powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-27, 14:32   #1951
zuzanka2006
Raczkowanie

GG do zuzanka2006
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

hihi ja pare razy zgubiłam to hmm wypełnienie - ale nigdy mi nie wystawała skarpeta - to dopiero byłaby siara !!!
Z tymi silikonowymi wkładkami to chociaż trochę symetrycznie wyglądam - bo bez to straszna decha
U lekarzy na konsultacjach byłam w zwykłym staniku i szczerze bardzo głupio się czułam... jakaś taka goła !!!
Nie każde piegusie mogą oznaczać problemy - choć zawsze można to sprawdzić... Ja mam od niedawna (po 1 ciąży) jakąś wypukłą czerwoną jakby krostkę na piersi - nie wim co to, dr-ka od USG piersi stwierdziła, że to dziwne pękniete naczynko - nie boli i nie ma kontynuacji wewnatrz ciała ale mnie wkurza - bo czerwone, wypukłe.
zuzanka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 15:12   #1952
ruda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
No to 4 tygodnie za mną... a raczej za "nami"
To tak dla porównania... str.55 ze str.65 ... coś inaczej, czy dalej tak samo???
zmieniły się i to bardzo na kożyść, od góry złagodniały, nie odznacza się implant i zrobiły się bardziej narutalne, nie wiem co ty narzekasz, masz BOMBOWE CYCKI!!!!!
ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 15:25   #1953
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez ruda Pokaż wiadomość
zmieniły się i to bardzo na kożyść, od góry złagodniały, nie odznacza się implant i zrobiły się bardziej narutalne, nie wiem co ty narzekasz, masz BOMBOWE CYCKI!!!!!
Zlagodnialy ??? Bo największy problem miałam z tym piłkowatym wyglądem... ale skoro już jest bardziej naturalnie, to suuuuper!!!
No to zaczynam je lubić

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 19:13   #1954
KUBUŚ
Raczkowanie

Horo rozumiem że to 1 zdjecie jest najbardziej aktualne? na pozostałych widać jeszcze imlpat w okolicy pachy, nosisz pas?
cycuchy nic nie zmalały, a ty masz anatomy?
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 20:09   #1955
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
Horo rozumiem że to 1 zdjecie jest najbardziej aktualne? na pozostałych widać jeszcze imlpat w okolicy pachy, nosisz pas?
cycuchy nic nie zmalały, a ty masz anatomy?
Te zdjęcia (str.65) są z wczoraj... wszystkie. I mam okrąglaczki... hmmmm...a wyglądaja na anatomy??? Pas nosze już 4 tygodnie, pozostaly jeszcze kolejne 4.

Stary 2009-03-27, 20:34   #1956
monia0426
Przyczajenie

Nie wiem jak to jest po operacji ale czerwiec stanowczo odradzam wg mnie najlepsze są jakieś chłodne miesiące. Powodzenia
monia0426 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 08:18   #1957
KUBUŚ
Raczkowanie

aaa, bo na pierwszym wygladają inaczej i na pozostałych inaczej,,
cos mi sie w oczach pomieszałao z tymi anatomamai!!!
Stary 2009-03-28, 08:21   #1958
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Moze ja źle noszę pas? Bo czasem go przesuwam... strasznie uwiera i dlatego. No i ta prawa pierś... jeszcze boli i taka twarda

Stary 2009-03-28, 19:43   #1959
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dziewczyny, czy miesiąc po op , wieczorkiem po całym dniu, mam prawo jeszcze odczuwać piekielny ból w piersiach? Wtedy dopiero są stwardniałe i obolałe, mimo ciągłego noszenia stanika i pasa uciskowego. Nawet rozmasowanie nie bardzo pomaga, bo samo ich dotknięcie jest dyskomfortem

Stary 2009-03-29, 09:29   #1960
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Puk, puk... jesteście ???

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Agnessa30,
Ty już chyba biegasz bez stanika i bez pasa (chodzi mi oczywiście o te "poszpitalne") Pobolewa coś jeszcze? Czy piersiątka są jak własne od urodzenia?

Stary 2009-03-29, 10:49   #1961
KUBUŚ
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, czy miesiąc po op , wieczorkiem po całym dniu, mam prawo jeszcze odczuwać piekielny ból w piersiach? Wtedy dopiero są stwardniałe i obolałe, mimo ciągłego noszenia stanika i pasa uciskowego. Nawet rozmasowanie nie bardzo pomaga, bo samo ich dotknięcie jest dyskomfortem
mi po miesiącu mąż jeszcze ścielił łóżko bo nie mogłam za bardzo łapkami machać, biegi w samochodzie przerzucałam 2 rękami bo jedną nie dawałam rady, i jak się za duzo na przerzucałam to póżniej bolałao.

