|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Reklama przez telefon!!!!!!!
Normalnie tak sie wkurzylam ze rozwalilam telefon o sciane!!!!!!!!!
Ta nowa gazeta robi sobie reklame przez telefon Czekam na bardzo wazny telefon a tu odzywa sie jakas pi***** reklama! Nie pierwszy raz! Co za skandal! Zeby dzwonic do ludzi do domu i nekac takimi dziadostwamii!!!!! Rozlaczylam sie i chcialam zadzwonic gdzies, podnosze sluchawke A TU DALEJ SLYSZE COS O NOWEJ GAZECIE! I TAK 5 RAZY!!! NIE CHCIALO SIE ROZLACZYC! CO ZA MASAKRA! Jak byly wybory na prezydenta to bylo TO SAMO!! MYSLALAM ZE SZLAG MNIE TRAFI! Dla mnie to naruszanie mojej przywatnosci! Zeby nie dalo sie rozlaczyc Jak dla mnie to totalna ANTY-REKLAMA mnie to zniechecilo i na pewno nie kupie nigdy tej gazety, tak jak na TUSKA nie glosowalam bo nie znosze takiego narzucania sie! Czy Was tez to tak wkurza jak mnie? Czy moze ja jestem jakas ALIEN
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklama przez telefon!!!!!!!
Ze stacjonarnym takie problemy? Coraz częściej się cieszę że nie mam
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaaa !!!!!
Ja robię podobnie! (To znaczy nie rozwalam). Za to - gdy reklama jest nachalna - to sobie specjalnie zapamiętuję produkt - żeby nie kupić. (Mózg mi od tego nie zgnije - przynajmniej ma się czym zająć - ale NIENAWIDZĘ wciskania mi czegoś).Mam nadzieję, że nie jestem odosobniona w złośliwym nie kupowaniu czegoś, co mi się wpycha na siłę - dosłownie. Chciałabym, aby specjaliści od reklam, tego całego marketingu zrozumieli w końcu, że ich działania - odnoszą przeciwne skutki. A za taki nr, jak z tym telefonem - powinni płacić - odszkodowania. Niech się walą.
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Aeterna, na pewno nie jesteś odosobniona. Mój TŻ i ja zwracamy dużą uwagę na reklamy. I jak jakaś jest nachalna / głupia - na pewno nie kupimy produktu.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
a nie wystarczy miec zastzrezony nr? przeciez wtedy nie dostaną Twojego numeru i nie zadzwonią...
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Najczęściej dzwoni się losowo, albo ze specjalnych baz danych.
Można wyrazić chęc wpisania się na liste numerów, do których żadne firmy tego typu (oferujące reklamy, ankiety itd.) dzwonić nie mogą. Jak to możliwe, ze po odłożeniu słuchawki dalej słyszałaś tą reklamę? Tzn zadzwonili ponownie, czy jak?
|
|
#8 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak jakby wogole polaczenia nie zerwalo
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
hehe do mnie też dzwonili z reklama gazety... teżmnie to wkurza i na 100% jej nie kupię
))Ps. a telefonu to szkoda rozwalać!!! pozdrawiam |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby mnie coś takiego spotkało też bym się wściekła i to bez czekania na ważny telefon. Nie można się zgłosić do tp aby z tym coś zrobili?
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
A najbardziej mnie wkurzylo jak juz odebralam to, ze wogole nie zauwazylam ze to automat na poczatku
Odezwal sie glos faceta i powiedzial "Dzien dobry" i chwila ciszy, tak jakby ktos czekal na odp. no to odpowiedzialam potem przedstawil sie imieniem i nazwiskiem i jak uslyszalam ze cos chodzi o gazete to nie wytrzymalam i rzucilam telefonem bo myslalam ze to ten ktos kto mial do mnie zadzwonic w waznej sprawie Najbardziej smiac mi sie chce z tego ze ja -glupek gadalam z automatem |
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe no normalnie jakbyś opisała moje odczucia ![]() Ta informacja jest bardzo sprytnie nagrana... ja też odpowiedziałam "Dzień dobry" ( wtedy jeszcze byłam pozytywnie nastawiona) a potem ten koleś zaczął coś nawijać ( słuchałam osłupiała ,żę sie tak dała nabrać!) , a potem ten koleś powiedział"A teraz przekazuję słuchawkę koledze....." no szok, ta reklama działa podwojnie negatywnie .....bo po pierwsze reklama , a po drugie, robią człowiek a w balona i się potem czuje jak kretyn ,ze tak entuzajsycznie odpowiedziałam "dzeiń dobry" ))))))0zebyscie widziały moją minę!!!!!!!! ))))))))))))
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mnie też wczoraj dzwonili... nie dociekam skąd numer, bo chyba nie z TP. Może książka telefoniczna, może jakieś inne bazy danych. Jednym słowem żenada
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Te reklamy przez telefon to juz naprawde przegiecie :[.
A zaczelo sie przed wyborami... Przez to niektore firmy podlapaly ten pomysł i teraz beda nekac ludzi
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
a macie telefon w tpsa?
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze trochę a zaczną pchać się drzwiami i oknami...
Spece od marketingu i reklamy chyba troszkę przesadzają... To nie jest zachęcanie a raczej odpychanie od danego produktu... Nikt nie lubi być nękany jakimiś reklamami. Zwłaszcza jeśli dzwonią do domu, do Twojego miejsca spokoju, ciszy, relaksu....
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie jak na razie nie dzwonia i mam nadzieje, ze nie zadzwonia. Mialam dosc nekania przez same tpsa, ktore potrafilo dzwonic dzien w dzien i napraszac sie ze swoimi "super" ofertami :/ Jak sie pozniej okazalo, robili to zupelnie bezprawnie, bo naruszali prywatnosc. Plus lezal jedynie w tym, ze nie rozmawialo sie z automatem i mozna bylo rzucic sluchawka.
Co do polaczenia, zostaje ono zerwane jesli obie strony sie rozlacza. Jesli chociaz jedna osoba tej sluchawki nie odlozy a osoba, z ktora wczesniej rozmawialismy ponownie podniesie z widelek sluchawke to spokojnie bedziemy mogli dalej z nia rozmawiac. Sama to sprawdzilam, nawet dwukrotnie, a dowiedzialam sie zupelnie przypadkiem ogladajac paaare dobrych lat temu bajke dla dzieci. Raz tuz przed swietami dzwonil telefon, odebralam i uslyszalam w sluchace jak pare dziewczynek spewalo koledy. Bylo to mile, ale ile ich rodzice zaplacili za telefon, tego juz nie chce wiedziec. W kazdym badz razie, gdy one odlozyly sluchawke (slyszalam dzwiek odkladanej sluchawki) ja nadal mialam swoja przylozona do ucha. W sluchawce slyszalam cisze, gdy nagle ponownie uslyszalam glos tych dziewczynek, ktore rozmawialy pomiedzy soba nie zdajac sobie sprawy z tego, ze ja tez je slysze Jakoze zaczely dzwonic do innej osoby, polacenie zostalo zerwane. Innym razem to ja dzwonilam do kolezanki, po skonczonej rozmowie poprosilam ja by odlozyla sluchawke, po czym policzyla do pieciu i ponownie przylozyla sluchawke do ucha. Tak tez zrobila. Ja oczywiscie swojej sluchawki nie odkladalam. Gdy kolezanka ponownie podniosla sluchawke ponownie zaczelysmy rozmowe Jesli mi nie wierzycie to sami sprawdzcie
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem dziennikarzem radia BIS i nie ukrywam, zwe do mnie tez dzwonia. Postanowilem zrobic o tym material! Jesli chcecie pomoc, dajcie znac:
tomekslodki@civ.pl slodki@polskieradio.pl |
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
do mnie ostatnio zadzwonili
i to był automat też ale to było coś innego wrr! podnoszę słuchawkę i słyszę: bla bla bla...mam twój numer od Twojej koleżanki Ani....wygrałaś 10.000 zł ...aby dowiedzieć się więcej zadzwoń na nr. 0 - 700......" jak to usłyszałam to rzuciłam słuchawką ! :gun : Naciągacze |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie "zadzwonil do mnie" Krzysztof Krawczyk
Co reklamowal? Oczywiscie "Nowy dzień" Niech no tylko zadzwoni ktoś z telekomunikacji w najblizszym czasie...
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
uuu na szczęście nie mam stacjonarnego
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
dlatego ja mam zastrzeżony numer telefonu - bo oni mają takie maszyny, które automatycznie wybierają numery telefonów i dzwonią, a zastrzeżonych nie mogą wykręcić
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

- ale NIENAWIDZĘ wciskania mi czegoś).