|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() źle mi.. codziennie spedzamy razem popoludnie i tak mi tu pusto ![]() wrocilam z silowni uff.. ide jesc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
Bardzo bym chciała dołączyć.
![]() Już od dłużego czasu zbieram sie na zapisanie na siłownie, aerobik bądź basen (najlepiej na wszystko), ale jak na razie to tylko plany. Choć zrobiłam sobie liste zakupów i jest na niej piłka do koszykówki.
#1503 |
Zakorzenienie
|
maryd, ale na siłowni sie nie gra w kosza
![]() ![]() zmobilizuj sie, bo to cudowne uczucie dac sobie w kosc! no i witam Cię serdecznie w wątku ![]() aaa guanta dawaj zdjęcia tej malej! uwielbiam dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
chyba wlasnie rzucilam podrzutka:|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
coooooooooooo????????
![]() ojej moze przemysl to jeszcze, co? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale co to się stało? Może warto poczekać aż nerwy ochłoną i nie działać tak, na gorąco? Czasem w gniewie mówi się różne rzeczy, których później się żałuje ![]() No chyba że naprawdę nie jesteście dla siebie, to wtedy.... A jak długo jesteście razem? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
rok i 3 miechy
nie wiem..no nie wiem...kochany oznajmil ze dzis idzie na impreze bo on nigdzie nie chodzi i ja mam gowno do gadania...oznajmil i tyle;] a o naszym zwiazku i o naszych problemach pogadamy...w soboe jak z pracy wroci<hahaha na ****a mac..to ktora ja jestem u niego na lizcie?? hmm..praca komputer koledzy piwo...i moze ja;] napisalam kartke na ktorej spisalam o wszystko co wedlug mnie jest zle...moze bedzie mial dla mnie czas dzis ? moze |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
No, niefajnie się zachował.
Tzn. miał prawo iść na tą imprezę bo wkońcu może czasem wyjść gdzieś sam. Ale sposób w jaki Tobie to powiedział - ja bym sobie na coś takiego w życiu nie pozwoliła. Że niby gówno do gadania? Nie zniosłabym gdyby mój ukochany tak zrównał mnie z ziemią ![]()
#1509 |
Zadomowienie
|
Kosz swoją droga, a siłownia swoją. Mam obok mieszkania boisko należące do podstawówki, więc zamierzam z niego korzystać.
#1510 |
Zakorzenienie
|
No to obiecane foty w blondzie
![]() ![]()
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tylko niewinny zart był ![]() ulalalalalalala ale laaaalaaa ![]() super wygladasz! bardzo ladny kolorek, pasuje Ci! ![]() ja wlasnie zrobilam kawe i zabieram sie za robote ![]() ale sobie fajnych mp3 nasciągałam ![]() ![]() ![]() guanta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
navi masz racje
![]() sweet slicznie Ci w takich loczkach ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Navi poszly do Ciebie fotki Amelci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
wiem skromnie mowiac
![]() jestem w stalym zwiazku 5 lat (tyle ze licze dwa zwiazki pod rzad ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Czy mi się coś przewidziało, czy ty Navi siedzisz w pracy, hmm
![]() Sweetpinky - bardzo Ci ładnie w tej fryzurze i kolorze ![]() ![]() Ja tez wczoraj byłam u fryzjera ale nie mam sensownych fotek żeby pokazać efekt ![]() W każdym razie mam znacznie mniej na głowie. Znaaaacznie ![]()
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Po prostu anielica
![]() Wyglądasz prześlicznie ! Jestem zachwycona Twoimi loczkami, są cudne ![]() Wyglądasz szałowo - także, wiesz............ więcej fotek ![]() Cytat:
Bo ja bym też chciała pościągać sobie a nie wiem jak, nie umiem ![]()
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
taaa
![]() ![]() musze cos skonczyc... a odwozilam mame do mechanika potem bylam umowiona z kolega na silowni ![]() a potem mi sie przyjsc nie chcialo ![]() WLASNIE!!! jestes zadowolona???????? zupelnie zapomnialam!!! Cytat:
![]() no no, sweet wiecej fotek! najlepiej w kusych koszulkach ![]() ![]() ![]() guanta te skarpetki zolte mnie rozłozyly na łopatki hahahahahaha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() 1- w makijażu 2-buziaczek ... 3-leci do Was ![]() ![]()
#1518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
Sweet, wyglądasz po prostu mniam
![]() Ja ostatnio wogóle pieczywa nie jem, wcinam te deski czyli pieczywo chrupkie i ryżowe. ale dla tego, bo je .....bardzo lubię ![]() Tak fajnie chrupia, są mniami z serkiem, pomidorem i świeżą zieleninką ![]()
#1520 |
Zakorzenienie
|
Tak, zadowolona... Chociaż po wymodelowaniu włosów zawsze wygląda się fajnie... Zobacze co będzie po dzisiejszym myciu. Już się boję
![]()
#1521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cos pingwin mowila, ze niektore sa gorsze od pieczywa (jesli chodzi o diete) ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
na pociechę dostaniesz fotke z tyłu :P
#1523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Jeezu, same slicznotki, Ines, piekny kolor
![]() Długie i ładnie pocieniowane ![]() Edit: Navi ![]() Zobacz, czas jak szalony leci, tydzień za tygodniem, jeszcze tylko 4 i już tata będzie przy Tobie ![]()
#1525 |
Zakorzenienie
|
długie? co ty gadasz
![]() ![]() A z kolorem to jest pewien problem.... Zrobilam teraz grzywkę i znowu obciete zostaly moje zrobione przez słonce pasemka... I ta grzywka jest taka ciemna... Za ciemna ![]()
#1526 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vibesko, a kiedy Ciebie zobaczymy? ![]() Cytat:
![]() wiem wiem... ale i tak bu ![]() a scislej mowiac to juz tylko 3 tygodnie ![]() ![]() ![]() ale ja jestem gupek i juz mysle co bedzie potem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() grzywka jaka jest to nikt nie widzi, bo zes sie z tyłu pokazała ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Ehhh... nie znam kobiety, któraby nie marudziła na swoje włosy.
Ja Ci mówię że piekne są ![]() Słuchaj mnie ![]()
#1528 |
Zakorzenienie
|
I nie pokażę
![]() Ale fajnie że wam sie podoba tył, dzięki za opinię ![]()
#1529 |
Zakorzenienie
|
Inse masz sliczne wloski
![]() sweet you are so bjutifullllllllllllllllll lllllllllllll <buja w oblokach> ![]() Navi nie ma jak dzieci;p sa najlepsze poki nie gryza jak Amelia, a rajstopy z gąską sa great ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez sluchaj! mlodsza jestes , my wiemy lepiej ![]() ![]() nie to nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moja siostra tez nie gryzie.. ale uwielbia mnie przewracac i sie na mnie rzucac jak siedze na kanapie. o tak,kocham to ![]() auuć zrobilam 200 brzuszkow dzis i cierpie ![]() ale kolega zrobił 667 (za jednym razem) ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.