![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Eveline, YR, Lierac, Eva Natura, Cztery pory Roku, Zapraszam do wymianki!!!
Nowy wątek bo w starym zrobił sie bałagan.
DOKŁADKA 17.06. Eau de Cologne YR cedre bleu 125ml nowa raz psiknięta. DOKŁADKA post 25 1. Oriflame podkład do cery normalnej 35 ml NOWY natural Beige 18msc od otwarcia Rezerwacja 2. YR Maseczka nawilżajaca Masque Frisson 50 ml NOWY 04.2008.Zarezerwowane 3. YR Nawilżający balsam do ciała dla skóry normalnej 30ml NOWY 02.2010 Rezerwacja 4. YR SOS intensywnie nawilżająca maseczka do twarzy 75ml NOWY 04.2010 Rezerwacja 5. Eveline Slim extrime żel pod prysznic peelingujący 1/4 została 03.2009. 6. Eveline Slim extrime serum antycellulit 1/2 została 03.2009.NIe ma 7. Eva natura żel do twarzy z termopeelingiem 3/4 zostało 12.2008. 8. YR pere camille peeling do twarzy 3/4 zostało 08.2007. Rezerwacja 9. YR arnica krem ochronny do rąk użyty raz 09.2009. Zarezerwowany 10. Cztery pory roku krem do rąk glicerynowy zostało 1/2 12.2007. 11. Eva natura maseczka z lnem do skóry wrażliwej dwa razy użyta nie wiem jaki termin bo napisane ze data na dnie pojemnika ale nic nie ma, kupione razem x żelem do mycia twarzy. 12. Avon kredka do ust berry gold 3 razy użyta 24msc od otwarcia kupiona na początku tego roku styczeń 2007. 13. Próbki Lierac Rezerwacja 14. Inglot cien do powiek deep pearl 2 razy użyty 18msc od otwarcia. Kupiony w listopadzie 2006. rezerwacja 15. Torba YR Rezerwacja 16. Szminka róż 3 razy użyta 12 msc termin ważności, kupiona w pażdzierniku 2006. 17. Szminka z perełkami uzyta 3 razy nie ma terminu ważności [COLOR="SlateGray"]Płyty DVD Taniec krok po kroku[/COLOR Rezerwacja 18. Nowe issey miyake le feu d,issey light body lotion 200ml Nie aktualny rezerwacja 19. Loreal pure zone tonik oczyszczająco kojący nowy Rezerwacja 20. Maseczka z lnem eva Natura pare razy uzywana 21. Bio specific masque intensywnie nawilżajaca YR nowa Foto w poście 16 Rezerwacja 22. Avon głęboko oczyszczająca maseczka do twarzy z wymianki Foto w poście 16 23. Eau de parfum 515 100ml połowa z opakowania z wymianki Foto w poscie 16 24. Luksusowa maska o bogatej konsystencji rozpieszcza ciało dając poczucie komfortu i piekna. Bielenda termin wazności 12 msc od otwarcia kupione na targach Kwiecień 2007. Zuzycie około 5% opakowanie 200ml Foto w poscie 16 25. 2 szt próbka nowa Eveline serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycelulit 50ml data ważności 04.2009. Foto post 16 Rezerwacja Kremik YR bio specific różowy kupiony w kwietniu zuzycie nie wielkie ważny do 08.2008.r Mam tez płytke DVD z ćwiczeniami pilates Edytowane przez Nikita_Wawa Czas edycji: 2007-06-17 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Eveline, YR, Lierac, Eva Natura, Cztery pory Roku, Zapraszam do wymianki!!!
garnier to krem do rak do skory suchej, zostało tak 30%
u ciebie podoba mi sie to: 1. Oriflame podkład do cery normalnej 35 ml NOWY natural Beige 18msc od otwarcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Eveline, YR, Lierac, Eva Natura, Cztery pory Roku, Zapraszam do wymianki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie może?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za YR pere camille peeling do twarzy 3/4 zostało 12.2007, YR Nawilżający balsam do ciała dla skóry normalnej 30ml NOWY 02.2010
4. YR SOS intensywnie nawilżająca maseczka do twarzy 75ml NOWY 04.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za maseczki YR,krem do rąk i próbki Lierac(czego są te próbki)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Chętnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
dobrze, to moze za ktorąś z moich wod toaletowych? moze Chantal? a ten podkład do kiedy ma termin waznosci? duzo razy go uzywalas? odp u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
chantal jest bardzo kobiecy,takie elegancki zapach, nie umiem tego wytłumaczyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
przykro mi ale nic nie znalazlam
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się YR camille peeling do twarzy 3/4 zostało 12.2007.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a mnie zainteresowalby zel antycellulitisowy Eveline i peeling YR. i moze ten cien Inglota - jaki to jest dokladnie kolor??
moze znajdziesz u mnie cos za te kosmetyki?? link w moim podpisie, prosze zajrzyj ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi sie zakładac nowego wątku wiec tu zamieszczam
Spodnica czarna z wymianki atmosphere biodrówka rozmiar 40 Spódnica jasna długa rozmiar 40 długośc 94cm sorki że nie uprasowana Czarne spodnie Liner z wymianki rozmiar 38 długie Mam jeszcze slim lift nowe bielizna wyszczuplajaca z TV czarne rozmiar L Rezerwacja Majtki slim lift rozmiar L raz mierzone. Rezerwacja Edytowane przez Nikita_Wawa Czas edycji: 2007-06-06 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
3. YR Nawilżający balsam do ciała dla skóry normalnej 30ml NOWY 02.2010 5. Eveline Slim extrime żel pod prysznic peelingujący 1/4 została 03.2009. 6. Eveline Slim extrime serum antycellulit 1/2 została 03.2009.
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U ciebie jedynie today tomorow mi wpadł w oko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Wodę Avon chcę wymienić na inny zapach. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.