![]() |
#98 |
BAN stały
|
Dot.: świąteczne porządki
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
ten portfelik jest damski , czy męski...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Witam Podobają Mi Sie 2 Nowe Białe Bluzeczki I Spodnie Niebieskie Z Szyciami Na Kolanie Moj Wątek W Podpisie Zapraszam Może Ci Sie Coś Spodoba Pozdrawiam
![]() |
#108 |
BAN stały
|
---------w
---------i --------e -------c ------z -----o ----r ---n --a d------------------------- o-------------------------- k--------------------------- ł----------------------------- a--------------------------------- d--------------------------------------- k----------------------------------------- a------------------------------------------ sweterek off the lip roz m -ponczoszka na 2 zameczki-mozna go zapinac na rozne sposoby mialam go 3 razy na sobie sweterek pimkie roz s z futerkiem przy dekoldzie mieciutki czarny mialam go max 4-5 razy na sobie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
sweterek off the lip roz m -ponczoszka na 2 zameczki-mozna go zapinac na rozne sposoby mialam go 3 razy na sobie
sweterek pimkie roz s z futerkiem przy dekoldzie mieciutki czarny mialam go max 4-5 razy na sobie Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2005-12-20 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84974
zapraszam do mojego wątku--- jadziuchna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
hej. a za co chcialabys sie wymienic?? bardziej by mnie jednak interesowal ten czarny sweterek, to moze zwolni sie ta rezerwacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.