![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Ciuszki małe i duże i takie inne tam rzeczy wymienie. Szukam !
Jesli kogos zainteresuje coklowiek to prosze pytać podam wiecej informacji
![]() Zamienie na to co wpadnie mi w oko, wybredna nie jestem ![]() poszukuje: Kosmetyki: perfumy(mogą być koncówki), podkłady dla cery mieszanej (mogą być koncówki), błyszczyki o naturalnych kolorach nieużywane, kosmetyki do pielęgnacji włosów, żele pod prysznic, balsamy ujędrniające i przeciw rozstepom. Ciuchy: bluzeczki na długi rekaw, sweterki, spódniczka jeansowa mini, sukienki, spodnie bojówki. Ksiązki do poczytania o tematyce romanse, przygodowe lub kryminalne. Na pierwszej stronie: ciuszki dla dzieci-NIEAKTUALNE !!!, odzież ciązowa Na drugiej stronie: perfumki, ciuszki młodziezowe, kosmetyki
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-10-13 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Ciuszki dla dzieci:
Spioszki nr 1 żółte- rozmiar 56, rozpinane w korku, niezniszczone. Mirabella Spioszki nr 2 - rozmiar 56 frotte, nie rozpinane w kroku, założone na małej moze ze 2 lub 3 razy.Mirabella Spioszki nr 3 - rozmiar 68, mięciutkie polarkowe, zapinane w kroku i z tyłu u góry. Załozone na małej 2 razy. Mirabella Spioszki nr.4 rozmiar 62, rozpinane w kroku, noszone ale nie mają śladów zniszczeń jedynie mają lekkie ślady rdzy z tyłu od suszenia na kaloryferze. Spioszki rozmiar 62 (duze 62), troche schodzone ale nie są zniszczone.
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-08-08 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Odziez dla przyszłych mam:
Tunika dzinsowa, rozmiar M Bluzeczka-tunika czerwona w kratke. Tunika dzinsowa- intensywna żółta rozmiar L Poszły do Khuny
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-09-24 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Buciki dla dzieci z usztywnianą pietką
Kaftanik frotte niebieski Kaftanik frotte żółty rajstopki białe H&M
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-09-09 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mirabella juz odpisuje u Ciebie w wątku
![]()
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-08-06 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubranka dla dzieci, odzierz ciązowa i nie tylko... zajrzyj
Alienku jakbys miała cos dla wiekszych dzieci, wiesz takie z których Wika juz wyrasta to ja tez jestem chętna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko napisz mi jaki chciałbys rozmiar ? I jakie ciuszki: śpioszki, sukienki, bluzeczki, czapeczki itp ?
Ja mam duzo ciuszków ale na większą część z nich mam zamówienie od znajomych juz, ale napisz co chciałabys konkretnie to poszukam jak cos bede miala to wkleje ![]()
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-08-06 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
moge oddac karbownico -prostownice +celebre za te 4 pary spioszkow
wszelkie dodatkowe opisy zostaly umieszczone u mnie w watku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Jakie są dokladne wymiary tej tuniki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1154537043
tzn ile w biuście i ile w najszerszym miejscu brzuszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisz dokładnie o tych spioszkach: Spioszki nr 1 żółte- rozmiar 56, rozpinane w korku, niezniszczone. Spioszki nr 2 - rozmiar 56 frotte, nie rozpinane w kroku, założone na małej moze ze 2 lub 3 razy. Spioszki nr 3 - rozmiar 68, mięciutkie polarkowe, zapinane w kroku i z tyłu u góry. Załozone na małej 2 razy. Spioszki nr.4 rozmiar 62, rozpinane w kroku, noszone ale nie mają śladów zniszczeń jedynie mają lekkie ślady rdzy z tyłu od suszenia na kaloryferze. Przeszukam jeszcze moją szafe, moze jutro albo w sobote jak coś znajde to wkleje. Napisz mi czy chcesz juz sie wymienic czy mozemy poczekac a ja jeszcze poszukam jakis ciuszków ?? ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Alien zrobilam rezerwacje czekam az dokonasz wyboru kolorek to golden bronze jak dla mnie brzydko on wyglada na ustach-ale robie sobie anty reklame ale to powod jego wymiany, w katalogu sie nim zachwycalam a po kupnie uznalam go za najwiekszy bubel avonu
__________________ jesli chcesz mozemy poczekac do weekendu nie robi mi to roznicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szerokość powyżej pach - 32 cm. Pod pachami - 47 cm Mniej wiecej w miejscu brzuszka - 49 cm, czym nizej tym szerzej Szerokość u dołu - 64 cm Długość - 77 cm
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Interesuja mnie trzy tuniki ciazowe ,moze znajdziesz cos w zamian w moich kramikach ( wejscie w podpisie )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałam u Ciebie w wątku ciuszkowym.
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
ok, to wstrzymam sie do soboty ,prosze tylko jak bedziesz miala fotki ciuszkow daj mi znac na moim watku
![]() w zasadzie ta paczuszka w sobote i tak by przelezala na poczcie juz odpisuje rzeczy ktorymi bylas zainteresowana W zamian za: - prostownice-karbownice, moze byla w uzyciu z 3 razy stan idealny ,byla dosyc droga nie jest to zaden marketowy bubel aczkolwiek dostalam lepsza prostownice na urodziny takze stad powod wymianki - kosmetyki do stylizacji włosów, czy chodzi o serie joanny? - Avon Celebre Ice, i ten błyszczyk mnie nie intersuje a w zamian może odlewka jednego z tych podkładów ? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1154536453 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1154587864 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1154536619 jesli chodzi o podklady nie wiem czy przegladalas linki to sa bardzo drogie poklady ale mysle ze jakos sie dogadamy ![]() w takim razie czekam na zdjecia na kompie zasiade jutro wieczorkiem ,badz jeszcze dzis takze bez pospiechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1154611838 Znalazłam jeszcze jedną pare śpioszków, i bluzeczke na długi rękaw, takie bardziej na chłopaka. Dodatkowo moge dorzucic czapeczke i skarpetusie. Jutro wkleje zdjęcia, to dasz znac czy Cie interesuje i mam nadzieje, ze wtedy ostatecznie sie juz dogadamy co do wymiany ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka:
Bluzeczka rozmiar 74, dostałam od koleżanki z Austrii. Ja jej nie założyłam na moją małą ani razu, koleżanka założyła ją synkowi coś koło 6,7 razy. Mirabella Niebieska czapeczka, rozmiar 19. Spioszki pluszowe
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-09-20 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
tak zdecydowalam sie na spioszki z 1 strony te na samej gorze, na 3 pierwsze pary( w jednym rzedzie sa ulozone
![]() moge zaproponowac za nie - kosmetyki do stylizacji włosów, - Avon Celebre Ice, i ten błyszczyk mnie nie intersuje a w zamian może odlewka jednego z tych podkładów ? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=11545364 53 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=11545878 64 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=11545366 19 niestety karbownicy nie wymienie na spioszki bo jest to droga rzecz ![]() napisz co myslisz o tej propozycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() No nic pomysle jeszcze nad tymco zaproponowałas wczesniej.
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka:
Kurteczka Spioszki Rampers Komplecik bluzeczka i spodnie Komplecik bluzeczka i spodnie bordo
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-09-20 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.