|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
obrączka czy pierścionek
Witam szanowne Panie
Chciałbym prosić o radę: znamy sie z dziewczyna od 2 miesięcy i chciałbym podarowac jej jakiś upominek z biżuterii- tylko nie bardzo wiem co jest bardziej odpowiednie - pierścionek czy obrączka ? pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: obrączka czy pierścionek
chłopie, znasz ją od 2 miesięcy i chcesz już obrączkę kupować?
się zagalopowałeś chyba "z letka", możesz ją tym wystraszyć troszeczkę. jeśli koniecznie chcesz coś z biżuterii wybierz jakiś ładny łańcuszek albo skromny pierścionek. obrączki dopiero w kościele
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
jak to dobrze ze wymyślono forum
dzieki |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: obraczka czy pierścionek ?
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: obraczka czy pierścionek ?
Jeżeli Dziewczyna ma przebite uszy, to może jakieś kolczyki
Albo jakiś fajny komplet - kolczyki + wisiorek, łańcuszek + bransoletka. Z biżuterii może być jeszcze broszka. Pierścionek i obrączka też kojarzą mi się ze zdecydowanie dłuższą znajomością
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mają rację, pierścionek czy obrączka wydają sie być trochę zobowiązujące
Polecam jakieś ładne kolczyki, łańcuszek, może jakiś komplecik. A jeśli już któreś z tych dwóch to lepiej pierścionek, większa różnorodność
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jednak chcesz wybierać między obrączką a pierścionkiem, to uważam ze lepszym wyborem będzie jakiś pierścionek.Pamiętaj jednak że znacie się dopiero 2 miesiące. Obecnie jest duży wybór, więc napewno znajdziesz coś odpowiedniego.Życzę dokonania odpowiedniego wyboru
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Mojim zdniem ani obraczke ani pierscionek tak jak pisały dziewczyny obraczka to jakos z slubem sie kojarzy(choc osobicie i ja i mój TZ nosimy srebrne obraczki z dedykacja taki prezent na Walentynki ale jestesmy z soba juz dłuższy czas)a pierscionek hhhmmmm z zarenczynami mi sie kojarzy jak chcesz kupic jej ładny prezent to tez proponuje moze ładny wisiorek albo koraliki sa teraz szalenie modne
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
No tak drogie Panie - wiem ze pierścionek jesli juz.. ale po waszych radach nie jestem przekonany czy to własciwy czas. Z drugiej strony sygnalizowała mi delikatnie "jakis zewnetrzny dowód że jestem z toba" ... co do bransoletek to nie nosi, łancuszek ma z krzyżykiem, co najwyżej moga być jeszcze kolczyki. A wracajac do punktu wyjscia : co myslicie na temat takich skromnych pierscionków:
wariant 1 http://www.bizuteria.wysylkowa.pl/in...453a99628949da wariant2 http://www.bizuteria.wysylkowa.pl/in...453a99628949da wariant3 http://www.bizuteria.wysylkowa.pl/in...453a99628949da dzieki za kazdy komentarz
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie pierscionek 2 bardzo podoba
Zreszta 3 tez Mysle, ze to dobry pomysl, bo to srebrny, delikatny pierscionek, nie drogi, ja po 2 msc bym sie bardzo cieszyla z czegos takiego, zwlaszcza, ze podobnie jak dziewczyna Piotra lubie miec zawsze przy sobie cos od ukochanego A kolczyki, czy wisiorek zmienia sie najczesciej tak, zeby pasowalo do ciuchow, a pierscionki przynajmniej ja nosze caly czas na rekach i ich nie sciagam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Pierścionek nr 1.
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
uwazaj tylko, żeby to nie wyglądało na oświadczyny, bo dziewczyna zobaczy pierścionek, powie Ci "tak" i masz przechlapane
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
A mi się najbardziej 2. podoba... Tylko upewnij się, że wiesz jaki Twoja dziweczyna ma rozmiar paluszka... (pamiętam jak było mi smutno, gdy tuż po zaręczynach-wiem, wiem to troszkę "mocniejsza" sprawa-nie mogłam nosić pierścionka, bo mój TŻ kupił 3 rozmiary za duży
)
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem ani pierścionek ani obrączka.
Jeśli upierasz się przy biżuterii - może jakaś zawieszka/naszyjnik/korale? |
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Mi też podoba się najbardziej 2
Ja pierwsze co dostalam od mojego chłopaka z biżuterii to bransoletka ze słoników. Dopiero po dłuższym okresie naszego związku dostałam pierścionek, a jeszcze później srebrną, prostą obrączke. |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Pierścionka bym nie kupowała na Twoim miejscu. Mógłby np. nie pasować, albo mógłbyś zostać źle zrozumiany. Gdyby ja dostała pierścionek od TŻ to bym nie wiedziała w pierwszej chwili o co chodzi. Sytuacja mogłaby byc dość niezręczna. A jesli dziewczyna chce jakiegos prezentu potwierdzające wasz zwiazek to mozesz kupić jej jakiś łańcuszek z ładnym wisiorkiem w kształcie serduszka.
Ja kiedys dostałam takie serce od chłopaka i bardzo mi sie spodobało, mimo że bylo z plastiku
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także lepiej obczaj w jakiej biżuterii dziewczyna gustuje, żebyś trafił w jej upodobania A ze swej strony polecam pobuszowanie po necie, po allegro, po wytworach biżuterii artystycznej. Można znaleźć śliczne cudeńka |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Tamto seruszko, było na rzemyku, było wypukłe czarne z takim czymś jak oko tygrysa. Bardzo fajne było... Bo takich delikatnych łańcuszkó to ja nie lubie za bardzo. A teraz to bym mogła dostawać kolczyki bez końca, bo sobie dopiero w 24 roku życia przebiłam uszy.
Kolczyki zawsze fajna rzecz na prezent
|
|
#20 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też bym się nie obraziła, jakby mi ktoś kilka par kolczyków sprezentował, bo mimo, że do tej pory wiszące mi się nie podobały, to te wiszące, na które jest moda od jakiegoś czasu baaardzo mi się podobają On nie lubi biżuterii i to żadnej Ale jakoś przebolewa moje małe trójkąciki w uszach, kółko w chrząstce i mini-kuleczkę w nosie. Nie ma wyjścia
|
|||
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
mój kochany nigdy żadnej kobiecie nie dał w prezencie pierścionka... jedna z jego zasad,że pierścionek dostanie pierwsze i zarazem ostatnia kobieta jego życia, kobieta, z która będzie wiedział,że chce spędzić resztę życia... i będzie to pierścionek zaręczynowy... no i jestem tą szczęśliwą, wybraną
i dla mnie to było naprawdę wyjątkowe, zarówno ta chwila, jak i ta zasada... nie znam drugiego takiego faceta
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej podaruj jej łańcuszek z serduszkiem albo z taką zawieszką w formie medalionu(można tam włożyć zdjęcie).
![]() Na pierścionek i obrączkę jeszcze przyjdzie czas
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

Także lepiej obczaj w jakiej biżuterii dziewczyna gustuje, żebyś trafił w jej upodobania 

On nie lubi biżuterii i to żadnej ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)