|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
hej!
dawno mnie już ni było, od przedwczoraj:P wybaczcie, ale nauki multum... wczoraj zjadłam na śniadanko jugurt z grahamką później jakiś obiadek był, szczerze mówiąc zapomniałam co xD dzisiaj 1 kanapeczka z wędlinką 2 gryzy bułeczki słodkiej musiałam wziąć, bo mi się chłopak stresuje ![]() i jakoś po 17 obiadokolacja będzie zupka warzywna ćwiczyłam normalnie, po korkach z matmy idę biegać. Więcej grzechów nie pamiętam ![]() I wiecie co? doszłam do wniosku, że jak na ten moment nie będę się ważyć, będę troszkę żadziej a odchudzanie będę liczyć nie w kilogramach, tylko przestanę , kiedy będę już zadowolona z własnego ciała;] aaa! jeszcze raz dzięki za radę z prysznicem o różnych temp.! nawet to polubiłam, a skóra od niedzieli już wydaje się być w lepszym stanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Witam was
![]() Dołączam się do diety ![]() Dietę prowadzę już ponad miesiąc zostało mi jeszcze z 4 kg ![]() Ocecnie :176cm, 58kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
BAN stały
|
uff to teraz ja ;p
Nie było mnie aż od niedzieli wieczorem, brak netu- beznadziejna pogoda ehh ![]() Oto co zjadłam wczoraj: Śniadanie: 2 jajka na półmiękko,pół pomidorka, 1/4 bułki z ciemnego pieczywa pełnoziarnistej(teraz tylko takie jadam ![]() II śniadanie 2 jabłka Obiad sałatka z: zmieszałam tuńczyka (był w sosie własnym ale odcedziłam), kukurydza, cebulka. Potem wsiąknęłam jabłko ![]() Kolacja: Zmieszałam w blenderze 2 jabłka i marchewkę. mmmm pycha!! Muszę się przyznać, że potem jeszcze zjadłam ![]() ![]() ![]() Swoją drogą dobry był. A po tych wszystkich smakołykach, poszłam na rower ze znajomymi. Przejechałam w sumie 14 km!! ![]() ![]() A to dzisiejsze Śniadanie: Activia z 1/4 bułki (tej co dzień wcześniej) II śniadanie 2 jabłka+ woda Obiad Tuńczyk, kukurydza, cebulka, jajko+ jabłko jestem jeszcze przed kolacją więc nie powiem co zjem, gdyż sama nie wiem ;p Co polecacie?? Myślę, że może ryż, albo kasza gryczana, a może coś z owocków? Dziewczyny nie mam pomysłu help!!Dzisiaj nigdzie się nie ruszam, mam lenia, chyba pobiegam w miejscu, a potem skakanka?Sama nie wiem ![]() Witamy nowe wizażystki na naszym forum ![]() Miło, że jest nas coraz więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() Ja się tylko zastanawiam, czy 54kg przy 176 cm to nie za mało.. ?
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-05-25 o 17:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
BAN stały
|
allllle mam lenia i do tego ta pogoda, ciągle albo pada, albo wieje ehhhhh
żyć się nie chce, jeść też ![]() ![]() Ja juz po kolacji, skusiłam się i zjadłam 2 jajka sadzone ze szczypiorkiem+bułka grahamka. Podliczyłam się i dzisiaj zjadłam 945 kcal. Nie jest źle, bywało gorzej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
Sorki, że nie było mnie od soboty. Fajnie, że coraz więcej nas
![]() Bardzo proszę o dopisanie mnie do tabeli: wiek 37 , wzrost 170 , waga była kilka dni temu 74,5 jest 73,5 postanowienia: jem mniej, staram się 5 razy dziennie, ograniczam słodycze, pepsi -b.lubie, nie jem białego pieczywa. Ćwiczenia na uda, brzuch przede wszystkim ! Resztę podam póżniej...boję się zmierzyć, przy Was jestem GIGANTYCZNA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, udało mi się zdobyć metr, wzięłam od znajomej krawcowej
![]() brzuch 82 (przed @ jestem, właśnie zaczyna boleć i puchnąć) talia 71 biodra 96-7 ( nie jestem pewna gdzie dokładnie to mierzyć) udo 56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
witam nowe członkinie grupy wsparcia
