![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: poprawka matury w 2010 roku;(
Rozmawiałam z osobami które pisały poprawkę w tamtym roku i mówią że była łatwiejsza. Wiec ja mam nadzieję że i w tym dadzą łatwiejszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
z matmy tez?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Mi ludzie mówią że poprawki z reguły sa łatwiejsze ... Takiego stresa mam że na jeździe aż 2 razy zgasł mi silnik ....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Tez macie o 9tej? ja sie boje,ze mnie stres zje, mam puste w glowie teraz. Wszyscy mi mowia,ze potrafie,ze we mnie wierza a mi sie chce ryczej. a jak nagle wszystkiego zapomne?
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- A w ogole ja na stres reaguje tak,ze bola mnie wszystkie kosci, miesnie itp. Wiec jestem zestresowana bo prawie chodzic nie moge, tak mnie korzonki bola, zebra, rece no wszystko ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
No ja tez mam o 9 ... Też się boję że nagle wszystko zapomne niby wzory wszystko będzie ale zawsze jest strach ... Żebym nie zapomniała cyrkla i kalkuratora ... Wogóle bo jak zapomne coś to maskara ...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Kochana, cyrkiel to pewnie najmniej potrzebny bedzie. Nie zapomnij lepiej dowodu!!!
![]() nie no skoro ma byc latwiejsza to chyba nagle nie zapomne wszystkiego. .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Na maturze w tym roku był cyrkiel potrzebny z tego co pamiętam ... albo mi sie to śniło ... xD Dowodu jeszcze nie mam ... ^^ Paryzanka sama piszesz poprawke matury czy jest ktoś jeszcze z Tobą ... ?
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
szczerze to ni wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
Witam, mm takie małe pytanko, nie poszedłem na poprawkę, a oczywiscie byla z matmy, i teraz kwesta jest tego, że tylko jej nie zdalem, byl to przedmiot dodatkowy obowiązkowy, i teraz czy moge go zmienic na inny przedmiot, oraz czy bede musiał pisac maturę z matmy w przyszlym roku bo jest obowiązkowa, i nie wiem czy nie tez to obejmie. Dziekuje za odpowiedź i Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
YagamiRaito mi wszyscy mówią, że matma w przysżłym roku nie obejmuje poprawkowiczów, przemiot możesz zmienic na inny, ale jesli np zdawałeś cos nadobowiązkowego oprócz 3 obowiązkowych to nie możesz go juz wybrac ... Jak zdawałeś np polski, angielski, matme i załóżmy WOS ... to WOSu już nie możesz zdawać ... Tak zostałam poinstruowana w szkole, ale wszystko może się jeszcze zmienić ....
paryzanka202 jak ci poszło ... ? Bo ja ide się wieszać ... ![]() ![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
trudne bylo... moge pomarzyc o studiach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
![]()
Pisał ktoś poprawkę w bioli rozszerzonej ? jak wam poszło ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
sorry że się wcinam, ale też problem natury matematycznej
![]() a wam dziewczyny może nie poszło tak źle, teraz tylko czekac...
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
A to powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Z komisa dasz rade, daja zadania typowe jakie robilas na lekcjach. A tu prosze dzisiejszy arkusz mnie zaskoczyl, zadania dziwne..
;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź, nie za bardzo umiem się wyuczyćtego przedmiotu, a kiedyś nawet miałem solidną czwórkę z matmy, jak będę mógł to zmienię na coś innego, no i życzę wszystkim dobrych wyników
![]() Pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,zdacie, nie martwcie się
![]() ![]() A tak z ciekawości, jakie były zadania z matmy. Też pisałam matmę. Trudniejsza była od majowej ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Dla mnie masakra ... Zaskoczył mnie ten arkusz totalnie ... Majowa jak dla mnie była prostsza ... Nie zdązyłam zrobić 2 zadań
![]() ![]() No ja w tym roku musze pracy zacząć szukac i iśc na jakieś studium albo coś ... a za rak zmieniam te matme bo mam do niej zwyczajnego pecha ... ![]()
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
dla mnie majowa tez o wiele prostsza, to byla jakas masakra. te liczby ,zadania no szok. Jakby siedzial jakis koles i wymyslil arkusz z kosmosu.