Przypuszczam że ty przy 2 dzieci sie nie oszczędzasz i wszystkie prace domowe wykonujesz sama więc się nie dziw że odczuwasz ból!!!!!.

Ja do tej pory jak sie za dużo nasprzątam w domu to mnie trochę pobolewają.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-29, 11:46   #1962
1985SiWA
Zakorzenienie

Anessa dzięki za podsunięcie linka, czeka mnie wiec dzisiaj ciekawa lektura.
Wszystkie dziewczynki z wątku witam i pozdrawiam.
Stary 2009-03-29, 12:38   #1963
dudusia83
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
dawno mnie u was nie było. U mnie mineło już prawie 2,5miesiąca po operacji. Mimo iż cały czas wydają mi się małe to je bardzo kocham. i nie oddam ich za nic Mi nie wiem czemu przybywa troszkę w biuście a pod biustem ubywa. Mierząc bardzo ścisło pod biustem mam 70 cm a troszeczkę luźniej 72 cm a w biuście mam 96 (sciślej ale nie sciskajac) 97 (lużniej) - jak ostatnio u Was byłam 74cm miałam pod i 94-95 w biuscie. Wg wymiarów wydają się duże ale ja jestem szeroka w ramionach więc duzo znika.... Teraz wzięłabym jeszcze większe ale z drugiej strony może jeszcze trochę urosnie.

Wczoraj chciałam sobie kupić strój kąpielowy i niespodzianka - stanik XXL a majtki M max L - Pani nie chciała mi sprzedać pomieszanego zestwu. teraz zastanawiam się gdzie ja kupie sobie taki zestaw...... Pani sie smiała że za duze mi cycki urosły i u niej to raczej nic nie dobiore.... Z jenej strony miło ale z drugiej - co ja założe jak beę chciała się poopalać. ?????????
Dziewczyny pooglądałam Wasze cycuszki i uważam że są śliczne.
Horo mysle że wydaje Ci sie że sie zmniejszają - po ok 6 tygodniach z tego co wiem (u niektórych troszkę wcześniej) wytwarza się tkanka dzieki której będa większe- zobaczysz!!!!!

BUZIAKI!!!!!
PS. Ale dużo nowych dziewczyn, prawie nikogo nie znam
dudusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 14:11   #1964
smileofangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudusia83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
dawno mnie u was nie było. U mnie mineło już prawie 2,5miesiąca po operacji. Mimo iż cały czas wydają mi się małe to je bardzo kocham. i nie oddam ich za nic Mi nie wiem czemu przybywa troszkę w biuście a pod biustem ubywa. Mierząc bardzo ścisło pod biustem mam 70 cm a troszeczkę luźniej 72 cm a w biuście mam 96 (sciślej ale nie sciskajac) 97 (lużniej) - jak ostatnio u Was byłam 74cm miałam pod i 94-95 w biuscie. Wg wymiarów wydają się duże ale ja jestem szeroka w ramionach więc duzo znika.... Teraz wzięłabym jeszcze większe ale z drugiej strony może jeszcze trochę urosnie.

Wczoraj chciałam sobie kupić strój kąpielowy i niespodzianka - stanik XXL a majtki M max L - Pani nie chciała mi sprzedać pomieszanego zestwu. teraz zastanawiam się gdzie ja kupie sobie taki zestaw...... Pani sie smiała że za duze mi cycki urosły i u niej to raczej nic nie dobiore.... Z jenej strony miło ale z drugiej - co ja założe jak beę chciała się poopalać. ?????????
Horo mysle że wydaje Ci sie że sie zmniejszają - po ok 6 tygodniach z tego co wiem (u niektórych troszkę wcześniej) wytwarza się tkanka dzieki której będa większe- zobaczysz!!!!!

