![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: święta
ja tez mam taka nadzieje ja tylko sie zastanawiam czy amm ta kurteczke dzis uprac czy chcesz ja dostac jak najszybciej i mam poslac bez prania -tak jak mowilam ona od kupuienie nie byla prana a dostalam ja na koniec sezonu Asiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Hej! jak nie jest za mocno brudna-tzn. nie ma czarnych rękawów hehe..to ją wyślij bez prania..juz nie mogę się doczekać jak wyskoczę w bialutkiej kurteczce hihi...Pozdrawiam!
![]() |
#183 |
BAN stały
|
heh Asiu no taka katastroficznie brudna nie jest tylko wiesz ja w niej wyskoczylam a pozniej do szafy wrzucilam i tak sobie wisiala az do grudnia rekawkow brudnych nie ma ale przybrudzona ciutke jest -ale jak wiesz ta kurtawe mozna prac smialo w pralce wiec nie bedzie problemow L:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Hej i co wysłałaś? już nie mogę się doczekać
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
BAN stały
|
wyśle ja dzisiaj ,ponieważ w weekendy miałam uczelnie od rana do wieczorka a nikt mnie w domciu wyręczyć nie chciał-to bardzo duże pudło i chyba odstrasza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
BAN stały
|
wymienie
prostownico-karbownice fotki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...34#post1044334 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
BAN stały
|
duzy wybor spodni zdjecia na koncu watku dol 1 strony!!!
uroda;
karbownica 3*1 fala grube cienkie prostowanie 230v firma;clatronic -------------------- lakiery do paznokci butterfly lovly 166 perłowy lila z diamencikami -połowa -------------------- kch 46 metaliczny mocny róż brak 1/4 -------------------- giordani gold oriflame czarny- pogrubiająco-wydłużAjĄcy używany ok 10 razy -------------------- astor kredka czarna do oczu nowa --------------------- szminka maybelline lily o7 tęczowo perłowa biel użyta 3- razy --------------------- błyszczyk maybelline water shine diamonds nr 300 sugar perłowa biel z diam.-połowa --------------------- ives rocher 3 minutowa maseczka o żelowej konsystencji z brzoskwiń użyta 2 razy --------------------- cienie vollare trójpak; biały;nieużywany fiolet-użyty raz róż-2-3 razy użyty ------------------- silnie nawilżający krem do stóp z kwasami aha avon raz użyty -------------------- kredka oriflame french raz użyta -------------------- pędzel do pudru,grzebyczek do rzęs -nowe dodatki; komplet kolczyki +przywieszka różowe-nowe --------------- colibra srebrne koła-nowe ------------------ kolczyki new yorker kratka ------------------- czarne siatkowe rękawiczki na sylwestra,studniówke raz założone --------------------- ciuszki; kolekcja sportowa; bluza francja i 62 wzrost 170-176 cm obwód klatki piersiowej; 100 cm roz L ------------------- kolekcja męska; bluzo kurtka 176 cm roz L-XL obwod klatki piersiowej 104 cm ----------------- sweter pończoszka szary 176-180 roz L ob kl piers. 104 cm -------------- anglia szary- italia niebieski roz L wzrost 176 ob kl piers.104 cm damska; bluzeczki nowe oxide biale roz s ------------------- spodnie czarne nowe materialowe biodrowki terranova roz m-dzwon nablyszczany --------------------- różowe boa new yorker byłam w nim raz-szaliczek ------- sukienka wieczorowa troll roz s prosta dluga z obszyciem na dekoldzie --------------- plaszczyk new yorker czarny z kapturkiem roz l -------------- szlafroczek w mazy z kapturkiem roz xs-s ----------------- spodnie jeansy rider roz 28 ----------- bluzeczka kratka rozowa only roz m ------------- bordowa off the lip roz l -------------- inne; nowe walcmany -rozne ******************* rolki nr 39 kauczuki czekam na propozycje Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2005-12-19 o 15:31 Powód: dokladka spodnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
BAN stały
|
Dot.: mase rzeczy na wymiane:)
malowidła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.