![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
miejsce bezczelnie wygniecione...we mnie
Niezależność>Radość życia>Brak obsesji Dobry sen>Zdrowy dzień>Proste plecy Żyjemy w czasach satysfakcji...Kruchej więzi modnej empatii wciąż po coś wracam...Z celnością męcząc się znów Kocha sie wszystko, bo wszystko szybko przemija Ten świat to Ty i ja...To my , motyle i ćmy upadamy gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem... W Tobie też i anioł śpi Są ryby piły i ludzie młoty Przy odrobinie wyobraźni samą zagrychą można się urżnąć Kilka dobrych chwili wśród tego syfu Okres – krwawe łzy zawiedzionej macicy że nie jest w ciązy. co się polepszy to się znowu spieprzy Nietrwały dotyk nagłych spraw Twoje łzy miażdżą mi serce I upadam i wzbijam się....Ciągle chce więcej Po drugiej stronie, na pustej drodze, tańczy mój czas Dotykam z Tobą dna Zabiłam go, całą mocą swą ... gdy zostawił mnie na dnie ... pamiętam sprytne myśli i moment, w którym łatwiej byłoby zgasnąć... Chwilami chcę być sam,a potem kogoś spotkać Samotna jak księżyc wśród gwiazd pragnę czasem wiecznie spać
#1712 |
Zakorzenienie
|
Dodaje kilka moich opisów
![]() to koniec zabiliśmy w sobie wszystko,to koniec,moglismy wiecej- przykro Zatrzymam Cię w Pamięci mej- Chcę wierzyć że nic nie stało się ![]() TellMeWhyICan'tForgetAbou tYou...MaybeCauseILoveYou .. ![]() Dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę? ![]() Kocham Cię pomimo innych myśli... Płynące z głębi serca, zapisane do końca życia...-wspomnienia CzyNieWidziszŻeJaŻeJaPotr zebujeCieCzyNieSłyszyszKi edyWołamCie?=(=( Nie chcę zapomnieć o tym co było, chcę aby to wszystko wróciło... THE END ![]()
![]() |
#1713 |
Zadomowienie
|
A little bit too much is just enough for me.
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dla Ciebie też gorące pozdrowiaczki eluśka ![]() ![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Polska zawsze była krajem fajnych kobiet i marnych mężczyzn
Myśleć to mieć własne zdanie Lepiej zużywać się niż rdzewieć Smutek jest jak pochód - przechodzi Pierwsza miłość liczy się tylko do drugiej
#1716 |
żona
|
![]()
Macie kilka jakis waszych ulubionych opisików milosnych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *Kotek, piesek, hipopotam-wszyscy wiedza ze Cię KOCHAM! *Mam ochotę na coś słodkiego - szkoda, że Cię tu nie ma... ![]() *"To musiało boleć...jak spadłeś z nieba Aniołku" ![]() *"Tam, gdzie jest wielka miłość, zawsze zdarzają się cuda" *Kocham twoją buzie kochany łobuzie i serce gorące...buziaków tysiące ![]() *"Bóg dał mi serce, ale to Ty nadałeś mu rytm..." *Miłość jest jak narkotyk...Kochanie, wpędzasz mnie w nałóg :P *"Myśle o Tobie jak świstak o swoim sreberku ![]() *Jeśli kochać, kochać trzech-większa frajda, jeden grzech ![]() Mój dzisiejszy status, zapożyczony z podpisu jednej z Wizażanek ![]() nie pamiętam której ![]() WrogowiePrzeszłości ZnudzeniTeraźniejszością PozbawieniPrzyszłości... Inny (najczęściej pojawiający się w niedziele): Stan potocznie zwany kacem...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2006-05-27 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karen Overton "your loving arms": And inside your arms I'm burning Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas słońce... kocham Cie i jest ze mna coraz gorzej... Milosc - rzeczywistosc w krainie fantazji Have u ever loved a woman so much u tremble in pain...? Beyonce "be with u": I love the way you make me feel It slows down time Come in my bedroom and turn off the lights Beyonce "speechless": My heart starts trembling As I hear your footsteps pace; I rub your back I kiss your neck; Drive me crazy burning candles making love all night; Feels so strange it feels so crazy to be in your world Beyonce "dangerously in love2": I see myself having your child; I see myself being your wife; And I see my whole future in your eyes; Thought of all my love for you sometimes make me wanna cry Realize all my blessings; Every time I see your face My heart smiles If you’re not for me then why do I dream of you as my wife?; If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am Brandy & Monica "have u ever": Have you ever loved somebody so much it makes you cry?; Have you ever needed something so bad you can't sleep at night? Z pewnoscia jeszcze cos sobie przypomne i dopisze, zazwyczaj opisy wymyslam z piosenek "zapodanych" w danej chwili ![]()
"Prawdziwa Wizażanka wychodzi na podwórko gdy nie ma prądu!" Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ ![]() ![]() ![]() http://nwpass.qnt.pl/ ![]() Edytowane przez Guni Czas edycji: 2006-05-26 o 23:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
A może jakieś opisy jak np. nie ma mnie na gg, albo śpie ;>
#1720 |
żona
|
![]()
Layla&Guni dziekuje
![]() ![]() ![]() Zakrecoona: "Czasem lepiej jest spać... We śnie boodowac swooj świat..." "Czemu życie to nie sen? zasypiać i budzić się bez zmartwien..." "Czary-mary- śpie cymbały" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Rozeznanie
|
Kilka moich i z listy
![]() Cut me free, bleed with me, oh no! One by one we will fall down, down! Będziemy szli wbrew logice,powolnym marszem całe zycie... kiedy nie ma Cie, nie ma troche mnie... Ciało ludzkie zaczyna się rozkładac cztery minuty po smierci ” ...bo miłość, Mój Miły to ja ...” poszła uprawiać nierząd za pieniądze. Sserdetschnye posdrawyami Eutsche Schwyenty w naschey Eutschysienye ! It’s gonna take a superman to sweep me off my feet... ;> "Where's the party? I want to lose control"
#1722 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a macie moze jakies ładne opisiki po rosyjsku (fonetycznie) ?!
#1723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1724 |
Zadomowienie
|
Ja po rosyjsku nie gawariu niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
![]()
Guni masz zarąbisty podpis o wizażance i o podwórku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
|
Dzieci wszystkich gwiazd
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1729 |
Raczkowanie
|
Okres – krwawe łzy zawiedzionej macicy że nie jest w ciązy. ciekawy opisek nawet bardzo bardzo ale sie uśmialam
![]() a to kilka moich juz nei tak byłuskotliwych no ale : Została rzeczywistość,która boli, drapie, szczypieNie daje żyć Juz nie unikne dzis burzy ..grzmi? ..nieraz mocniej juz grzmialo Czekaniem na kroki szelesty listy na pukanie do drzwi Let the sun illuminate the words that you could not find Reaching for something in the distance So close you can almost taste it Time is an illusion What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown :<<<::::jak wiele krzyku moze kryć milczenie :: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
żona
|
![]()
zakrecoona- nmzc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
A oto kilka z mojej listy:
Ten jeden raz wystarczy bym mogła odejść Tak naprawdę jaka jestem nie wie nikt Zaczynasz rozmowę na własną odpowiedzialność Umywaniem rąk nie oczyścimy sumień Nasze namiętności często staną się naszym nieszczęściem
#1733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na spojrzenie czekam lub gest... Tylko Ciebie chcę.... Cały czas o Tobie myśle Pokaż mi którędy muszę iść, jak długa droga wiedzie do twojego serca Przez moment chcę mieć Cię tylko dla siebie : ![]()
![]() |
#1734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko ciebie chce... ciągle o tobie mysle... - Толко тебя я хочу... Непрерывно я думаю о тебе... (tolka c j e b ja ja chaczu...nieprerywna ja dumaju a c j e bie) <?> pokaz mi ktoredy musze isc, jak dluga droga wiedzie do twojego serca - Покажи мне как мне надо исть, как долга дорога к Твоему сердцу... (pakażi mnie kak mnie nada isc, kak dołga daraga k'twajemu sjerdcu...) przez moment chce miec cie tylko dla siebie - Через момент я хочу иметь Тебя только для себя... (czierez moment ja chaczu umiec c***ia tolka dla s***ia...) Nie jestem pewna niektorych zwrotow ale... ![]()
![]() |
#1735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko ciebie chce... ciągle o tobie mysle... - Толко тебя я хочу... Непрерывно я думаю о тебе... (tolka cj.e.b.ja ja chaczu...nieprerywna ja dumaju a cj.e.b.ie) <?> pokaz mi ktoredy musze isc, jak dluga droga wiedzie do twojego serca - Покажи мне как мне надо исть, как долга дорога к Твоему сердцу... (pakażi mnie kak mnie nada isc, kak dołga daraga k'twajemu sjerdcu...) przez moment chce miec cie tylko dla siebie - Через момент я хочу иметь Тебя только для себя... (czierez moment ja chaczu umiec cj.e.b.ia tolka dla sj.e.b.ia...) Nie jestem pewna niektorych zwrotow ale... ![]()
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do I have 2tell the storyOf a thousand rainy days since we first met My Eyes seeOther guysThat r cuterBut my heartIt won't do Without U*** I'm 2 busy thinkin'bout my baby And I ain't got time 4 nothin'else - mój dzisiejszy nowI wish Icould follow u 2the shores of freedom where no one lives - też nie pamietam z jakiej piosenki..ja zawsze notuje i zapominam potem Most girls think guys are all the sameNot you so I can take the blame -ten wprost uwielbiam, bo jest śliczniasty i głęboki nawet ![]() I'd swim across lake MichiganI'd sell my shoes...to be alone with u - To be alone with u...O.S.T. z O.C. I have to praise you like I shouldddddd - oczywiście z Fatboy Slima smiejesz sie ? jak cie zlapie zrobie tak ze mi uwierzysz -ten już zupełnie zalotny z piosenki "co ci zrobię jak cię złapię" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sailor Moon, widzę, że mnie wyprzedziłaś ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zadomowienie
|
MOje dwa ostatnie:
"Ludzie którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu byli myszą" i " Tylko nudne kobiety mają w domu nieskazitelnie czysto" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.