![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wakacyjny kram zwierzunia
NIEAKTUALNE
Wazne: przesylki bede wysylac 18 sierpnia przesylka polecona priorytetowa i tego tez oczekuje z Waszej strony. Nie mam mozliwosci wyslac przesylek wczesniej wiec prosze to wziac pod uwage. Kramik zamkne 15 sierpnia. Na pytanie zadane w tym watku odpowiadam tylko tutaj. I piszcie prosze za co mam szukac - to bardzo ulatwia. Nie wszystko jest na zdjeciach - moge dorobic na zyczenie. Za ksiazki, ubrania, bizuterie, kosmetyki bazarkowe, Avon i Oriflame (oprocz tych nizej poszukiwanych) dziekuje. Poszukuje jedynie dodatkow, konkretnie skorzanych paskow w kolorach: czerwien, bakłażan, fuksja i ciemna zielen (ale nie butelkowa a taka morska) w rozmiarze S i szerokosci ok. 1 - 3 cm. Mam tez watek z ksiazkami po angielsku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...93#post8447093 i watek na ciuchowym z pieknym topem do oddania: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...52#post8447252 Wszystko oddam za kosmetyki. Mozna oczywiscie laczyc moja oferte z moich wszystkich watkow, jak najbardziej przygarne jedna wartosciowsza rzecz za kilka moich. Moja wish lista ponizej, oczywiscie moga byc koncowki, probki, odlewki, odsypki, etc. Szukam m.in.: Pielegnacja Plyny micelarne – przyjme wszelakie (rowniez firm polskich) w kazdej ilosci Hydrolaty z mazidel Miraculum, Termiczne SPA, Satynowe masło do ciała z mikrokapsułkami Ziaja, Masła do ciala Ziaja, Masło Kakaowe, Spray Wszelkie kosmetyki do ciala Ziaja z serii kakaowej, kokosowej, waniliowej Wszelkie kosmetyki do ciala Ziaja z serii Rebuild (na cellulit i rozstepy) Masła i musy do ciala (najchetniej Eveline, Joanna, Kolastyna) Pielegnacja ciala Bielenda - rozne produkty (najchetniej seria Dieta Śródziemnomorska Czarna Oliwka) Bielenda, Sexy Look, Serum Perfekcyjny biust filtry bez alkoholu denat. – najchetniej Avene spf50 lub spf40, LPR Anthelios XL spf50+ Creme Fondante pasta Lassari Zele/pianki do mycia twarzy – lagodne, do cery wrazliwej, najchetniej bez SLS Oriflame, Optimals, Comfort Cleansing Mousse (Pianka do mycia twarzy) Bielenda, SPA Morska Kuracja, Luksusowa oliwka hydrofilna Logona, Lavaerde [Ghassoul], Lavaerde Patchouli (Preparat oczyszczający z glinki Ziemia wulkaniczna z paczuli) Glinki do twarzy Gadzety do kapieli (olejki, sole, kule, drazetki, tabletki itp) Maseczki saszetkowe (najchetniej Dax) krem nagietkowy Bubchen – tylko nowy Johnson's Baby, Soothing Naturals, Krem Intensywnie Nawilzajacy - nowy Kremy dla dzieci – tylko nowe zele pod prysznic – mam swoich zdecydowanych faworytow jak i antypatie Kolorowka Clinique puder brazujacy True Bronze, Pressed Powder Bronzer w odcieniu Sunkissed 02 puder brazujacy tzw. czekoladka Bourjois nr 51 Kompakty pudrowe w jasnym/srednim odcieniu Dermablend Dobry korektor Pudry sypkie srednio lub wysokopolkowe (chetnie Estee Lauder, Clinique, itp) Jedwabny puder Hauschki Jedwab (proszek) z mazidel, puder jedwabny lub ryzowy Skrobia Dry-Flo Estee Lauder, Smoothing Creme Concealer (Korektor w kremie) Odsypki pigmentow MAC Róże Bourjois i inne Paznokcie Lakiery do paznokci Bourjois, Inglot (nr 82, 166, 863, 870, 36, 176) lub Sally Hansen