![]() |
#1 |
BAN stały
|
OBEJRZYJ KONIECZNIE XS/S !!!!!!dużo ciuszków XS/S Buciki roz.38/39
nieaktualny!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305588 zapraszam Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2009-01-23 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: OBEJRZYJ KONIECZNIE XS/S !!!!!!dużo ciuszków XS/S Buciki roz.38/39
1. Uroczy ,krótki zielony sweterek!!!!!!!! Jego rozmiar to XS.Sweterek ma krótki krój(sięga do pępka). Ma ładnie ozdobiony dekolt cekinami i koralikami. Wiązany z przodu. Zafastrygowałam malutki kawalek dekoldziku koło wiązania-(teraz o wiele lepiej się układa na ciele). jeżeli nie bedzie komuś odpowiada to można bez problemu rozprusz szycie
![]() 2.Kurteczka jesienno wiosenna w rozmiarze xs/s ,praktycznie nowiutka! założyłam ją może ze dwa razy. w rzeczywistości nie jest tak strasznie błyszcząca jak na zdjęciu. Jest w kolorze ciemnozielonym, fajnie leży. POLECAM 3. Dopasowany bezrękawnik z śliczną aplikacją na przodzie (wykonaną z cekinów). rozmiar xs s (dopasowuje się do ciała). STAN: idealny Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-25 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
1. Prześliczna nowiutka miniówka! rozmiar xs! Kolor śnieżnobiały z brązową koronką i brązowym haftem!!!!! CUDEŃKO!!!!! dodaje gratis pasek!
2. Biała mini,z kieszonkami na boku.roz. xs/s stan idealny!!!!! 3.Słodki sweterek w rozmiarze S. Sweterek jest w kolorze miodowym. Jest jak nowy(raz założyłam). Jest bardzo cieplutki i milutki. Bardzo komfortowy w noszeniu. Nie jest zapinany na guziki tylko wkładany przez głowę (guziki są dla ozdoby). 4. śliczna podwójna bluzeczka. rozmiar xs. Stan idealny. piękne,żywe kolorki ![]() Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-22 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
śliczne piżamki !!!!!!!!!!!! Obie jak nowe !!! dostałam w prezencie ,ale to raczej nie mój gust.... Pierwsza jest wykonana z satyny,w kolorze seledynowym z brązowymi dodatkami. druga piżamka jest w prześlicznych kolorach z nadrukiem SNOOPY. Obie w rozm. S
satynowa nieaktualna! Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2009-01-14 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1. śliczna bluzeczka z doszytym bolerkiem.rozmiarek xs. Bluzeczka jest w kolorze czerwonym z białymi,malutkimi niteczkami (nie wiem jak to określić
![]() 2. super tunika!!!!!!!! zawiązywana na szyi i w pasie. rozmiar S. Stan idealny!!! 3.koszulki: pierwsza xs/s firmy Adidas, druga firmy fishbone - rozm. zmetki to L ale jest to zdecydowanie S ![]() wszystkie w stanie IDEALNYM Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-25 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
1. dwie koszulki w stanie bardzo dobrym xs/s oddam za drobiazg
2. śnieżnobiały (zdjecie wyszlo cos ciemne...)sweterek ażurowy,ślicznie wykończony. W stanie idealnym (raz założony-okazyjnie). był dosyć drogi.Jest ykonany z mięciutkiego,bardzo przyjemnego materiału. Co do rozmiaru to szerokość jest regulowana więc pasuje zarówno na xs s i m. 3. czarny sweterek z oryginalnym dekoltem z ciepłego materiału-nie mechaci się!!!! rozmiar to xs /s. stan: BARDZO DOBRY (nie idealny,tylko ze wzgledu na to ,ze był ubrany moze ze 4 razy,wiec ma minimalne slady uzycia) Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-25 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1. Piękna ,słodka biała bluzeczka z koronki. założona tylko raz na mature
![]() ![]() 2.Biała spódniczka mini wykonana z dżinsu z ozdobną falbanką. rozm. s. STAN: IDEALNY (żADNYCH WAD) 3. Czerwona sukieneczka firmy : Clockhouse, rozm. xs 4. PASKI + apaszka do spodni (STAN: IDEALNY) Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2009-01-14 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Sukienka XS . mam słaby aparat i zdjęcia nie oddają w pełni jej uroku,ale gwarantuje,że jest cudowna
![]() ![]() Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-22 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
W pełni skórzane buciki firmy NEW LOOK!!!!!!! Rozmiar 39. zapinane na kostce,mały obcasik typu kaczuszka. niezwykle wygodne!!!! Stan idealny!!!! nie ma żadnych zadrapań ani otarć. założone dosłownie trzy razy (nie w moim stylu). ze względu na ich cene oddam za cos super
![]() 2. Czarne buciki na małym obcasiku,w bardzo dobrym stanie. ozdobione kwiatuszkiem na przodzie. Extra wygodne!!!! rozmiar 39. Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-22 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
1. moje ślubne buciki
![]() ![]() 2. Czarne buciki w idealnym stanie.obcasik 6 cm. polecam na szczupłą stopę. Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-22 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
1. śliczne,cudowne klapeczki!!! stan idealny. rozmiar 38.
