![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit Nouba Clarins LRP Aigner L'Occitaine Etro Dermacol ZAPRASZAM!
Może coś u mnie za 10-tkę Benefita oraz pomadkę również Benefit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Pomadka Benefit
Róż nabłyszczający/brązujący/rozświetlacz Benefit, Odżywka do włosów Carlton Cosmetics Bvlgari Omnia Crystalline zestaw cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Podbijam do 10 Benefita
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
czy znalazłabyś coś u mnie za rozświetlacz Benefit
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
burn-it-up - niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() bzuz - niestety nic ![]() Dazzling i Maggie, wypisałam wszystko co mi się spodobało w Waszych wątkach, no i teraz mam problem ![]() Dazzling - u Ciebie zastanawiam się nad: NAKED, szampon do włosów nadający objętości, nie zawiera SLS, petrochemikaliów i jest w 97% naturalny. http://www.nakedbodycare.co.uk/natur...o-pid7955.html Thicker Fuller Hair, szampon, nowy, nieużywany. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14651 krem do stóp z kofeiną Avon, nowy, nieużywany Maggie - u Ciebie podobają mi się: - korektor Biotherm ForgetIt, kolor 10 - zostalo ok. 40% - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) - krem nawilżający Humektan 100 g - ubytek ok. 30% - blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), nieuzywany - Bioderma Sebium - plyn micelarny - 10 ml., nieuzywany miss natasha - niestety nic nie znalazłam dla siebie ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tonik nawilżający La Roche Posay, Hydraphase, 200 ml, zużyte max. 10 ml
Krem do skórek L'Occitane, Soin Ongles & Cuticules, 15 ml, żużycie ok. 10-15 %, bez kartonika http://www.loccitane.com/Default.aspx?c=1&l=2&a=64&s=28 Zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A co Cię jeszcze u mnie interesuje?
Może masz jeszcze coś poza wątkiem? Ja mogłabym być zainteresowana jeszcze: - podklad Biotherm Sense Matte, kolor 115, zostalo ok. 40% - plyn do demakijazu oczu dwufazowy Lancome Bifacil 30 ml. - nieuzywany
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tonik nawilżający La Roche Posay, Hydraphase, 200 ml, zużyte max. 10 ml Krem do skórek L'Occitane, Soin Ongles & Cuticules, 15 ml, żużycie ok. 10-15 %, bez kartonika http://www.loccitane.com/Default.aspx?c=1&l=2&a=64 &s=28 Dior, Diorlisse, 14,5 ml - 0.48 US FL.OZ., w kartoniku, nieużywany, kod 6KO1 http://tagomago.pl/diorlisse-800-p-4946.html Poza wątkiem coś tam jeszcze mam, ale nie wiem czego szukac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Maggie, najchętniej coś z mojej wishlisty z pierwszego postu
![]() Doroto, u Ciebie wpadły mi w oko: Shiseido Hydro Liquid Compact (tester) 140 ubytek ok.20-30% Tusz do rzes Fatale Lancome - czarny, nowy w kartoniku, testowany. oraz pięknie brzmiący ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Cheer, ja jestem chętna do oddania wszystkich tych kosmetyków za Benefita. Jesli byłabyś zainteresowana proszę o w miarę szybką decyzją na tak lub nie (oczywiście na tak najlepiej
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hm...z listy mam:
- piankę do mycia twarzy Clinique (30ml.) - tonik oczyszczający Biotherm Biopur (30ml.) - żel oczyszczający Biotherm Biopur (chyba też 30 ml., nie pamiętam dokladnie) - hydrolat różany - żel do mycia Effaclar (15 ml.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
olejek do wlosow negocjuje z inna wizazanka, reszta wolna. Zatem jak widzialabys nasz ew. wymiane? pzdr. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A jak nie wynegocjujecie, to będzie wolny czy to już raczej niemożliwe?
![]() A z Benefita interesuje Cię tylko 10-tka czy też pomadka? I czy do włosów jedno i drugie? Bo mnie najbardziej zależy na tuszu, ale Shiseido też mnie kusi ![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokladnie interesuje mnie roz Benefit oraz tonik LRP, reszta jakos mniej. Moge oddac Tobie i tusz i podklad (podklad to jest wklad testerowy) oraz oelejk o ile bedzie wolny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za rozswietlacz benefit'a
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dorotko, i jak z tym olejkiem?
Króweczko, u Ciebie podoba mi się NOWY płyn micelarny do demakijażu- bioderma sebium H2O (250ml), ale jak widać na załączonym obrazku, negocjuję rozświetlacz z dziewczynami ![]() Maggie, ja jednak z Clinique'a zrezygnuję, bo planuję pielęgnację Oceanikiem. A ile mogłabyś hydrolatu oddać?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Maggie, ja nie wiem ile Ty tego masz, więc trudno mi powiedzieć
![]() ![]() Doroto, ja jestem zdecydowana na wymianę z Tobą, tylko nie wiem czy olejek też wchodzi w grę czy już nie, daj znać!
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejek sie wprawdzie zwolnil, ale czekam jeszcze na oferte Dazzling odnosnie serum badz odzywki Rene F. Oczywiscie mozesz zawsze proponowac cos za olejek, poki co to ma priorytet, poniewaz chcialabym go oddac wylacznie za dobry preparat do kudel, przyznaje jednak, ze bardziej sklaniam sie do propozycji Dazzling. Twoich kosmetykow do wlosow nie znam zupelnie, a w ciemno nie chcialabym brac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, no problem
![]() Moje kosmetyki do włosów widziałam w naszej wymianie jako jakiś dodatek, bo zdaję sobie sprawę, że w zasadzie są to końcówki ![]() Czyli w tym momencie wyglądałoby to następująco: LRP + 10-tka za tusz Lancome + tester Shiseido? Napisz mi proszę jeszcze jak ten tester wygląda? - tj. czy jest w takiej plastikowej "obudowie"?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Tak, jest w plastikowej obudowie, zamykany.
Rezygnuje jednakze z toniku LPR, wolalabym balsam JPG Clasique. Za te rzeczy plus preparaty do kudel moglabym cos oddac jeszcze procz nowego Fatale, wkladu Shiseido... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.