Diamond Strength – czerwony kryjacy bez drobinek, nie perlowy i jakis jasny do frencza, np. So Laque, Very Vernis. Sally Hansen – odzywki do paznokci (najchetniej Miracle Cure lub Diamond Strength) Odzywki do paznokci Nail Tek lub Alessandro Wlosy wszelakie kosmetyki do wlosow Alfaparf m.in. seria Semi di Lino ale nie tylko dobre odzywki i maski do wlosow (chetnie Kallos, Cosmetici Dora, L’Biotica, Matrix, Farouk) lakier do wlosow Palmolive Jedwab hydrolizowany z mazidel Owies hydrolizowany z mazidel A oto moja oferta: Pielegnacja @ Boots The Spa Blotko do ciala (detoksykujace i odzywiajace) – uzyte kilka razy, zostalo ok. 60% z 180ml sloiczka. Naklada sie je na cale lub wybrane partie ciala na 10-15 minut. @ Kapsulki Ananas Classic firmy Ortis – do pilingu enzymatycznego, po terminie waznosci. @ Olay Definity – tubka kremu 7ml, nowa. - juz nie ma, leci do Mariola13. @ Vichy Novadiol Anti-Taches (Przeciw Przebarwieniom) – tubka kremu 5ml, nowa. - juz nie ma, leci do Mariola13. @ Caudalie - 3 saszetki x 2ml (po jednej z kazdego) serum, kremu na dzien i na noc na przebarwienia, oparte na wyciagach z winogron, francuska firma, seria Anti-Taches, o ta: http://www.caudalie.com/uk/produits/...nti-taches.php @ Olay, Regenerist, Daily Regenerating Cream Wash – 150ml, pelnowymiarowy, nowy - juz nie ma, leci do Mariola13. @ Nivea Sun – mleczko do opalania SPF20, probka 30ml, nowa. @ Clarins, HydraQuench Lotion – probka tubka 5ml, nowa, jest kartonik i ulotka. http://uk.clarins.com/webapp/wcs/sto...1751_-11_33093 Kolorowka @ błyszczyk BOURJOIS effet 3D nr 6 mauve oceanic, to jest taki ciemniejszy roz z niebieskim pigmentem, bardzo oryginalny kolor, niewielkie zuzycie. @ Podwojny cien angielskiej firmy Ruby & Millie - matowy czekoladowy braz i bialy rozswietlacz bez wyraznych drobinek, daje taki lekko perlowy efekt. Na pudelku pisalo ze to Face Enhance Duo ale ja z powodzeniem uzywam jako cieni/rozswietlacza na luk brwiowy. Zuzycie - braz ok. 30%, bialy ok. 50%, trudno dokladnie ocenic. @ Rimmel Body Glitter, kolor ciemny roz, waga wyjsciowa 1.2g, zuzycie niezauwazalne (kilka razy jako cien do powiek), fajny do makijazu oka jako sypki cien lub do ciala, napis na wieczku ciutke starty od przewracania w kosmetyczce. @ Diorskin - cztery probki podkladu (tak do przetestowania na jeden raz kazda), ciemne/bardzo ciemne kolory (300, 303, 400 i 403) – oddam tylko jako gratis bo nie jestem pewna co do ich daty waznosci. @ Korektor firmy Boots – w formie sztyftu, oddam jako gratis, zostalo ok. 1cm na wyprobowanie, kolor sredni bez. Dla mezczyzn @ Nivea for Men – Balsam po goleniu Extreme Comfort - probka 30ml, nowa, idealna na wyjazd. - juz nie ma, leci do Adomajka. @ Dezodorant antyperspiracyjny w aerozolu Aramis – 2x50ml, nowe, idealne na wyjazdy. - juz nie ma, leci do Adomajka. @ probka zapachu Prada Pour Homme – nowa, w fabrycznej fiolce, 1,5ml. @ probka zapachu Hugo Boss, Hugo Energise – w fabrycznej fiolce z kartonikiem, 2ml, zostalo ok. 1,5ml. @ probka zapachu Givenchy, Blue Label – w fabrycznej fiolce, 1,5ml, zostalo ok. 1,3ml. Akcesoria @ Boots No7 pedzelek do cieni – podobny do pedzli Sephory, na czarnej raczce (dl. raczki 15,5cm), z naturalnego wlosia. Nowy, nawet nie testowany, w czarnym kartoniku. Oddaje bo mam drugi taki sam. - juz nie ma, leci do Mariola13. @ Temperowka firmy Benefit do bardzo grubych kredek (15mm), nowa http://www.benefitcosmeti cs.co.uk/gp...8&bcBrand=c ore Inne @ Boots Aromatherapy – mieszanka olejkow aromatycznych Time to Unwind (czyli wspomagajaca relaks i odpoczynek), wazny do 09.2008, poj. wyjsciowa 10ml, zuzycie ok. 10%. W szklanym pojemniczku z kulka do pocierania np. nadgarstkow czy szyi. Jest kartonik. http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=10463 92 @ Boots Essential Aromatherapy – spray z olejkami miety pieprzowej i galki muszkatolowej, do spryskiwania poduszki przed snem, ulatwia zasypianie. 25ml, zuzycie widoczne na zdjeciu. - juz nie ma, leci do Adomajka. Mam tez do oddania dwa puste flakony po perfumach – moze ktos zbiera ![]() Armani Sensi – 100ml z korkiem, to byl pelnowymiarowy product. Ralph Lauren, Safari dla mezczyzn – 100ml, tester bez korka. Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2008-08-15 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjny kram zwierzunia
cos u mnie za:
@ Nivea for Men – Balsam po goleniu Extreme Comfort, - probka 30ml, nowa, idealna na wyjazd. @ Dezodorant antyperspiracyjny Aramis – 2x50ml, nowe, idealne na wyjazdy.
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
najbardziej podoba mi sie to: 27. Puder Kryolan (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,17125,ultra-silk-finish-powder.html) posiadm z wymianki. Jest w zastepczym opakowaniu. Jest go sporo. Całe pudełeczko. Oddam za coś naprawde fajnego. Puder jest niezwykły, ale ja odkryłam coś innego a nie chce by się zmarnował ![]() i to: 18. Kallos Placenta, odżywka do włosów, odlewki po 150ml EDIT: uscisle dla pewnosci - te Aramisy sa w aerozolu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
@ Olay, Regenerist, Daily Regenerating Cream Wash – 150ml, pelnowymiarowy, nowy. http://www.olay.co.uk/olayproducts/r...gesection=prod
@ Boots No7 pedzelek do cieni – podobny do pedzli Sephory, na czarnej raczce (dl. raczki 15,5cm), z naturalnego wlosia. Nowy, nawet nie testowany, w czarnym kartoniku. Oddaje bo mam drugi taki sam. http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1031585 Stephen King, Cell angielska wersja magazynu Glamour z lipca 2008. znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u ciebie spodobal mi sie tylko: Ziaja krem Masło kakaowe, opakowanie 50 ml, zostało 3/4 opakowania. Data ważności: 06.2009. a to niestety za malo. Nie mialabys nic innego z mojej listy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
*waniliowe masło do ciała Ziaja, zostało 50%, data ważności: 08.2009 *kokosowa maska do rąk i paznokci Ziaja, użyta dwa razy, bez większego ubytku, jest jeszcze sreberko zabezpieczające, data ważności: 03.2010 *antystresowy olejek do kąpieli, saszetka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i bardzo Cie przepraszam ale wlasnie zdalam sobie sprawe ze ten krem Ziaji kakaowy jest do twarzy a ja myslalam ze do ciala wiec rezygnuje z niego ![]() tak wiec raczej podziekuje za zainteresowanie chyba ze jeszcze cos poszukasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj !
![]() Ja mam u siebie w wątku nową odżywkę Sally Hansen i inne rzeczy. Poza wątkiem mam korektor Bourjours Anticerne - ten wychwalany na KWC, na trudne poranki ![]() Odżywkę Matrix Biolage CERA-REPAIR - intensywna terapia z ceramidami - 15 ml (nieotwierany pojemnik) Kallos - krem pielęgnacyjny do włosów z wyciągiem z łozysk - 50 ml U Ciebie podoba mi się: @ Olay, Regenerist, Daily Regenerating Cream Wash – 150ml, pelnowymiarowy, Boots No7 pedzelek do cieni – podobny do pedzli Sephory, na czarnej raczce (dl. raczki 15,5cm), z naturalnego wlosia. Nowy, nawet nie testowany, w czarnym kartoniku. Oddaje bo mam drugi taki sam. Vichy Novadiol Anti-Taches (Przeciw Przebarwieniom) – tubka kremu 5ml, nowa.
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
wlasnie sie wpisalam do Twojego watku ksiazkowego zanim zajrzalam tutaj
![]() podoba mi sie to: * BIGUINE paletka cieni - szarości - zużycie na zdjęciu ale nie mialam nigdy nic tej firmy. Jak trwale na oku sa te cienie, jak z ich intensywnoscia i czy maja drobinki? Sa matowe czy perlowe? Dlaczego chcesz je oddac? ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2008-08-03 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podobaja mi sie wszystkie wymienione przez Ciebie rzeczy ![]() ten korektor Bourjois - jaki to kolor i ile go zostalo? co bylabys w stanie oddac za moje rzeczy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do trwałości nie wypowiem się, bo generalnie nie zwracam na to uwagi w cieniach ![]() ![]() A chcę je oddać, bo jestem fanatyczna cieniomaniaczka i liczba moich przeróżnych paletek to kilkanaście albo i kilkadziesiąt, więc wszystkich nie zużyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak widzialabys nasza wymiane jesli Ty nadal jestes chetna? ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2008-08-03 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, w wątku już u mnie nic nie widzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
No wlasnie nie bardzo, mialabys moze cos poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Skoro i tak wysyłka jest za jakiś czas, przeglądnę na spokojnie to, co mam i dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1/ korektor Bourjours Anticerne - ten wychwalany na KWC, na trudne poranki ![]() ![]() 2/ Odżywkę Matrix Biolage CERA-REPAIR - intensywna terapia z ceramidami - 15 ml (nieotwierany pojemnik) 3/ Kallos - krem pielęgnacyjny do włosów z wyciągiem z łozysk - 50 ml
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() powiedz mi tylko - Kallos to odlewka? Jesli tak to daloby rade zrobic ciut wieksza, jesli moge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam zupelnie zapomnialam zajrzec
![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Domyslalam sie ze Kryolanu nie oddasz ![]() Albo moze wieksza odlewke placenty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Raczej nic nie wypatrzylam, nie napisalas zreszta za co mam szukac.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
z tym nie bedzie klopotu;] Moge dac Ci 200 ml Placenty i 10g puderku;]
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie, pasuje mi tak ![]() Odezwe sie na pw w sprawie adresu. Rozumiem ze wysylka 18/08 bedzie Ci pasowac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zrobię Ci jeszcze próbkę z profesjonalnej maski Farouk - Fruit Coctail ok ? ![]() Jeśli pasuje to zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
wypatrzylam to:
balsam malinowy i tropikalny Balea, ładnie pachnie, nowy czy to jeden balsam? jaka pojemnosc i na ile go wyceniasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.