BUZIAKI!!!!!
Np. w H&M czy NewYorker dostaniesz osobno gore i dol stroju tylko nie wiem czy gora bedzie w takim rozmiarze jak chcesz ja mam z NY gore w rozmiarze 70A i ledwo mi sutki chowa chociaz wyglada to ponoc dosc ciekawie (na randke na plazy bo raczej nie na basen :P ) zaraz wkleje foto

Edytowane przez smileofangel
Czas edycji: 2009-04-18 o 23:05
smileofangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 16:44   #1965
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
mi po miesiącu mąż jeszcze ścielił łóżko bo nie mogłam za bardzo łapkami machać, biegi w samochodzie przerzucałam 2 rękami bo jedną nie dawałam rady, i jak się za duzo na przerzucałam to póżniej bolałao.

Przypuszczam że ty przy 2 dzieci sie nie oszczędzasz i wszystkie prace domowe wykonujesz sama więc się nie dziw że odczuwasz ból!!!!!.

Ja do tej pory jak sie za dużo nasprzątam w domu to mnie trochę pobolewają.
Dzieciaczków to mam aż trójkę ... ale dwójka malutkich, więc czasami nawet nie siadę w ciągu dnia. A wieczorem padam zew zmęczenia i umieram z bolu. Tylko pierwszy tydzień po op miałam pomoc, a potem to już samiuteńka ze wszystkim

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dudusia83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

BUZIAKI!!!!!
Uwierz, ze bardzo bym chciala, zeby coś się zmieniło po tych 6 tygodniach... chodzi mi o ten "porost piersi" chociaż u mnie mięśnie jakoś wyjątkowo trzymają, bo po miesiącu tylko minimalnie zmiekły (raczej mniej niz więcej) i jeszcze wcale nie opadły Jedyny plus to zwężenie odwodu pod biustem Teraz czekam na zwiększenie "w"

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez smileofangel Pokaż wiadomość
Np. w H&M czy NewYorker dostaniesz osobno gore i dol stroju tylko nie wiem czy gora bedzie w takim rozmiarze jak chcesz ja mam z NY gore w rozmiarze 70A i ledwo mi sutki chowa chociaz wyglada to ponoc dosc ciekawie (na randke na plazy bo raczej nie na basen :P ) zaraz wkleje foto
Wow!!!
Wyjątkowo kusząco

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-29, 18:57   #1966
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dudusia,
a jak się Tobie piersi zmieniły w ciągu tego 2,5 miesiąca? bo też były takie "mocno przy ciele" jak moje, a nie opadające w dół
Może jakaś fotka dla porównania i... nadziei na ich "lepszą przyszłość"

Stary 2009-03-30, 12:13   #1967
poliw28
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! dawno się nie odzywałam bo u mnie w domu epidemia ja grypa jelitowa mój maly to samo i chyba różyczka lub wiatrówka!Mąż strasznie przeziębiony MASAKRA! jestem półtora tyg. po OP i nadal mnie boli. Mam tak dziwnie bo prawa pierś już bardzo zmiękła i opadła jest taka jak normalna ale za to bardzo boli i strasznie ciągnie po boku, a lewa nadal sterczy i twarda zato mniej boli.Poza tym nadal nie odpadły mi żadne strupki i nie zapowiada się aby odpadły w najbliższych dniach. Mocze je w wannie smaruje maścią z witaminą A i lipa! Miejsca po drenach są bardzo opuchnięte i nadal bolą prawie tak samo jak po OP.Tak jakbym miała otwartą rane.
A rano jak wstaje to często sama nie mogę się podnieść bo taki ból jakby mnie kijem bejzbolowym okładali. Koszmar! Dziewczyny proszę was pocieszcie mnie ze to nie tylko ja tak paskudnie to przechodze!Od operacji nie miałam jeszcze tak, żebym się cieszyła edyne co mogę powiedzieć to no fajnie za sa duze ale gdybym wiedziala, że tak będzie to nigdy przenigdy.....
tak jak widze wasze fotki na forum i czytam jak sie cieszycie to jest mi przykro bo mi się nawet nie chce założyć czego kolwiek zeby zobaczyc czy ladnie wygladaja piersi bo kojaży mi się to tylko z niepotrzebnym jeszcze większym bólem.
Poza tym jestem strasznie osłabiona wyczynem jest zejscie z pietra na dół, a zdomu to się w ogóle nie ruszam! juz sama nie wiem co jest!
poliw28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 12:34   #1968
Oliath
Zakorzenienie

Poli! Do pionu!

Kazda z nas bolalo i boli i bedzie pobolewac, i kazda inaczej ten bol znosi i przezywa.
Patrz na mnie - zacisnelam zeby do szczekoscisku prawie i nie dosc, ze z coreczka bylam od niedzieli po operacji (tj. od od trzeciego dnia) sama, to jeszcze od poniedzialku (czwarty dzien) poszlam z powrotem do pracy

Co do bolu to mnie juz miesnie nie bola z wyjatkiem jednego sciegna po lewej, ktore z uporem maniaka rozciagam i rozmasowuje.
Drenki zagojone, strupkom sama pomoglam - jakos tak 2-3 dni po zdjeciu szwow

Dobrze bedzie
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 13:30   #1969
ruda
Raczkowanie

Poliw
zobaczysz od dzisiaj będzie już tylko lepiej , dopiero minął tydzień, u mnie prawie połtora miesiąca po operacji, a jeszcze mnie cycki pobolewają wszczególności lewa i to w nocy najbardziej , także łącze się z tobą w bólu, będzie dobrze
ruda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 13:44   #1970
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez poliw28 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! dawno się nie odzywałam bo u mnie w domu epidemia ja grypa jelitowa mój maly to samo i chyba różyczka lub wiatrówka!Mąż strasznie przeziębiony MASAKRA! jestem półtora tyg. po OP i nadal mnie boli. Mam tak dziwnie bo prawa pierś już bardzo zmiękła i opadła jest taka jak normalna ale za to bardzo boli i strasznie ciągnie po boku, a lewa nadal sterczy i twarda zato mniej boli.Poza tym nadal nie odpadły mi żadne strupki i nie zapowiada się aby odpadły w najbliższych dniach. Mocze je w wannie smaruje maścią z witaminą A i lipa! Miejsca po drenach są bardzo opuchnięte i nadal bolą prawie tak samo jak po OP.Tak jakbym miała otwartą rane.
A rano jak wstaje to często sama nie mogę się podnieść bo taki ból jakby mnie kijem bejzbolowym okładali. Koszmar! Dziewczyny proszę was pocieszcie mnie ze to nie tylko ja tak paskudnie to przechodze!Od operacji nie miałam jeszcze tak, żebym się cieszyła edyne co mogę powiedzieć to no fajnie za sa duze ale gdybym wiedziala, że tak będzie to nigdy przenigdy.....
tak jak widze wasze fotki na forum i czytam jak sie cieszycie to jest mi przykro bo mi się nawet nie chce założyć czego kolwiek zeby zobaczyc czy ladnie wygladaja piersi bo kojaży mi się to tylko z niepotrzebnym jeszcze większym bólem.
Poza tym jestem strasznie osłabiona wyczynem jest zejscie z pietra na dół, a zdomu to się w ogóle nie ruszam! juz sama nie wiem co jest!
Poliw,
też miałam chwilę, ze... żałowałam, ale...
Boli nadal, już po miesiącu, śpię na pół siedząco, budzę się nad ranem, bo moja prawa pierś się buntuje i daje popalić... trzyma jakiś mięsień (zdecydowanie za mocno) Ale daję im czas i cierpliwie czekam, aż będzie lepiej. U mnie tylko lewa odrobinę zmiękła, ale jeszcze żadna nie wygląda normalnie co mnie strasznie wkurza, bo nawet jak pojechałam do sklepu po stanik, to Pani miała problem z doborem... nie dało się tych piersi ruszyć, żeby je ułożyć w staniku, a na sam ich widok Pani powiedziała, ze wyglądają jakbym pod skórę wsadziła kamienie i z zakupów i radości...
Pocieszę Ciebie tym schodzeniem po schodach... już tydzień po op, będąc sama z dziećmi, musiałam znosić 2 maluchów z 4 piętra na dwór i z powrotem... tak w ubraniach ok. 30kg... uwierz, że nawet ten ból dało sie przetrzymac, więc... całym sercem i mocą jestem z Tobą

Stary 2009-03-30, 13:46   #1971
poliw28
Raczkowanie

dzięki jesteście kochane!
Oliath ja staram się jak moge ale... wszechstronna niemoc mnie dopadła. Dziwne, bo na codzien to zawsze wszędzie mnie było pełno a tu teraz nie mam siły z łóźka wstać! jeszcze ta grypa dodatkowo daje do wiwatu. A teraz już tak bolało, ze musialam wziąść tabletke, choć 10 razy się nad nią zastanowiłam bo na pusty żolądek to nie najlepiej no ale przynajmniej troche puścilo!
Oliath widzę, że ty zahartowana jesteś i super to wszysko przechodzisz! Baardzo się cieszę, że tak to dobrze znioslaś.
mi dr. kazał przyjechać w przyszłym tyg bo jak ściągał mi szwy to piersi były jeszcze tak obolałe i popuchnięte że nic mi nie kazał masować ani nic z nimi robić powiedział, żeby jeszcze poczekać aby wydobrzały i ból ustąpił.
Ruda ja cię bardzo proszę ty mnie nie strasz, ze jeszcze przez połtora miesiąca takie atusze będę tu przechodzić bo się zaraz rozpłacze
Stary 2009-03-30, 13:47   #1972
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Masza,
a jak z Tobą? Jak cycuchy?

Stary 2009-03-30, 13:54   #1973
Oliath
Zakorzenienie

To prawda juz masz z gorki teraz, Poli

Powiem Wam, ze zdarzylo mi sie spac bez triumpha i dziwnie rano sie czulam chyba wole cycusie trzymac na stelazu poki co

Ogolnie sa mega wrazliwe teraz, "stoja" non stop, moj TZ zachwycony

Powiedzial, ze przenigdy nie spodziewal sie takiego efektu, ze sa duze, sliczne, sterczace i naturalne i w zyciu by nie podejrzewal, ze "robione" gdyby sam za nie nie placil

Jak zasypia, to kladzie lapke na ktoryms tak je kocha

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Horo! Masuj w pionie jak na linku TO DZIALA
Moje mieciutkie, prawa mieksza od lewej, bo lewa miesien trzyma (jak odwodze ramie pol do gory, pol na bok, to mi taka prega napieta wychodzi pod paszka )
Ten masazyk jest rewelacyjny, babeczki!
Kubulek
Stary 2009-03-30, 13:56   #1974
poliw28
Raczkowanie

Horo podziwaim Cię! mi lekarz katygorycznie zabronił dzwigać co kolwiek bo i tak 4 dni po zabiegu byłam u niego bo poczułam jakby coś mi się tam zsuneło bądz puściło ale wtedy tego nie widział, bo zbyt duża była opuchlizna ale teraz jak byłam na ściągnieciu szwow, to przyznał mi racje, że faktycznie coś tam się zmieniła bo widać i czuć inne ułożenie implantów ale teraz to już po temacie bo drugi raz nie podę pod nóż!
Ale powiedział, żeby sobie odpuściś jakikolwiek wysilek fizyczny! Może też dlatego ta prawa strona bardziej dużo bardziej boli ...
Ale wiecei co dziewczyny ja mam taka nadzieje, że za pół roku spotkamy sie tu znów na forum i wtedy każda z nas napisze, że ma najpiękniejsze piersi jakie mogła sobie wymarzyć i o bółu to juz dawno zapomniałyśmy!I będziemy mega szczęśliwymi posiadaczkami pięknych piersi
Stary 2009-03-30, 14:10   #1975
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez poliw28 Pokaż wiadomość
Horo podziwaim Cię! mi lekarz katygorycznie zabronił dzwigać co kolwiek bo i tak 4 dni po zabiegu byłam u niego bo poczułam jakby coś mi się tam zsuneło bądz puściło ale wtedy tego nie widział, bo zbyt duża była opuchlizna ale teraz jak byłam na ściągnieciu szwow, to przyznał mi racje, że faktycznie coś tam się zmieniła bo widać i czuć inne ułożenie implantów ale teraz to już po temacie bo drugi raz nie podę pod nóż!
Ale powiedział, żeby sobie odpuściś jakikolwiek wysilek fizyczny! Może też dlatego ta prawa strona bardziej dużo bardziej boli ...
Ale wiecei co dziewczyny ja mam taka nadzieje, że za pół roku spotkamy sie tu znów na forum i wtedy każda z nas napisze, że ma najpiękniejsze piersi jakie mogła sobie wymarzyć i o bółu to juz dawno zapomniałyśmy!I będziemy mega szczęśliwymi posiadaczkami pięknych piersi
No widzisz... byłam zmuszona od razu tak intensywnie działać, chocioaż szczerze, to bałam się, ze coś sie tam złego porobi. Na razie gołym okiem nic nie widać, ale... sumiennie noszę pas i stanik. ten pas to prawdziwy koszmar!!!

