![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dior,Estee Lauder,Givenchy,Sexy Symbol Aerotan i inne...
WATEK PRZENIESIONY
Poszukuję: -dobrego samoopalacza -pudru, podkladu srednia,wyzsza lub apteczna polka -kosmetykow profesjonalnych oraz aptecznych do wlosow -pielegnacja srednio i wyzszoplokowa oraz apteczna -oryginalne perfumy -blyszczyki jasne odcienie lub bezbarwne- srednia i wyzsza polka -moze jeszcze inne kosmetyki o ktorych teraz zapomnialam,ale napewno wszystkie propozycje rozpatrze -dziekuje za cienie do powiek,lakiery do paznokci 1.Profesjonalny spray nadajacy piekna opalenizne hit amerykanskiej firmy Sexyheir- seria Sexysymbol Aerotan- 200 ml - wspanialy produkt nadajacy czasowa opalenizne,unikalna formula sprayu nadaje rownomierna opalenizne bez smug. Kosmetyk nie barwi ubran ,nie blaknie i nie zmienia koloru na pomaranczowy . Bardzo latwy sposob nanoszenia preparatu ktory daje piekny plomienny zlocisto- brazowy odcien. Zmywa sie po pierwszym prysznicu,zawiera delikatne drobinki a skora po nim jest cudnie swietlista i brazowiutka,raz wyprobowany na reke.Ja mam juz swoj ulubiony samoopalacz wiec ten preparat jest mi zbedny. Świetny na impreze i inne wazne wyjscia a takze na codzien!!! Link do stronki z produktem http://www.care4yourskin.com/index.p...&menuite m=75http://www.iza-b.pl/grafika/sexyhair/aero2.jpg 2.Podklad Diorskin Fluid odcien 303,pozostalo 70% ,kartonik 3.Perfumy Ysatis de Givenchy - 50 ML - bardzo trwale,link do perfum- http://www.parfumsraffy.com/women/ysatis.html 4.Maska do wlosow profesjonalana Intensive Vitality's- silnie regenerujaca do wlosow suchych i odwłóknionych- pojemnosc 250ml-ubytek to -25% 5.Biosilk Silk Strate- preparat z jedwabiem sluzacy do prostowania i wygladzania wlosow,chroni przed cieplem suszarki lub prostownicy,poj. 300ml- odlewka 100 ml 6.Blyszczyk w pędzelku Essence z drobinkami-kolorek transparentny,sliczny zapach i smak- dwa razy uzyty,ubytek niewidoczny, 6 ml 7.Podklad Revlon skinlights diffusing tint,odcien Nude-sredni beż-pozostalo wieksza 1/2 8.Podkład Estee Lauder Ideal Matte,odcien pebble,pozostala wieksza 1/3 9.Brokat do wlosow srebrny-Elizabeth French-bardzo delikatny dla wlosow,nadaje sie nawet dla dzieci,super efekt -ubytek -raz uzyte na wlosy 10.Emulsja na dzien do cery normalnej,mieszanej i suchej Olay-ubytek 20% 11.Baza pod makijaz Inglot-ubytek 5 % 12.Maska czekoladowa do wlosow suchych,kreconych-Envie-ubytek 40% z 500 ml 13.Zielony cien do powiek z drobinkami Inglot matrix odcien 834-raz wyprobowany 14.Podklad Kanebo- liquid finish-odcien amber beige -pozostala mniejsza 1/3 15.Tonik przeciw wypadaniu wlosow- Garnier Neril- ubytek 20% 16.Puder brazujacy w kulkach Avon- ubytek trudno okreslic ale mysle ze to z 30%- rezerwacja 18.Balsam Soraya Beauty Creator Body - nawilzajaco -rozswietlajacy z drobinkami zlota- raz uzyty na dekolt i rece 19.Blyszczyk do ust Estee Lauder Pure Pops odcien berry twist - kolorek poltransparentny,slicznie pachnie - ubytek 10%- wklejem link do stronki z kolorkiem http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD697 7 20.Serum krystaliczne Renee Blanche- pozostala 1/3- chetnie wymienie na jedwab lub inne serum 22.Balsam brazujacy J&J nowa wersja na noc- ubytek 15% 23.Moge zrobic odlewke maski bananowej Inebrya bo mam az 1000ml - tylko za produkt profesjonalny do wlosow 25.Krem brazujacy do twarzy J&J holiday skin do cery normalnej i mieszanej -raz uzyty Zapraszam do wymianki-rozpatrzę wszystkie propozycje __________________ GOSIACZEK ![]() Edytowane przez KENZO Czas edycji: 2006-05-12 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
🦄
|
Dot.: Dior,Estee Lauder,Givenchy,Sexy Symbol Aerotan i inne...
Serum Renee Blanche, odlewka Biosilku- zajrzyj do mnie. Jeśli nic nie znajdziesz to napisz, czego mniej więcej jeszcze szukasz za te rzeczy.
![]() |
#3 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
19.Blyszczyk do ust Estee Lauder Pure Pops odcien berry twist - kolorek poltransparentny,slicznie pachnie - ubytek 10%-
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-04-28 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
marigold serum i biosilka wymienie tylko na inne profesjonalne produkty
![]() emememsik nic nie znalazlam ![]() mariola blyszczyk wymienie tylko na inny kosmetyk gornopolkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
🦄
|
A czy nabłyszczacz w spray'u Biosilk, ubytek około 15 % by Cię interesował? Bo mnie nie do końca odpowiada i może bym się pozbyła, bo mam jeszcze drugi
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
🦄
|
To taki jak tu http://www.allegro.pl/item100038472_...arouk_usa.html
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Oki jestem chetna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
🦄
|
Tak jeszcze patrzę na ten Aerotan- cóż to takiego, ile takiego cudo w ogóle kosztuje?
![]() |
#12 |
🦄
|
O fajny ten aerotan
![]() No ale nic, nic więcej niestety nie dobiorę, a za samo serum to tak niebardzo, bo ten mój nabłyszczacz to nawet może nie być zużyty w 15% tylko mniej, a nie odpsikam go sobie, bo jest w formie takiego spray'u jak dezodorant, bardzo wygodnie się to obsługuje ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 |
🦄
|
To zależy, coś fajnego by mnie pewnie skusiło, tylko jestem nieco wybredna, bo mam teraz kilka, w tym nawet porządne Kerastase i So Blonde.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
zerkniesz do mnie raz jeszcze?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113537 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Kenzo nie moge wysłać Ci PW ( pojawia się konunikat: Konto PW należące do KENZO przekroczyło maksymalną dozwoloną ilość prywatnych wiadomości przechowywanych na serwerze.
Następne wiadomości będą wysyłane/odbierane jeśli skasujesz stare wiadomości PW.) a co do serum to ten starszy moge kupić bo jest w sklepie ale dopiero po wolnych dniach (a może już i tamte nowsze w końcu będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazlam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Witaj weroniko, u ciebie w watku nic nie wpadlo mi raczej w oko - poza tym krem do twarzy juz jest nieaktualny ale zamiast niego mam jeszcze balsam J&J do jasnej karnacji wiec jesli jestes chetna na te dwa produkty to moze wygrzebiesz jeszcze z zapasow cos ciekawego- moze byc samoopalacz, balsam o ladnym zapachy i pewnie cos tam jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
samoopalaczy niestety nie mam jesi chcodzi o balsam to mam z sephory zapach cukierkow truskawkowych, i jeszce jakis kakaowy ale nie pamiętam jakiej jest firmy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
O to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.