|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
RURKI jasne, SASZKI czarne, TORBA czarna lub braz A4 (LUB NIE!!)
Czesc dziewczyny!
Pilnie poszukuje tych rzeczy co w tytule, a więc: * Saszek czarnych - najbardziej!. Rozmiar 37/38, dlugosc wkladki - 24,5cm- 25cm. OCIEPLANE! Takie, ktore byłyby ok na zime. JESTEM W STANIE ODDAC NAWET COS SPOZA WATKU ALBO KILKA RZECZY, tylko napiszcie mi co was interesuje. * Jasnych jeansowych rurek - rozmiar s/m/l - musialabym sprawdzic wymiary, bo to różnie bywa z rozmiarami. Mam do zaoferowania szare rurki ![]() * Torby czarnej i/lub brązowej na A4, albo poprostu dużej! NAJBARDZIEJ ZALEZY MI NA CZARNEJ! Pozatym poszukuje jeszcze troche rzeczy, głownie kosmetyki. Kompletna wish lista jest w moim nowym watku wymiankowym. Do starego tez zajrzyjcie, bo pozostało mi tez z niego troche rzeczy aktualnych, wiec jak cos sie wam spodoba, to zapytajcie sie mnie, wtedy powiem wam czy dana rzecz jest wciaz aktualna. Mam nadzieje, że mi pomożecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: RURKI jasne, SASZKI czarne, TORBA czarna lub braz A4 (LUB NIE!!)
mam u siebie rurki
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja poza wątkiem mam jasne ale przecierane rurki (gdzieś powinny być chyba), w wątku mam rurki pimke które ci się podobały i chętnie oddałabym je za szare
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.