|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
ciuszki od MASTIKI (XS/S/M)
1. spódnica firmy „HOFFLAND” rozmiar 34
wzrost 158/ biodra 88; długość 50 cm NOWA z metką Materiał: sztuczny jedwab 2. bardzo ładna bluzeczka w fioletowo-zielone elementy „TAMMY”158cm skład: 100% poliester, rozmiar wg mnie XS/S wymiary: szerokość pod pachami 37 cm; długość 40 cm (bluzeczka jest nowa, nie noszona,do końca nie wiem czy chce oddać więc wymienie na coś naprawde ładnego) NIEAKTUALE Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-03-05 o 14:04 Powód: dokł |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki od MASTIKI (XS/S/M)
3. zielona bluzka (lekko odblaskowa), NOWA, ramiączka z koralików,
wg mnie rozmiar 36/38 (bluzeczka sporo się rozciąga) wymiary: szer. pod pachami 37 cm; długość 42 cm 4. fioletowa bluzka na długi rękaw w motywem kwiatów, firmy „O connect”, rozmiar 34, stan idealny, skład: 60 % len, 40% bawełna wymiary: szerokość pod pachami 40 cm; długość 53 cm 5. różowa bluzeczka w kwiaty ”NEW LOOK” height 146-152 skład: 100% nylonwymiary: szerokość pod pachami 35 cm; długość 45 cm |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
6. biała bluzeczka „BIG STAR” w szary kwiatuszek wiązana na szyi; roziar S ; skład: 94 % cotton; 6% lycra
wymiary: szerokość pod pachami 35 cm; długość 27 cm 7. czerwona koszulka „PRETTY GIRL” skład: 90% polamid; 10% lycra rozmiar S (ale sporo się rozciąga ) wymiary: szerokość pod pachami 33 cm; długość 38 cm 8. bordowa bluzka na długi rękaw „ORSAY”, rozmiar 36 , skład: 40% wiskozy ; 60% poliester wymiary: szerokość pod pachami 28-42 cm (rozciąga się); długość 48 cm |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
9.bluzeczka firmy „NIKE” czarna z różowymi elementami,
rozmiar US:10-12 EU: 140-152, bawełna wymiary: szerokość pod pachami 39 cm długość 44 cm nie ma (Carmelka1988) 10. przezroczysta koszulka pomarańczowa w białe kółeczka, rozmiar s/m; wymiary: szer. pod pachami 37 cm; długość 36cm 11. biała bluzeczka z różowym kwiatkiem i brokatowymi napisami, firmy „Naked Eyes” skład: 92% poliester; 8% elastyna wymiary: szer. pod pachami 36 cm; długość 50cm rozmiar M myślę że powinna być dobra również na S (ponownie dostępna) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-03-27 o 20:55 Powód: wymianka/dokł |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
12. beżowa koszulka „RELEX” skład: 95% poliester, 5 elastyna
rozmiar xs/s wymiary: szer. pod pachami 38 cm; długość 42 cm 13. czarna koszulka „TERRANOVA” na długi rękaw w czarne cekiny; rozmiar S/M, nowa nie używana wymiary: szer. pod pachami 38 cm; długość 46cm |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
14. śliczna czarna koszulka w kotka „TAMMY” 158 cm, skład: 100% bawełny, wymiary: szer. pod pachami 37 cm; długość 42cm;
wg mnie S 15. bluzeczka na ramiączka w niebieskie paseczki, rozmiar na metce M, ale wg mnie XS/S (jest dosyć krótka) bluzeczka ma delikatna milimetrową kropeczkę z przodu, nie przeszkadza to w chodzeniu wymiary: szerokość pod pachami 36 cm; długość 31 cm |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
16. spódniczka turkusowa w czarną krateczke „Young dimension”, zapinana z tyłu na suwaczek, stan idealny
skład: 92% polyester, 8% wiskoza wymiary: szerokość w pasie 33 cm; długość 42 cm 17. śliczny pistacjowy „moherowy” golfik „TOP SHOP” rozmiar 10 (EUR 38) ale wg mnie to S skład: 50% wełna; 40% angora 10% nylon wymiary: szer. pod pachami 37 cm; długość 50cm |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
18. różowa bluzeczka w świecące cekiny „Jonathon Disley” rozmiar 10; skład: 95% poliester; 5% elastyna NOWA nie używana
wymiary: szer. pod pachami 36 cm; długość 40cm |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
19. różowa sexowna bluzeczka firmy „ETAM”
skład: 92% poliester 8% elastyna wymiary: szer. pod pachami 36 cm; długość 43cm rozmiar na metce UK 10 EUR 38 wg mnie xs/s bluzeczka ma widoczne ślady przyszycia zapięć, ale nie są widoczne podczas noszenia bluzeczki |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
20. czarna bluzeczka wiązana na szyi „Sophie 9-10 yrs”
skład: 94 % polyester; 6% elastyne na kółeczku brakuje 1 oczka L wymiary: szerokość pod pachami 31 cm; długość 37 cm wg mnie rozmiar xs/s 21. błękitna koszulka golfik „Jeffrey rogers” rozmiar M skład: 76% polamid; 20% poliester; 4% elastyna wymiary: szerokość pod pachami 39 cm; długość 46 cm Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-08 o 20:29 Powód: dokł |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
22. czarna koszulka „Material girl” w biało-czarne koronkowe kwiaty na obrzeżach koszulki
skład: 95% cotton; 5% lycra rozmiar wg mnie xs/s wymiary: szerokość pod pachami 38 cm; długość 45 cm 23. bordowa bluzka na długi rękaw w przezroczyste paski z elementami kwiatów ( z przodu) ”Christelle Paris” wymiary: szer. pod pachami 37 cm; długość 52cm rozmiar wg mnie M |
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6564810 odp u mnie |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Hej, bluzeczki napewno nie beda za male bo sie jeszcze bardzoo naciagają , ja nosze 38 i na mnie sa dobre ale sa za krociutkie, ja Ci podalam wymiarki bez naciagania
A golfik na 36 bedzie napewno za duzy,to takie duze 38
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
te rzeczy sa rozmiaru uniwersalnego najlepsze beda na s/m
u ciebie [podoba mi sie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6564179 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6564810 |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6563962
Poszukałabyś czegos u mnie?
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() dokładka 28.02 * Rozświetlający cień w pudrze Bourjois Suivez mon regard #04 blue night /tester, nówka sztuka/ ![]() Wymienię najchętniej na inny kolor – biały (#10), złoty (#22), róż (#03 #12) Ew na inny kosmetyk tej firmy... ![]() *Szczoteczka do twarzy Oriflame /nówka sztuka/ ![]() Miękkie, długie włosie delikatnie i skutecznie oczyszcza skórę twarzy. Najlepiej używać z żelem oczyszczającym. nie ma (manilia) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-03-11 o 10:21 Powód: dokładka/wymiana |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
![]() dokładka 28.02 * Bourjois, Rouge Hyperfix /nowy, nie używany/ Pomadka z błyszczykiem. Nakładamy na usta szminkę, po wyschnięciu pokrywamy błyszczykiem. 2 x 3,5ml wymienie chętnie na inny błyszczyk tej firmy /jasne kolory lub bezbarwy/ * Bourjois Rouge a Levres Duo Lipstick 2 kolory – róż i brąz Z jednej strony konturówka a z drugiej szminka do ust Użyte ze 2 razy dla sprawdzenia, z zewnątrz są troszkę zniszczone L chciałam je zatemperować ale zgubiłam specjalną temperówkę i mam efekt temperówki biurowejL *Tester- paletka pomadek Bourjois Nie używana, opakowanie zamknięte aplikatorek ma długość 4,5cm; usteczko ma szerokości 2,5cm ; wysokości 1cm. ta czarna plamka na zewn. opakowania to chyba marker, nie ma to wpływu na nic. Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-02-28 o 21:13 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
nic;/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

skład: 100% nylon