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
To prawda juz masz z gorki teraz, Poli

Powiem Wam, ze zdarzylo mi sie spac bez triumpha i dziwnie rano sie czulam chyba wole cycusie trzymac na stelazu poki co

Ogolnie sa mega wrazliwe teraz, "stoja" non stop, moj TZ zachwycony

Powiedzial, ze przenigdy nie spodziewal sie takiego efektu, ze sa duze, sliczne, sterczace i naturalne i w zyciu by nie podejrzewal, ze "robione" gdyby sam za nie nie placil

Jak zasypia, to kladzie lapke na ktoryms tak je kocha

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Horo! Masuj w pionie jak na linku TO DZIALA
Moje mieciutkie, prawa mieksza od lewej, bo lewa miesien trzyma (jak odwodze ramie pol do gory, pol na bok, to mi taka prega napieta wychodzi pod paszka )
Ten masazyk jest rewelacyjny, babeczki!
Słońce, masuje w ten sposób... no, przynajmniej próbuje Nie wiem jak długi i jak intensywny ma być ten masażyk... no i jak często mam go robić? (blizny strasznie przeszkadzają)

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Ja mam z obu stron taka pręgę

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Dziewczyny, a jak długo macie nosić staniki i pasy (te, które noszą)?

Stary 2009-03-30, 14:35   #1976
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Słońce, masuje w ten sposób... no, przynajmniej próbuje Nie wiem jak długi i jak intensywny ma być ten masażyk... no i jak często mam go robić? (blizny strasznie przeszkadzają)
Horo, ja tez mam glupie nieswoje czucie w okolicach blizn, ale robie masazyk 2 w 1 - "chwytam" implant na bliznach prawie i sciskam do gory, robie to raz dziennie w wannie na namydlonych cycorkach, przez kilka-kilkanascie minut, obie na raz (prawa dlon lewy cycus, lewa - prawy), czasem ta gorsza strone dluzej niz lepsza, i mysle, ze w ten sposob rowniez blizenki sie rozmasowuja .
Pod lewa piersia mam "zaciagniety" jeden szew, jakby nizej zlapany, widac jak ramiona unosze - moze mi to tez pusci dzieki rozcieraniu

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Aaaaa, zapomnialabym - moj TZ juz chce wieksze . Rany boskie .
Za 5 lat, jak te splace, moze pomyslimy
Kubulek
Stary 2009-03-30, 15:06   #1977
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Horo, ja tez mam glupie nieswoje czucie w okolicach blizn, ale robie masazyk 2 w 1 - "chwytam" implant na bliznach prawie i sciskam do gory, robie to raz dziennie w wannie na namydlonych cycorkach, przez kilka-kilkanascie minut, obie na raz (prawa dlon lewy cycus, lewa - prawy), czasem ta gorsza strone dluzej niz lepsza, i mysle, ze w ten sposob rowniez blizenki sie rozmasowuja .
Pod lewa piersia mam "zaciagniety" jeden szew, jakby nizej zlapany, widac jak ramiona unosze - moze mi to tez pusci dzieki rozcieraniu

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Aaaaa, zapomnialabym - moj TZ juz chce wieksze . Rany boskie .
Za 5 lat, jak te splace, moze pomyslimy
Hihihihiih.... mój TZ też powiedział, ze chce "balony" bo te są maleństwa Pazerni Ci faceci

Stary 2009-03-30, 15:16   #1978
KUBUŚ
Raczkowanie

o matko poliw tak mi cię szkoda, ale pamietam że też powiedziałam sobie kilka razy,, k..... jakbym wiedziała że tak boli to bym sobie nie zrobiła,, nawet sobie czasami popłakałam jak nie mogłam się podnieść z łóżka.
Przeszło po 2tyg oczywiscie nie całkiem ale już pewne czynności nie sprawiłały tyle bólu.
Pamietam że długo byłam bardzo osłabiona, chodziłam jak ślimak, chodziłam- włóczyłam nogami.
Co do ran to mi się goiły długo ponad miesiac, żadnych strupków nie zrywaj, same odpadną w swoim czasie.
Stary 2009-03-30, 16:02   #1979
quesa
Raczkowanie

Dziewczyny czy ktoras z was spi juz moze bez stanika? Ja od kilku dni. I jest naprawde dziwnie, rano pierwsze co to biegne do lustra i sprawdzam czy wszytko jest ok. Obled. Poza tym spie bardzo nie spokojnie, boje sie abym ich czasem nie zgniotla albo zeby mi sie nie poprzesuwaly.
quesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 16:40   #1980
listopadowa80
Zakorzenienie

Quesa - widziałam twoje fotki, gratuluję piersi. Z ciekawości - jakie masz dokładnie wkładki i rozmiar?
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości