![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
pelna lista do wymiany ...
WATEK NIEAKTUALNY
sie na 3 stronie ZaPRASzAM *cien do powiek vipera pojedynczy kolorek pudrowo lososiowy jasniutki matowy-tylko wyprobowany *lakier do paznokci bell kjasno rozowy mocno perlowy numer 302 zostalo wiecej niz polowa! niekonwencjonalnie zaczynam : 4 podgrzewacze zapachowe "wiosenne" nieuzywane z pamietnika konsultantki wymieniam probki pomadek avon :podaje kolorki i zuzycie 1.coy -2razy maznieta cimna sliwkowa perlowa 2.iced coffebrazik tylko wyprobowana 3.cafe shine nowa 4.peach shine nowa 5.beige shimmr raz maznieta 6.lilac shine nowa 7.shicoy 3 razy mazniea 8.juice bronze 3 razy manieta 9.bliss 2 razy mznieta 10.water melon zostala polowa i 2 taka sama tylko maznieta 11.pink shine nowa 12.party pink nowa 13violetta nowa 14 firam oriflame kolorek nie podany alezlota perlowa tylko mzznieta *krem koloryzujacy oriflame zostalo troche mniej niz 1/4 ale jeszcze troche posulzy ,bo jest bardzo wydajny.... *maseczka koloastyna piekno natury w saszetce posiadam 3 sztuki niezuywane oczywiscie 1.lakierry do paznokci: -miniaturkowy eveline kolor 196 lekki perlowy rozowo-lososiowy zuzycie jakies 2 % -bezbarwny firmy gala zostalo troche mniej niz plowa -lakier monique zielony mwtaliczno-perlowy zuzyte jakies 10 % z 12 ml. bardzo ladny... -lakier vanita kolor perlowy rpozowy jasny ale bardziej intensywny niz eveline zuzyte jakies 3% -lakier vibo kolorek mleczno rozowy jasny matowy zuzyte jakies3 % 2.cienie -hean energy podwojne zloto-brazowe mocno perlowe zostalo mysle ze wiecej napewno niz po 50% -potrojna paletka robertoo boro tylko maznieta kolry-jasny brazik,ciemna zielen i pistacjowa jasna zielen -podwijny oriflame ciemny brazik i jasny zloty napewno lepiej zostalo niz po 50% seria visions avon podwojny jasny rozowy ostalo85% ,ciemny brazik mniej wiecej tyle samo -sensique mapka potrojna zloty i miedziany tylko wyprobowane brazowy zostala polowa -kremowy cien paloma bialy mocna perla w opakowanku jak blyszczyk nieuzywany -avon w kulce kawa z mlekiem -pomadka avon kolorek cafe laut zostalk centymetr (zloto brazowa perlowa seria color trend) -odywka do rzes oriflame uzyta kilka razy zuycie znikome -krem ziaja nagietkowy do skory normalnej i wrazliwej -bezbarwny waniliowy blyszczyk w kulce probki:: *krem nawilzajaco-matujacy kolastyna 2szt *vichy novadiol *dax cosmetic krem koncentrat wygladzajacy bruzdy i glebokie zmarszczki na noc *bielenda krem na dzien przeciwzmarszczkowy odzywka do wlosow elseve odbudowuujaca *krem odzywczy wpiekno natury *podklad translucide loreal -sand beige -1ml. anti -rides de nuit krem Yves rocher Edytowane przez kafetka Czas edycji: 2006-07-12 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: pelna lista do wymiany ...
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
potrojna paletka robertoo boro
co to za cienie? mat czy perla? kolorki delikatne czy bardziej intensywne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cień IB - znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
carmen nadal jestem zainteresowana kosmetykami ktore napisalam w twoim watku!!!!!!czyli cieniem inglota,blyszczykiem avon,zestawem produktow miniaturek ,neutrogena oi pilnigiem wiec wybieraj dokladnie co bys chciala wzamian odemnie! dolozylam jeszcze kilka rzeczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kafetko z tego co sobie upatrzyłas zostal tylko peeling truskawkowy i zestawik podróżny narazie dziewczyna go obserwuje....jak sie zwolni odrazu masz PW ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
rimmel kolorek baklazanowy z brokacikiem zostalo 90% i jasny rozowy zostalo 10% oba perlowe
Znajdziesz cos u mnie za te cienie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106330 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety woda toaletowa z mojego wątku już znalazła nową właścicielkę
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
-IB cinema 17 brazik mocno perlowy
dodaje miniaturke balsamu do ciala fitomed 30ml. *samoopalacz Rio firmy malwa uzyty raz to mnie interesuje
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
-kremowy cien paloma bialy mocna perla w opakowanku jak blyszczyk nieuzywany
-sensique mapka potrojna zloty i miedziany tylko wyprobowane brazowy zostala polowa -potrojna paletka robertoo boro tylko maznieta kolry-jasny brazik,ciemna zielen i pistacjowa jasna zielen MI u ciebie podobaja sie te rzeczy mogę CI z to dac błyszcczyk ,pomadkę i 2 odzywki te co chcialas ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.