![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Ciuszki do oddania*Różne rozmiary*
Jeansowe spodenki biodrówki GAP,wymiarki napisze później rozm. 38/40.
Stan bardzo dobry,zreszta widac na fotach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Śliczna tuniczka z szarfą NEXT roz.L wieksze,z boku ma zameczek.Stan idealny. nie ma
*Czerwony sweterek,dekold w łódeczke bardzo sie rozciąga. *Niebieska sukienka,ja nosiłam ja jako tuniczke kiedy byłam w ciąży *Czarny sweterek w świetnym stanie.DEPARTURE rozm.L *Czarna bluzeczka BAY roz.36 jest świetna ![]() Długość 54 cm Szerokośc w biuście ,od pach do pachy 36cmx2 Wymiarki bez rozciągania,ja nosze 80c i w biuście jest dobra,tylko niestety za krótka ![]() *Czerwona bluzeczka z 3/4 rękawkiem.oddam za drobiazg Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-02-16 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
*Nowiutki męski sweterek M-ka,ma jeszcze kawałek metki nietrafiony prezent z Anglii,taki obciślaczek firma TOPMAN
*Golf w paseczki (rozciągliwy)jest to bardziej pół golfik.tzn.nie odkłada sie golfu,ale zasłania szyje Długośc od ramienia 56cm bez rozciągania Długośc rękawa od ramienia zew. 53,5 cm bez rozciąganianie ma *Jeansowa spódnica niska biodróweczka,kupiłam ja w Housie,jest w bardzo dobrym stanie,wręcz idalnym. Wymiary: rozmiar z metki to 38 szerokośc na samej górze to 41cm x 2 długośc spódniczki to 59 cm Spódniczka jest lekko rozciągliwa,ma z przodu i z tyłu po dwa kieszenie. *spódnica w drobną pepitke na jesień,wiosne,na podzszewce stan idealny,na mnie zamała niestety w pasie,za cos super *Fioletowa bluzeczka rekawki bufki,kołneż stójka,prześliczna stan idealny,oddam za coś super *Fioletowa bluzeczka na ramiaczkach z plecami na krzyż. Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-04-05 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
*Kurteczka jeansowa (zamienie tylko na inna kurtke tego typu)
*Płaszczych sztruksowy rozciągliwy,beż(oddam z ainny płaszczyk albo za coś super)rozm.38 *Nowiutkie firmowe spodenki z USA *żłóta kamizeleczka,półgolfik,st an idealny *spódniczka na lato,prześliczna,stan idealny na coś super *biały golfik bez rękawków STREET ONE stan idealny,zamienie tylko na coś super Wymiarki: z metki to rozm. 38 długośc golfa to 12 cm długośc od golfa to 47cm szerokośc w biuście to 44cm(mierzone po pachami) wymiarki podałam bez rozciagania rzeczy Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-02-07 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
*śliczny różowy komplet(bluzeczka z dekoltem z tyłu odkryte plecy i spódniczka wysoki stan króciótka,po bokach rozporki,jeden rozporek troche puścił na szwie i trzeba by było tylko zszyć)stan super,materiał elastyczny,rozmiar uniwersdalny.
*Spodnie jeansowe,w bardzo dobrym stanie jedynie brak jednego guzika z tyłu,guzik posiadam ![]() Wymiarki spodni; Pas 36cmx2 Biodra 43x2 Długośc nogawki zew.102cm Szerokość w udzie 20 cm Szerokość nogawki na dole 21 cm *Czarne klapeczki,nowiutkie miałam je raz na nodze,rozm.40nie ma *Biała bluzka bez rękawków z kapturem. Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-02-28 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*Koszulo-kurta,zielona,na zatrzaski.
Stan bardzo dobry ![]() *Bluzeczka w paseczki,stan bardzo dobry. *Różowy golfik bez rękawków,rozciągliwy. *Jeansy stan świetny rozmiar 38/40 dokładne wymiary na życzenie,nie sa to biodrówki ![]() *jasne beżowe biodrówki bojówki z paseczkiem w komplecie w bardzo dobrym stanie Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-03-19 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
*Sztruksowa spódniczka
*Nowy biały plecaczek na jedno ramię(bez metek)ale gwarantuje ze jest nowy.nie ma *dwa lakiery,nowe MAYBELLINE ,candy aplle nie ma i capuccino *Nowe różowo-fioletowe obcisłe jeansy z USA,mogą być noszone jak rybaczki,bardzo wąziutkie. *torebka duża mieści A4,w bdb.stanie *mała torebeczka skórzana kupiłam ja w Wiedniu,jedyna wada to pękniecie przy pasku z jedej strony,zainteresowanym zdjecie. Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-03-05 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
*ABERCROMBIE bluza,prawie nówka mam ja zaledwie kilka tygodni,była bardzo droga wiec nie oddam łatwo
![]() ![]() ![]() *druga bluza juz nie tak droga ale tez bardzo fajna ![]() ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-03-19 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
* tuniczka rozm. uniwersalny S/M bardzo ładna,stan bardzo dobry,jedynia wada to lekkie sprucie przy wiązaniach na szyje,ale mozna łatwo zszyć,nie nie widać
![]() ![]() ![]() *rózowa bluzeczka na ramiączkach z kokardą stan bardzo dobry M/L *fioletowa tuniczka wiązana na szyi z ładnymi wzorami rozm.L *rybaczki z USA noszone jeden sezon w stanie bardzo dobrym rozm. z metki to 11/12 38/40 bardzo fajne Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-03-19 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
* torebka skórzana z USA świetna ale ma naderwane rączki widać na zdjeciu
* prostownica,gofrownica,fa lownica,w oryginalnej kosmetyczce z instrukcją firma BaByliss 3X1 *podkład firmy MAYBELLINE 14,7 ml bardzo ładnie kryje ale niestety mi przeszkadza zapach,użyty moze dwa razy * korektor z AVONU 15 ml jaśniutki ale nie mam pojecia ile go zostało,dla mnie za jasny wiec napewno jest go wiecej niz połowa ale ile naprawde nie wiem,trudno powiedzieć ![]() zdjecie obu podkład I JASNY KOREKTOR Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-03-19 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cześć, czy masz może jeszcze spódnicę jeansową z poprzedniego wątku? znajdziesz coś u mnie za nią?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
znajdzies cos za tuniczke ?:P pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
e-xx musze pomyśleć,jeszcze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
znalazłabyś cosik za http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1170844564 ?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1170853192 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1170847328 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1170844740 ?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1170844740
znjadziesz cos za to?? jakie wymiarki?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lakiery
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
za lakiery wsumie nic specjalnego nie szukam,ale nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.