, 08:16   #137
Veris
Zadomowienie

Val - zobaczyłam Twój nosek "przed" i "po"..jestem kompletnie zachwycona. Jest przepiękny! Też chce taki! Sama odkładam teraz na nosek i ..prawko - mogę sobie gdzieś w komputerze zapisać fotki Twojego noska jako 'motywator' czy będziesz miała coś przeciwko?

This moment is your LIFE!

Veris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 10:30   #138
sylka223
Przyczajenie

Heyka, ja mialam operacje noska u dr.Skupina we wtorek 20 listopada, nosek jeszcze w gipsie,niecierpliwie czekam do wtorku na wynik operacji.
troszke denerwuje gips i sączki w dziurkach nosa- wkurza mnie oddychanie buzią, ale najwazniejsze ze nic nie boli .
Pozdrawiam.
sylka223 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 14:24   #139
Diakini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kasiaaaa Pokaż wiadomość
Mam juz prawie 18 lat..a garbek na moim nosie ciagle rosnie brrr ;( dlaczego tak sie dzieje ?!
mogę polecić dr Krzysztofa Szymańskiego
oprócz tego, że jest chirurgiem plastykiem, jest specjalistą od rekonstrukcji twarzy
pozdrawiam
Diakini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-30, 21:29   #140
aniavanesska
Przyczajenie

GG do aniavanesska

...

Edytowane przez aniavanesska
Czas edycji: 2009-11-14 o 16:38
aniavanesska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-02, 17:52   #141
zyrafa2
Raczkowanie

aniavanesska nie wiem dlaczego chcesz sobie zrobić operację, jak dla mnie Twoj nosek jest ok i ładnie wyglądasz. nie widziałaś jeszcze mojego!
Val naparwdę ładny nos.
Stary 2007-12-03, 15:25   #142
pharell
Przyczajenie

witam. Jestem aktualnie po konsultacjach u dr med Lembasa w klinice Sankowskiego w warszawie. Zabieg bedzie polegał na prostowaniu nosa w 2ch płaszczyznach i lekkie skrócenie. Całkowity koszt to 10tyś .. moje pytanie dotyczy opini Dr Lembasa i czy warto u niego robić ten zabieg. Cena jest wysoka ale jak mi sie wydaje klinika na dobrym poziomie.. prosze o rade i pomoc.pozdrawiam
pharell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 19:54   #143
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Ja już ze swoim nosem nie wytrzymuje(jest za szeroki na czubku)ale nie mam czasu na to,by sobie pozwolić na tak długą przerwę jaka jest potrzebna po zabiegu

Cytat:
Napisane przez aniavanesska Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny) ja tez chce sobie zrobic operacyjke nosa..bo taki nos jaki mam dyskfalifikuje mnie w np .w modelingu://
oto moje fotki
www.xxxanistarsxxx.fotka. pl
prosze powiedzcie mi dziewczyny czy w moim wypadku mozliwa jest tlyko cala korekcja nosa(bo ja chce usunac garbka i skrocic nos i zeby byl taki maly zgrabny uniesiony i taki nie odstajacy od twarzy tlyko taki barrdzo przy twarzyy...heheh wymyagania nie??
trcohe drogi zabieg, jak ja namoiwe rodizcow
jesteś tego pewna?Chcesz zrobić sobie nosek jakich tysiące i wtopić się w tłum?Masz tak charakterystyczne,ostre rysy twarzy,które Cię wyróżniają.A może znajdzie się ktoś,kto taką będzie chciał Cię hmm...wylansowaćChyba,ż e wystarczy Ci rola zwykłej modelki,która gdzieśtam sie przewija w magazynach i nikt o niej nie pamięta.
marthusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-09, 10:42   #144
aniavanesska
Przyczajenie

GG do aniavanesska

Edytowane przez aniavanesska
Czas edycji: 2009-11-14 o 16:37
Stary 2007-12-09, 14:38   #145
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Cóż ja mogę powiedzieć...mam tak samoo,jak Tyyy...tylko,że zupełnie inaczejdosłownie,mój nosek jest krótki,lekko zadarty i wygląda jak truskawka...niestety,kolo rystycznie często też :-P

Jak sobie planujecie taki zabieg,to jak widzicie wasze 'odpoczywanie' po nim??Mnie przeraża to siedzenie i nienadwrężanie się przez czas rekonwalescencji.
Stary 2007-12-14, 19:36   #146
aniavanesska
Przyczajenie

GG do aniavanesska

spam

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2007-12-16 o 14:47
Stary 2007-12-14, 20:53   #147
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Mam do was takie pytanie - po chirurgii nosa jest mowa o długim czasie odpoczynku i rezygnacji z wysiłku fizycznego oraz o bólach w zatokach.Czy tak jest zawsze czy tylko po zabiegach związanych z naruszeniem chrząstki?Bo z tego co wiem,to nei zawsze trzeba ją 'ruszać'?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 23:00   #148
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

up up
Stary 2008-01-04, 18:19   #149
monika 2424
Przyczajenie

Witam, ja mam konsultację u Sankowskiego w lutym i szczerze mówiąc nie wiem czy mogę mu zaufać. czekam na nią już pół roku - koszt jest spory!!!!!! (zarówno konsultacji jak i samej operacji). wiecie może jak on wykonuje takie operacje? ja chcę usuną garb. zastanawiam sie również nad dr Dobrską z Sulejówka. a może o niej coś wiecie. pomóżcie proszę
monika 2424 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 11:21   #150
pharell
Przyczajenie

usuniecie garba na nosie jest prostąoperacją wiec nie masz co sie martwić!
ja umawiam sie na zabieg u dr Lembasa z gabinetu dr Sankowskiego na prostowanie i drobną korekte. Nie wiem czego siemoge po nim spodziewać .... może ktoś wie?
pharell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości