|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: zupa kapuściana
zupka jest pysznaaa
![]() ja dodaje to co wiekszosc duuuzo wrzyw... i mnuuustwo przypwrw czosenk bazylie oregano ziola prwansalskie magi pieprz... o wiele wiele lepiej smakuje.... a jak pieknie pachnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
juanka.. tak-zrzucilam 5 kg..ale jakim kosztem? ehhh..:/
ps: zapisalam sie do klubu fitnes..hehe..od wrzesnia zaczynam SKUTECZNIE zrzucac kg.. ![]()
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Ja stosowalam tą dietę, paskudztwo :/ I nawt nie schudlam dużo... a po 3 dniach znów przytyłam
Teraz mam 10 dzień kopenhaskiej, jest bardzo rygorystyczna i niezdrowa, ale kurczy żołądek, jak na arzie schudlam 5 kg. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
lemonka - ja też chodziłam na fitness, ale niestety nie mam czasu na regularne treningi, więc uznałam, że to bez sensu, a w sumie szkoda, bo całkiem przyjemnie było ;D a ty schudłaś te 5kg przez 7 dni?
a na kopenhadzkiej też już byłam;] za pierwszym razem zrzuciłam nawet 7 kg, ale był efekt jojo :/ potem jeszcze próbowałam ale chyba nie miałam juz tyle silnej woli, no i przede wszystkim byłam na niej strasznie osłabiona;/ więc na razie spróbuje kapuścianej, ale jak nie będe dawała rady to sobie daruje;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam na każdej z tych diet: kopenhaskiej, kapuścianej, Diecie Plaż Południa i w końcu poszłam po rozum do głowy. Niby wszystkie wiemy, że NIE MA ŻADNEJ DIETY CUD, ale byt takich i podobnych wątków świadczy o tym, ze nie do końca w to wierzymy. Ale taka jest straszna prawda. Podczas dwutygodniowych diet tracimy głównie wodę i mięśnie ale i tak cieszymy się jak dzieci kiedy wskazówka pokazuje mniej
![]() ![]() Zastanawiające jest też to, że dziewczyny zakładające wątek póxniej się w nim zupelnie nie wypowiadają (ciekawe czemu???), a te które decydują się na rozpoczęcie walki zupelnie nie zwracaja uwagi na rady tych, które mają to i stracone kilogramy juz za sobą. Takie wątki są min po to aby korzystać z doświadczeń innych. Więc korzystajcie z tych doświadczeń zamiast katować się tym świństwem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pomimo tego ze pilnuje co jem..przytylam 6kg.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#219 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a co do poprzedniej wypowiedzi agajot to w sumie sie zgadzam, ale od każdej reguły są wyjątki. Znam dziewczynę, która schudła na kopenhaskiej jakies 5-7 kg i strata ta utrzymuje się ciągle (juz chyba rok). Ja stosowałam jakiś miesiąc temu taką dietę 3dniową (w sumie chyba 6 dni) i schudłam ok.3kg i do tej pory udało mi się nie przytyć, chociaż jadłam raczej normalnie. zdaję sobie sprawę, że efekt jojo może się jeszcze pojawić, ale jak na razie jestem dobrej myśli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
a jaka dajecie kapuste do zupy?
mi lepiej smakowalo z pekinska... o wiele lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie skończyłam gotować moją zupę, pachnie okropnie i pewnie tak tez smakuje, ale co tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
nastepnym razem sprobuj z pekinska....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Hejka,
Agajot - ja podczas tej diety jeździłam b. dużo na rowerze, ćwiczyłam i w ogóle sporo się ruszałam i jestem pewna, że z moimi mięśniami wszystko ok - na pewno ich nie ubyło, nie spadła mi wydolność ani kondycja. W międzyczasie przeszłam w poprzek Gorce, pohulałam po Beskidzie i Pieninach, wjechałam rowerkiem na Turbacz ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj wieczorkiem znowu na rowerek ![]() Pozdrówki
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
ehh ta zupa jest jednak bleee
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
ojoj, Aga, przejechałaś się po mnie
![]() ![]()
![]() |
#227 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
chyba by mi musieli oczy zawiązać zebym to zjadła, pozatym chyba to za duzy spadek wagi jak na raz ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Piszesz, że wiele osób stosuje tą dietę, ale chyba nie czytałaś komentarzy innych dziewczyn czy moderatorów do ich pomysłów. Zapewniam Cię, że nie są to komentarze aprobujące ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Kasiu a tu coś na moja obronę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Czy można tę zupę doprawić jaką Maggi albo warzywkiem czy solą?bo tak to jest wstrętna:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
nie..bo sol zatrzy,uje wode w orgranizmie..a ta zupa powoduje wlasnie ze sie tej wody pozbywasz..
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
ta zupa jest okropna, jadłam ją kiedyś przez cały dzień (odbiło mi i chciałam sobie zrobić dietę oczyszczającą) i już się jej nie tknę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
stosowalam diete na tej zupie przez 3 tygodnie fakt faktem niezle schudlam,ale na sama mysl o tym ze mam zjesc ta ochydna zupe robilo mi sie niedobrze bleee :P...powiedzmy tak skonczylam stosowac ta diete i spowrotem utylam tyle samo- wogole sie to nie oplacilo... wiec zaczelam stosowac swoje wlasne diety i co najwazniejsze juz bez zadnych efektow jojo :P pozdrawiam i powodzonka
![]()
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
aaaaaaa zapomnialam dodac ze po tym wszystkim dostalam alergi na warzywa :P twarz mi zakwitla i lekarz mnie opierdzielil hyh ... pozdrawiam
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
![]()
witam wszystkich serdecznie
![]() po lecie tak mi się przytyło że w żadne spodnie nie wchodzę... ![]() i postanowiłam coś z tym zrobić... kiedyś byłam na diecie kapuścianej i przyniosła efekt lecz teraz chyba juz nie mogłabym tej zupy wąchać. znalazłam tą właśnie zupę ale w tabletkach, jak myślicie będzie działał?? może któraś z Was je brała?? a może macie jakieś inne propozycje ze sprawdzonymi "wspomagaczami":confu sed: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dieta kapuściana w tabletkach? a może jakiś inny wspomagacz diety??
4 filiżanki czerwonej herbaty dziennie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92595 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
a może czerwona herbata w tabletkach???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
odradzam - pozniej nie moglam tego zrzucic przez ponad pol roku ![]()
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
no ja właśnie dzisiaj zaczynam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.