Zadania problemowe, spore liczby, w ogole nie bylo takich typowych zadan z ciagow czy funkcji. No z ciagow to jedno byly okej, ale to drugie z ciagu arytmetycznego... ;o nie mam slow. tak sie kulam, obryta poszlam i z nawet dobrym humorem a jak zobaczylam zadania, zaczelam sie tak stresowac bo zdalam sobie sprawe ,ze prawie kazdego z tych zadan w zyciu nie widzialam na oczy. nie ruszylam dwoch zadan bo zwyczajnie nie umialam. 7 wyliczylam do konca, ale wiem ,ze tam pomylilam i to sporo. a trzy zadania do polowy... nie ma szans, czuje sie gorzej jak po majowej... jestem zalamana, bo moje studia poszly w las ... ![]() jak myslicie zmienic za rok na gegre? chyba jest najprostsza. Moze jest tu ktos kto zdawal gegre i moze mi powiedziec czego powinnam zaczac sie uczyc? kupie repetytorium jakies, ale chodzi mi o to co przerabialiscie na fakultetach, jakies testy itp. I mam pytanie , skoro przeprowadzam sie do innego miasta to czy moge po prostu isc do jakiegos liceum w tym miescie i powiedziec ze chcialabym u nich zdawac mature ? zgodza sie? przeciez nie bede znowu w maju szla do mojej szkoly skoro bede miala do niej kilka godzin drogi samochodem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
paryzanka202 wydaje mi się że powinni Ci pozwolić ... Tylko musisz się dogadać z dyrektorem ...
Też zastanawiałam się nad gegrą, ale mnie dosłownie częsie jak mam się tego uczyć ... Już wole biologie tylko po biologi nie zostane asystentką ... i nie dostane się na international business ... ![]()
"Jeśli słyszysz jakieś kłamstwo dostatecznie często, zaczynasz w nie wierzyć. " M.J. Edytowane przez DirtyDiana91 Czas edycji: 2009-08-25 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Konto usunięte
|
Paryzanka, w maju zdawałam gerę rozszerzoną (matę też). Jeśli chodzi o naukę - korzysałam tylko z Vademecum maturalnego z Operonu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje bardzo za odpowiedz, skoro pisalas rozszerzona to pewnie posiadasz spora wiedze z geografii ? Ja nic sie nie uczylam z gegry od ponad roku wiec wielu rzeczy juz nie pamietam... zreszta chce miec mature i malo mnie obchodzi z czego. Do studiow potrzebny mi jest angielski, wiec reszte moge miec obojetnie jaka.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Konto usunięte
|
Wiedzy szkolnej nie miałam za grosz
![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-08-25 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Dr Cuddy dobrze wiedzieć ... ^^
Dziewczynki a nie wiecie kiedy trzeba skladac papiery na poprawke sierpniową ... ? Od nowa trzeba te deklaracje składac ... ?
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Dobrze wiedziec, czyli mam kupic to vademecum? ja juz mysle zeby od wrzesnia zaczac sie uczyc..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
No tak by było najlepiej żeby się zacząć uczyć od września i codziennie jedną kartkę przeczytać chociaż nie wiem ile to vademecum ma stron ... Musze sprzedać stare książki .. może co kasy będzie ...
![]() Koleżanka dzisiaj poprawke pisała i te mapy jakies i to wszytko ... Szczerze troche mnie to przeraża ...
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
lepsze to niz ponowny kosmos na matmie
![]() jaka mamy pewnosc ,ze znowu nie odwala czegos trudnego? ja umiem z matematyki sporo, polozylam sie na majowym przez stres aczkolwiek teraz dalam z siebie wszystko i szczerze powiedziawszy moja wiedza na nic sie nie przydala, bo zadania bylo dziwne.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
No fakt ... Kuzynka mi doradziła żebym se juz zmieniła na coś innego bo ta matma to jakaś niedoje***** ... xD
Więc teraz musze się przejść do szkoły i złożyć znowu deklaracje na rozszerzony angielski i gegre ...
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
poczekaj, moze jednak zdalas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.