|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
ja też...
"Nie mogę istnieć bez Ciebie, mojego idealnego Potrzebuję cię!" ![]() ![]() ![]() Najgorsza jest ta bezradność....nic nie mogę....nic.... Edytowane przez Onazyje Czas edycji: 2009-04-20 o 15:30 |
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
mój napisal mi zwnou dzisiaj sms:P zeee przeprasza,ze pisze ale ciagle mysli co u mnie i co robie:P ja oczywiscie nic nie napisalam:PPPP
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
może go w końcu rusza skoro tak
oby ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo bo czesto im sie cos moze odwidziec i tyle...a ja chyba zaczynam zyć-co prawda narazie z pewnymi ograniczeniami ze wzgledu na mature ale juz po to sobie poszaleje organizujemy po maturze z kolezankami ognisko i przunajmniej nie bede myslala czy znowu nie zbiore za to ze gdzies wychodze o nie teraz robie co chcestwierdzialam,ze to on bedzie jeszcze zalowal-oby zalowal tego ze mnie zostawil do konca zycia- a ja bede szczesliwa bo jestem wyjatkowa a on na mnie nie zaslugiwal! damy rade dziewczynki paperlove 3mam kciuki-oby chociaz jednego oswiecilo
Edytowane przez santicia90 Czas edycji: 2009-04-20 o 17:05 Powód: literowki |
|
|
|
#214 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to supcio, najwazniejsze to nie byc samemu, bo przychodza rozne smutne mysli, zajac sie, robic coswirika tak fajnie to napisalas ![]() A ze mnie mozecie byc dumne dzis byly wyniki 2 kolokwium i odpowiadalam na trzecie, gdyz ustne bylo i zaliczylam wszystkie trzy co daje efekt ze nie bede musiala pisac mega big duzego kolokwium za 2 tygodnie tuz zaraz po majowce i bede mogla sie relaxowac juuuupi tak sie ciesze ![]() jeszcze 2 dni i bedzie tydzien od momentu, kiedy nic nie pisalam, nie kontaktowalam sie, idzie dobrze... ale to dopiero poczatek, wczoraj przed zasnieciem myslalam o nim, chcialam aby lezal obok, chcialam sie w niego wtulic, patrzec w oczka hehs... myslalam o dobrym, ale nie moge jeszcze dzialac... musi minac czas, w koncu nie moze byc tak jak zawsze, skoro ma cos byc, to musi sie zmienic na lepsze na razie zajmuje sie soba, ogarniam sie, sprawiam przyjemnosci, robie to na co mam ochote, staram sie nie myslec az takbardzo o nim, bo zwariowałabym, ale sprawdzam tez w ten sposob co czuje, jakie emocje mi towarzysza przy tym/tak jak np. wczoraj wieczorkiem/ na razie zyje dobrze, ze na studiach tyle ludzikow dookoła, zajec, prac wiec mam tez czym zajac mysli, bedzie dobrze musi byc ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
aaaa maturka jak nastroje? fajny pomysl z tym ognichem ![]() doookladnie jestes super dziewczyna i on sie kapnie co stracil!!! bedzie zalowal
|
|
|
#215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To będziesz miała spokojny, długi weekend w maju! Zdolna Ty!!!![]() A ja to mam zmienne nastroje - jakąś 1h temu płakałam za nim a teraz się śmieje sama do siebie pisząc z siostrą na gg przychodzą takie momenty jak teraz i wtedy czuję że sobie poradzę, że tyle pięknych chwil jeszcze przede mną, że może ten głupek zrozumie i jeszcze sam zacznie szukać ze mną kontaktu...Ale dobrze piszesz - musi minąć czas i jeśli coś ma być to musi się zmienić na lepsze... I nie wolno pokazać chłopakowi jakie to my nieszczęśliwe jesteśmy! Niech widzą że zajmujemy się sobą, spotykamy się ze znajomymi, miło spędzamy czas,jesteśmy uśmiechnięte....A sami zaczną się zastanawiać :"co jest?" i jeszcze poczują co stracili!!! bo...Nic tak nie wzrusza mężczyzny jak łzy kobiety, którą kochać zaczyna, a nic tak nie drażni mężczyzny jak łzy kobiety, którą kochać przestaje!!!A tutaj możemy się "wyżalić" czy w samotności popłakać i wyzwoilić emocje... |
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
a ja bym odpisała, dość sucho ale jednak.. coś w stylu, że u Ciebie ok i tyle.. nie zgadzalabym sie jeszcze na zadne spotkania itp chyba, ze faktycznie chcesz to juz calkowicie zakonczyc, wtedy nie..
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Alice ja też jestem z Ciebie dumna i gratuluję
oj nastrój to tak nie bardzo bo szczerze to pierwszy rok w szkole minął szybko, drugi i trzeci przebimbałam przez niego a teraz wiem że nie było warto ale mam nadzieję, że jakoś sobie poradzę najbardziej się boję geografii i wosu tym bardziej teraz nie chce mi się uczyć bo wiem,że zostało mało czasu, ale staram się motywować,że przecież później będę miała długie wakacje![]() ![]() :m ur: ale zawsze 14 był dla mnie pechowy a nie 13(no a 14 zdaję angielski ustny ). Będzie dobrze, musi być dobrze![]() ![]() ale się rozpisałam to wynik stresu-staram się nie denerwować ale to chyba jednak mimo wszystko jak się stresuje to mówię dużo i bez senu(najwyraźniej to samo mam co do pisania )ale nie ma co się przejmować, bo jak mówi babcia mojej koleżanki: "Co komu przeznaczone, to na środku drogi rozkraczone"
|
|
|
|
#218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w tamtym roku zdawałam maturę, też się stresowałam ale jak się okazało - niepotrzebnie!!! nie taki diabeł straszny jak go malują ![]() hehehe...mój chłopak jak się denerwował to gadał dużo i bez sensu...czasami się tak z niego śmiałam... ![]() ![]() ale on NAPRAWDĘ gadał głupoty ;D ;D u Ciebie żadnej bezsensowności w tym co napisałaś nie zauważyłam ![]() taaa...każda zmora znajdzie swojego amatora..xD no a jeśli ten mój głupek jest mi jednak pisany to nie pogardzę, nie nie ;P "zawsze mowilam że cię nie potrzebuję, ale to zawsze znaczylo wroc do mnie"
|
|
|
|
|
#219 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Praktycznie sie nie udzielam na tym forum ale teraz po prostu mam taka wewnetrzna potrzebe. Dzis rzucil mnie facet argumentując to faktem ze zaczał traktowac mnie bardziej jak swoja siostre niz dziewczyne (wczesniej mowil mi ze bardzo mnie kocha i ma ze mna plany na przyszlosc itd. dzis?powiedzial mi ze tylko mu sie wydawalo) Powiedział mi tez ze jestem dla niego bardzo ważna i chce sie ze mna spotykac caly czas tylko ze na stopie przyjacielskiej. nie wiem co mam robic, a poza tym jestem na niego skazana na codzien na uczelni... ((((
|
#220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój też mi mówił że bardzo mnie kocha, że chce być ze mną już na zawsze a plany na przyszłość też miał takie, jakbym była z nim już co najmniej z 5 lat...;/ Musisz się na razie pogodzić z roztaniem, nie zabiegaj o niego, nie płacz...może po rozstaniu zrozumie że jednak darzy Cię większym uczuciem niż siostrę i sam wróci.... |
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
eh gadalismy chwile na gadu;/ napisal ze nie umie tak zyc zeby sie nie odzywac;/ a ja odpowiadalam pol slowkami;./ ale jednak:P lezy chory w domu !
i dobrze ! bedzie sie nudzil a ja bede go zlewac;] wlasnie wrocilam ze sklepuuuu i widzialam takie ciacho gadalam tam sobie z chlopakami i sie smialam hyhyhy coraz lepiej ze mna
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
On już nigdy nie wróci...
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję, że będzie dobrze
to już za kilka dni:/ ![]() TheRock co się dzieje? ![]() Paperlove 3maj się niech on też trochę pocierpi
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
ja w sumie też już się z tym pogodziłam
![]() tylko brakuje mi tych sms-ów i rozmów, bliskości ale nie jest już tak tragicznie jak przez pierwsze 2 miesiące. Ale ja byłam głupia że tak przeżywałam to, że zostawił mnie taki ktoś nie dam się- teraz ja będę łamać serca
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem taka bezsilna
Serce mnie boli Ja chce mieć z nim dzieci, z nim innym!! Chce cofnąć czas i wziąć ten pierścionek!! Wiedziałam, że to bedzie chu**wy tydzien!!
|
#227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ekhm....u mnie dzisiaj mija równe 2 tygodnie...
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
biedactwo, przytulam Cię bardzo mocno ![]() tak bardzo chciałabym Ci jakoś pomóc ![]() onazyje jego też mi brakuje ale takiego jaki był na początku a nie takiego jakim się stał. Kiedyś po zerwaniu powiedział mi że po co mi chłopak który zaczyna ćpać-to nie jest więc ten sam kotek tylko wrak człowieka. Próbowałam rozmawiać, tłumaczyć ale koledzy byli silniejsi bo byli blisko, ja daleko... Nie chcę żeby sobie zmarnował życie bo wiem że tak się stanie, ale zrobiłam wszystko co mogłam, powiedziałam o wszystkim jego siostrze, stwierdziła ze to wyjasnia jego dziwne zachowanie, miala z nim pogadac ale i tak nic nie zrobila bo to w koncu "jego życie". Ja już nie mam siły o niego walczyć, chociaż chciałam. Ale do tego trzeba dwojga a jemu co tydzień się to odmienia więc... Nie warto Edytowane przez santicia90 Czas edycji: 2009-04-20 o 19:26 Powód: dopisanie |
|
|
|
|
#229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jest takie trudne ja po prostu nie mogę bez niego żyć i nikt mi nigdy nie wytłumaczy, że można... bo wiem, że to jest miłość mojego życia
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
tego nie da się wytłumaczyć:-(
oj życie jest do bani. Mój też planował ślub(na sierpień, wiem głupie bo jesteśmy młodzi ale nic nam nie przeszkadzało), dzieci(nawet imiona mieliśmy już wybrane) i poszłam w odstawkę. Trudno to zrozumieć o ile w ogóle można. Staram się od tego odcinać, nie myśleć o tym bo im więcej myślę tym więcej przypominam sobie dobrych chwil i żal mi... ale co ja mogę |
|
|
|
#232 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie chce tez teraz, az tak o tym myslec ale jest taki mętlki "w srosku" co nie? ze raz okay dam rade, usmiech, sloneczka, jakis plan na dany dzien, a za jakis moment taka dzina mysl uklucie w srodku, nie, nie- nie chce innego, potrzebuje i tak bardzo mi go brakuje a to bdb napisałas ---> .."I nie wolno pokazać chłopakowi jakie to my nieszczęśliwe jesteśmy! Niech widzą że zajmujemy się sobą, spotykamy się ze znajomymi, miło spędzamy czas,jesteśmy uśmiechnięte....A sami zaczną się zastanawiać :"co jest?" i jeszcze poczują co stracili!!! "...![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
naprawde matura to nie takie zlo, na jakie kreuja gdyby tak nas nie stresowali, to byloby o wiele lepiej, no ale co poradzisz, ja nawet miesiaczki nei mialam tak sie denerwowalam ale to normalne, moja przyjacoilka i inne kolezanki- to samo ![]() a jak bedziesz ju "po" abiturientko /jak ja lubie owe słowo abiturient /to poczujesz fajne uczucie ![]() wiesz? mi najbardziej podobal sie ustny polski ![]() wiec zycze Ci aby bylo wszystko dobrze ja mam egzamin 13go wiec nie bedziesz sama hehehea i dobrze ze pierwsza wchodzisz, nie beda tacy znudzeni, jak wejdziesz to usmiechnij sie i dzialaj ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjj niech sie boja hehehe
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Ranię sama siebie i rozmawiam z nim bo to jest mój jedyny przyjaciel, tylko on mnie tak dobrze zna
wiem źle robię ale nie potrafię inaczej. Wcześniej wydawał mi się samolubny że myśli tylko o jednym a teraz wiem że tak nie jest.