![]() na obiad zjadłam dziś warzywka z ryżem i mięskiem z kurczaka (mrożone) a kolacja... wstyd się przyznać... musiałam wpaść na urodziny chrześnicy swej. zjadłam kawałek torciku lodowego i wypiłam kieliszek wina. nie dało się wymigać. wiadomo jak to jest. "za zdrowie" się nie odmawia. wstydam się! żeby nie przekraczać limitu kalorii nie zjadłam kolacji. a Wy dzielnie się trzymacie. Oby tak dalej. Trzymajcie za mnie jutro kciuki proszę. Egzamin mam z Europejskiego systemu ochrony praw człowieka
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda z tym tortem, że nie udało się wymigać, ale wiadomo - siła wyższa ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- aha, nie meldowałam jeszcze co dziś jadłam: śniadanie: otręby granulowane ze śliwkami + mleko 2% kawa z mlekiem II śniadanie: pół torebki ryżu basmati (wiem, miałam nie jeść, ale kończyłam z wczoraj - szkoda mi było wyrzuci ![]() obiadek: 200g wędzonego trewala (polecam tę rybkę - ma mało tłuszczu i jest smaczna) + surówka z kapusty (130g) z sosem vinegret podwieczorek: pomarańczka kolacja: serek naturalny activia wyszło jakieś 1250 kcal, także akuracik ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-05-25 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() Dołączam się do wątku jeśli można ;p Bo sama nie wiem co mam robić. Wzrostu mam 164, waga 52, no ale chodzi o brzuch, coraz bardziej jest duży, brzydki, no nie podoba mi się... ;p Chcę tylko wiedzieć czy ktoś wie co robić w takiej sytuacji, stosować diety, ćwiczyć, czy odstawić tylko słodycze, które pochłaniam jak nienormalna?;p Proszę o radę jakąś, jeśli ktoś ma ten problem, bo czuję, że się zapuszczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już dodaj Cię do tabel i jakbyś mogła podać rano resztę danych to byłoby dobrze ![]() a dla Ciebie to tylko odpowiednie ćwiczenia i zdrowa dieta, bez odchudznia bo wzrost i waga wskazują na niezłą laskę ![]() ![]() http://spreadsheets.google.com/ccc?k...0E&hl=pl#gid=0
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Tak jest, rano dodam tylko muszę się dokładnie pomierzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam o sprawozdaniu:
I- activia śliwkowa 200 g II- kawa z mlekiem 3.2 % III- duży talerz zupy grzybowej na szpondrze zabielanej śmietaną 12%, kawa z mlekiem i czekolada pitna milka na stacji benzynowej ![]() IIII- mała miseczka ziaren słonecznika, mały talerzyk ryżu z kurczakiem i ananasem, znów kawa z mlekiem Mało urozmaicone i nieciekawe, ale byłam w trasie, a ten kurczak z ryżem w gościach, więc nie wypadało odmówić. Kalorycznie za to nie było, ale niestety nie było też czasu na ćwiczenia, jutro będzie zdrowiej i smaczniej. Co do pomiarów - gdzie dokładnie mierzycie udo, ja przy samym końcu, już blisko bioder, a biodra na wysokości kości biodrowych czy bardziej pupę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- p.s. wybaczcie, że na razie nie odnoszę się do tego co niedawno napisałyście, ale mam tymczasowy brak klawiatury i piszę na ekranowej w PC ![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
ok 19 wczoraj zjadlam kurczaka z warzywami...
troche cieżko mi po tym było ;/ ![]() na dzisiaj tylko drozdzowka, zaspałam sobie, kanapki to mi mama robiła... nawet nie wiem z czym ![]() o cholera!! nie zlozylam mamie zyczen!! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez desireu2 Czas edycji: 2010-05-26 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. mogę się do was przyłączyć? Od kilku miesięcy jestem na diecie i schudło mi się 11 kg. Ale niemam już sił ciągnąć tych diet,może poradziłybyście mi jak można zdrowo się odżywiać i chudnąc.....
