![]() |
#2491 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Cytat:
dlatego główka do góry i prosze się nie martwić że robisz tylko jeden makijaż ![]()
![]() |
#2492 |
Raczkowanie
|
lilusto to dla Ciebie może się przyda
http://www.kwiatowewnetrze.pl/ http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html Madzia oj nie wiem ja bardzo wymagająca jestem a i tak mam wesela więc myślałam, że wtedy zrobie sobie również próbne, na jeden ślub mi się udało(z makijażem i z fryzurką) na drugi już tylko fryzurka, cóż umaluję się sama. Najwyżej po 1 próbie jak będę czuła, że to jeszcze nie to, to się umówie na tygodniu przed samym ślubem co by dopracować. Mam jeszcze jedno pytanko, któraś z naszych już mężatek(niestety nie pamietam która) robiła sobie makijaż u Pani A. Waśińskiej, czy mogłabym zobaczyć kilka fotek jak wyglądał makijaż plliss.
#2493 |
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteście ciekawe mojej relacji szczegółowej, zapraszam na wątek Panny Młode 2008, część IV
Ja jeszcze tutaj dodam kilka rzeczy tylko. Fryzjer- pani Terska, ma zakład na ul. Wesołej, sygnowany jej imieniem. Fryzura rewelacyjna, trzymała się całą noc, a i bardzo mało zapłaciłam. Makijaż- pani Marta, rewelacja. Orkiestra- TWIST z Kielc. Goście nie mogli się jej nachwalić, każdy się pytał skąd taką rewelacyjną orkiestrę wytrzasnęliśmy. Tort- Bracia Janusz- pychota, też każdy chwalił. Sala- dom weselny Ambaras, i tutaj zastrzeżenia mogę mieć tylko do kelnerek, ale byliśmy o tym uprzedzeni, że mamy ich pilnować, bo potrafią kraść. Nam niestety wcięło 2 serniki pieczone przez moją mamę. Nie zostałoby żadnego pewnie, gdyby nie to, że jeden kazaliśmy w końcu pokroić i donieść na stoły, bo ani jednego nie pokroiły, a jeden dostała na wyjście moja ciocia. Z dwoma pozostałymi co się stało, nie wiemy. Poza tym na koniec dostały 2 flaszki od nas i jeszcze przypadkiem usłyszeliśmy jak narzekały, że mało... Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń, jedzenie przepyszne, wystrój bardzo dobry.
#2494 |
Przyczajenie
|
Po raz nie wiem który usiłuję wkleić zdjątka moich dzieci jak teraz się nie uda to się poddaję
![]() Edytowane przez Figusia Czas edycji: 2008-09-22 o 17:54 Powód: Zła jakość zdjęć do wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Raczkowanie
|
agunia82 i Doriso dopiero teraz mam okazje złozyc Wam zyczenia, wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, aby kazdy Wasz dzien był tak cudowny i pełen wzruszen jak ten w miniona sobote.
agunia82 przepiekna relacja, bardzo szczegółowa, pełna emocji, jaby to sie działo kilka godzin temu ![]()
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to wszystko cały czas na nowo przeżywam, rozmawiam z mężem, przypominamy sobie jak to było, dowiadujemy się jak każde z nas to przeżywało. Dzięki temu to cały czas trwa, a my jesteśmy przeszczęśliwi!
![]() |
#2498 |
Raczkowanie
|
Ponawiam swoje pytanka bo bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi a czas goni!
1.Dziewczynki też zapytam o krawcową , tyle że nie chodzi mi o poprawkę sukni ślubnej tylko zwykłej sukienki, znacie jakąś naprawdę dobrą i nie drogą ![]() 2.Jeszcze jedno pytanko, któraś z naszych już mężatek(niestety nie pamietam która) robiła sobie makijaż u Pani A. Waśińskiej, czy mogłabym zobaczyć kilka fotek jak wyglądał makijaż plliss.
#2499 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Przyczajenie
|
Dagunia24, bardzo fajna krawcowa pracuje w budynku przedszkola za katarzyną na ulicy Kapitulnej. Ale czy jest droga, tego nie wiem ostatni raz korzystałam z jej usług rok temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Raczkowanie
|
Dagunia ja robilam u p. Anety makijaz dolacze zdjecia . Makijaz bardzo delikatny ale jak dla mnie bardzo ladny nie wiele widac na zdjeciu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Przyczajenie
|
Hej Paula gratulacje pięknie wyglądałaś podziel się opinią o Zajeździe czy jesteście zadowoleni bo my bardzo
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() agunia przeczytałam - widze ze wszystko w pośpiechu było ale za ten pośpiech rano i spóźnioną świadkową wszystko udało się i w kościele i na weslu ![]() a i udanej podróży
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2506 |
Raczkowanie
|
Oniaczeq, na samochodzie mieliśmy przyczepione miśki i ksiądz Adam zaczął od tego, który miś będzie opiekował się drugim, że Pan Młody jest z prawej strony i zawsze będzie mnie ochraniał. I potem mówił do mnie, do narzeczonego, wszyscy w kościele byli przekonani że to nasz dobry znajomy. Poza tym żartował, już na zachrystii rozładowywał atmosferę. Mówi np. to co ominąć Wam w przysiędze, wierność czy uczciwość. Naprawdę, po spotkaniu z Nim weszliśmy do kościoła tacy promienni, bez stresu. Jeśli nie lubisz bufonady, to najlepszy wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Troszkę mnie tu nie było, właśnie skończyłam czytać zaległości. Wszystkim mężatkom życze wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia. Pięknie wyglądałyście. Madzia super wyglądałaś, taka promiena. Wogóle to jak oglądam wasze zdjęcia ślubne, to ja też już chce, juz nie mogę się doczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dagunia Ty jesteś ze Soku?? Bo jeśli tak to u nas jest dobra krawcowa, tylko nie pamiętam jaki to nr bloku. W piwnicy ma pracownie. to jest blok 12, 13, 14 albo 15 hehe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 |
Rozeznanie
|
Na stoku jest krawcowa, ma pracownię w bloku nr 11 w drugiej klatce w piwnicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Raczkowanie
|
Figusia sorki myślałam, że mówisz tylko o krawcowej i poprawkach sukni ślubnych
![]() Dziękuję dziewczynki za informacje o krawcowej ![]() Mówicie w 11 ![]() ![]() paula_26 ślicznie wyglądałaś dziękuję Ci bardzo za zdjęcia, a ile ta Pani bierze za makijaż bo ja już na swój ślub jestem umówiona do P Marty ale teraz też by mi się przydało a ona ma już zajęty termin.
#2512 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki!Wszystkiego najlepszego wekendowym Pannom Młodym!!
A my dziś wybraliśmy sie do księdza, zarezerwować termin ślubu!i co nam powiedział, że to za wcześnie-żebyśmy przyszli w listopadzie, ale tylko po to żeby zapisał sobie termin, ale ustalenie godziny to dopiero na 3 miesiące przed ślubem, żeby spisać protokół! a ja tak sobie myślałam,że mamy większosć rzeczy ustalonych, załatwionych a tu najważniejszej nie- kościoła!jak się okazuje nie najważniejsze ma być pierwsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Raczkowanie
|
Witam was wszystkie. Od jakiegoś czasu zaczęłam czytać wasze forum i po przeczytaniu niektórych postów doszłam do wniosku że już powinnam sie zacząć rozglądać za salą (wesele planujemy na 25 czerwca 2011). Czy możecie mi jakieś polecić, najlepiej poza miastem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem 3 lata to "troszkę" za sporo na zamawianie sali. W tym czasie mogą powstać nowe, te które dzis są świetne mogą juz takie świetne nie być. Ja osobiście poczekala bym troch z poszukiwaniami i wzięła sie za to jakieś 1,5 roku przed. Tym bardziej ze w ciągu tak dłuuuuugiego czasu wszystko sie może zdarzyc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem załamana, odebralismy obrączki i okazuje sie ze zamówilismy za duze (pani doradzała zeby wziasc numer wieksze
![]() ![]() A pozatym to chyba przechodze jakis "kryzys" bo chce inną suknie, wiem że prawie każda z dziewczyn tak ma ale ja poważnie chyba w niej nie pojde.
#2517 |
Raczkowanie
|
Ewson muszą się dać powiększyć, a jak nie to niech robią drugie, to one są od tego żeby Wam doradzic rozmiar, ja bym teraz powiedziała, że mnie to nie interesuje one sprzedają i się na tym znają tak doradziły to niech teraz kombinują. Obrączki robią złotnicy partiami kilka naraz, więc spokojnie zdążą wam zrobić drugie, a jakie macie te obrączki, że się nie da powiększyć (kwadratowe czy dokoła z diamentami bo tak mi tłumaczył mój złotnik, że takie się tylko nie da powiększyć ani pomniejszyć) oni zawsze tak mówią żeby mieć kłopot z głowy, że się nie da i już.
Co do sukni to każda przechodzi taki kryzys, ja tez tak miałam ale wierz mi 1 wybór najlepszy, skoro w tej Ci było najładniej tzn., że tak jest i mimo iż inne mogą Ci się wydawać ładniejsze to i tak w tej jest Ci najładniej napewno. Nie przejmuj się a kto Ci teraz zrobi suknie na niecały mc przed ślubem? chyba, że wypożyczysz, naprawdę porozmawiaj z koleżanką czy kimś kto Ci doradzi, jeśli mówią, że nie ładnie to wtedy dopiero szukaj innej. Ale napewno masz tak jak wiekszość z nas kryzys ![]() ![]()
#2518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do sukienki to ja też tak miałam i długo mi sie to trzymało ale trafiłam na drugiej przymiarce na inną krawcową, która mnie wysłuchała i doradziła i zmieniłam opinie. a oceniając z perspektywy czasu to lepiej wybrać nie mogłam choć to był zakup w ciemno i do tego przyprawiający o depresje. daltego główka do góry i nie daj sie zwątpieniom przedślubnym ![]()
![]() |
#2519 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam bardzo za słowa otuchy
![]() ![]() Obrączki mamy z łaczonego złota w mojej sa trzy diamęciki i babka mówiła ze łaczonego złota nie da sie ani zmniejszyc ani powiekszyc dlatego wzielismy wieksze ale za duze!!!!!!! Teraz w tym sklepie to juz je odebralismy wiec mysle ze kazda babka powie ze takie sobie zamóiłam wiec mój problem a może macie jakiegos dobrego złotnika żeby sie tym zajął jeśli tak to prosze o namiary pojade i spytam moze jeszcze coś z tym da sie zrobic.
#2520 |
Zakorzenienie
|
Ewson witaj w klubie...przedwczoraj byłam na przymiarce i w ogole mi sie suknia nie podoba..jakos tak dziwnie w niej wyglądam i te marszczenia na gorsecie wygladam jakbym byla w ciazy..ehh ogolnie szkoda gadac, pamietam jak sama nie dawno pocieszalam a teraz chyba mnie dopadla ta depresja...nic mi sie nie chce zalatwiac do tego od jakiegos czasu mam nie zaciekawy humor..mam nadzieje ze wkrotce do minie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.