![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() odwieczny problem - co kupic czyli prezent na swieta
zastanawiam sie co kupic dla:
1. mamy 2. taty 3. TŻ ten to chyba wszystko juz ma ![]() 4. dla jego rodzicow 5. dla sister ![]() tutaj mozna pisac prezenty ktore zamierzacie kupic, albo kiedys kupilyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: odwieczny problem - co kupic czyli prezent na swieta
Witam ja mam ten sam problem, co kupic Tz-towi, mam na mysli jakas sliczna perfumke lub srebrny krzyzyk bo lancuszek dostal ode mnie na urodziny
pozdrawiam ![]()
#3 |
Konto usunięte
|
wyszukiwarka sie kłania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
odwieczny problem: tysiące wątków o prezentach i nieużywanie wyszukiwarki
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+na+%B6wi%EAta
Jeden z większych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ech, jakas się nerwowa zrobiłam ostatnio, o byle co się czepiam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
tż-owi kup jakąs ciekawa ksiazke,siostrze moze jakieś kolczyki,mamie perfumke a tacie spinki do mankietow?tak jakos mnie na takie prezenty wzielo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mamie - hmm ja np kupuje pomadke
tacie - dobra sol do kapieli elly2 masz slicznego jamnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ale naprawde jest problem kupic cos dla TŻ spytalam sie powiedzial ze nic nie potrzebuje bo:
1. zegarek ma 2. lancuszek ma 3. nawet branzoletke 4. pasek 5. obran mnustwo 6. do samochodu to chyba tak jakos glupio cos kupic bo niby co odswiezacz?? ![]() 7. ksiazek nie czyta - caly czas praca a jak wolna chwila to ja ![]() 8. perfumy ma i wez cos mu kup ![]() tata moj spinek do mankietow nie nosi ba nawet takiej koszuli nie ma ![]() ale juz wymyslilam bo mama potrzebuje perfum tylko sie zastanaiwam jak ja wynajde 400 zl jej na perfumy ![]() ![]() dla siostry chyba sweter kupie bo ostatnio cos tam wspominala i juz lista mi sie zmniejszyla ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skoro ma też samochód-to zamiast odświeżacza proponuję nawigator GPS ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zastanowie sie ;p a co do nawigatora to oj oj bym duuuzo musiala butelek sprzedac moze na nastepny rok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
"perfumkę"
![]() ![]()
#16 |
Zakorzenienie
|
#17 |
Raczkowanie
|
Prezenty mikołajkowo-świąteczne dla bliższych i dalszych /2006/.
musze kupić prezent świąteczny koledze z klasy bo go wylosowałam.tak do 20zł..20tu paru zl.I od razu zaznaczam że nie chcę mu kupować jakiegoś kosmetyku,dezodorantu Adidasa:/
Opis kolegi:typ metroseksualny, bardzo zadbany,butów sportowych nigdy nie nosi,zawsze jakieś mokasynki,skórkowe z czubkami itp.Koszulki, sweterki nosi takie obciślejsze jak np z New Yorkera.Wzrost:w styczniu skończy 19 lat, ok.176wzrostu,brunet,włos y ładnie przycięte lekko nażelowane.Ćwiczy:ma ładnie umięśnione ramiona.Typ metro jak się patrzy.(*nie jest gejem,bo jest homofobem.) Pomóżcie mi coś wymyślić ![]() myślałam nawet o jakiejś bieliźnianej podkoszulce lub koszulce,albo satynowych bokserkach z h&m z simpsonami,mimo że to nie w jego stylu ale do spania są świetne.Jeśli chodzi o kosmetyk,to cos pachnącego i niebanalnego..ale za 20zł nic nie znajde.Muszę mieć też na uwadze że nie mam z nim dobrego kontaktu i nie mogę sobie pozwolić na coś obcesowego. Myślałam też o Allegro. Doradźcie mi prosze ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty mikołajkowo-świąteczne dla bliższych i dalszych /2006/.
Moze jakis ladny szalik. Piszesz ze facet jest zadbany to pewnie sie ucieszy. Co innego gdyby nie przywiazywal wagi do swego wygladu. A tak bedzie prezent praktyczny, ladny i niesztampowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
stringi .
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
zgadzam się że szalik to fajny prezen. w H&M można bardzo fajne znaleźć
więc jestem za szalikiem
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
swietny pomysl z szalikiem
![]() albo cos z bizuterii np gruby lancuch albo ulubiona plyte zespolu ktorego lubi no nie wiem sama zdecyduj zycze powodzenia ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Prezenty pod choinke!!!
Macie juz jakies pomysly co kupic najblizszym?? Bo ja od kilku dni nic innego nie robie tylko szukam, szukam i szukam. Jak bedziecie mialy jakies pomysly to wpisujcie.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
ja nigdy nie lubiła takiego losowania w szkole osób dla których mam coś kupić - bo często zdarzało się że takie prezenty musiałam robić dla osób których prawie nie znałam i wez coś tu madergo i fajnego wymyśl?? Dla mnie to zawsze były katusze.
Ale myślę ze bokserki to nie jest za dobry pomysł niestety - szali już bardziej ale tez do końca nie jestem przekonana.
#24 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty pod choinke!!!
A w wyszukiwarce szukalas? Bo podobnych watkow jest masa...wlasciwie co roku powstaje kilka o podobnej tematyce. Widze, ze nie jestes nowa wizazanka...wiec chyba podstawowe zasady znasz? Najpierw korzysta sie z wyszukiwarki, a potem zaklada sie watek. Zreszta chyba latwiej poczytac juz podobne watki niz zalozyc kolejny bez znaczacej liczby odpowiedzi.
#26 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że bokserki to zbyt intymny prezent.
Szalik byłby ok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
szalik za 20 zl? no hm bedzie trudno
![]() wlasciwie to nie kupujesz prezentu tesciowi swojemu tylko koledze z klasy,moze lepiej postawic na cos zabawnego? albo np. jakis skromniejszy dodatek, typu sznurowki z jakims nadrukiem (gdyby nosil jednak buty sportowe), kalendarz z motorami, jakis fajny plakat, koszulke (http://www.bodman.webd.pl/catalog/pr...oducts_id=182), fajna ksiazke (http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/458293, http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/452104, http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/490087). szkoda, ze nic wiecej o nim nie wiesz, zainteresowania jednak ulatwiaja kupowanie preznetow pod kogos ![]() chociaz ladnie z twojej strony, ze zalezy ci aby prezent osobie ktorej go ofiarujesz sie spodobal ![]() to naprawde mile uczucie widziec zaskoczenie na twarzy sugerujace ze obdarowany dostal na mikolajki cos fajnego ![]() moja kolezanka kupila koledze ktory wlasnie byl ogolnie bardzo zadbany i delikatny i nie lubil sie pocic na basenie (:P) w ramach zartu damska bielizne dolaczajac do tego jakies przeslanie,moze to nei bylo najmadrzejsze ale przynajmniej charakterystyczne, inny dostal samochod z klockow ;] ja sama zawsze staram sie nie wyrzucac kasy w bloto i kupowac cos fajnego,a zarazem praktycznego, mimo ze np. uwazam mikolajki za zwyczaj ktory powinnien byc praktykowany tylko w mlodszych klasach.kiedys wystarczylo kupic komus czekolade i pomarancze, zeby oszalal z radosci a teraz... coz ![]() jednej kolezance kupilam kolczyki takie w sam raz na impreze,od razu je zalozyla, dodam, ze zawsze byla modnie i ekstrawagancko ubrana, ja sama wtedy jeszcze nie mialam przekutych uszu i nie za bardzo sie na tym znalam. ale o dziwo trafilam w jej gust, co mnie bardzo w sumie ucieszylo ![]() inna dostala ode mnie pomaranczowy olejek do kapieli z serii spa, bo wiedzialam ze lubi pomarancz i zapachy ![]() ![]() ![]() dolaczam jeszcze szkice (bardzo zaawansowany program graficzny) tego jak to co wybralam wygladalo:
![]() Edytowane przez miss_seepy Czas edycji: 2006-11-24 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ŚWIĘTA idą pomysły na prezent:)
hej wszystkim jak co roku , nie wiem co kupić pod choinkę ,wszystko wydaje sie oklepane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ŚWIĘTA idą pomysły na prezent:)
Wyszukiwarka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Dot.: ŚWIĘTA idą pomysły na prezent:)
ehh...
![]() wyszukiwarka sie kłania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.