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Napewno jesteście ciekawe jakie są moje nawyki.Jem 5 posiłków( 3 więkrze i 2 male), piję dużo płynów( wodę, zieloną herbatę)...Jem dużo ważyw i owoców, nie używam cukru( jak już to słodzik), zmniejszyłam spożywanie soli.Szerokim łukiem unikam tłustych potraw...Do tej pory przynosiło to rezultaty,ale ostatnio zauważyłam,że waga minimalnie wzrasta...Nieweiem co począć bo niechcę znów przytyć.....Poradźcie co mam robic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
![]()
Wiek - 19
Obecnie - 52 Cel - 49-50 Talia - 69 Brzuch - 80 Biodra - 84 Uda - 47 Postanowienia - mniej słodyczy, fast - foodów, smażonych dań, dużo wody, warzyw, owoców Trening - 2x dziennie brzuszki i inne ćwiczenia, czasami bieganie ;p
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
moniska1
zacznij malowac pazury ![]() mamy coraz wiecej dziewczyn na tym watku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
desireu2
kochana myślisz, że nie próbowałam..;p problem w tym, że lakier mi smakuje;O:p
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() a dzisiaj zjadłam już: 1. kr chleba razowego + cieniutko masło+plasterek szynki+ pomidor z dymką i herbata zielona 2. teraz zjadłam jabłko i piję moją ulubioną ![]() ![]() a na obiad dzisiaj kasza gryczana z kefirem i szpinak ![]() Nie wiem jak to dzisiaj przeżyję ale jest Dzień Matki i piekę ciasto z rabarbarem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie postanowiłam się nie ważyć, bo czuję się lżej ale wiem że lżejsza nie jestem ![]() ![]() Trzymajcie się kochane i, lecę piec ciasto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
moniska1
mi malowanie pomagało, tak mi sie wtedy podobaly pazury, ze ich nie ruszałam ![]() bata55 ja wiem czy do przodu... ![]() zważę się za jakiś tydzien, narazie się boję :P i bym sie pewnie wkurzyła tylko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dziś sobie troszkę pofolgowałam ![]() Teściowa dała mi kawałek cista i ja mówiłam ze nie chce ale na nic moje prośby masakra i cóż zjadłam ![]() ![]() rano Śniadanie 8:00 płatki musli z mlekiem 3 łyżki i woda szklanka Potem u niej ![]() teraz 12:00 kawa z mlekiem bez cukru i mam naszykowana jedną bułeczkę z pomidorkiem na potem to wam później napiszę co i jak ![]() Moja dzisiejsza waga to 68,7 strasznie się ucieszyłam , że drgnęła, ale jutro pewnie to ciasto odbije mi się na wadze ![]() dziś 20 brzuszków ale juto aerobik coś się nie mogę bardziej zmobilizować do tych ćwiczeń w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Dzisiaj jak na razie zjadłam activię i wypiłam kawkę z mlekiem (uwielbiam), oparłam się pokusie małego pączka, zostałam poczęstowana, nie mogłam odmówić, bo wciskał mi, więc wzięłam i jak wyszedł schowałam do lodówki ![]() BATA - ładne posiłki, rabarbar uwielbiam, zaraz zadzwonię do mamy, bardzo za nią tęsknię, mieszkam teraz w innym mieście ![]() Pytanko - co do mierzenia tych nieszczęsnych bioder, jak mierze w miejscu, które z przodu wydaje mi się najszersze, to omijam praktycznie cały tyłek, bo to chyba uda są najszersze w pewnym miejscu. zmierzyłam też brzuch dzisiaj przed jedzeniem i wyszło 80, wczoraj mierzyłam wieczorem, więc wyszło chyba 82. Nie wiem, który wymiar brać pod uwagę, ale chyba ten z rana. MONCIA nie przejmuj się kawałkiem ciasta, o tej porze to nie tragedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi moja droga - kasza z kefirem, tzn. że mieszasz razem? Ja też mam dzisiaj na obiadek kaszę + pomidor i tak mnie ten kefir zastanowił. Może też bym wymieszała? ![]()
![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie! podczytuję wam już jakiś czas, ale dopiero teraz się zarejestrowałam. razem będzie raźniej!
![]() ja odchudzam się od zawsze, niestety jest ciężko, ciągle próbuję czegoś nowego...
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi też! ten lakier był okropny, miałam może 8 lat wtedy. jak już nie mogłam znieść tego smaku to pod wodą szorowałam pazury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny.. od niedzieli nie tknęłam NIC słodkiego, ale dzisiaj niechcący trafiłam na to (nie dla osób o słabych nerwach) http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1157 i chyba sie złamię ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.