2. czarne buciki roz. 39. tzw.kaczuszki. Bardzo wygodne,nie zniszczone (w bardzo dobrym stanie). na zdjęciu wyszły troche przykurzone,ale przed wysłaniem ślicznie wyczyszcze ![]() 3.Kozaczki rozm.39 Kupiłam je w listopadzie,założyłam tylko pare razy więc ich stan jest dobry. Dodaje do nich nowiutkie wkładki. Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-22 o 18:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
1. Prześwitująca bluzeczka firmy : ATMOSPHERE. rozm. z metki to 14/42 eur.
moim zdaniem bedzie pasował na M. Bluzka jest nowa. zakupiła na allegro ale okazała sie na mnie za wielka ![]() 2. biały sweterek na duże guziczki. rozm. s/m Stan idealny z małym ale: przy pierwrzym guziczku zmniejszyłam troszke dziurke ponieważ guzik mi się odpinał ![]() 3. Bluzeczka xs. rękawek 3/4 czarno-złota. Bardzo ładny i oryginalny dekolcik. STAN IDEALNY 4. bluzeczka/tunika xs / s (bez paska) STAN IDEALNY nieaktualne 5. Bolerko z zieloną obramówką.STAN IDEALNY 6. KATANA roz.s/m STAN IDEALNY Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2009-01-14 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
teraz troche kosmetyków:
1.Lakiery :różne rodzaje.wiekszośc firmy goldenrose.dwa ostatnie to rysiki :czerwony i srebrny. lakiery nie są wyschniete. można spokojnie malowac ![]() 2.(od tyłu) maseczka do włosów może dwa razy użyta. opis: Fruit Fantasy Maseczka do włosów dojrzała marakuja wymienione Poczuj fascynujący aromat dojrzałej marakuji. Spraw, by rytuał odżywiania Twoich włosów był przyjemny i orzeźwiający, aby przywodził na myśl najsłodsze wspomnienia. * Maseczka doskonale pielęgnuje Twoje włosy, sprawia że pozostają jedwabiście gładkie i elastyczne. * Łatwo się rozczesują, i pięknie wyglądają - spróbuj, a już nigdy nie zamienisz tego owocowego orzeźwienia na nic innego... 3.(od prawej) AVON Energizująca, odżywcza mgiełka w sprayu z ekstraktem świeżych jabłek i proteinami owsa przygotowuje włosy do stylizacji.Lekka formuła, nie skleja i nie obciąża włosów. Bardzo ładnie pachną po niej włosy !!! prawie nie używana. raz spsikałam nią włosy. 4.(niebieski) żel do mycia twarzy przeci wypryskom._poniżej połowy. 5.(w środku) zakupiony w salonie fryzjerskim balsam przeznaczony do włosów delikatnych, kruchych oraz do włosów farbowanych i rozjaśnianych. Dzięki zawartości witamin wywołuje bardzo dobry efekt pielęgnacyjny i w sposób widoczny dba o włosy. Dostarcza przez skórę głowy do mieszka włosa substancje odżywcze przez co wzmacnia cebulki włosów, łagodzi podrażnienia skóry głowy, zapobiega łupieżowi, kondycjonuje włosy i ułatwia układanie fryzury.. był bardzo drogi,mogę odlać do buteleczki na spróbowanie. naprawdę porządny produkt!!!! wymienione 6.balsam do ciała Dove sammer glow -jego zalet nie musze chyba opisywac ![]() 7.cienie do powiek: JOKO -ciemno granatowy z brokatem i virtual w odcieniach fioletu. 8.ozdoby do paznokci: czerwone cekiny,srebrne malutkie gwiazdki, nakleiki (13szt.) różyczki z łodyżkami. i NOWE NIEUŻYWANE KULECZKI w kolorze jasnofioletowym o. CIEń DO POWIEK FIRMY APC!!!!!!! NOWY !!!!! W PIęKNYM OPALIZUJACJM KOLORZE,NIE OPSYPUJE SIE. BARDZO LADNIE I MOCNO SIE BLYSZCZY LINK: http://www.apc-cosmetics.com/index2....nk=cienie&lang POSIADAM KOLOR NR.5 Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2009-01-07 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
1. zawieszka w kształcie kluczyka z małą cyrkonią + naszyjnik. NIE SREBRO.
2. Filmy na dvd : horrory: kostnica,bękarty diabła,krąg,piła. płyty cd (orginalne). soundtrack z filmu MAMMA MIA! i płyta z muzyką celtycką. 3. KSIĄŻKI(nie pisze opisów bo każdy może wrzuci tytuł w wyszukiwarke i poczytac opisy): 1.jak łatwo i skutecznie uczy się języków obcych 2. cały czas świata 3.Miłośc niejedno ma imię.antologia - wiersze milosne ![]() 4.SMS-miłosne 5.SMS-na każdą okazje 6.Jak zmienia innych 7. jak pytac by uzyskac to co chcesz 8. cwiczenia maturalne z j.angielskiego. ta zielona książka jest z płytą cd. stan wszystkich książek jest WZOROWY ![]() Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-25 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
CENNE
![]() 1. NOWA bluzeczka wiązana na szyii, czarna z srebrnym brokatowym połyskiem! jest śliczna ,kupilam na allegro na sylwestra ale to nie moj rozmiarek ![]() Będzie idealnie leżec na S /M 2.Cudowny bliżniaczek!!!! Załozony dwa razy okazyjnie. jest wykonany z bAAAAAAAAArdzo cieplutkiego,pluszowego w dotyku materiału materiału ![]() Jego stan okreslam na idealny z malym minusem...poniewaz kiedys wpadlo mi do glowy go skrócic...(byl o wiele dłuzszy). ucielam pare cm. z dołu,mialam isc do krawcowej,zeby podszyla reszte,ale stwierdzilam,ze moze wrzuce go na wymianke... jest dlugi (73 cm.-mierzone od ramiączka w dół). wystarczy podszyc i bedzie jak nowy ![]() 3. NOWA bawełniana ,zwiewna bluzeczka (zakupiona na allegro-nietrafiony rozmiar). jest śliczna ,odcinana pod biustem,ma paseczek do wiazania w talii.... długosc : 65 cm. dł od pachy do pachy:46 cm. rozmiar S Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-24 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
cenne
![]() 1. Cudowna różowa sukienka roz. xs!!!!!!!!!!! Na cienkich ramiączkach, dekolt "fala" ,przepięknie dopasowuje sie do talii, ma bajeczny dół (ściete w ukos falbanki,) marszczony bok ,ktory mozna regolowac.... Przeslicznie sie uklada i dopasowuje,poniewaz wykonana jest z elastycznego materiału... była koszmarnie droga...Ale warta swojej ceny ![]() ![]() Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-24 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
NOWIUTKIE RYBACZKI XXS/XS
Bardzo fajne rybaczki, biodrówki...ślicznie podkreślające pupe ![]() Rozmiar z metki to S ale zdecydowanie są mniejsze! Dł. stanu z przodu -19 cm. z tyłu 24cm. szerok. w pasie 2 x 35 cm (sa to biodrowki) dł. od kroku 38 cm. STAN: IDEALNY (NIE UżYWANE) ZA cos extra!!!! 2. Bardzo milusi bezrękawnik!!!! Stan idealny!!! raz założony,raz wyprany ![]() Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2008-12-26 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
WŁOSY NATURALNE!!!!!!!!!!!!!
Do przedłużanie, zagęszczanie metodą micriring. Założyłam je na swoje wesele.miałam je na głowie niecały tydzień.Posiadam ok.50 pasemek. Włosy są różnej dług.ponieważ miałam cieniowane włosy. pasemka od:35-50 cm. opis pasemek : WŁOSY NATURALNE STRUKTURA EUROPEJSKA DOSKONAŁA JAKOŚĆ REMY!!! NIE PLĄCZĄCE SIĘ I MIĘCIUTKIE WAGA: 0,8 GRAMA!!! GRUBE PASEMKA!!!!! zapłaciłam za nie180 zł wymienione Edytowane przez reni2217 Czas edycji: 2009-01-03 o 18:18 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
#21 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1229959126 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ta pizamke:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1229967692 ? ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za skorzane buciki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1229959146 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1229966934 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1229971196
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
coś u mnie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.