![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Drobiazgi i maleństwa...
NIEAKTUALNY
Mam na wymianę kilka drobiazgów, nic wielkiego ale jednak szkoda by sie zmarnowało... Wymieniam rzeczy nowe lub z małym zużyciem, nie uznaje wymieniania rzeczy zużytych, resztek i przeterminowanych kosmetykow, nie interesują mnie one zupełnie- resztki wyrzucam do śmietnika. Wszystko co widać na fotkach, jest aktualne. Co do listy rzeczy poszukiwanych to szukam głównie filtrów (najchętniej próbki) kremy nawilżających pudrów sypkich jasnych kosmetyków dla dzieci w zamian oferuje nowe tekstylia np. Szorty Esotiq, spodnica satynowa, 2 paski reserved, buty-trampki na koturnie (foto dla zainteresowanych) Poza fotkami mazidla: -sorbitol -aloes koncentrat x10 -kwas kojowy -all in one -kwas LHA -kwas salicylowy -dry flo z jedwabiem - P-4c - lanolina - macerat z zielone herbaty Odlewka DERMACOL 215 1 Perfumy Divine Oriflame - zuzycie przedstawia foto, kartonik 5 Odlewka oleju z orzechów laskowych, świeżo otwarty, mam 250ml wiec dla mnie to za dużo (mam butelczki 10,20,30ml) 6Perfumy Mini Musk i Mini Kiss Urlic De Varnes - Eau de Parfum 25ml nowe, w takim stanie jak widać na foto, to oryginalny stan, nie posiadały kartonika, to testetry z niemieckiego sklepu 7 L'oral casting Burgund nr 565 nowa 8 Schwarzkopff Natural And easy Czekoladowy złocisty brąz 675 nowa 9 Pallete szamponetka Rubin Edytowane przez Bezcielesna Czas edycji: 2009-06-16 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Drobiazgi i maleństwa...
12 Pasta piaskowa średnioziarnista Nupro, do odkamieniania i wybielania zębów. nowa
19 Cień do powiek Inglot 3-kolory - każdy kolor uzyty po 2 razy 16 Odlewka 100ml świeżo zakupionej w hurtowni fryzjerskiej maski Joanna do włosow zniszczonych Proteiny mleka i kokos. Probki : Probki Normaderm Vichy 30szt po 1.5ml czyli 45ml wymienie za inne probki (najchetniej filtry) lub mazidła Dorzuce też próbke podkładu Vichy Sand 1.5ml Luksja balsam do ciala 2x50ml Odzywka do wlosow z castinga 45ml Antyperspirant w sprayu nivea 50ml Zel pod prysznic nivea 2x50ml Balneum hermal plyn do kapieli 5szt Agua stop krem nawilazajacy 3szt Emolium krem trojaktywny Emolim olejek do kapieli SvR filtr barwiony 50+ 3x 5ml Efaklar gel 2szt Efaklar a r 2szt Odzywka do włosów blond z rozjasniacza krem rokitnikowy 8szt Edytowane przez Bezcielesna Czas edycji: 2009-06-07 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Drobiazgi
20 Thermo speed Olimp 23kapsułki na testowanie (mojemu żołądkowi nie przypasowały) 21 Błyszczyk do powiek Avon Bronze shine -rozfoliowany, nie uzywany 22 Cienie Avon Trio Lillian Dempsey Antique Bronze - użyte raz (każdy kolor został przetestowny na dłoni) 23 Nowa opaska na włosy i gumka z koralikami 26 Cienie ktore kupiłam w niemczech, nie mam opakowania zbiorczego, sa w szklanych buteleczkach, złoty był kilka razy użyty, różowo-cielsty jest nowy nie ma nakretki lecz to nie przeszkadza bo jest fabrycznie zaklejony, cienie sa niezwykle wydajne, trwałe i maja super wyraziste kolory 28 Cien w roll-onie Maybelline, cień ma drobinki brokatowe wiec bardzo sie mieni, na oku róż jest jasny, opakowanie jest sfatygowane, ma nietrwałe napisy, zuzycie nie jest duze, widać je na zdjęciu, cień jest niesamowicieee wydajny, nie do zuzycia ![]() 2 Roletka Pure Blanca Avon - użyta raz (testowana na rece dla sprawdzenia zapachu)- leci do asi 3 Odlewka oleju z słodkich migdałów (do 30ml) 4 Olej z nasion winogron - odlewka do ustalenia 10 Pasta Thera med 3d z mikrogranulkami, nowa, 100ml kupiona w niemczech 11 Pasta Thera med Night 2w1 -mozna jej uzywac jako plynu do plukania ust. Nowa 75ml 24 Portfel męski z zestawu Avon Fullspeed nowy 25 Eyeliner Pierre Rene użyty 3 -krotnie 27 Cień Joko czarno-złoty, jeden jest rozkruszony wiec zostały tylko 3, opakowanie z lusterkiem 15 Iwostin Purritin Tonik oczyszczający 10ml (5x2ml) Iwostin Purritin Żel do mycia buzi 18ml (6x3ml) Iwostin Purritin Krem na noc 51ml (17x3ml) 13 SunOzon spf 20 miniaturka 30ml nowa (fotostabilna) 17 Podkład w musie Avon Nude użyty raz w celu sprawdzenia koloru 18 Kulki rozświetlające Avon - uzyte kilkukrotnie lecz żużycie to jest niewielkie (kulki ważą 21.4gr - waga wyjsciowa podana przez producenta to 22gr, termin produkcji 1007- kosmetyki Avon maja 3 lata ważnosci) 3 Żel Aloesowy Palomy użyty 4-5-krotnie -Maria 12 Kulki brązujace Avon - uzyte kilkukrotnie lecz żużycie to jest niewielkie (kulki ważą 21.6gr - waga wyjsciowa podana przez producenta to 22gr, termin produkcji 1007- kosmetyki Avon maja 3 lata ważnosci) 2 Podklad Lumene Double Stay odcień 1 Cream Beige - użyty 2-3 razy okazał sie zbyt jasny dla mnie - virtual 5 Nivea pianka do włosów 50ml Daimond Gloss - nowa Koniec Zapraszam Edytowane przez Bezcielesna Czas edycji: 2009-06-07 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