|
|
|
|
#235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tobie syna chcialam urodzic, dbac o ognisko domowe, wspierac sie, dbac o siebie, na dobre i na zle, razem zaszyc sie gdzies przed swiatem, podrozowac, kochac sie... wszystko oomghja daje czas, za malo minelo, nawet nie tydzien, zajmuje sie soba itd potem zobacze... a u ciebiethe rock nie da sie nic zrobic? ![]() to jest okropne kochac i nie moc byc z dana osoba, ale z drugiej strony, milosc cierpliwa jest...
23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-04-20 o 20:10 |
|
|
|
|
#236 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w jednej chwili będę góry bez niego przenosiła by zaraz zdać sobie sprawę z tego, że jednak te góry chciała bym przenosić z nim.... ![]() brakuje mi tego wesołka... Cytat:
|
||
|
|
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
Bylismy prawie poł roku
Boli jak nie wiem co, nie wiem jak sie tak mozna nagle odkochac. On mnie jeszcze zadrecza dzwoniac do mnie bez przerwy... juz nie wytrzymuje....... ![]()
|
#238 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście dziś nie przyjechał- zadzwonił tylko rano że zadzwoni później. I teraz czuje ogromną złość, zrobiłam pogrzeb jego szczoteczce do zębów, napisałam smsa z prośbą o zwrot moich rzeczy (bo pilot do bramy wjazdowej na moje osiedle to już raczej mu nie potrzebny) Nie będę się poniżać. Koniec. Co więcej zaczynam znowu żyć. 3majcie się laseczki, choć pewnie u mnie za parę godzin znowu będą łzy i ta cholerna bezradność i samotność. Nie mogę go przecież zmusić do rozmowy jest dorosłym facetem...i powinien wziąć pod uwagę że on ma już bliżej niż dalej... Edytowane przez wirika Czas edycji: 2009-04-20 o 21:00 |
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
no i koniec mojej siły
zobaczyłam że ta panienka z którą się przespał dodała mu komentarz z życzeniami na n-k(co prawda nie ma jej w znajomych),ale jakoś mnie to zabolało i przypomniało mi się to wszystko-jak ostatnio powiedział mi że mamy takie same charaktery i nikt nigdy nie rozumiał go tak dobrze jak ja, że z nikim nie będzie mu tak dobrze jak ze mną bo mamy te same cele itd![]() głupia głupia głupia ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- no teraz to tym bardziej głupia przed chwilą nieznajomy nr puścił mi sygnał a mi aż serce ścisnęło że to może on ![]() ![]() wcześniej wykasowałam nr kolegi mojego byłego żeby mnie nie kusiło dzwonić dobranoc dziewczynki nie mam już siły się dzisiaj uczyć, po tych myślach rozbolał mnie żołądek z nerwów więc to i tak bez sensu aj naiwna ja i niereformowalna Edytowane przez santicia90 Czas edycji: 2009-04-20 o 21:55 |
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
haha....ustawiłam sobie opis, taki po ang. i na końcu śmiejąca się buźka...On przyszedł na gg, oczywiście nie pisze do mnie..ale też zaraz walnął sobie opis i na końcu uśmiechnięta buźka...a on bardzo, baaaaaaaaardzo rzadko miał jakieś opisy....
Kurde...tak mam ochotę do niego zagadać, od tak...zapytać wesoło co u niego słychać ....ale jeśli nie pisze on pierwszy to nie chce może ze mną gadać, w końcu to on zerwał? i nie chce się naprzykrzać! haha i ...poszedł sobie a ja nie napisałam ;D i opis jego znikł;D kocham siebie za silną wolę!!! ![]() Widział że miałam okazję, ale nie napisałam...Ciekawe czy w praktyce to olewanie wyjdzie na moje
Edytowane przez Onazyje Czas edycji: 2009-04-20 o 22:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

oby

i jeszcze poczują co stracili!!! bo...