![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: the sims 2
Teraz to ja się pochwalę moimi simkami.
![]() Pierwsza blond Rebeka + jej dom. Druga Monika z dzieckiem.
![]() Edytowane przez Ta jedyna Czas edycji: 2009-05-09 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
Komputer mi szwankuje. Postaram się dodać jak najszybciej.
![]() Edytowane przez Ta jedyna Czas edycji: 2009-05-09 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, potrzebuje pomocy
![]() jako, że ostatnio nie grałam z dobre pół roku, naleciało mnie z nudów, a tutaj taki zonk ![]() zbudowałam sobie super dom, mnóstwo czasu poświęciłam na meblowanie, aż w końcu przypomniałam sobie, że mam cały dom na fundamentach i za nic nie mogłam zrobić schodków ![]() wcześniej je robiłam bez problemu, a teraz nie dość, że zapomniałam jak to jeszcze powciskałam chyba wszystko co możliwe, a schodków ni widu ni słychu. mógłby mnie ktoś oświecić ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Mam The Sims 3
![]() ![]() Pozniej wzuce fotki moich simkow zebyscie uwiezyly ![]() ![]() No i napisze Wam jak sie gra.. Premiera dopiero na Czerwiec a gra juz przesiaknela do sieci ![]() Pozdrawiam
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale wersja angielska, tak? Wrzucaj fotki ![]() Ja niedługo wrzucę fotki swoich Simów i domku. I mam pytanko-gdzie znajdują się save'y bo chcę dograć dodatek i boję się że mi wszystko zniknie;/--a nie mogę ich znaleźć... Edytowane przez ilussia Czas edycji: 2009-05-18 o 14:11 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Polska wersja też jest
![]()
![]() |
![]() |
#218 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() koniecznie napisz jak się gra ![]()
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
omg omg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze wrażenia:
*Simy mi się jakoś nie bardzo podobają w 2 byli ładniejsi. *Można wszystko zmienić tzn. kolor skóry, włosów, makijaż itp. jest do tego paleta barw *okolica jakaś dziwna tzn. nie można przyblizyć widoku, wstawić własnych parcel i domów, ani w ogole nic modyfikować (chyba, że to wina wersji gry) ogólnie gra mi się troche zacina, bo grafikę mam dość kiepską, ale ładuje się szybciutko. Nie sprawdzałam wszytskiego, jakoś nie bardzo mam dziś ochote na Simsy (hmm dziwne...)
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Hej!
To ja wzucam kilka screenow ze swojej gry.To dopiero poczatki i nie jest dopracowanny moj domek i simka.Narazie wszystko testuje ![]() Moje pierwsze wrazenia: -Simy maja fajny wyglad,mozna zmieniac im wyglad jak tylko sie zapragnie..Ksztalt twarzy,oczy,usta,fryzury, makijaz,czy ma byc on chudy,przy kosci,albo z duuza nadwaga i czy ma byc to sportowiec z miesniami,albo chudzinka ![]() -Co do ubran..moze nie ma az tak duuzego wyboru,podzelone sa na rozne kategorie(spodnice:krotki e,dlugie,mini.Bluzki tak samo)ale podoba mi sie ze mozna zmieniac buty,nawet do pizamy sa kapcie ![]() -Osobowosc sima.Jest bardzo duzy wybor cech :lenistwo.romantyk.odwaga ... Mozna stworzyc sima z tak osobowoscia jaka tylko chcemy,tych cech jest tyle ze napewno nie spotkasz 2 takich samych simow ![]() -Budowanie.Bardzo podoba mi sie w jaki sposob wybiera sie sciany,okna,schody..i wyposazenie domu.Jest bardzo fajnie poniewaz narysowany jest domek z oknami,dzwiami,podloga i to na jego okno,sciane klikamy jak chcemy cos wybrac.(takie ulatwienie,zeby duzo nie szukac)Tylko kolory scian i podlog wydaja mi troche smutne. -Otoczenie.Bardzo fajnie wyglada miasteczko(jest tylko 1 do wyboru) Takie jakby osiedle,mozna wszedzie chodzic,lowic ryby,siedziec na lawkach,odwiedzac sasiadow.Jezdzi sie rowerem,albo samochodem,lub idzie na piechotke ![]() I co najfajniejsze : WSZYSTKO wlosy makijaz.oczy ubrania,meble,a nawet telewizor mozna modyfikowac.Czyli zmieniac j teksture,kolor,odcienie koloru itp.(jest cala paleta barw,oraz rozne materaly,skory,futra,itd) czy ma byc w paski w kropki,styl nowoczesny,klasyczny.. To sie rozpisalam ![]() Pozdrawiam
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2009-05-19 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() suuuper simsiaki 3 ![]() ale ja nie sciagam bo komp za slaby mam ![]()
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() dla wszystkich, którym simsy nie pójdą, zostaje obejrzenie filmików z youtuba ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vMkyzVyQbEk ![]()
"If you live your life with no tomorrows Every day is just a road to sorrow..." Edytowane przez karolka2211 Czas edycji: 2009-05-19 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Minimalne wymagania sprzętowe:
PC (XP): Windows XP (Service Pack 2) Procesor Intel Pentium 4 2 GHz/AMD Athlon XP 2000+ 1 GB RAM Karta graficzna 128 MB (GeForce FX 5900/Radeon 9550) To moze uda sie wam zagrac? Jakie macie komputery? Moze na najnizszej grafice i ustawieniach by Wam poszla ta gra? ![]() ![]() Ps.Moi simowie wlasnie staraja sie o dziecko i odwiedzaja sasiadow ![]()
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
procesor mam za słaby... a te wymagania to pewnie minimalne
![]() może u Tżta zagram bo dzisiaj miał zainstalować simsy3 ![]() ![]()
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak sciagnelyscie ts3?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem można ściągnąć z torrentów z mininova.org i isohunt.com. Poza tym zostaje pewnie sieć peer2mail
![]() Można wygrać na the sims resource the sims 3. Wystarczy tylko się zarejestrować i mieć odpowiednią ilość kudos(tak się to chyba nazywa) żeby kupić los na loterii ![]() ![]() ![]() http://www.thesimsresource.com/
"If you live your life with no tomorrows Every day is just a road to sorrow..." Edytowane przez karolka2211 Czas edycji: 2009-05-19 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
taa ![]() ![]() ![]() a w ktorym miejscu jest napisane ze mozna wygrac ![]()
Nie przyjdzie- nie zrobi zawodu. Przyjdzie- zrobi niespodziankę. Edytowane przez madziula0605 Czas edycji: 2009-05-19 o 14:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
Ja mam procka 2x 2,4 GH więc doby jest,ale ramu tylko 1 GB i będzie licho
![]() No ale i tak spróbuję..;D Kurcze,ta gra zajmuje 5,4 GB :O Nie ściągnęłabym tego do czerwca ![]() Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2009-05-19 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie gra potrzebuje 1Gb ramu to powinna isc,chyba ze bedzie lekko zacinac sie ![]() Takze nie wszystko stracone ![]() To sa wymagania minimalne na Pc z windowsem Xp .Na laptopa i viste sa troche wyzsze.. A ten kudos to to nie sa czasami jakies punkty za wzucanie dodatkow(mebli,ubran itp)?? Dziewczyny jak ktoras z Was bedzie grac to zdajce relacje ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2009-05-19 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie mam Vistę ;/
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...023&w=95464761 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle to zaczne się bawić dopiero w czwartek po maturze z polskiego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
amelsss Minimalne wymagania sprzętowe na Pc i viste
PC (Vista): Procesor Intel Pentium 4 2,4 GHz/AMD Athlon XP 2400+ 1,5 GB RAM Karta graficzna 128 MB (GeForce FX 5900/Radeon 9550) Asienka187 a Ty jaka masz karte? Ja mam laptopa (prezent od Tzta ![]() ![]() Moj sprzet ma: Windows Vista Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo 2x 2.00GHz Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 3650 512mb 4Gb RAM Pozdrawiam ![]()
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
procesor: Intel Core2 Duo 2.40GHz E6600 płyta: Intel DG33BU pamięć: GoodRam DDR2 3GB, 800MHz karta zintegrowana Intel Graphics Media Accelerator 3100 z wyjściem analogowym D-Sub Myślę nad kupnem nowej już od dawna, ale jakoś zawsze są ważniejsze wydatki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
Te wymagania są zabójcze, szczególnie jeśli chodzi o procek
![]() Ja mam Intel Pentium Duo 2.2 GHz, mam nadzieje, ze wystarczy... wiem, że powinno być więcej, ale przecież nie kupie nowegro procesora do nowego kompa ![]() Za to ramu mam 4 GB, a karte 512MB Ja już chce Simsy 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Gdzie można zobaczyc te inf o komputerze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
start -> klikamy prawym przyciskiem na 'komputer' -> właściwości
Tak się sprawdza w viscie, w xp powinno byc podobnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Gralam - na 1GB lekko zamulalo, ale mozna wylaczyc procesy w tle i juz lepiej
![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Kudos- madziula0605 jak się zalogujesz to masz w prawym rogu takie coś K(ilość) np K1209 klikasz na to i otwiera Ci się stronka z zakładkami: My kudos- ile i za co już dostałaś
Shop- co sobie można za to kupić ![]() Score table- za co można dostać- m.in za komentarze, za wstawienie avatara itp ![]() co do ramu to zależy Asienka187 jaki typ ma dany użytkownik DDR, DDR2 czy już DDR3. Kingston HyperX DDR3 2x 1GB 1800MHz CL8 kosztuje 378 zł ![]() Żeby Simsy dobrze śmigały to nie wystarczy mieć dużo Ramu. Trzeba mieć szybki RAM i najlepiej szybki dysk ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.