![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: "DOBRY WYBÓR...?NOSEK
foto
Edytowane przez 0takasobie0 Czas edycji: 2007-07-06 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
otakasobieo co Ty masz do swojego noska? jest ładny... naprawde nie masz po co przechodzic operacji..
ja mam garbka na nosie i to jest dopiero kompleks....jest straszny!! chcialabym się go pozbyc, ale najlepiej byłoby w wakacje... czyli jak by jakis cud sie zdarzyl to za rok... a jak nie to niestety bede sie dolowac i dolowac.. ehh mam juz tego dosyc.. nu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
a jak wyglada Twoj nos?masz jakas fotke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ponieważ moich fotek z 1 strony nie można otworzyć, na prośbę zainteresowanych wrzucam tu jeszcze raz.
3 zdjęcia "przed" i 3 "po" ;-)
Valentina ![]() Edytowane przez Val Czas edycji: 2009-10-25 o 02:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Dot.: "DOBRY WYBÓR...?NOSEK- help!!!
Mam pytanie. Chce poprawic nos i zalezy mi na bardzo dobrym specjaliscie. Myslalam o dr. Szczycie, ale termin oczekiwania na konsultacje to pol roku. Moze ktos zna dobrego specjaliste z Wawy, do ktorego mozna dostac sie troche szybciej? Slyszalam, ze dr. Broma jest dobry.Czy ktos mial zabiego u niego? Myslalam tez o dr. Skupin. Ponoc jest bardzo dobry. Ktorego z lekarzy polecilibyscie? HELP!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Zapomnialam napisac, ze oprocz dr. Szczyta, dr.Skupina i dr. Bromy zastanawiam sie tez nad zabiegiem u dr. Kobusa. Blagam, poleccie mi ktoregos z tych doktorow. Aha, czy w Polsce ktorys z lekarzy robi symulacje komputerowa? pozdrawiam wszystkich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Mój nos - zmasakrowany i połamany w wypadku samochodowym - wyrzeźbił na nowo Pan Dr Skupin, którego z calego serca goraco polecam!!!
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Val, ja ci wierze. Widzialam na zdjeciach Twoj nos i jest naprawde piekny, ale nie moge doszukac sie innych zdjec, zeby w miare obiektywnie ocenic inne nosy. w kazdym razie umowilam sie juz na konsultacje u dr Skupina. Chodzi mi o to, ze ja mialam korekte nosa 8lat temu u dr Kratochwila z wroclawia, ale ten pan totalnie skiepscil sprawe i teraz nie chce ryzykowac ponownie, dlatego zlezy mi na kims sprawdzonym. Tak na marginesie - uciekajcie od dr Kratochwila z Wroclawia!!!!!!!!!!!! Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
ja polecam Stępniewskiego, mialam u niego calkowita korekte nosa i jestem bardzo zadowolona bo mam teraz sliczny nosek (3,5tys - nos + powiekszenie brody tkanka wycieta z nosa jesli ktos chce by wyrownac proporcje twarzy - wiec nawet cena niska), dr przyjmuje pod poznaniem w Kobylnikach. poprawki robi bez problemu za darmo (i nie chodzi o poprawki z jego winy, tylko o takie ze np cos sie pacjentce nie podoba, chcialaby jeszcze cos w tym nowym nosie zmienic).
na nizej podanej stronce mozecie poogladac jego prace, jak i innych chirurgow, mozna poczytac opinie na ich temat, doswiadczenia dziewczyn itp. ja Stępniewskiego serdecznie polecam jesli chodzi o nos - w innych operacjach sie nie wypowiadam bo nie interesowalam sie tym i nie wiem jakie sa efekty. http://www.beautywpolsce.com/forum/i...e177992c49c668 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
BAN stały
|
Cytat:
wiem, że przyjmuje w urszula Brumer Medycyna Urody w Warszawie www.medycynaurody.pl pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
ja jestem umowiona na operace nosa i korekte uszu u Pana dr Szczyta na 6 lutego.
mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
mam ogromna prosbe czy mogby mi ktos wyslac zdjecia po i przed operacja u dr.SKUPINA.na email bardzo mi na tym zalezy bo zastanawiam sie nad operacja u niego.jaki jest okres oczekiwania na konsultacje i operacje i jaki jest koszt calkowitej korekcji nosa? bardzo prosze niech mi ktos odpisze na moje pytania pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Ja mialam operacje nosa u dr Skupina w marcu. Koszt calkowitej korekty to 5.500 zl ale juz od 1stycznia bedzie to cena 6000 zl. Dowiedzialam sie tego bedac 3 dni temu u doktora na wizycie kntrolnej 7 miesiecy po operacji. Termin najblizszych konsultacji to podobno grudzien, a operacji marzec. Dolączam się do fanow doktora. Zrobil mi bardzo ladny nos. Ale przyznam, ze dlugo twarz dochodzi do formy. Pan Skupin jest bardzo dobrym specjalistą a do tego ma olbrzymie poczucie estetyki. Polecam Go bez żadnego,,ale".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Czy ktos moze mi polecic dobrego specjaliste w Warszawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
BAN stały
|
Mam juz prawie 18 lat..a garbek na moim nosie ciagle rosnie brrr ;( dlaczego tak sie dzieje ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Val - zobaczyłam Twój nosek "przed" i "po"..jestem kompletnie zachwycona
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Heyka, ja mialam operacje noska u dr.Skupina we wtorek 20 listopada, nosek jeszcze w gipsie,niecierpliwie czekam do wtorku na wynik operacji.
troszke denerwuje gips i sączki w dziurkach nosa- wkurza mnie oddychanie buzią, ale najwazniejsze ze nic nie boli . Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez aniavanesska Czas edycji: 2009-11-14 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
aniavanesska nie wiem dlaczego chcesz sobie zrobić operację, jak dla mnie Twoj nosek jest ok i ładnie wyglądasz. nie widziałaś jeszcze mojego!
![]() Val naparwdę ładny nos. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
witam. Jestem aktualnie po konsultacjach u dr med Lembasa w klinice Sankowskiego w warszawie. Zabieg bedzie polegał na prostowaniu nosa w 2ch płaszczyznach i lekkie skrócenie. Całkowity koszt to 10tyś .. moje pytanie dotyczy opini Dr Lembasa i czy warto u niego robić ten zabieg. Cena jest wysoka ale jak mi sie wydaje klinika na dobrym poziomie.. prosze o rade i pomoc.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Ja już ze swoim nosem nie wytrzymuje(jest za szeroki na czubku)ale nie mam czasu na to,by sobie pozwolić na tak długą przerwę jaka jest potrzebna po zabiegu
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez aniavanesska Czas edycji: 2009-11-14 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Cóż ja mogę powiedzieć...mam tak samoo,jak Tyyy...tylko,że zupełnie inaczej
![]() Jak sobie planujecie taki zabieg,to jak widzicie wasze 'odpoczywanie' po nim??Mnie przeraża to siedzenie i nienadwrężanie się przez czas rekonwalescencji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2007-12-16 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Mam do was takie pytanie - po chirurgii nosa jest mowa o długim czasie odpoczynku i rezygnacji z wysiłku fizycznego oraz o bólach w zatokach.Czy tak jest zawsze czy tylko po zabiegach związanych z naruszeniem chrząstki?Bo z tego co wiem,to nei zawsze trzeba ją 'ruszać'?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Witam, ja mam konsultację u Sankowskiego w lutym i szczerze mówiąc nie wiem czy mogę mu zaufać. czekam na nią już pół roku - koszt jest spory!!!!!! (zarówno konsultacji jak i samej operacji). wiecie może jak on wykonuje takie operacje? ja chcę usuną garb. zastanawiam sie również nad dr Dobrską z Sulejówka. a może o niej coś wiecie. pomóżcie proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
usuniecie garba na nosie jest prostąoperacją wiec nie masz co sie martwić!
ja umawiam sie na zabieg u dr Lembasa z gabinetu dr Sankowskiego na prostowanie i drobną korekte. Nie wiem czego siemoge po nim spodziewać .... może ktoś wie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.