![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Na wymiane :-)
Wymienie
Perfumy: Profumum Patchouly 97 / 100 ml Profumum Acqua e Zucchero 33 / 100 ml Comme des Gargons Wood Coffee 50 ml S. Lutens Douce Amere 35 / 50 ml Narciso Rodriguez EdT 50 ml, bez kilku psikow. Kartonik. Charles Jourdan The Parfum 45 / 50 Ferre EdP 97 / 100 ml Odlewki: - Profumi di Pantellaria 8 ml - Lalique Le Parfum 10 ml - Marc Jacobs Splasch Cotton 45 ml - Lancome Aroma Tonic - Floris Pink Grapefruit 10 ml Moge zrobic: - do 10 ml POTL Luctor & Emergo Kolorowka: - podklad Armani Hydra Glow Foundation Nr. 5 (do sredniej karnacji) 30 ml, tylko testowany na rece. - Guerlain kolekcja gwiazdkowa 2007. SUBLIMINE RADIANT POWDER FACE & BODY. Forever Gold – pudrowa mgiełka do twarzy i ciała z drobinkami złota, tylko wyprobowany. - Givenchy Puder Prisme Again 06 Fantasy Glod, pare razy uzyty. - Mac podwojny cien mineralny Family Silver, tylko testowany. Kartonik. - Mac pojedynczy cien MYLAR (kremowo-bialy) satynowy. Dobry do rozjasnienia makijazu. Uzyty ze trzy razy. Kartonik. - Nouba Quattro poczworne cienie nr. 607. Tylko wyprobowane, kasetka spadla mi na ziemie i najjasniejszy cien sie wykruszyl (jego wypukla powierzchnia).Kartonik. - Nouba puder brazujacy (Earth Powder) nr.52. Tylko wyprobowany. Pielegnacja: - La Roche Posay, Redermic (Przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający) 40 ml, nowy z kartonikiem. - La Roche Posay, Hydraphase, Masque Hydratant Apaisant (maseczka nawilżająca) 50 ml, nowa z kartonikiem. - La Roche Posay, Substiane (Odbudowujący krem przeciwzmarszczkowy), 40 ml, nowy z kartonikiem. Pozniej dopisze czego szukam....
Niveau sieht nur von unten aus wie Arroganz Edytowane przez Femme Fatal Czas edycji: 2008-05-21 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na wymiane :-)
znalazlabys cos u mnie:
- Mac podwojny cien mineralny Family Silver, tylko testowany. Kartonik. - Mac pojedynczy cien MYLAR (kremowo-bialy) satynowy. Dobry do rozjasnienia makijazu. Uzyty ze trzy razy. Kartonik. - Mac mineralny podwojny cien z limitowanej edycji Illusionary Burning Ambition (zloty/braz) Tylko wyprobowany.
![]() |
#3 |
Wiedźma
|
Witaj Femme Fatal,
byłabym zainteresowana: Montale Chocolate Greedy ok. 50-55 / 100 ml Perfumerie Generale Aomassai 30 / 50 ml Poza tym, co w wątku mogę zaproponować: Annayake Miyako Annick Goutal Duel Annick Goutal Mandragore Bvlgari Black EDP Comme des Garcons Harissa Demeter Be My Valentine Demeter Black Russian Demeter Celery Demeter Condensed Milk Demeter Fresh Ginger Demeter Fresh Hay Demeter Kahala Lava Rock Demeter Kahala Macadamia Nut Demeter New Zealand Demeter Sawdust Demeter Snow Demeter Tomato Demeter Vanilla Ice Cream Jesus del Pozo Black For Her EDP L'Occitane Eau d'Iparie Parfums de Nicolai Fig Tea Salwadore Dali Dalimania EDT Serge Lutens Arabie Vivienne Westwood Anglomania EDP Miniatury: Clinique Simply Different Company Jasmin de Nuit Serge Lutens Ambre Sultan Serge Lutens Un Bois Vanille Yves Rocher Voile D'Ambre Plus ewentualnie sporą odlewkę Etra Etro i mniejszą nieco Shaal Nur Etro lub Cedarwood Tea I Hate Perfume. Pojemności i zdjęcia na życzenie.
