![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jaki prezent na Mikołajki/Boże Narodzenie ? - wątek zbiorczy 2007
Wiem, że dopiero jest koniec października
![]() Powoli zaczynają się reaktywować wątki świąteczne, więc zakładam ten. W tamtym roku dzielnie pracowałyśmy z dziewczynami na listę prezentów w tym(klik!) wątku. Poprzedni wątek zamknęłam, żeby nie robić bałaganu zbędnego ![]() Oto efekty : 1. Ubrania : bluzki, spodnie, spódiczki, także bielizna 2. Kosmetyki - inspiracji szukaj na KWC 3. Bilety na koncert ulubionej grupy 4. Płyty CD z muzyką 5. Odtwarzacze mp3, iPODy i inne. 6. Gry komputerowe 7. Darmowe wejścia do salonów kosmetycznych, sauny, SPA, karnety na basen, siłownię... 8. Maskotki i inne pluszaki 9. Sprzęt elektroniczny 10. Książki, książki, duuużo książek ![]() 11. Antyrama - w środku zdjęcia Ciebie i osoby obdarowywanej 12. Poduszki, kubki i inne ze zdjęciam Twoim i obdarowywanej osoby (do znalezienia w internecie - na życzenie nawet mogę ja poszukać) 13. Film z Tobą w roli głównej. 14. Portret Twój lub obdarowywanej osoby, powiększone u fotografa zdjęcia, plakaty itd. 15. Ozdoby do domu : lampki, stojaki itp. 16. Coś zrobionego samemu (inspiracji szukaj na ZTS), do tego także narzędzia, przybory (druty, szydełka, włóczki, zestawy do robienia biżuterii, decoupage'u itd.) 17. Wielka kartka świąteczna (do kupienia np. w Notabene) 18. Uwielbiane przez wszystkich porcelanowe figurki ![]() 19. Jakiś ładny kwiatek do domu. 20. Coś śmiesznego - w większych miastach są sklepy ze śmiesznymi rzeczami. 21. Jak masz za dużo pieniędzy zafunduj komuś wycieczkę ![]() 22. Perfumy. 23. Biżuteria. 24. Własnoręczny wypiek lub inne danie. 25. Breloczek 26. Kalendarz 27.Gadżety do telefonu : przewieszka, etui itp. (dla zwiariowanych : komplet dziecięcych skarpetek do używania jako etui ![]() 28. Śmieszne dyplomy i inne dokumenty z przymrużeniem oka. 29. Zegarek 30. Skarpetki 31. Majtki/bokserki - najlepiej z jakimś śmiesznym nadrukiem 32. Koszulki z śmiesznymi napisami, zdjęciami 33. Portfel (z grosikiem na szczęście ![]() 34. Pióro, długopis ![]() 35. Świeczki zapachowe / Kominek zapachowy + olejki / kadzidełka 36. Specjalne zestawy dostępne w drogeriach (np. płyn do kąpieli +szampon) itd. 37. Filmy na video, DVD 38. Słowniki, encyklopedie, płyty naukowe - i inne - dla fanatyków jakiejś dziedziny. (np. Lexie jest fanatyczką hiszpańskiego i w tamtym roku chciała słownik) itp. 39. Dodatki : apaszki, szaliki, torebki 40. Papeteria 41. Gry planszowe, puzzle 42. Satynowa pościel - dla TŻ 43. Piwżamka ( ![]() 44. Kapcie ![]() 45. Zestaw słodyczy - w wielu sklepach przed świętami są takie zestawy w wielkich koszach (najłatwiej dostać w super- i hipermarketach) 46. Prezenty sportowe : np. kręgle. 47. Zaproszenie do restauracji, klubu, teatru, kina. 48. Dla TŻ : miły wieczór ![]() ![]() 49. Zwierzak - od złotej rybki do nieuchwytnego Yeti ![]() 50. Powrót do dzieciństwa - domek dla lalek. 51. Witraż na okno. 52. Obrazy i obrazki. 52. Album (mile widziane zdjęcia w środku) 53. Zestawy do kawy/herbaty - filiżanki, dzbanuszki do parzenia, do tego dobrego rodzaju herbata/kawa 54. Kosz ulubionych rzeczy - np. ulubione cukierki, woda mineralna itd. 55. Dla majsterkowiczów : zestaw narzędzi. 56. Dla "składaków" - modele do sklejania 57. Pamiętnik 58. Prezentacja komputerowa na interesujący temat np. podróże 59. Dla dzieci : bajki, gry, zabawki (lalki, samochodziki, domki) i inne ![]() 60. Dla bliskiej osoby (np. TŻ) : talon na wykonanie przez nas kilku "usług" (np. 10 razy śniadanie do łóżka itp.) 61. Dla panów : golarka 62. Dla koleżanki, znajomej, przyjaciółki, mamy babci : prostownica, lokówka lub inne przyrządy do układania włosów. 63. Dla osób starszych : kompleksy witamin, syropy (wspomagające zapamiętywanie, sprawność fizyczną i psychiczną) itp. 64. Raz się żyje : Herbatniki ![]() 65. Zegar ścienny 66. Pierścionek zaręczynowy ![]() 67. Dobry alkohol (np. wino w ozdobnym stojaku) 68. Kupon na zakupy w sklepie 69. Rózga ozdobiona słodyczami, wstążkami... ![]() 70. Gadżety ze zdjęciem Twoim i TŻ 71.Zestawy do manicure, pedicure, palety kosmetyków kolorowych (dostępne w większych drogeriach np. Douglas, Sephora, Kosmeteria), zestawy kosmetyków kolorowych (przed świętami specjalnie kompletowane przez różne firmy kosmetyczne), narzędzi do makijażu itd. 72. Nic ![]() 73. Pióro, długopis, ołówek - oddzielnie lub w specjalnych kompletach. 74. www.toys4boys.pl ![]() W poszukiwaniu inspiracji możesz zajrzeć na stronę http://www.codam.pl/ A jak już nie masz zupełnie pomysłów zapakuj siebie w wielki karton ![]() ![]() Każdy nowy pomysł będzie do listy dodawany, a każdy świąteczny wątek o prezentach z tym wątkiem łączony ![]() Wesołych ! ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-11 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki prezent na Mikołajki/Boże Narodzenie ? - wątek zbiorczy 2007
Juz o Swietach?
Ale przyznam sie ze juz kupuje prezenty a Avonie dla rodziny wlacznie z mama i dla mamy( zeby nie wiedziala) ![]() czekam na Swieta ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
respekt dla Was
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Się wie
![]() Aż sobie pogrzebię sentymentalnie w zeszłorocznym wątku ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O
![]() ![]() Też sobie popatrzyłam trochę na niego ![]() ![]() Ilość wątków świątecznych wymusza stworzenie czegoś takiego ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dzialania prewencyjne
![]() jeszcze chwielczka, jeszcze momencik a watki prezentowe mnozylyby sie jak kroliki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ni u fajnie
![]() ja np.dzisiaj wieczorem jade po pierwsze prezenty wiem, ze wczesnie, ale wiecie, pozniej wszystko na ostatnia chwile :0 a tak stopniowo bede dokupywac aby przed swietami, nie latac jak kot z pecherzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja w tym roku zdecyduję sie na kupony na zakupy do Reserved
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja prezenty bede kupowac w grudniu.
a swoja droga mogloby nie byc listopada tylko od razu grudzien, szybciej do swiat ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
o kurde.
teraz jestem jeszcze bardziej podniecona zblizajacymi sie swietami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
też z tż mam zawsze największy problem
![]() będę musiala z nim pogadać na temat prezentów, podsunąc mu kilka pomysłow, co ja bym chciała ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko pięknie podałaś na talerzu, ukłony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
super wątek ! jej aż mi się ciepło na serduszku zrobiło jak pomyslałam o swiętach
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dobra robota
![]() Odnośnie tematu... Nie wiem jeszcze co kupię, za to wiem, co ja bym chciała dostać ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ojj rambo rambo naiwniaku
![]() myślisz,że nie będzie takich wątków dzięki temu? ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
nie chcac zakladac nowego watku i zasmiecac forum postanowilam troche zmienic temat i zapytac co moge kupic rodzicom na 21. rocznice slubu. Zaabsornowana studiami zapomnialam pomyslec o tym wczesniej i teraz mam problem. Chce wydac na ten prezent ok 50zl. Blagam pomozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
http://www.geektoys.pl/view.php?id=1164
oto idealny prezent dla kogoś kto ma już wszystko ![]() normalnie az poczułam świąteczny klimat ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dosia ja swoim kiedys powiekszylam zdjecie slubne, w zakladzie fotograficznym zrobili z tego bardziej retro zdjecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Rany, a ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę.
![]() Dosłownie na dzień przed, a parokrotnie nawet tego samego dnia. ![]() No ale wątek będę śledzić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
pomysl swietny, dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
no nic, to szkoda
![]() a ogolnie to tez mam problemy z wymysleniem prezentu ![]() zycze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja już mam pierwszy prezent ![]() Ale to tak z przypadku, dostałam w pracy komplet długopis&pióro, nie będę używać, bo mam swój komplet ulubiony. I przeznaczenie znalazłam, dostanie brat mamy. On piśmidła lubi. A komplet ładnie zapakowany jest, w fajnym etui. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;5636434]A ja już mam pierwszy prezent
![]() Ale to tak z przypadku, dostałam w pracy komplet długopis&pióro, nie będę używać, bo mam swój komplet ulubiony. I przeznaczenie znalazłam, dostanie brat mamy. On piśmidła lubi. A komplet ładnie zapakowany jest, w fajnym etui.[/quote] o ![]() ![]() no ja chcialam mojemu tzetowi kupic ksiazke tomka lisa "pisneyland" , sama bym chetnie przeczytala ![]() ale w koncu sam sobie kupi, a ja kupie mu ech ..gre wiedzmina :P bo marzy o tym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
i gdyby jeszcze ufcio miało pieniądze...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
mm.. Święta
![]() ![]() swoją drogą świetna lista ![]() a jeśli chodzi o moje prezenty - już jeden mam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ja mam tak dosyc komerchy swiatecznej w tym kraju ze sie w ogole zastanawiam czy kupowac cokolwiek. Zreszta w tym roku spedze swieta calkiem inaczej niz w ciagu ostatnich kilku lat
![]()
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój też dorosły. A wcale nie wiem, czy gry nie dostanie, bo też maniaczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.