3 Perfumy Divine Oriflame - zuzycie przedstawia foto, kartonik
moze cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za kulki bązujące?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnęłabym kulki, zwłaszcza te śliczne rozświetlające
![]() Jeśli znajdziesz coś, co Cię zainteresuje wśród moich zbiorów - odpowiedz, proszę, w moim wątku ![]() pozdrawiam wiosennie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podklad Lumene Double Stay odcień 1 Cream Beige - użyty 2-3 razy
cos u mnie?? jestem w stanie duzo oddac ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
3 Perfumy Divine Oriflame - zuzycie przedstawia foto, kartonik
4 Roletka Pure Blanca Avon - użyta raz (testowana na rece dla sprawdzenia zapachu) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej wymieniasz sie tez na ciuszki? jesli tak to chetnie zamienilabym sie na http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1238594179 i/lub http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1238594179 odpisz ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
2 Podklad Lumene Double Stay odcień 1 Cream Beige - użyty 2-3 razy
okazał sie zbyt jasny dla mnie Zapraszam, może znajdziesz sobie coś u mnie ![]()
![]() |
#13 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety balsam 100 ml Eclat D'Arpege jest droższy niż podkład Lumene ( w dodatku używany), więc podziękuję
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
na pewno nic u mnie za 1 lub 2??
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1238594179 9 Kulki brązujace Avon - uzyte kilkukrotnie lecz żużycie to jest niewielkie (kulki ważą 21.6gr - waga wyjsciowa podana przez producenta to 22gr, termin produkcji 1007- kosmetyki Avon maja 3 lata ważnosci) 10 Kulki rozświetlające Avon - uzyte kilkukrotnie lecz żużycie to jest niewielkie (kulki ważą 21.4gr - waga wyjsciowa podana przez producenta to 22gr, termin produkcji 1007- kosmetyki Avon maja 3 lata ważnosci) bardzo mi zalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie u Ciebie:
9 Kulki brązujace Avon - uzyte kilkukrotnie lecz żużycie to jest niewielkie (kulki ważą 21.6gr - waga wyjsciowa podana przez producenta to 22gr, termin produkcji 1007- kosmetyki Avon maja 3 lata ważnosci) Kiedy je kupiłaś (od kiedy są otwarte?) ? ![]() Myślę że mogłabym oddać za nie Bioderma, Photoderm Max SPF 50+ - 10 ml (2 miniaturki po 5 ml) Iwostin, Solecrin - Krem ochronny SPF 50+ (saszetka 3 ml) Vichy, Krem ochronny do twarzy Soleil SPF 30, próbka 1,5 ml miniaturkę Luksji 50 ml
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
tia jutro lub w poniedzialek zrobie dokladke wiec zagladnij
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cześć:0
podoba mi sie u ciebie wiele kosemtykow-moze wieksza wymianka;D o ile cos znajdziesz u mnie ![]() 3 Perfumy Divine Oriflame - zuzycie przedstawia foto, kartonik 8 Nivea pianka do włosów 50ml Daimond Gloss - nie uzywa 24 Odlewka 250ml (połowa) świeżo zakupionej w hurtowni fryzjerskiej maski Joanna do włosow zniszczonych Proteiny mleka i kokos (oddam w pojemniczku po wax, nie potrzebuje tak duzo bo uzywam odzywek mazidlowych 25 Odlewka 250ml (połowa) zelu do mycia Baby Dream Kopff and Fuse uczylil mojego synka a ja nie potrzebuje dla siebie tak wielkiej butli (oddam w pojemniku po plynie Nivea)
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Odpowiada mi taka wymianka
![]() Bioderma, Photoderm Max SPF 50+ - 10 ml (2 miniaturki po 5 ml) Iwostin, Solecrin - Krem ochronny SPF 50+ (saszetka 3 ml) 2x miniaturki Luksji 100 ml za kuleczki brązujące ![]() ![]()
![]() |
#23 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
![]() Ten testerek jest malusi, chyba 10ml wiec moze zrobie Ci wiekszą odlewke filtra co? Jesli by Ci wpadło w oko cos innego to pisz, chetnie sie pozbednę ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Poszukam, napisz chociaz jaką masz cere ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- No to mam pole do popisu bo moja miszana w kierunku suchosci wiórowatej ![]() Moge Ci zaproponować odlewki: maseczki z algami nawilżającej, ziaja pro peelingu enzymatycznego wzmacniającego do skoóry naczynkowej i suchej ziaja pro resztke masła do ciala clinique na spróbowanie moge zrobic wiekszą probke kremu ahava wygładzającego do skóry suchej- czyni cuda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej!
Podoba mi się pianka do włosów Nivea, cień Inglota i cienie w słoiczkach. Ale trochę nieopłacalna ta wymianka, taka mała :/
![]() |
![]() |
#26 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Przekopalam cały dom, nie mam małego pojemniczka, nie bedzie Ci przekszadzac jesli bedzie w takim zakrecanym słoiczki z apteki (na mocz
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy, znajdziesz cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.