Panny Mlode Kielce - część VI - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 15:41   #211
madziastanczyk
Raczkowanie

Dot.: Panny Mlode Kielce - część VI

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Hej pytanie weselno-powodziowe: Jak tam Sobków wie ktoś coś ???
Nie wiem jak Sobków ale Nowy Korczyn gdzie śpiewam w tą sobotę zalany... Patrząc na zdjęcia aż serce ściska http://busko.net.pl/galeria/thumbnails.php?album=653
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 16:04   #212
17072010
Raczkowanie

dziewczyny nie wiem jak u was ale u mnie właśnie świeci słoneczko i jest 22stopnie... idę na balkon się "dogrzać"

17072010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 16:18   #213
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Witam! Dziewczyny mam do Was prośbę... Tylko trochę się wstydzę tak wywlekać życie osobiste na forum...dlatego podam link i zaraz go skasuję. Zrobiłam rys prezentacji którą chciałabym włączyć Tż na naszym weselu. Proszę o opinię. Po raz pierwszy coś takiego robiłam więc wyszło co wyszło.... :-D
Naprawdę świetna ta prezentacja Aż mi ciarki przeszły No i tak jak dziewczyny twierdzę, że trochę więcej zdjęć możesz dać Ale ogólnie super

Cytat:
Napisane przez 17072010 Pokaż wiadomość
dołączam się od prośby... ja kiedyś zrobiłam dla mojego Tż filmik z naszymi zdjęciami i różnymi cytatami... ale się biedaczek wzruszył... aż mu się łezka zakręciła
Przyszła mi biżuteria którą zamawiałam na allegro jest śliczna, tylko zastanawiam się czy nie domówić jeszcze jednych kolczyków jak będę w domku to wstawię zdjęcia
Ja też kiedyś zrobiłam taki filmik Zdjęcie, cytaty i podkład muzyczny TŻ latał i się chwalił wszystkim

Cytat:
Napisane przez lammpeczka Pokaż wiadomość
ja również poproszę
Czy mi umknęło czy nie wstawiałaś jeszcze zdjęć ze swojego ślubu Jeśli nie to czekamy

Cytat:
Napisane przez kleome84 Pokaż wiadomość
A ja postanowiłam nie ulegać tej ogólnej presji i nawet jeśli nie opalę się do ślubu (mam jeszcze 2 m-ce) to nie będę korzystać z solarium, jest tak niezdrowe, że szkoda się tym truć, skóra starzeje się 4x szybciej niż pod wpływem naturalnych promieni słonecznych.
Teraz to już nie wiadomo co szkodliwe a co nie. Słyszałam, że słońce też nie do końca jest "zdrowe".

Cytat:
Dziewczyny wrzucam zdjęcia mojej biżu Te kolczyki mi się średnio podobają (zobaczę jak będą wyglądać z suknią) i właśnie domawiam jeszcze jedne- wiszące
Biżuteria rzeczywiście śliczna
Stary 2010-05-19, 17:04   #214
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

17072010 ta biżuteria to super strzał

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 17:05   #215
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny wrzucam zdjęcia mojej biżu Te kolczyki mi się średnio podobają (zobaczę jak będą wyglądać z suknią) i właśnie domawiam jeszcze jedne- wiszące
Śliczna biżu ale kolczyki troszkę mi się kłócą z całościa. Zrób tak jak piszesz bo do sukni całość może pasować idealnie

a i zazdroszę tego słonka, u mnie już 2 tygodnie jest pochmurno
Stary 2010-05-19, 17:31   #216
monini2507
Zakorzenienie

elunka88 zazdroszcze napisania pracy ja piszę piszę i ciągle a to cos dopisać a to coś poprawić a to cos wyrzucic i tak w koło macieju
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:34   #217
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
elunka88 zazdroszcze napisania pracy ja piszę piszę i ciągle a to cos dopisać a to coś poprawić a to cos wyrzucic i tak w koło macieju
Ja miałam mus niestety. 11 maja się dowiedziałam kiedy obrona, a że 3 tyg przed muszę złożyć pracę i dokumenty to miałam w sumie 2 tyg na załatwienie wszystkiego. Powiem Ci że jeden rozdział to tak pisałam na odczep się że masakra

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 18:38   #218
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

hej hej w koncu mnie przywiało, chciałam Wam pokazać pewna strone, była dzis u mnie modelka i wzieła swego czasu udział w zdjeciach w sukniach slubnych pewnej projektantki,
tu strona http://www.annakara.pl/ niektore nie moja bajka ale czesc swietnych kiecek

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:53   #219
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

[QUOTE=srubka87;19414709]sylwkowa-ja kupiłabym 1,5 l. gazowanego, 1,5l soku i 1,5 l wody niegazowanej. W poprawiny to nawet więcej wody pójdzieQUOTE]
Cytat:
Napisane przez PikPock Pokaż wiadomość
Ja na pewno będę liczyć wszystkiego o połowę więcej na poprawiny,czyli na 2 dni mniej więcej 1,5l gaz.,1,5l soku i 1,5l wody(gaz. i niegaz.).
Dzięki dziewczynki naprawdę mi pomogłyście

Cytat:
Sorki ale zgadzam się z aniaaa84 biżuteria jes naprawdę ładna ale co do kolczyków mam pewne zastrzeżenia ale najważniejsze żeby pasowały do sukni i reszty

Tyle się opisałyście o filmiku a ja nie mogę go znaleść i zobaczyć
Stary 2010-05-19, 18:56   #220
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja miałam mus niestety. 11 maja się dowiedziałam kiedy obrona, a że 3 tyg przed muszę złożyć pracę i dokumenty to miałam w sumie 2 tyg na załatwienie wszystkiego. Powiem Ci że jeden rozdział to tak pisałam na odczep się że masakra
No to wczesnie sie bronisz u mnie to będzie ok konca czerwca początku lipca. Ale praca juz do konca maja ma byc napisana. A gdzie jeszcze te 90 pytan do nauki masakra dosłownie
Stary 2010-05-19, 18:57   #221
ArekXXX
Przyczajenie

dzięki bardzo elunka88 i beaciunia

Edytowane przez ArekXXX
Czas edycji: 2010-05-20 o 15:42
ArekXXX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:02   #222
Pokito
Przyczajenie

Miałam rezerwację w Leśnym Dworze, a ta nowa sala jest w hotelu Miedziana Góra. Jakbym chciała u nich wesele w tym roku to zaliczkę mi oddadzą. Zespół jest nieistotny, tym bardziej, że w tym nowym hotelu też zaproponowali mi inny ewentualnie. Chyba jednak zdecyduję się przełożyć wesele na 2012 rok. Co tam dzwonie to coraz mnie terminów wolnych, a na 2013 czekać już nie będę i trzeba będzie zrobić w Leśnym Dworze. No nic. Jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje rozwiązania to proszę Was wszystkie bardzo - pomocy!
Pokito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:09   #223
martaj9
Rozeznanie

Pokito na udane wesele nie składa sie tylko piekna sala weselna... Jezeli za bardzo Ci nie zależy na tym, żebyś szybciej zmieniła stan cywilny to pewnie możesz poczekac
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:20   #224
ewela03
Raczkowanie

ja mam wesele w Miedzianej Gorze ale naprawde Pakito posprawdzaj wszystko,przemysl dokladnie a dopiero potem dzialaj
ewela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:41   #225
kleome84
Raczkowanie

Cytat:
Zamawiałaś od tej dziewczyny z Allegro? Ja też dziś kupiłam od niej komplet z kryształkami, ale poprosiłam o dłuższe niż w aukcji. Ciekawe jak będzie prezentował się ten komplet. Dziewczyna napisała, że jutro rano wysyła.
kleome84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 19:46   #226
kleome84
Raczkowanie

A to komplet, który zamówiłam
Stary 2010-05-19, 20:01   #227
17072010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kleome84 Pokaż wiadomość
Zamawiałaś od tej dziewczyny z Allegro? Ja też dziś kupiłam od niej komplet z kryształkami, ale poprosiłam o dłuższe niż w aukcji. Ciekawe jak będzie prezentował się ten komplet. Dziewczyna napisała, że jutro rano wysyła.
tak, zamówiłam od tej dziewczyny z allegro i jestem bardzo zadowolona, tylko domawiam jeszcze kolczyki. Te co są w tym komplecie są ładne, ale wydaje mi się że takie tkane będą ładniej wyglądały wysyłka jest szybka- ja zamówiłam w sobotę i w poniedziałek były już wysłane, mój komplet na aukcji wyglądał tak, a domawiam kolczyki z tego 2 zdjęcia

17072010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:04   #228
ArekXXX
Przyczajenie

Edytowane przez ArekXXX
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:47
Stary 2010-05-19, 20:07   #229
monnagiovanna
Raczkowanie

Czy mówicie o tej sali, która jest naprzeciwko toru wyścigowego? Bo jeśli tak, to mnie ona też się bardzo podoba (przynajmniej z zewnątrz), nawet bardziej niż moja, ale jak mam już wszystko zaklepane i ustalone, to nie ma sensu już niczego zmieniać.
Pokito, jeśli nie masz zastrzeżeń do sali, którą wybrałaś wcześniej, to ja na Twoim miejscu bym nic nie zmieniała tylko z tego powodu, że Ci się inna sala spodobała, bo tak jak piszą dziewczyny, ładna sala to jeszcze nie gwarancja udanego wesela.

Edytowane przez monnagiovanna
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:13
monnagiovanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 20:13   #230
ArekXXX
Przyczajenie

Edytowane przez ArekXXX
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:56
Stary 2010-05-19, 20:30   #231
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pokito Pokaż wiadomość
Miałam rezerwację w Leśnym Dworze, a ta nowa sala jest w hotelu Miedziana Góra. Jakbym chciała u nich wesele w tym roku to zaliczkę mi oddadzą. Zespół jest nieistotny, tym bardziej, że w tym nowym hotelu też zaproponowali mi inny ewentualnie. Chyba jednak zdecyduję się przełożyć wesele na 2012 rok. Co tam dzwonie to coraz mnie terminów wolnych, a na 2013 czekać już nie będę i trzeba będzie zrobić w Leśnym Dworze. No nic. Jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje rozwiązania to proszę Was wszystkie bardzo - pomocy!
Hm, nie wiem czy to ma dla Ciebie jakieś znaczenie, ale do 2012 roku cena Twojej wymarzonej sali raczej na pewno wzrośnie - te ceny niestety rosną z roku na rok dlatego jeśli masz ograniczony budżet weź i to pod uwagę
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:32   #232
kleome84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ArekXXX Pokaż wiadomość
dziewczęta mam do was kilka pytań, ślub mam za 2 i pół miesiąca, ślubujemy w Katedrze, filmuje nas i kameruje videoavi, dj - pan Kurowski, sala dworek w Masłowie, czy któraś z Was zda mi relację na co powinnam uważać i w ogóle co powinnam ustalić jeszcze z powyższymi osobami, będę wdzięczna za każdą opinię...
A kiedy dokładnie ślubujesz ? Ja też mam wesele w Dworku w Masłowie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
tak, zamówiłam od tej dziewczyny z allegro i jestem bardzo zadowolona, tylko domawiam jeszcze kolczyki. Te co są w tym komplecie są ładne, ale wydaje mi się że takie tkane będą ładniej wyglądały wysyłka jest szybka- ja zamówiłam w sobotę i w poniedziałek były już wysłane, mój komplet na aukcji wyglądał tak, a domawiam kolczyki z tego 2 zdjęcia
Masz rację, te kolczyki z drugiego kompletu o wiele bardziej pasują do całości
Stary 2010-05-19, 20:39   #233
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
No to wczesnie sie bronisz u mnie to będzie ok konca czerwca początku lipca. Ale praca juz do konca maja ma byc napisana. A gdzie jeszcze te 90 pytan do nauki masakra dosłownie
No szybko... jeszcze moja grupa otwiera sezon jako pierwsza, wszyscy będa robić w gacie a ja będę po

Cytat:
Ja bym nie kombinowała bo możesz przekombinować

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-05-19, 20:44   #234
carmen84
Raczkowanie

[QUOTE=sylwkowa;19413815]Dzięki dziewczynki za odpowiedź bo wogóle nie miałam pojęcia jak liczyć z poprawinami Czyli 4,5 l. ma starczyć i koniec kropka Carmen84 mam pytanko wogóle nie kupujesz wody mineralnej?? Z tego co pamiętam dziewczyny mówiły żeby kupić 1l.gazowanego, 1l. soku, 0,5 wody gazowanej i 0,5niegazowanej..Proszę powiedzcie mi jeszcze w takim razie w jakich proporcjach powinno wyglądać to włącznie z poprawinami...sorki, że tak męcze ale nie mam pojęcia jak to powinno wyglądać

zapomnialam dopisac o wodzie mineralnej a wiec na stoly kupujemy 8 zgrzewek w 0,5butelkach,beda zajmowaly malo miejsca,i i do tego w baniakach 5l sa tez 6l do dzbankow i woda ta bedzie z cytrynka co do ilosci jeszcze nie wiemy,ale jesli moge doradzic najwiecej na weselu idzie pepsi, i bierzemy pod uwage tez jest to lato.

carmen84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:10   #235
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
No szybko... jeszcze moja grupa otwiera sezon jako pierwsza, wszyscy będa robić w gacie a ja będę po

Ja bym nie kombinowała bo możesz przekombinować
To tylko pozazdrościć w takim razie będe trzymac mocno kciuki
Stary 2010-05-19, 21:41   #236
Alice the Bride
Raczkowanie

Dziewczyny załamka... Ślub za 3 dni, tŻ chory. Jego tata miał pożyczyć kamerke zeby wogole jakas byla i zapomnial.... a teraz juz nie da rady. Wiec po prostu lipa, chyba ze brat cos jutro wymysli. Nie ma to jak ludzie sie zajmuja pierdulami, a zapominaja o waznych rzeczach. Tak to jest jak sie samemu wszystkiego nie zalatwi...
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00
Nasz ślub 22.05.2010

Alice the Bride jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 22:14   #237
wiktoriapronobis
Przyczajenie

Cytat:

Moim zdaniem zespół i dobre jedzenie jest najważniejsze. Pracuje w firmie zajmujacej sie kompleksowa organizacja imprez w warszawie i wierz mi lokale bardzo roznia sie miedzy soba, a zabawa wcale nie zalezy od ich jakosci Zauważ, że goście narzekają na to, że albo kapela kiepska albo jedzenia mało, a nie na to, że sala taka sobie. Także wolę mieć zgraną ekipę obsługującą moją imprezę niż stawiać jedynie na salę. U Was w Kielcach niestety mam problem bo nie znam się na kieleckim rynku a moje lovejest tutejszy i wesele bedzie tutaj

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

także jakbyście mogły coś polecić to będę wdzięczna. Szukam porządnego zespołu, dobrych kucharek, bo nie jestem zwolenniczką małych porcji podawanych w lokalach, chyba, że u Was karmią lepiej niż u nas to bardzo proszę, dekoracji (tylko proszę nie Panią Anię z bazar o której była mowa kilka wątków temu)nie chcę nikogo urazić, ale znam się na tym i jak zobaczyłam jeden z bukietów obwiązany filoetową wstążką pogrzebową to, aż musiałam pokazać koleżankom w studiu, bo u nas za coś takiego jest nie do pomyslenia i jakies dobre kucharki, nie musi byc super tanio, ale chcialabym jakis dobrych ludzi. Z gory dzieki
wiktoriapronobis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 22:20   #238
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Cytat:
Szczerze powiedziawszy to ja na swoje wesele nigdy nie czekałabym 2 lata tylko po to żeby pasowała mi sala. Już na jakąś się zdecydowałaś więc w niej też napewno Ci się coś spodobało a jak za 2 lata wybudują w okolicy ładniejszą to też się zakochasz w następnej i przełożysz wesele? Kochana do ołtarza a nie się będziesz ociągać

Cytat:
te naprawdę są bardzo ładne, myślę, że dokonałaś dobrego wyboru

Cytat:
Napisane przez carmen84 Pokaż wiadomość
zapomnialam dopisac o wodzie mineralnej a wiec na stoly kupujemy 8 zgrzewek w 0,5butelkach,beda zajmowaly malo miejsca,i i do tego w baniakach 5l sa tez 6l do dzbankow i woda ta bedzie z cytrynka co do ilosci jeszcze nie wiemy,ale jesli moge doradzic najwiecej na weselu idzie pepsi, i bierzemy pod uwage tez jest to lato.
Właśnie brakowało mi tej wody Dzięki kochana Ja też uważam, że z gazowanych najwięcej to pepsi i coca-cola

Cytat:
Napisane przez Alice the Bride Pokaż wiadomość
Dziewczyny załamka... Ślub za 3 dni, tŻ chory. Jego tata miał pożyczyć kamerke zeby wogole jakas byla i zapomnial.... a teraz juz nie da rady. Wiec po prostu lipa, chyba ze brat cos jutro wymysli. Nie ma to jak ludzie sie zajmuja pierdulami, a zapominaja o waznych rzeczach. Tak to jest jak sie samemu wszystkiego nie zalatwi...
Nie panikuj kochana wszystko będzie dobrze a twoi najbliźsi napewno staną na wysokości zadania i coś skombinują
Madziastanczyk no fiufiu... mi bardzo się podoba, pewnie, że jeśli będziesz mieć troszkę czasu możesz gdzieś nakręcić Twojego Tż i jakoś fajnie to dokomponować ale ogólnie uważam, że pomysł b. fajny - ja też mojemu Tż zrobiłam coś w podobnym stylu jakiś czas temu i powiem Ci, że nawet od czasu do czasu tak sobie zapuścimy tą płytkę i wracają wspomnienia
Stary 2010-05-19, 22:24   #239
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiktoriapronobis Pokaż wiadomość
Moim zdaniem zespół i dobre jedzenie jest najważniejsze. U Was w Kielcach niestety mam problem bo nie znam się na kieleckim rynku a moje lovejest tutejszy i wesele bedzie tutaj
także jakbyście mogły coś polecić to będę wdzięczna.
Zgadzam się w 100% z naciskiem na zespół - z wiadomych względów... Doświadczenie podpowiada mi również, że bardzo ważne jest nastawienie gości - muszą wiedzieć po co przyszli! Poza tym wszystkim się nie dogodzi..
Co do Twojego wesela Wiktorio, to polecam Restauracje Stangret - porcje naprawdę duże, z tym że sala zmieści do 120 osób. Na kiedy macie termin???
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 22:26   #240
amnezja7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez izzunja Pokaż wiadomość
A nie macie dziewczynki informacji na temat bryczek do ślubu? Gdzie można taką wynająć i za jaką cenę? Czy cena jest liczona za czas wynajęcia czy za przejechane kilometry? Możecie coś polecić?

Spytaj tych panów co w parku handlują zabawkami i balonami. Oni mają też konie i bryczki i mają niższe ceny niż w Stangrecie
amnezja7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości