|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Przeholowałam :(
Witam.
Zacznę od tego, że mam 19 lat, TŻ 22. Jesteśmy razem 3 lata. Wczoraj TŻ nie odzywał się do mnie przez cały dzień, strzelał jakieś fochy. Poszłam więc ze znajomymi na spotkanie i za dużo wypiłam. Później TŻ nagle się odezwał i powiedział, ze po mnie wyjdzie, jak się rozstanę z przyjaciółmi. No i się spotkaliśmy, tylko, ze mi się zrobiło niedobrze i przy nim wymiotowałam STrasznie się na mnie zdenerwował. Zamiast mnie kryć, to zadzwonił do mojej mamy, żeby po mnie przyjechała. Przez to mam teraz w domu dosłowną tragedię. A TŻ nie odzywał się do mnie przez pół dnia, później napisał mi smsa: jak tam? Napisał oczywiście, ze jest na mnie wściekły. Kilka godzin później dostałam jeszcze smsa, ze myślał, że przyjdę go przeprosić. A teraz, że powinnam sobie szukać nowego chłopaka.Bardzo go kocham i nie chcę stracić ![]() Co robić? Pomocy!
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przeholowałam :(
Cytat:
Pogadaj z nim.
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A on nigdy nie przesadził z alkoholem? mógł się wkurzyć,ale powinien się Tobą zająć i kiedy wytrzeźwiejesz pogadać z Tobą. Pierwszy raz Ci się zdarzyło? Moim zdaniem przesadza i szuka pretekstu. Mój TŻ też kilka razy wymiotował i nigdy nie mówiłam mu, że z nim zerwę. Zajmowałam się nim i już, Pogadaj z nim po prostu.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Zdarzyło mi się to pierwszy raz.
Jemu zdarzyło się ze 3 razy, ale zawsze się nim wtedy zajełam, zrobiłam herbatę. On mówi, że zmienił o mnie zdanie. Że w życiu by nie pomyślał, że mnie zobaczy w takim stanie
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Przegięła? A co on jej niańka? Nie wyobrażam sobie, żeby mój facet dzwonił po moich rodziców, żeby po mnie przyjechali. Mógł odprowadzić dziewczynę do domu, każdemu może się zdarzyć, to raz, dziewczyna nie pisze przecież, że odwalała jakieś cyrki po alkoholu, tylko że zrobiło jej się niedobrze.
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze błąd zrobiłaś że w ogóle zgodziłaś się z nim spotkać - jaśnie Pan się łaskawie odezwał a Ty już olewasz przyjaciół i do niego lecisz, trzeba było albo w ogle się nie odezwać albo napisac że sory bejb, ale jestem zajęta Po drugie , niby o co on jest wkurzony? jesteś pełnoletnia - masz prawo się od czasu do czasu upić , wszystko dla ludzi, alkohol też Po trzecie - dzwonienie do rodziców to już jakaś kompletna żenada Po czwarte , przestań się do niego odzywać to zobaczymy jak Jaśnie Panu rura zmięknie
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakby obiecała,że nie będzie pić do umiaru to wtedy ja bym widziała problem,jak Ty nie Twoja sprawa. Po drugie teraz autorka powiedziała,że zdarzyło się to Jej pierwszy raz,więc gość po prostu nie miał powodu do zerwania i sobie taki wynalazł.
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rany julek, każdemu się może zdarzyć. Przeprosiłaś raz, wystarczy. Jeśli dalej księciunio obrażony, to jego sprawa. Odezwie się, jak mu przejdzie, a jak nie, to nie ma co nad takim typem płakać.
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieciuch z tego twojego chłopca i tyle.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdyby mój facet zadzwonił po moją mamę, że ma mnie odholować do domu, to już by nie był moim facetem. Żenujące to trochę.
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Co za tym
![]() Jak się Wam w łóżko układać nie będzie to tez do Twojej mamy zadzwoni?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Pogadaj z TŻ a jeśli tego nie zrozumie no to ciesz się, że w porę się na nim poznałaś. Każdemu się zdarza czasem przecholowac a partner zamiast się fochac powinien Ci pomóc. Ciekawe jak on by się zachowywał gdyby to on przegiął z alkoholem. Moim zdaniem jest egoistą. Powodzenia!
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie dorabiam sobie do tego co napisała głębszej ideologii, nie wspomniała nic, że ma problem z alkoholem, więc wnioskuję, że jej facet nie musi jej niańczyć.
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
to co, jemu się może przytrafić, ale jak sytuacja jest odwrotna to foch i obraza majestatu? no weź... bez jaj, toż to przecie jakaś kpina jest. niech lepiej on przemyśli swoje zachowanie, bo się zachował jak księciunio na włościach. przesadza
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście nie mam żadnego alkoholowego problemu. Kilka kieliszków wina na pusty żołądek i taki efekt.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dwa razy zdarzyło mi się przy nim przeholować z alkoholem w tym stopniu co Ty. Ale nigdy, przenigdy mój TŻ nie zachowywał się w ten sposób. Ja rozumiem, że nie jest to najprzyjemniejszy widok, ale dzwonić do rodziców? A co to, przedszkole? Mój TŻ, nie dość, że cały czas był przy mnie, trzymał mi włosy jak wymiotowałam, żeby mi do ust nie wpadły... I potem to mi było cholernie głupio, że musiał (nie, nie musiał; że chciał) na mnie w takim stanie patrzeć. Ale on nie robi z tego jakiegoś mega wielkiego problemu. Nie rozumiem postępowania Twojego TŻ: jak jesteś piękna, zadbana, trzeźwa to owszem wszystko cacy, ale jak już się podpiłaś i zrobiło Ci się niedobrze to po mamusię dzwoni, bo się własną dziewczyną zająć nie potrafi? A co jak się zatrujesz jedzeniem, albo podczas ciąży będziesz miała poranne mdłości? Pielęgniarkę na stałe Ci zatrudni? Nie wiem, ale w tym wypadku zachowanie Twojego TŻ nie było w porządku wobec Ciebie. Zachował się moim zdaniem nieodpowiedzialnie i pogadaj z nim o tym... Cytat:
|
|
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#19 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no niby tak, autorka na szczęście wyjaśniła, że nie zatacza się każdego dnia
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Cały czas teraz się do mnie nie odzywa
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Zachował się trochę jak obrażone dziecko. Sorry, ale po co mieszać w to mamę. Rozumiem, że chciał, żebyś miała za swoje, ale bez przesady.
Powinien doprowadzić Cię do porządku i odwieźć/odprowadzić do domu, a nie od razu wydzwaniać do rodziców... A poza tym to on nigdy nie przesadził z alkoholem? Jesteś młoda, masz prawo się bawić. A skoro on tego nie rozumie to musisz mu to wyjaśnić. Zdarzył Ci się to raz. Nie upijasz się dniami i nocami.
|
|
#24 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Ma rację z tym, że powinnaś szukać sobie innego chłopaka. Bo obecny robi problemy o rzeczy, o które nie powinien. Jak można się obrazić na kogokolwiek o to, że zwymiotował ![]() Jeżeli Ci zależy na tym facecie to pogadaj z nim i powiedz to, co myślisz o całej sytuacji. Ale na pewno nie przepraszaj go, byle tylko go przy sobie zatrzymać. Nie ma sensu. Bo nie masz za co przepraszać. Lepiej zakończyć związek niż męczyć się z kimś, kto ma pretensje o to, że jego partnerka z powodu zbyt dużej ilości wypitego alkoholu RAZ zwymiotowała w jego towarzystwie
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty, on chce ją wziąć na przetrzymanie - nie będzie się odzywał aż jej poczucie winy urośnie do takich rozmiarów że sama do niego przyjdzie na kolanach i przeprosi
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Faceci myślą, że są najważniejsi! Ok, są ważni, ale my, kobiety, też mamy swoje życie!
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
ja mojemu TZ zwymiotowałam pod poduszkę (jak już mieszkaliśmy razem), a on kładąc się spać spytał: CO TO?, no i coo , nic, przeprosiłam, zmieniliśmy pościel i tyle, nie miał focha, zaopiekował się , kazdemu może się zdarzyć ...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja raz byłam na imprezie, bez Tża. Też przesadziłam z alkoholem. Koleżanki zadzwoniły po niego, przyjechał, doczołgał mnie do auta. Ledwo żyłam, nic nie pamiętam. Ale nie krzyczał po mnie, tylko się śmiał, że jak dziewczyny się spotkają to nie znają umiaru w piciu
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- :d:d:d
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się w 100% z viki, tylko błagam nie daj się! Nie pisz, nie dzwoń... Jak chce pójść w cholerę to i tak pójdzie. Teraz lub przy innej nadarzającej się okazji. A jego zachowanie wskazuje na to, że po prostu szukał pretekstu.
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
On chyba nie chciał, żebym szła na to spotkanie z przyjaciółmi. Tak przynajmniej to odczułam z jego gadki. Bo jak już tam dotarłam, to po pół godziny później zadzwonił, że jest z kolega w pobliżu i ze mogą mnie zabrać. Ale powiedziałam, ze nie będę z sobie głupiej robić i po chwili ich zostawiać.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

STrasznie się na mnie zdenerwował. Zamiast mnie kryć, to zadzwonił do mojej mamy, żeby po mnie przyjechała. Przez to mam teraz w domu dosłowną tragedię. A TŻ nie odzywał się do mnie przez pół dnia, później napisał mi smsa: jak tam? Napisał oczywiście, ze jest na mnie wściekły. Kilka godzin później dostałam jeszcze smsa, ze myślał, że przyjdę go przeprosić. A teraz, że powinnam sobie szukać nowego chłopaka.

(
21.06.2014r.