![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Vichy, Armani, BaByliss, SVR, Nivea, Yves Rocher...
Hmmm... za tyle ode mnie (50 ml Biodermy stoi w granicach 50-60 zł) + odlewka to bym się targowała o Vichy normaderm 30 ml, probkę Lysanelu i tą maskę przynajmniej :P
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
a mówiłąs tez cos o prostownicy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mi się podoba u Ciebie MAC - baza na powieki - tylko obawiam się że dla mnie będzie za ciemna... Na stronie producenta widzę, ze istnieje jeszcze jaśniejszy kolor - light. A Ty masz medium. Chociaż na Twoim zdjęciu wygląda na jasną... Oj sama nie wiem. Może coś doradzisz?? Mogłabym oddać za nią: - VICHY - krem z serii Normaderm (z zestawu mikrodermabrazji), SPF 15. - VICHY Dermablend korektor (10 - light) - praktycznie cała tubka - jedynie wypróbowany, - AVENE Cleanance - łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej - nowa próbka 5 ml, ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Och jejku jejku ale Twoje 50 ml dzieli się aż na 10 próbek - nie wycisnę z nich wszystkiego. Pomijając już to - maska kosztowała mnie ponad 30 zł... (a jej pojemność to 75 ml)... Zależy mi na Biodermie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na razie od Ciebie interesują mnie 3 rzeczy (napisałam u Ciebie w wątku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
póki co jestem na tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
cos za:
- ARMANI MANIA - balsam 50 ml (ubytek około cm - raz wypróbowany) + woda perfumowana 5 ml (stan zużycia - minimalny - widoczny na zdjęciu), - VICHY normaderm - krem na dzień 30 ml (2x po 15) - nigdy nie otwiarane - NOWE, - VICHY Dermablend korektor (10 - light) - praktycznie cała tubka - jedynie wypróbowany, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie ode mnie: 1. Maseczka YR 2. BaByliss + 3.AVENE Cleanance - łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej - nowa próbka 5 ml W zamian za: 1. Clinique - błyszczyk, 2.Miss sporty - konturówka w naturalnym kolorze, 3. Collistar - czarna kredka. Jeśli tak, to spotykamy się na PW ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- NIVEA tonik - oczyszczająco - orzeźwiający do cery normalnej i mieszanej (jak dla mnie odpada ze względu na alkohol) - prawie cały,
- VICHY - krem z serii Normaderm (z zestawu mikrodermabrazji), SPF 15. Zakończyłam kurację - nie potrzebuję go zużywać do końca. - VICHY normaderm - krem na dzień 30 ml (2x po 15) - nigdy nie otwiarane - NOWE, - VICHY Dermablend korektor (10 - light) - praktycznie cała tubka - jedynie wypróbowany, -CK ONE - z pojemność wyjściowej 200 ml - pozostało ok. 1.5 cm w buteleczce (nie potrafię określić precyzyjnie, ale myślę że jest około 15 ml, może więcej...) cos u mnie?
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
niestety w tej chwili nie mam możliwości zrobienia zdjęć, jutro rano postaram się coś pstryknąć, ale jeśli się nie uda to w poniedziałek zdjęcia będą na 100%.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za CK ONE?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Hmm... a dorzucisz coś jeszcze delikatnie? Tak dla wyrównania. Ale nie nalegam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- U Ciebie wpadł mi w oko peeling Avon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za lysanel i normaderm? do jakiej karnacji jest korektor Vichy?
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z miłą chęcią skusiłabym się na czekoladkę jasną Joko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
z twojej listy mam skośny pędzelek do cieni, niestety nie zrobię dzisiaj fotki, bo zwyczajnie nie mam czasu ;/ Ale kształtem taki jak ten, ale nie wiem czy o taki dokładnie Ci chodzi. Jeśli nie trafiłam, to podsuń mi jakiś pomysł, na pewno coś dorzucę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj wpadłam do Inglota i kupiłam skośniaka (sama spełniłam swoje życzenie - tak na Dzień Kobiet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
poczytałam o normadermie i jednak podziękuję, przepraszam za zamieszanie
![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Ale żeś dokładek porobiła...
Jestem chora na Lieraca Mat Chrono... Dam Ci Biodermę i co tylko chcesz za ten krem ![]()
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Niestety nie mam próbek... Ale to prawda, że jakoś nigdy ich nie mają. Jestem na etapie dogadywania wymiany kremiku. U Ciebie (tak jak pisałam) wpadł mi w oko peeling z Avonu. Mogłabym Ci oddać te 3 rzeczy (tonik, Normadem + próbka lysanelu) - ale nie wiem czy to się kalkuluje. Dorzuciłabyś coś delikatnie? W wątku niestety nic więcej dla siebie nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.