Wszystko o Oriflame cz. III - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-05, 17:42   #2851
Kalien
BAN stały

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III

Cytat:
Napisane przez sylwianna1985 Pokaż wiadomość
Kalien witaj w klubie:/
ja mam tak samo.babka mnie zapisala i na tym się skończyło;(
Heh... Mnie nawet nie zapisała, tylko wniosek dała i musiałam sobie go sama wypełnić i zanieść itd... No właśnie to mnie wkurza, bo ja pomagam wszystkim wokół - jednej sąsiadce 30 lat ode mnie starszej, która w Ori jest od tak dawna, że jak ona zaczynała, to ja jeszcze mała byłam i drugiej sąsiadce, która jest ode mnie młodsza, ale z jej stażem w Ori nasz wiek się wyrównuje, a i tak ciągle mnie o coś pytają lub proszą... Pomagam także nieznanym osobom, które spotykam przypadkiem, ale są konsultantkami i traktuję je troszkę jak siostry. Ostatnio też zaczęłam się udzielać tutaj, bo miałam coś do powiedzenia
W związku z powyższym, dlaczego na mnie mają korzystać osoby, które na to nie zasługują?!?

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Będziesz zapisana pod nowego sponsora, ale okres wygaśnięcia członkostwa trwa rok od dnia ostatniego zamówienia, chyba, ze się mylę Jakby co dziewczęta poprawią
Rok to troszkę długo, ale skoro tak, to mam jeszcze opcję, że przez ten okres mogłabym zamawiać na tą młodszą koleżankę z sąsiedztwa - w sumie i tak mamy zamiar współpracować.
Sęk w tym, że przez ten czas nie będę mogła rekrutować nowych osób pod siebie
A może jest jakieś inne rozwiązanie? Np. czy byłaby możliwość zmiany sponsora na moją prośbę? Czy może jednak radzicie odpuścić sobie, bo szkoda zachodu?
Kalien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 18:59   #2852
AsiaW**
Zakorzenienie

Qrcze nie mogę sie zalogować na stronę discover Wy też tak macie?

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 19:02   #2853
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
Qrcze nie mogę sie zalogować na stronę discover Wy też tak macie?
Tak a lista Top 25 pokazuje się biała. Ciekawe co kombinują

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 19:39   #2854
GracjaR
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Tak a lista Top 25 pokazuje się biała. Ciekawe co kombinują
Ja nie moglam się wczoraj zalogowac, ale dzisiaj rano już się udało trzeba było tylko chwile poczekac...
GracjaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 20:08   #2855
Tysia1907
Zadomowienie

dziewczynki...
własnie dzis odebralam paczuchę iiii, dostałam w niej prezent za 8-9-10katalog tj wode RADIANT, i teraz do przesylki dorzucili mi holo na 11, tylko gdzie sobie go mam wkleić jak nie mam karnetu;P
a pozatym teraz ma byc ten "narzucany"od nich prezent zestaw gg, wiec co z tym hologramem? wyslałi go po nic;>
Stary 2009-08-05, 20:13   #2856
Karolina3105
Przyczajenie

[QUOTE=
Rok to troszkę długo, ale skoro tak, to mam jeszcze opcję, że przez ten okres mogłabym zamawiać na tą młodszą koleżankę z sąsiedztwa - w sumie i tak mamy zamiar współpracować.
Sęk w tym, że przez ten czas nie będę mogła rekrutować nowych osób pod siebie
A może jest jakieś inne rozwiązanie? Np. czy byłaby możliwość zmiany sponsora na moją prośbę? Czy może jednak radzicie odpuścić sobie, bo szkoda zachodu? [/QUOTE]

Możesz zapisać mamę, tatę czy inną osobę z rodziny na wybranego przez siebie sponsora i pracować zamiast nich. Później można "przepisać" wszystko na siebie i nic wtedy nie tracisz. Albo podziel się z tą koleżanką we dwie możecie mieć spore zamówienia a rok szybko zleci i zapiszesz się ponownie. Ja mam konsultantkę w grupie która zapisała kogoś z rodziny i robi zamówienia co katalog, a później pewnie też będzie chciała na siebie przepisać.
Stary 2009-08-05, 20:14   #2857
Zaczarowana18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez GracjaR Pokaż wiadomość
Ja nie moglam się wczoraj zalogowac, ale dzisiaj rano już się udało trzeba było tylko chwile poczekac...
miałam to samo a wczoraj myslalam,ze mnie trafi...
Zaczarowana18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 20:24   #2858
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:
Napisane przez Karolina3105 Pokaż wiadomość
Możesz zapisać mamę, tatę czy inną osobę z rodziny na wybranego przez siebie sponsora i pracować zamiast nich. Później można "przepisać" wszystko na siebie i nic wtedy nie tracisz. Albo podziel się z tą koleżanką we dwie możecie mieć spore zamówienia a rok szybko zleci i zapiszesz się ponownie. Ja mam konsultantkę w grupie która zapisała kogoś z rodziny i robi zamówienia co katalog, a później pewnie też będzie chciała na siebie przepisać.
Niestety nie może przepisać się na siebie Będzie zaczynała od początku.
Nie można też zmienić sponsora na życzenie.

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 20:57   #2859
Kalien
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Karolina3105 Pokaż wiadomość
W sumie o mamie nie pomyślałam... Niestety to nie zmienia faktu, że przez rok nie będę pracować "na siebie". Szkoda, że nie da się potem przepisać na moje nazwisko ale chyba lepsze to niż pracować na kogoś, kto na to nie zasługuje
Stary 2009-08-05, 21:16   #2860
beaucoup
Zadomowienie

dziewczyny, jestem świeżo upieczoną konsultantką i chciałam się was zapytać, gdzie sprawdzacie jakie są aktualnie braki. Gdzies na stronie internetowej? Teoretycznie mogłabym spytać swojej sponsorki, ale szybciej będzie spytać was
beaucoup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 21:45   #2861
Kalien
BAN stały

Cytat:
Napisane przez beaucoup Pokaż wiadomość
dziewczyny, jestem świeżo upieczoną konsultantką i chciałam się was zapytać, gdzie sprawdzacie jakie są aktualnie braki. Gdzies na stronie internetowej? Teoretycznie mogłabym spytać swojej sponsorki, ale szybciej będzie spytać was
Niedawno była opcja przy produktach, że można było sprawdzić dostępność, ale teraz jej nie widzę...
Ja dodaję produkty do koszyka, klikam "Dalej" i wtedy generuje się taka lista a'la faktura, na której uwzględniane są wszystkie zmiany cen, dodawane są produkty oczekujące, gratisy, itp. Po prawej stronie przy produktach widnieją komentarze i kiedy dany produkt jest w brakach, to w komentarzu jest "W brakach". Jeśli nie chcesz jeszcze wysyłać zamówienia, to klikasz na dole po lewej stronie "Powrót". Przy okazji wspomnę, że aby usunąć produkty zamówione poprzednio (te, które były w brakach) lub dwa katalogi za 2 zł, czy niechciane próbki, należy kliknąć na dole "zobacz oczekujące" i odhaczyć niechciane produkty bądź zmienić ich ilość na mniejszą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 21:48   #2862
beaucoup
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalien Pokaż wiadomość
Niedawno była opcja przy produktach, że można było sprawdzić dostępność, ale teraz jej nie widzę...
Ja dodaję produkty do koszyka, klikam "Dalej" i wtedy generuje się taka lista a'la faktura, na której uwzględniane są wszystkie zmiany cen, dodawane są produkty oczekujące, gratisy, itp. Po prawej stronie przy produktach widnieją komentarze i kiedy dany produkt jest w brakach, to w komentarzu jest "W brakach". Jeśli nie chcesz jeszcze wysyłać zamówienia, to klikasz na dole po lewej stronie "Powrót". Przy okazji wspomnę, że aby usunąć produkty zamówione poprzednio (te, które były w brakach) lub dwa katalogi za 2 zł, czy niechciane próbki, należy kliknąć na dole "zobacz oczekujące" i odhaczyć niechciane produkty bądź zmienić ich ilość na mniejszą.
dziękuje
Stary 2009-08-05, 21:49   #2863
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beaucoup Pokaż wiadomość
Po zalogowaniu na str Ori wchodzisz w menu po lewej str, wybierasz raporty, i tam są produkty niedostępne, jeszcze tylko wybierzesz swoje miasto i pokaże ci co i jak

