|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 180
|
Dot.: jaka fryzura?
moje propozycje
http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura45449.htm http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura22766.htm http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura45788.htm i jeszcze znalazlam fajna i mysle ze ona bedzie tobie pasowac http://2.bp.blogspot.com/_CanYon7fg3...1600-h/078.jpg pierwsza fotka Edytowane przez Dezzire Czas edycji: 2008-12-26 o 21:11 |
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo gêste w³osy, jaka fryzura?
Mam bardzo gêste w³osy, z natury falowane i pusz±ce siê, macie propozycje fryzur?
Mam plan zrobienia sobie fryzury takiej, tylko nie wiem czy mi bêdzie dobrze? ![]() albo takiej: http://img255.imageshack.us/img255/9083/2681215vp9.jpg Moje zdjêcia: (fotki z wyprostowanymi w³osami, i naturalnymi )http://img220.imageshack.us/img220/8715/img1538lh4.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9694/img1332oa2.jpg http://img255.imageshack.us/img255/1531/img1568aq6.jpg |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
Dot.: Bardzo gêste w³osy, jaka fryzura?
Masz ¶liczne fale
![]() nie ¶cinaj z d³ugo¶ci bo szkoda takich piêknych w³osów Ewentualnie mo¿esz grzywkê podci±æ
|
|
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 394
|
Zgadzam sie, szkoda piêknych w³osów, ewentualnie pokombinuj z grzywk±
|
#1355 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Dziêkujê za propozycje, chyba sie skuszê na któr±¶ z fryzur tylko nie wiem czy dam rade z modelowaniem bo na moich w³osach to zawsze stanowi³o problem
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 981
|
Jaka fryzura! Pomocy! Zdjêcia!
Witam! Mam problem z w³osami. Od ostatnie wizyty u fryzjera (tj. koniec sierpnia) i po ¶ciêci na krótko zapuszczam w³osy. Rzecz w tym ¿e nie mam pojêcia jak je teraz uk³adaæ
Poprosi³abym o jakie¶ propozycje (mog± byæ zdjêcia). Za³±czam swoje fotki (z prost± grzywk±; na obie strony; i obecn± d³ugo¶æ w³osów) Kolor na zdjêciach jest trochê zak³amany. A i jeszcze my¶la³am nad pokrêconymi w³osami gdy¿ mam je cienkie i to dodaje objêto¶ci jednak nie s± one pocieniowane i strasznie trudno jest je u³o¿yæ na d³u¿ej!! Pomó¿cie Kochane!!!!!!!! ps. w³osy nie s± zbyt ¶wie¿e bo robi³am zdjêcia rano zanim umy³am g³owê ;/ Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2008-12-29 o 10:50 |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Masz ¶liczne w³osy
![]() Ja na Twoim miejscu pocieniowa³abym je (ale nie za du¿o) no i oczywi¶cie ¿eby by³ efekt to trzeba je prostowaæ prostownic±
|
|
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 359
|
Nowa fryzura.
Hej!Mam zamiar zmienic nied³ugo cos na g³ówce, a mianowicie zrobic jakie¶ pasemka.Jak by³am u mojej fryzjerki to w jej paletce kolorów by³o du¿o popielatych br±zów i blondów, co bardzo mi siê podobaj±
Jakie byscie poleca³y?
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka fryzura! Pomocy! Zdjêcia!
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
A moim zdaniem nie warto prostownic± niszczyæ takich piêknych fal
|
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 624
|
Piêkne w³oski!!
Proszê Ciê, nie ¶cinaj. Proponujê jeszcze zadbaæ o nie jakimi¶ olejkami itd. ale scinaæ??-w zyciu!
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 46
|
Jak na tak± d³ugo¶æ to Ty masz je ³adnie u³o¿one ....
Ja bym tylko bardziej wywija³a do ¶rodka .
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
dziêkuje za radê!
|
|
|
|
#1364 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
dajcie mi jakie¶ propozycje fryzur które by mi pasowa³y
bo ¿adna mi nie pasuje i mam jeszcze jedn± pro¶bê jak pozbyæ siê krost z brody z góry dziêkuje |
|
|
|
#1365 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 352
|
Dot.: jaka fryzura bedzie mi pasowaæ proszê o rade
Cytat:
ze tez to sie jeszcze nosi?zapusc wlosy, i nos je w nieladzie.
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 58
|
Mysle ze moglabys je sciac do ramion lub troszke dluzsze zostawic i wycieniowac jakas grzyweczka na ukos.
|
|
|
|
#1367 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 398
|
Fryzura w stylu lat 30\40 Pomocy
Mam problem, chcia³abym taka fryzurke na studniowke, ale nie mam zadnego zdjecia, ani mozliwosci wydrukowania, a gdy ostatnim razem, gdy szlam na wesele, pokazalam fryzjerce malenkie zdjecie(tylko takie uda³o mi sie zdobyc) nie zrobila tej fryzury, tak jak powinna.
