|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Kramik wiosenny u Kacziny - dokładka 21.05.
NIEAKTUALNE
nowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post2696000 Edytowane przez kaczina Czas edycji: 2006-09-13 o 11:28 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kramik wiosenny
Wioleta, Kafetka nic u was nie znalazlam
![]() Virtual Reality, a masz moze zdjecie tego wosku jak to wyglada, to jest sam wklad, jak to sie przyrzadza albo podaj mi jakis link gdzie to znajde? |
|
|
|
|
#6 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wklejam Ci fotke, to niebieskie to jest ten wosk własnie. To jest całe "urzadzenie" wklad jest w srodku, ten wkład jest wymienny, mozna dokupic nowy jak wosk sie skonczy. "Instrukcja obsługi" jest na etykietce z tyłu.
Gdybys chciala wiecej fotek to mow śmiało ![]() Buziaki
Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2006-04-14 o 10:30 Powód: zapomnialam fotki |
|
|
|
|
#8 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Pisze ze nalezy to rozgrzac pod strumieniem ciepłej wody, ale ja włozylam to do ganuszka z ciepłą woda
|
|
|
|
|
#9 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Kramik wiosenny u Kacziny
Cytat:
|
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Kaczina...wiem, że cienia już nie chcesz
![]() Ale mnie się bardzo podoba Pianka do mycia twarzy AvonSolutions zielona do cery mieszanej i tłustej i chciałabym też wydębić od Ciebie troszkę dermacolu ![]() co byś sobie życzyła za taki zestaw? Spójrz jeszcze raz w wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110347 a może mi podpowiesz to coś wymyślę |
|
|
|
|
#13 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jej...nie mogłam znależć tego wątku
![]() No z daxa mam niestety tylko próbki (z tej serii perfecta) ,ale akrat mam Cera mieszana, wrażliwa i naczynkowa. Oraz age control, ale to raczej dla mam naszych . mam też jakieś próbki innych firm do cary naczynkowej , chyba z flos leku, ale bym musiała przekopać stosy próbek jakie mam jeśli by cię interesowały...ale ty pewnie szukasz całych produktów![]() a co do cienia, to nie wiem jaki masz kolor, ale ten mój jak z bliska na niego patrzy ma mieni się na różowo, biało i na niebiesko...ale tak naprawdę delikatnie, takie drobinki. W pudełku jest zdecydowanie srebrny i tak też się nazywa. Dla mnie jako cień się nie sprawdził, ale używałam go troszkę jako...rozświatlacza do ciała, naprawdę pięknie błyszczy. I teraz przeirzałam Twoją listę życzeń i widzę, że szukasz też fioletowych cieni. Zerknij...może jednak te moje inglot'a by Ci pasowały? Jest tam fiolet. |
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Hej w takim razie poszukaj jeszcze tych probek, interesuje mnie cera naczynkowa, mieszana i tradzikowa. Na razie mam juz troche tych fioletow, ale wzielabym cien plus te probki ktore znajdziesz, moze tak byc?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
sypki cien Cinema City fiolet - możesz opisać ten kolorek dokładniej???
i jeszcze proszę powiedz o podkładzie Isadory czy to hydralight?? i jaki to jest odcień mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110576 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem jednak ciekawa czy jest to odcien ciepły? śliwkowy? czy raczej chlodny bardziej wpadający w granat??i co do Isadory Hydralight również proszę o pomoc classic beige to odcien ciepły? żółtawy? czy raczej chłodny różowy? i czy jest jasny? proszę o przejzenie mojego wątku ![]() poza wątkiem mam jeszcze Lirene City matt w koloże beige 207 została myślę ok. 1/4 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
No to wygrzebałam tak:
Krem półtłusty z witaminą C , cyprysem i tam czymś do skóry z problemami naczynkowymi floslek: dwie próbki po 2 ml (ważn do 10.2006)krem nawilżający na dzień do cery normalnej i mieszanej nivea visage, trzy próbki po 2 ml (do 4.2006) Ekspresowy pudrowy żel matujący Bielenda strefa T (11.2007) Antybakteryjny żel punktowy Floslek 2 ml (2007) perfecta cera naczynkowa, krem na dzień i na noc, Dax, 2 ml(03.2008) perfecta cera mieszana , krem na dzień i na noc, Dax. 2 ml (2008) Krem nawilżający z filtrami do cery z problemami naczynkowymi, Mincer, 2 ml Czyli w sumie 10 takich co mi pasują do twoich wymagań. Jeśli ci pasuje taka wymiana: cień + próbki , za piankę Avonu i odlewkę dermacolu to do przesyłki dorzucę inne próbki...ale już nie wiem czy akurat tak trafię "pod Ciebie"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Kolor jasny, raczej żółtawy niż różowy
Śliwka wpadająca prawie w czarny, odcień chłodny W twoim wątku nic nie znalazłam, kolor musiałabym sprawdzić, jest jasniejszy czy ciemniejszy od naturalnego Lirene? |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Enkaa nie ma sprawy, tylko muszę coś wszukać na ta odlewke, bo nie mam zadnego pojemniczka
Ale mysle ze juz po swietach bedziemy mogly wyslac paczuszki, mozesz mi juz napisac swoj adres na PW
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
kolor w sumie nie jest ani jasniejszy ani ciemniejszy, trudno mi określić ma poprostu ciut inny odcień, choć są do siebie bardzo podobne, lepiej sprawdz w perfumerii
![]() nie wybrałabyś sobie nic więcej za ten podkład i ewentualnie cien?? bo lirene z pewnością nie jest tyle wart mam tez lekko brązujący lekko rozświetlający puder z APC to ejst podajrze nr 3 mogłabym odsypac , posiadam również rozświetlający srebrny i złoty, ale te już mają mniejszą pojemnośćPozdrawiam |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam adres i juz pakuję
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dermacol juz nieaktualny, a sypki Rival de Loop w trakcie negocjacji |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.