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 21:52   #2864
Kalien
BAN stały

O znalazłam jeszcze, że teraz jest "Raport Produkty niedostępne", którego należy szukać w zakładce Strefa Klubowa / Biznes / Raporty

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Po zalogowaniu na str Ori wchodzisz w menu po lewej str, wybierasz raporty, i tam są produkty niedostępne, jeszcze tylko wybierzesz swoje miasto i pokaże ci co i jak
A no właśnie
Ja jednak wolę swoją metodę, bo nie muszę porównywać, tylko od razu widzę ile mam PP przy aktualnych brakach
Stary 2009-08-05, 21:57   #2865
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
A no właśnie
Ja jednak wolę swoją metodę, bo nie muszę porównywać, tylko od razu widzę ile mam PP przy aktualnych brakach
Ja nie porównuję tylko sprawdzam w ten sposób czy przypadkiem zamawiane przeze mnie lub klientki produkty są dostępne czy nie.

Dukan

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 22:00   #2866
beaucoup
Zadomowienie

Cytat:

o dziękuję
Cytat:
O znalazłam jeszcze, że teraz jest "Raport Produkty niedostępne", którego należy szukać w zakładce Strefa Klubowa / Biznes / Raporty

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

A no właśnie
i jeszcze raz dziękuje
Stary 2009-08-05, 22:04   #2867
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
dziewczynki...
własnie dzis odebralam paczuchę iiii, dostałam w niej prezent za 8-9-10katalog tj wode RADIANT, i teraz do przesylki dorzucili mi holo na 11, tylko gdzie sobie go mam wkleić jak nie mam karnetu;P
a pozatym teraz ma byc ten "narzucany"od nich prezent zestaw gg, wiec co z tym hologramem? wyslałi go po nic;>

ponawiam pytanie))
co robicie z 11 hologramem
Stary 2009-08-05, 22:54   #2868
Kalien
BAN stały

Cytat:
ponawiam pytanie))
Niektórzy zbierają hologramy na karnet 9-11 lub 10-12 więc może wysyłają wszystkim? Ale na wszelki wypadek zachowaj ten hologram

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Ja nie porównuję tylko sprawdzam w ten sposób czy przypadkiem zamawiane przeze mnie lub klientki produkty są dostępne czy nie.
Ja również swoim sposobem sprawdzam czy zamawiane produkty są dostępne... Z tym raportem to jest tak, że nie zawsze jest napisana data dostawy. Poza tym zawsze może czegoś zabraknąć. Oczywiście jeśli jest coś w brakach, to faktycznie można sprawdzić jaki ma status, ale i tak nic z tą informacją nie zrobisz, bo jak nie ma to nie ma, a czy będzie i tak się dowiesz z faktury Chociaż można jeszcze zamówić zamiennik... Tak czy siak każdy robi jak mu wygodniej, ale dobrze wiedzieć, że można inaczej
Stary 2009-08-06, 03:40   #2869
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
ponawiam pytanie))

Hologramy na dobrą mete nie są Ci potrzebne ponieważ wszystko jest rejestrowane w systemie. Zatem jeżeli się należy to i tak nawet bez hologramów można się ubiegać o nagrodę.

Poza tym jeżeli chodzi o stary karnet to można sobie go wydrukować (załącznik)

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 06:45   #2870
bernatunia
Raczkowanie

Słuchajcie, mam pytanie. Jeśli w poniedziałek składałam zamówienie na 52 pkt i teraz bym złozyła zamówienie na 49 pkt (razem 101pkt) to czy bedzie mi się to liczyć do programu lojalnościowego, który teraz własnie miałam kończyć??
W koszyku nie mam podanego hologramu.
A moze to musi być jednorazowe 100 pkt aby było zaliczone do programu Jak to jest??

bernatunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 07:37   #2871
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bernatunia Pokaż wiadomość
Słuchajcie, mam pytanie. Jeśli w poniedziałek składałam zamówienie na 52 pkt i teraz bym złozyła zamówienie na 49 pkt (razem 101pkt) to czy bedzie mi się to liczyć do programu lojalnościowego, który teraz własnie miałam kończyć??
A moze to musi być jednorazowe 100 pkt aby było zaliczone do programu Jak to jest??
liczy się. zamówienia mają być na minimum 100pp w całym katalogu, by otrzymać hologram. moze go nie widzisz, bo w następnym kroku - po weryfikacji się pojawi?