Te fale to cos w stylu lat 30\40. Bardzo prosze o pomoc
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 975
|
Dot.: Fryzura w stylu lat 30\40 Pomocy
z tego co wiem to fryzura nazywa siê poprostu "fala" i jest wymagana na egzaminach fryzjerkich, tak¿e po 1 id¼ do innej fryzjerki, je¶li nie masz mo¿liwo¶ci wydrukowania to mo¿e chocia¿ na komórke zgraj i poka¿ w salonie?
|
#1369 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 265
|
jaka fryzura do moich w³osków??
Witam
podobny w±tek ju¿ by³ ale chcia³abym siê dowiedzieæ indywidualnie jaka fryzurka by mi pasowa³a. Za dwa tygodnie studniówka... sukienki jeszcze nie mam ale szukam ma³ej czarnej + srebre dodatki no i w³a¶nie nie wiem jaka fryzurka, coprawda idê do fryzjera ale wola³abym j± na co¶ naprowadziæ a nie tak w ciemno siê jej "oddaæ". W³osy jeszcze sobie przefarbujê na czekoladkê w przysz³ym tygodniu, mam do¶æ d³ugie w moim mniemaniu w³osy i bardzo pocieniowane z ty³u g³owy co powoduje ¿e na dole mam ma³o w³osów, grzywkê tak± na bok zciêt± i zaczesan±. Na zdjêciach w³osy da³am na bok aby je by³o widaæ a jak mam je z ty³u to siêgaj± gdzie¶ do talii. Dwie wady: odstaj±ce uszy i wysokie czo³o... My¶la³am nad lokami i takim lu¼nym upiêciu z boku ale nie wiem czy bêdzie mi to pasowa³o. Tak wiêc czekam na wasze opinie Co mi radzicie?Do³±czam bardzo aktualn± fotkê (przed chwil± robiona-straszna jest..)
)cel nr 5 : -2kgEdytowane przez julitta17 Czas edycji: 2009-01-02 o 13:48 |
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 398
|
Dziekuje za pomoc
|
#1371 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 37
|
Dot.: Mêska fryzura z mojego ba³aganu
A co by¶ powiedzia³ na co¶ takiego :
http://ikf.com.pl/irokezy-meskie/fryzura53888.htm Tyle ¿e po bokach móg³bys zostawiæ w³osy troszkê d³u¿sze ni¿ te na zdjêciu, ale ogólnie idea taka, by pasmo w³osów id±cych przez srodek by³o do¶æ szerokie i d³u¿sze ni¿ w³osy po bokach. Móg³bys wcale nie uzywaæ ¿elu,
|
|
|
|
#1372 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 283
|
Dot.: jaka fryzura do moich w³osków??
hej;p
Pasowa³yby Ci rozpuszczone w³osy lekko pofalowane,opadaj±ce na ramiona .Jak ¿e masz je d³ugie i nie równe to mog³aby¶ je odpowiednio pocieniowaæ zeby nie by³o widæ ró¿nicy .Grzywkê te¿ mo¿esz lekko po falowæ bêd± bêdzie to wygl±daæ delikatniej.W³osy mo¿esz trochê pofarbowaæ ale nie koniecznie.Fajnie jak by¶ grzywkê mia³a na ca³e czo³o...Lu¿ne upiêcie moim zdaniem zabardzo nie pasuje do ma³ej czarnej jak ju¿ co¶ to rozpuzczone i opadaj±ce na jedno ramiê ..¿yczê udanej studniówki
|
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
Popros o wyciskanie fal. Takie fale formuje sie na mokrych wlosach grzebieniem i palcem, lub przy pomocy klipsow. Jak pisala viki, wymagana na egzaminach, wiec fryzjerki powinny wiedziec co z czym
|
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 247
|
Witam! Moje w³osy s± falowane, ale w dodatku bardzo gêste. Z tego wzglêdu ich skrêt jest s³aby i nie wygl±da korzystnie
. Pocieniowaæ w³osów nie mogê, poniewa¿ wtedy bêd± siê bardzo wywijaæ. Kolejny problem dotyczy mojej grzywki, któr± muszê prostowaæ codziennie, ale gdy tylko wyjdê na dwór wywija siê. Pewnie pomy¶licie sobie, ¿e mogê j± zapu¶ciæ, ale niestety posiadam wysokie czo³o . Ale mniejsza z tym. Ostatnio znalaz³am zdjêcie Vanessy. Strasznie podoba mi siê fryzurka jak± ma na nim. Nie mam zielonego pojêcia jak j± uzyskaæ . Próbowa³am ju¿ przeró¿nych pianek by w³osy bardziej siê krêci³y, ale nic z tego. Po wa³kach i papilotach otrzymujê zawsze efekt pudla ;/. Kobitki wiecie mo¿e jak uzyskaæ takie cudo ? ![]() Ps. na drugim zdjêciu s± moje (okropne) w³osy
|
#1375 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 481
|
cze¶æ dziewczyny
chcialam sie poradzic bo nie mam juz pojecia co zrobic z w³osami, farbowalam na rozne kolory i odcienie ale teraz zastanawiam sie co dalejnaturalny - jakis taki bl±d popielaty aktualnie- niewiadomo juz jaki z ok 5-7 cm odrostem ![]() *zastanawiam sie nad powrotem do naturalnego zeby nie meczyc w³osow farb±, sci±æ zniszczone ciemne konce i zapuszczac * zapuszczac i dalej farbowac na ciemny (jak bardzo ciemny?) * zmienic wogole wszystko, moze jakies pomysly mi podrzucicie? * grzywka czy bez?? wrzucam kilka fot, po kilka z jednego "etapu meczarni jaka przeszly moje w³osy" bo na kazdym zdjeciu wychodze jak inna osoba mniej wiecej w kolejnosci czasowo przestrzenno farbowaniowo
cel (-15kg)-> 2 cel -> 60kg (BMI: 21.50) Od stycznia na diecie MM: 64,2 (-15,8kg) ![]() ![]() Edytowane przez em!L!a Czas edycji: 2012-02-17 o 22:19 |
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 325
|
Dot.: Potrzebuje rady - jaki kolor i fryzura??
ja polecam zdecydowany br±z, moze byc ta pralina, bez i czern, moim zdaniem, Ci nie pasuje, symetryczn± grzywke odradzam, bo masz okrag³a buzie, ale niesymetryczna ka¿demu dobrze zrobi
|
|
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Dot.: z czarnych na br±z
hej.. ja mam teraz czarne wlosy i braz odrosty ktore zafarbowalam farba joanna ''palona kawa'' moje naturalne wlosy to mysli blond..
chcialabym miec cale wlosy ciemno brazowe.. tylko ze nie wiem co z nimi robic.. nie znam sie na rozjasnienianiu itd ;] czytalam ze najpierw sie rozjasnie wlosy (hehe nawet nie wiem w jaki sposob) a nastepnie daje sie na nie wybrany kolorek.. hmm by u mnie wygadalo to rozjasnienie? tak jak pisalam wyzej mam brazowe odrosty i czarne wlosy.. ile kosztje rozjasniacz? czy moze mi bardzo zniszczyc wlosy? prosze o porady.. najlepiej bardzo dokladnie hehe ![]() pozdro
Edytowane przez palomablanka Czas edycji: 2009-01-10 o 15:59 |
|
|
|
#1378 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Dot.: z czarnych na br±z
dzi¶ w akcie desperacji moje s³odko gorzkie (pallete niestety), czytaj czarne w³osy, potraktowa³am w sposob radykalny. Mam loki wiec ba³am sie dekoloryzacji, stwierdzi³am, ¿e na palleta to jednak trzeba pallete na³o¿yæ i MO¯E co¶ drgnie..
próbowa³am ju¿ przeró¿nymi farbami rozjasnic "czarna masakre" ale nic to nie dawa³o. Dzi¶ na³o¿y³am Pallete E20 super jasny blond. Zaraz po na³o¿eniu w³osy zrobi³y siê do¶æ ciep³e i siê wystraszy³am, ale wytrzyma³am... wiecie co?? mia³am rudo-br±zowe w³oski i skaka³am ze szczê¶cia ze wysz³am z czarnego :p nawet zostawi³abym sobie ten kolorek, ale przy g³owie, tam gdzie odrost w³osy by³y mega jasne, takze na³ozy³am na to Ferie P50 Loreala. pó¼niej wkleje fotki (: dodaje zdjêcia. najpierw jest foto z 28 grudnia, jak mia³am S³odko Gorzk± Czekoladê Pallete. Dalej s± dzisiejsze fotki, doceñcie, ¿e wystawia³am ³epek za okno a nawet wysz³am na dwór, ¿eby pokazaæ tak± fajn±, rud± po¶wiatê w ogóle w pe³nym s³oñcu to moje w³osy s± ogniste, rewelacja ! znaczy jak dla mnie, ale jestem przeszczê¶liwa nie bêd±c czarnuchem (;
Edytowane przez seniaczek Czas edycji: 2009-01-11 o 11:20 |
|
|
|
#1379 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Jak uzyskaæ tak± fryzurê.?
|
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 149
|
Dot.: Fryzura-jak zrobiæ.?
lekko zakrêciæ w³osy prostownic± .
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

)
Ewentualnie mo¿esz grzywkê podci±æ
Poprosi³abym o jakie¶ propozycje (mog± byæ zdjêcia). 

ze tez to sie jeszcze nosi?
21.06.2014r.
) cel nr 1 : -1kg
)cel nr 5 : -2kg