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Witaj,
z tych rzeczy co pozostaly niestety nic dla siebie nie znalazlam. Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj Sabbath,
z Twojej listy, interesuje mnie Harissa ale chcialabym go najpierw przetestowac z probki ktora mam dostac z wymiany. Zaczekalabys? Pozdrawiam
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
a czego poszukujesz? bo moze mam poza watkiem? wprawdzie dorzucilam przed chwila 3 rzeczy, ale napisz to moze znajde jeszcze cos
![]()
![]() |
#7 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Tylko... Harissy mam prawie pełną setkę. Czy mogłybyśmy, w razie czego, zrobić tak, że zostawię sobie jakąś odleweczkę? Żal by mi było oddawać całość, bo bardzo lubię ten zapach. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Z odlewka nie ma sprawy.
Napisz tylko co w razie czego chcialabys za niego? Zrobie rezerwacje ![]()
![]() |
#9 |
Piers do przodu
|
Femme - bardzo mnie interesuje Wood Coffee CdG - oddać mogę wiele - tylko przetestowaną świeżą flaszeczkę Fleurs d'Oranger SL, prawie pełniutką 40 ml Mintea Masaki Matsushima, ofoliowaną 30tkę Tygrysa Kenzo .... z pielęgnacji nowiutki Clinique Pore Minimalizer, może rozświetlacz New Vegas MAC z kolekcji Alexandra McQueena - tylko dwa razy omieciony pędzlem
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Teraz dopiero zauwazylam ze Illusionary Burning Ambition juz nie mam i musze edytowac. Za te dwa cienie chetnie przyjme inne cienie np. z Mac, Bobbi Brown czy Nars.
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Fleurs d'Oranger sama oddalam w swiat, wywolywal u mnie bole glowy
![]() Moze masz un bois vanille, ambre sultan, idole de lubin? Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Mac podwojny cien mineralny Family Silver, tylko testowany. Kartonik.
- Mac mineralny podwojny cien z limitowanej edycji Illusionary Burning Ambition (zloty/braz) Tylko wyprobowany. - Mac pojedynczy cien MYLAR (kremowo-bialy) satynowy. Dobry do rozjasnienia makijazu. Uzyty ze trzy razy. Kartonik. moze cos u mnie ??
![]() |
#14 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może coś za krem La Roche znajdziesz u mnie?
A Asja Fendi za L'Artisan? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Mam juz ta paletke na stanie
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Piers do przodu
|
No to pewnie masz i Smokey Eyes i Cool Eyes .... argumenty mi się skończyły
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Raczej nie oddam dwoch butelek, pojemnosciowo by sie zgadzalo ale cenowo niestety nie. Sklanialabym sie ku opcji jeden do jednego i dla Ciebie odlewka Harissa.
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Chetnie przyjalabym ten sam podklad w jasniejszej tonacji (2, 4) lub Luminous silk foundation (2, 3, 4).
Masla z The Body Shopu (Shea, cacao) Tylko nowe. Dobry krem pod oczy (z wyzszej polki) Tylko nowy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Mnie, wobec powyższego, interesuje Aomassai. ![]() Tylko wówczas wychodzi nam wymiana 30 ml na 90 ml. W sumie mogłabym zrobić odlewkę 20 ml... ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za maseczkę LRP?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251464 Interesowałby mnie również N. Rodriguez, mogłabym zaproponować Parfums Rosine Mea Culpa (nieduży ubytek z 50 ml)
Wymienię Edytowane przez cheer Czas edycji: 2008-05-12 o 15:56 Powód: wtopa ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
femme a nie chciałabys paco rabanne black xs nowej 80 w kartoniku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za redermika?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.