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 11:23   #2872
bernatunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
liczy się. zamówienia mają być na minimum 100pp w całym katalogu, by otrzymać hologram. moze go nie widzisz, bo w następnym kroku - po weryfikacji się pojawi?
Hmm, właśnie po weryfikacji nie pojawia się ten hologram
A jak myślicie, kiedy będą dostepne te nowe lakiery Visions i czy wogóle będą jeszcze dostępne ??

bernatunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 11:41   #2873
pomarancza89
BAN stały

założyłam nam nowy wątek, w którym są odpowiedzi na częste pytania, jeśli coś pominęłam, to śmiało dopisujcie, mam nadzieję, że to trochę pomoże zlikwidować pytania, które już były i usatysfakcjonować pytających.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post13611317

oceńcie same
pomarancza89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 12:08   #2874
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pomarancza89 Pokaż wiadomość
założyłam nam nowy wątek, w którym są odpowiedzi na częste pytania, jeśli coś pominęłam, to śmiało dopisujcie, mam nadzieję, że to trochę pomoże zlikwidować pytania, które już były i usatysfakcjonować pytających.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post13611317

oceńcie same
Moim zdaniem bardzo fajnie to zrobiłaś :brawo:
Stary 2009-08-06, 12:30   #2875
angelaori32
Przyczajenie

może wczesniej miałaś jakieś braki a teraz kosmetyki się pojawiły i to się nie liczy?Ja niedawno też tak miałam i dożuciłam jakiś niedrogi kosmetyk i hologram się pojawił
angelaori32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 12:34   #2876
BogaczKa22
Zadomowienie

Teraz już chyba nie zbiera się hologramów bo teraz jest inny program lojalnościowy, więc nie wiem po co Ci go przysłali, może dlatego, że wcześniej nie dostałaś?

Dukan

Stary 2009-08-06, 12:58   #2877
AsiaW**
Zakorzenienie

2 dzień próbuję sie zalogować na stronę discover i mi sie nie udaje próbowałam też w innych przeglądarkach i nic;(

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 13:33   #2878
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bernatunia Pokaż wiadomość

Ten tego... eee.... coś miałam napisać... Aha

Hologramy są w brakach, przynajmniej ja tak mam na fakturze. Może właśnie dlatego go nie masz.

Zresztą tym się nie przejmuj, w centrali mają Twoje zamówienia zapisane. Jeżeli przysługuje Ci nagroda to dostaniesz ją i bez hologramów byle warunki uczestnictwa w programie były spełnione.

Oczywiście punkty zbiera się przez cały okres obowiązywania katalogu a nie przy każdorazowym pojedynczym zamówieniu. Grunt żebyś do 23 zrobiła 100 pkt, a czy to jest jedno zamówienie na 100pkt czy dziesięć po 10pkt nie ma żadnego na tej płaszczyźnie znaczenia.

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 16:18   #2879
Zaczarowana18
Rozeznanie

Hej no ja tez mam hologram w brakach..ale oni mi go przyslą w następnym zamowieniu,czy juz wcale?A jesli wcale nie przyslą to mogę wysłac karnet bez tego jednego hologramu? I drugie pytanko...jakiej jakości są te torebeczki 20sztuk za 1,50? Opłaca się je brac,czy to tandeta jednak? Bo cena niska
Zaczarowana18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 16:32   #2880
asia27100
Zakorzenienie

torebki sa papierowe... wchodzi w nie np. dwa zele pod prysznic, plus cos mniejszego.. potem juz sie rozrywaja. ale na pojedyncze zamowienia sa bardzo dobre.
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości