Nowość - Klub Kosmetyków Luksusowych
Wyszukaj
|
|||||||
| Katalog wizażystek Ogłoszenia wizażystów i stylistów poszukujących zleceń. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Łódź i Poznań: WIZAŻYSTKA - STYLISTKA Profesjonalny makijaż
Ukończyłam Roczną Zaoczną Szkołę Makijażu Profesjonalnego, Wizażu i Stylizacji, inne szkolenia z zakresu wizażu oraz Stylizacji Paznokci i fryzjerstwa, jednakże swój fach od wielu lat szlifuję dzięki ciągłej pracy z klientkami, przy sesjach zdjęciowych i w TV.
Doradzam, maluję, proponuję.... Makijaże: dzienny 50 zł. ślubny 100 zł. próbny 50 zł. (ewentualne dodatki płatne osobno) wieczorowy, studniówkowy 80 zł. biżuteryjny od 50 zł. telewizyjny i do fotografii kolorowej oraz czarno-białej TATOO fantazyjny fashion Pracuję na kosmetykach: Kryolan, Italian Beauty, Bikor, Chanel, Lancome, Estee Lauder i inne. Trwałość makijażu - gwarantuję. SYLWIA SAKOWSKA KONTAKT tel. 603 876 176 Dodatkowo z chęcią podejmę współpracę z fotografem, salonem kosmetyczno - fryzjerskim, perfumerią.
Edytowane przez e-Sylvie Czas edycji: 2008-01-25 o 14:10 Powód: zmiana danych |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Łódź i okolice: WIZAŻYSTKA - STYLISTKA Profesjonalny makijaż
Sylwio,
moja oferta współpracy jest stale aktualna Parę projektów czeka na realizację, w tym jeden na tyle wyrafinowany, że mogę go wykonać tylko przy Twojej pomocy. Pozdrawiam gorąco Janusz Słyk 0 695 194 485 www.photomixer.eu |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Katalog wizażystek
|
|
|
| Narzędzia | |
|
|