![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Dot.: świąteczne porządki
wyśli proszę większe zdjęcie na maila
![]() filemon21@interia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
BAN stały
|
święta
ponieważ zbliżają się święta postanowiłam porobic czystki w moim pokoju-a w zasadzie domku
![]() kurteczka biala pikowana z odpinanym kozuszkiem- przywieziona z niemiec stan idealny- bialy to nie moj kolor od srodka ma polarek roz M spodnie jeansy rider pas 68 cm procz fotki zalaczam strone internetowa http://www.riderjeans.com.pl/sklep/p...products_id=25 bluzeczka biala oxide bawelniana z krotkim rekawkiem nowa z metkami roz s bluzy oxide bluza basbolowka granatowo kremowa roz m firmy oxide lecz na oko jest to l pomiedzy xl same spojrzcie na wymiarki obwod klatki piersiowej 120 dl rekawa od pachy 54 sciagacz na dole 45 jest to typowo sportowa bluza -------------------------------------------------------------------------- francja oxide granatowo biala obwod klatki p 55*2 rekaw mierzony od pachy 57 sciagacz 44 -------------------------------------------------------------------------- bluza czerwona 62 oxide obwod kl p 55*2 rekawa od pachy 51 sciagacz 45 bluzy maja rozmiarek m sa typowo sportowe sweterki oxide roz L francja niebiesko blekitny anglia grafitowo bordowy ponczoszka grafitowy ********bluzy jak i sweterki to meska kolekcja***************** **** stan jest swietny polecam dla brata, chlopaka, meza- wzrost 175 obwod klatki piersiowej 100-104 cm bluzeczka w krateczke only stan idealny jak nowa obwod kl p 80 dl od pachy 32 + falbanka 2 cm bluzeczka off the lip bordowa roz l noszona obwod kl pier 44*2 dl od pachy 33 otóż mam na wymianke 3 nowiuteńkie walcmany-żadnej konkretnej firmy (cena sklepowa to jedyne 39 zł) ale nie o tym chciałam pisać , walkman posiada przewijanie w tył, w przód, play i stop-zestaw ze sluchaweczkami-oryginalnie zapakowane link do walcmanow http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85898 rollery mekong rozmiar 39 grafitowe kolka kauczukowe sweterek ponczoszka kremowy off the lip roz m zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
BAN stały
|
Dot.: święta
oxide kolekcja meska
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
BAN stały
|
bluzeczka biala oxide damska + jeansy rider
bluzeczka only krateczka roz m bluzeczka bordo off the lip roz L- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
śliczna jest
![]()
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Mirabello, to co robisz przechodzi ludzkie pojęcie. Ba! Przechodzi nawet moje pojęcie
![]() Ileż to razy zwracałam Ci uwagę, że nie zakładamy kilku wątków na raz! Ty oczywiście dalej swoje. Jeżeli zobaczę, że wszystkie Twoje wątki są nadal aktualne i nie zastosowałaś się do moich wielokrotnych prośb i instrukcji z wątku redakcyjnego na Targowisku Kosmetycznym, to wszystkie je połączę i dam Ci urlop od wizażu za utrudnianie pracy moderatorowi. Ostrzegam po raz ostatni! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: świąteczne porządki
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
wpadla mi tylko w oko kurteczka biala - ale niestety widze ze juz do kogoś poleciała
![]()
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Mirabello moja paczka poleciała wczoraj wieczorem do ciebie-mam nadzieję że szybko dojdzie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.